Brazília - Rio De Janeiro tengerparti pihenéssel

11 napos körutazás Brazíliában

Szamba, kávé és foci….. és Rio de Janeiro, a zene és a sokszínű vidám emberek városa a híres Copacabana stranddal, melyet a Megváltó Krisztus szobor oltalmaz a Corcovadohegy tetejéről. Lélegzetelállító szépsége a világ egyik legvonzóbb városává tette. Engedjen a csábításnak és élvezze ezt a fantasztikus utazást, Brazília különleges látnivalóit és egyedülálló hangulatát!

Részvételi díj tartalmazza

Nemzetközi repülőjegyet Budapestről Rio de Janeiroba és vissza személyenként 1 db kézi és 1 db feladható poggyásszal, egy európai átszállással.
9 éjszaka szállást 3-4*-os hotelekben, reggelit,  leírás szerinti programokat: fél napos városnézés Rio de Janeiroban, egész napos hajókirándulást Paraty-ban (ebéddel, italfogyasztás külön fizetendő)
Magyar nyelvű idegenvezetést.
 

Részvételi díj nem tartalmazza

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, repülőtéri illeték, fakultatív programok árát, transzfert, útlemondási biztosítást, helyszíni belépők összegét.

 

Hossz: 
11 nap
Létszám: 
10-14 fő

Szállás

Színvonalas 3*-os superior és 4*-os hotelekben, 2 ágyas szobákban. 

Program: 

1. nap: Menetrend szerint elutazás Rio de Janeiroba egy európai átszállással, a repülőgépen a napszaknak megfelelő ellátással. Érkezés Rio de Janeiroba az esti órákban. Transzfer a szállodába, szállás Rio de Janeiroban.

2. nap: Rio de Janeiro
Reggeli a hotelben, majd félnapos (4 h) panorámás városnézés Rio de Janeiroban. Délután szabadprogram. Szállás Rio de Janeiroban. A városnézés során Rio de Janeiro legfontosabb és leghíresebb látnivalóit járjuk végig. A túra a Cinelandia téren kezdődik, itt található a Nemzeti Könyvtár, a Parlament, a Nemzeti Szépművészeti Múzeum valamint a Városi Színház. Ezután megcsodálhatjuk a Császári Palotát. Sétálunk a kedves, szűk belvárosi utcákon, ahol lehetőség nyílik egy kis frissítőt, kávét meginni a Colombo Kávéházban (egyénileg fizetendő), mielőtt visszatérünk a hotelbe. Délután szabadprogram. Szállás Rio de Janeiroban.

3. nap: Rio de Janeiro
Reggeli a hotelben, majd egész napos szabad program vagy fakultatív kirándulás: egész napos (8 h) városnézés Rio de Janeiroban (Corcovado hegy – Megváltó Krisztus szobra, Cukorsüveg hegy felvonóval, ebéd lehetőség (BBQ ebéd 20 USD/ fő + italfogyasztás). A program a belépőjegyeket tartalmazza. Este fakultatív program: Tropicana Show vacsorával (Ginga Tropical) egy helyi étteremben (a program italfogyasztást nem tartalmaz). Szállás Rio de Janeiroban.

4. nap: Rio de Janeiro
Reggeli a hotelben, majd egész napos szabad program. Javaslatunk: Rio felfedezése egyénileg vagy pihenés Rio leghíresebb strandján, a Copacabana-n. Szállás Rio de Janeiroban. Fakultatív program lehetőség: 2 nap/ 1 éj kirándulás az Iguassu vízeséshez: Menetrend szerint elutazás Foz de Iguassuba. Érkezés után látogatás a vízesés brazíliai oldalán (belépőjeggyel) valamint a Madár Park-ban. Transzfer a hotelbe, szállás Foz do Iguassuban.

5. nap: Rio de Janeiro
Reggeli a hotelben, majd egész napos szabad program. Javaslatunk: Rio felfedezése egyénileg vagy pihenés Rio leghíresebb strandján, a Copacabana-n. Szállás Rio de Janeiroban. Fakultatív program 2. napja: reggeli a hotelben, majd egész napos kirándulás a vízesés argentin oldalára (belépőjeggyel). Kijelentkezés a hotelből, majd transzfer a repülőtérre, menetrend szerint repülés Rio de Janeiroba, majd transzfer a hotelbe. Szállás Rio de Janeiroban.

6. nap: Rio de Janeiro - Paraty
Reggeli a hotelben, majd kijelentkezés a hotelből. Utazás autóbusszal Paraty-ba. Érkezés után bejelentkezés a hotelbe. Szállás Paraty-ban.

7. nap: Paraty
Reggeli a hotelben, majd egész napos hajókirándulás ebéddel (italfogyasztás külön fizetendő). Szállás Paraty-ban.

8-9. nap: Paraty​
Reggeli után egész napos szabadprogram, pihenés a tengerparton, szállás Paraty-ban. 10. nap: Parat y – Rio de Janeiro – hazautazás
Reggeli a hotelben, kijelentkezés majd transzfer Rio de Janeiroba. Hazautazás menetrend szerint egy európai átszállással, a napszaknak megfelelő ellátással a fedélzeten.

11. nap: Menetrend szerint érkezés Budapestre.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok

minimum 10 főtől:

• Egész napos városnézés Rio de Janeiroban
• Tropicana show vacsorával (italfogyasztás külön fizetendő)
• Kétnapos Iguassu vízesés program (2 nap/1 éj reggelivel, repülővel)

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

Nemzetközi repülőjegyet Budapestről Rio de Janeiroba és vissza személyenként 1 db kézi és 1 db feladható poggyásszal, egy európai átszállással.
9 éjszaka szállást 3-4*-os hotelekben, reggelit,  leírás szerinti programokat: fél napos városnézés Rio de Janeiroban, egész napos hajókirándulást Paraty-ban (ebéddel, italfogyasztás külön fizetendő)
Magyar nyelvű idegenvezetést.
 

Részvételi díj nem tartalmazza: 

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, repülőtéri illeték, fakultatív programok árát, transzfert, útlemondási biztosítást, helyszíni belépők összegét.

 

Kötelező költségek: 

Útlemondási biztosítás, repülőtéri illeték, transzfer.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulás időpontját megelőző 30 napon belül a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az idulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrend szerint közlekedő repülőjárattal, helyben légkondicionált busszal.

Étkezés: 

A részvételi díj brazil büfé reggelis ellátást tartalmaz.

A területről: 
A dél-amerikai kontinensen elterülő Brazília a világ ötödik legnagyobb országa: szenvedély, a karnevál, az Amazonas és a végtelen messzeségek vidéke. Rendkívül színes és változatos ország, számos értékes vonzerővel, mely turisták ezreit csalogatja a területre. A temperamentumos helyiek, a meleg tengerpartok, az Amazonas érintetlen vidéke, valamint a világhírű Riói Karnevál elkápráztatja az ide érkezőket.
Időjárás: 
Dél-Amerikában az évszakok pont fordítva vannak, mint Európában. A január a mi júliusunknak, a február a mi augusztusunknak felel meg. Brazíliában, valamint még Buenos Aires és Santiago környékén is meleg nyári időre kell számítani, szubtrópusi záporok is kialakulhatnak (különösen Brazíliában). Bariloche környékén (Argentína, Chile, Brazília körutazás) hűvösebb idő is előfordulhat, egy vastagabb pulóverre, széldzsekire szükség lehet.
Tájékoztatásul közöljük néhány város nyári átlagos napi csúcshőmérsékletét:
Rio de Janeiro: 32 °C / Foz do Iguassu: 31 °C / Manaus: 31°C / Buenos Aires: 28 °C / Bariloche: 21 °C / Santiago: 28 °C
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Célszerű a diftéria, a tífusz, és a hepatitisz A és B elleni védőoltás felvétele. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu

99%-os indulási garancia (Kiscsoportos felár) Irodánk meghirdetett útjai – utasaink bizalmának és a vonzó ár/szolgáltatás aránynak köszönhetően – az előző évek átlagában 95% körüli arányban indultak el. Az indulások biztonságát tovább emeljük az alábbiak szerint:

Buszos csoportok: a minimális induló létszám 22 utas, azaz már 22 fős. Csoportot is elindítunk akár a leghosszabb programokra is! A tervezett létszám változatlanul 32-42 fő (az árkalkuláció is erre készült), amely összhangban áll a bemutatott 48-49 üléses autóbuszok férőhely kapacitásával.

22-29 fő közötti csoportok garantált indítását vállaljuk:

• A. az előzetesen kijelölt 49 fős autóbuszt indítjuk el, ez fokozott utazási kényelmet (esetenként akár 2 ülőhelyet is) jelent utasaink részére! A jelentősen emelkedő fejenkénti költségek részbeni kiegyenlítésére utasainktól 6% felár ráfizetését kérjük.

• B. Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál ún. Midi méretű 29-35 üléses komfortos autóbuszt indítunk. Ezeken a buszokon WC és büfé nincs. Ez esetben a felár mértéke csak 5% az alapdíjra.
 
Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál (Prága és Dél-Csehország, Alpesi varázslat, Varázslatos Dalmácia,) a minimális utaslétszám 15 fő!
 
Repülős csoportok: Minden repülős körútnál jelezzük a minimum létszámot, melytől a program biztosan indul. Ezenfelül megadjuk a tervezett utas számot is, mely ideális a program minél színvonalasabb lebonyolítására (ennek betartására is odafigyelünk). A minimum és tervezett létszám közti utas szám esetén azonban irodánk felárat számít fel. Ennek díját megtalálják az adott program szolgáltatási blokkjában. Értelemszerűen a jelzett tervezett létszám megléte esetén nem számítunk fel felárat. A nagyobb utazási komfort mellett a kiscsoportos utazás előnyei közé sorolható a bensőségesebb hangulat, a programidők, megállások hatékonyabb kihasználása, az idegenvezetővel való intenzívebb kapcsolattartás. Rendkívül versenyképes áraink és az említett előnyök alapján az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy utasaink a szükséges 5-6 % költségnövekedést megértően fogadják. Emiatt senki sem
mondott még le utazást. Fontosnak tartjuk a meghirdetett programok indulásának garantálását ezáltal is megfelelve az Önök folyamatos bizalmának!
Vélemények, értékelések
4.2
1 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.0
Program értékelése
4.0
Szállás értékelése
5.0
Túravezetők értékelése
4.0
Utazás értékelése
4.0
Tuzsér
4.2
Jól éreztük magunkat!!! Sajnáljuk, hogy az Iguassut utolsó pillanatban törölték a programból :(
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!