Bordeaux - csoportos városlátogatás

Ne csak a borok és a borvidék jusson eszünkbe Bordeaux hallatán, hiszen a város és a környék számos látnivalóval is várja látogatóit!

Alapár tartalmazza

Repülőjegy, kézipoggyász, fedélzeti poggyász, szállás 3 éjszakára reggelivel, transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal, útlemondási biztosítás.

Alapár nem tartalmazza

Repülőtéri illeték 28 000 Ft/fő, helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó, feladható poggyász 10 kg-s 12 000 Ft/db vagy 20 kg-s 21 000 Ft/db, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Hossz: 
4nap / 3éj

Szállás

Bordeauxban 3*-os szállodában.

Program: 

1.nap Bordeaux
Érkezés Bordeaux-ba a kora délutáni órákban. Autóbuszos panoráma városnézés Bordeaux-ban. A középkori hagyománytól a 18. század eleganciájáig felfedezzük Bordeaux történelmének különböző fénykorát, amelyet a borkereskedelem és a különböző gyarmati hatások dominálnak. Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Szállás Bordeaux (3 éj)

2.nap Bordeaux
Délelőtt gyalogos városnézés az elegáns belvárosban. Az útvonal érinti a legfontosabb műemlékeket, mint pl. a Quinconces teret, mely Európa legtágasabb belvárosi tere, a Nagyszínházat, a Tőzsdepalotát – az óváros számos tere, kézművesboltjai, a teraszos kávézói hatására azonnal a francia életérzés keríti hatalmába a látogatót. Délután szabadidő, lehetőség a város további látnivalóinak egyénileg történő felfedezésére. Többek között a borkészítés történetének ú bemutatását célzó új központ, a Cité du Vin, egy olyan futurisztikus épület a bordeaux-i Garonne folyó partján, amely a környék borkultúrájának kapuját hivatott szimbolizálni, ugyanakkor a modern Bordeaux jelképévé válik. A 13 350 m² Cité du Vin, a bor történetének különböző korszakaiba és helyszíneire repíti a látogatókat.

3.nap Saint Emilion
Egész napos kirándulás a Bordeaux-tól 45 km-re fekvő, az UNESCO védelme alatt álló középkori kisvárosba, Saint Emilionba. A kisváros körül több, mint egy km hosszan megmaradt a régi várfal, így azok közé a ritka középkori francia városok közé sorolható, melyek bástyafallal vannak körülvéve. A román stílusban épült városrészek ritkaságnak számítanak Franciaországban, így Saint Emilion műemlékei egyedülállónak számítanak. A városnézés után látogatás a Chateau Coutet birtokon, ahol a gazdaság megtekintését borkóstoló zárja. Visszautazás Bordeaux-ba.

4. nap Chateau de La Brede, hazautazás
Bordeaux-tól kb. 20 km-re áll a Montesquieu család vára, ahol a híres francia filozófus született és élt. A tóval körülhatárolt gótikus várhoz tartozó kertekben is gyönyörködhetünk. A történelmi védettség alatt álló kastély mai napig őrzi Montesquieu szellemét és közel 800 év történelmét.

Transzfer a repülőtérre, hazautazás.

x

Kapcsolódó cikkek

» Suhanás a hegyek felett - A világ leghosszabb canopy pályája - , 2019. november. 04
» Kastélyok a folyóparton - Kerékpárral a Loire-mentén, Franciaország - Kovács Attila, 2019. július. 18
» Tour de France - Czinke István, 2019. június. 24
» Emlék Párizsból - Kovács Attila, 2019. április. 29
» A misztikus Mont-Saint-Michel - Kovács Attila, 2019. január. 19
» Párizs, a fény városa - Kovács Attila, 2018. augusztus. 04
» Párizs mozgásban - Kovács Attila, 2017. október. 06
» Franciaország legszebb tájai - Cassis és a Calanques - Kovács Attila, 2017. június. 15

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Hasonló utazások, nyaralások:
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegy, kézipoggyász, fedélzeti poggyász, szállás 3 éjszakára reggelivel, transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal, útlemondási biztosítás.

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőtéri illeték 28 000 Ft/fő, helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó, feladható poggyász 10 kg-s 12 000 Ft/db vagy 20 kg-s 21 000 Ft/db, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Egyéb részletek
Kiutazás: 

Közvetlen menetrend szerinti diszkont légitársasági repülőjárattal

Szállás: 

Bordeauxban 3*-os szállodában.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!