Csillagtúra Izraelben

5 napos körutazás Izraelben

Názáretben az angyali üdvözlet templomát nézzük meg. Barangolás a Genezáreti-tó partján fekvő szent helyekhez: Yardenitben megtekintjük a Jordán folyó hagyományos keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül Mária Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére, majd Tabghába, a kenyér-és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumba folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához.

Alapár tartalmazza

Repülőjegy, repülőtéri illeték, szállás megadott ellátással, idegenvezető, a programokhoz szükséges belépők, kézipoggyász

Alapár nem tartalmazza

Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás, fakultatív programok, útlemondási biztosítás, szervizdíj, feladható poggyász

Hossz: 
5 nap
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
minimum létszám: 15 fő

Szállás

4*-os szállodában,Netanya-n

Program: 

1. nap:
Találkozás a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren reggel 7:30-kor, elutazás Budapestről 10:20-kor Tel-Avivba, érkezés 14:30-kor majd látogatás Tel-Aviv Jaffoba. Sétálunk Jaffo óvárosában és tovább utazunk Netanyara a szállásunkra.

2. nap:
Reggeli után Názáretben az angyali üdvözlet templomát nézzük meg. Barangolás a Genezáreti-tó partján fekvő szent helyekhez: Yardenitben megtekintjük a Jordán folyó hagyományos keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül Mária Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére, majd Tabghába, a kenyér-és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumba folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához.

3. nap:
Reggeli után egész napos barangolás Jeruzsálemben. Először az Olajfák hegyéről lepillantunk az Óvárosra, innen a Nemzetek templomához megyünk, majd a Getshemani kertbe, ezek után barangolunk a Via Doloros-án majd a Szent Sír templomot látogatjuk meg, végül a Siratófal érintésével hagyjuk el az Óvárost. Délután látogatás Betlehemben ahol megtekintjük a pásztorok mezejét és a születés templomát.

4. nap:
Reggeli után elutazunk Jerikóba, ahol megtekintjük Zakeus fáját (amennyiben az aktuális politikai helyzet engedi) és annak történelmi részét. Továbbutazunk a Massadai erődhöz, mely Izrael szimbóluma. Herodes egykori erődítményeinek, palotájának a maradványai láthatók. Délután fürdőzés a Holt tengerben.

5. nap:
Reggeli után Haifába utazunk ahol a csodálatos Bahai kert látványában gyönyörködünk, utána Cesariában Heródes téli kikötőjét nézzük meg valamint az ókori színházat és a viaduktot. A délután hátralevő részében Tel-Avivban meglátogatjuk a híres Carmel piacot, ezt követően transzfer a Ben Gurion repülőtérre. Hazaérkezés Budapestre a menetrend függvényében, előreláthatóan a késő esti órákban.

Kapcsolódó cikkek

» Tel-Aviv és nevezetességei - Etédi Alexa, 2013. szeptember. 17
» 1500 éves mozaikpadló egy izraeli útépítésen - Etédi Alexa, 2013. május. 13

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Hasonló utazások, nyaralások:
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegy, repülőtéri illeték, szállás megadott ellátással, idegenvezető, a programokhoz szükséges belépők, kézipoggyász

Alapár nem tartalmazza: 

Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás, fakultatív programok, útlemondási biztosítás, szervizdíj, feladható poggyász

Kötelező költségek: 

Szervizdíj

Helyszíni költségek leírása: 

Helyszínen kötelezően fizetendő szervízdíj 40,00 USD/fő

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Az EL Al izraeli légitársaság közvetlen repülőjárataival Budapest-Tel Aviv-Budapest útvonalon,a kirándulások alatt légkondicionált autóbusszal

Szállás: 

4*-os szállodában,Netanya-n

Étkezés: 
A részvételi díj félpanziós (svédasztalos reggeli és vacsora) ellátást tartalmaz.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset-, beteg- és poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a. Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!