Barcelona adventkor

4 napos adventi utazás Barcelonába

Repülős kiruccanás a katalán fővárosba. Első látványosság a Katalónia tér, melynek közelében kezdődik a Gótikus negyed. Ennek egyik leg­szebb épülete a Szt. Eulália katedrális. Ezt követi a Királyok tere, majd a Ramblas, mely Barcelona Váci utcája, itt mindig hömpö­lyög a tömeg, ennek végénél van a Kolumbusz-oszlop, majd a tengerpart.

Alapár tartalmazza

A teljes alapprogramot, szállást 3 szállodákban, reggelis ellátást, magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig, egy max. 10 kg-os feladható poggyászt, egy kis méretű kézipoggyászt, Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze), útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Alapár nem tartalmazza

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, belépőjegyeket, fakultatív programok árát, idegenforgalmi adót.

Hossz: 
4 nap
Szállás: 
szálloda
***

Szállás

3 csillagos szállodában.

Program: 

1. NAP: BUDAPEST – BARCELONA
A reggeli órákban idegenvezetővel, repülés Budapestről Barcelonába. A rövid tartózkodás miatt mindenki csak egy kisebb csomagot adhat fel. Ennek mérethatára 55 x 40 x 20 cm-es, a súlyhatár 10 kg. Kézipoggyászként csak kistáska 40 x 20 x 25 cm vihető fel a fedélzetre. (Ezek a szabályok a visszaútra is érvényesek). Megérkezés után metróval transzfer a szállodába. Szállásunk metróközeli. Elhelyezzük a csomagszobában a táskáinkat és kezdjük a város megismerését. Bemegyünk a központba. Első látványosság a Katalónia tér, melynek közelében kezdődik a Gótikus negyed. Ennek egyik legszebb épülete a Szt. Eulália katedrális. Ezt követi a Királyok tere, majd a Ramblas, mely Barcelona Váci utcája, itt mindig hömpölyög a tömeg, ennek végénél van a Kolumbusz-oszlop, majd a tengerpart. Városnézésünk után szabadprogram a belvárosban. Ekkor lehet étkezni, nézelődni, gyönyörködni a karácsonyi fényekkel kivilágított központban. Szállás Barcelonában.

2. NAP: BARCELONA
Reggeli után elmegyünk a város fölé magasodó Montjuic hegyre. Itt található az Olimpiai stadion, és szép rálátás is van a belvárosra és a tengerre. Ezt követően Antoni Gaudi legszebb alkotásait tekintjük meg. A grandiózus Sagrada Família bazilikát és a különc Güell Parkot. A két mestermunkát belülről is meg lehet tekinteni. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet pluszban kell fizetni. Ezt az útra történő jelentkezéskor kell közölni, mert a jegyeket, a nagy igény miatt, előre meg kell rendelni. „Gaudí mestermunkák belülről” (2 belépő + 1 kötelező helyi idegenvezető): 35 €. A nap fennmaradó részében van lehetőség egyénileg sétálni a városban, de ha valaki akar, akkor múzeumba is tud menni: pl. Picasso Múzeum, vagy Tengerészeti Múzeum. Katalógusunk megjelenésekor ismert sorsolás szerint ezen a hétvégén a Barcelona labdarugó csapata otthon játszik, a Levante-val. Jelenleg még nem ismert, hogy pontosan melyik napon és hány órakor lesz a mérkőzés. Ha szombaton vagy vasárnap lesz, és valaki szeretne erre elmenni, akkor nagy valószínűséggel tudunk rá jegyet intézni. (Tavaly is sikerült.) Ha ilyen igénye van, akkor még az útra történő jelentkezéskor vegye fel a kapcsolatot irodánkkal a pontosítás céljából. Szállás, mint előző nap.

3. NAP: BARCELONA
Ezen a napon az idegenvezető azokkal megy, akik szeretnék megtekinteni az FC Barcelona labdarugó csapatának stadionját és relikviáit (belépő). A Camp Nou-hoz metróval megyünk ki. Megtekinthető a stadion, a sok kupa, a pálya és az öltözők is. Programunk után visszamegyünk a belvárosba és a repülőtérre történő utazásig szabadprogram. Aki nem jön a stadion túrára, annak javasolt a skanzen jellegű „Spanyol falu”, vagy a Katalán Múzeum megtekintése.

4. NAP: BARCELONA – BUDAPEST
Ezen a napon lehetőség lesz a híres piacon, a Mercado de La Boqueria-n látogatást tenni. A hangulatos piacon kóstolhatunk számtalan gyümölcsöt, de megnézhetjük a hihetetlen hal- és sonkaválasztékot is. A Ramblán kisétálva a tengerparton találjuk, az Akváriumot és egy izgalmas IMEX mozit, de felmehetünk a Kolombusz szobor tetejére is. Szabad program egészen addig, míg fel nem vesszük a csomagokat a szállodában, majd metróval transzfer a repülőtérre és hazaindulás. A Liszt Ferenc Repülőtérre érkezés az esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kapcsolódó cikkek

» Barcelona hangulata - Kovács Attila, 2020. november. 30
» A Guell Park, Barcelona - Kovács Attila, 2020. szeptember. 22
» A nyár Barcelonában - Kovács Attila, 2017. június. 30
» A legszebb park a világon – Park Güell - Etédi Alexa, 2013. július. 23
» Barcelona újra alkot: Tündérmese és Kísértetház keveredik - Etédi Alexa, 2013. május. 17
» La Sagrada Familia - Ürögi Beáta, 2013. január. 28
» Esti séta Barcelonában - Kovács Attila, 2012. szeptember. 07
» Barcelona piactere - La Boqueria - Kovács Attila, 2012. augusztus. 15

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Fakultatív programok

"Gaudí mestermunkák belülről” (2 belépő + 1 kötelező helyi idegenvezető): 30 €
Az útra történő jelentkezéskor kell igényelni, mert a jegyeket, előre meg kell rendelni.

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

A teljes alapprogramot, szállást 3 szállodákban, reggelis ellátást, magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig, egy max. 10 kg-os feladható poggyászt, egy kis méretű kézipoggyászt, Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze), útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Alapár nem tartalmazza: 

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, belépőjegyeket, fakultatív programok árát, idegenforgalmi adót.

Kötelező költségek: 

Idegenforgalmi adó

Helyszíni költségek leírása: 
metró (72 órás jegy) 23 €
Santa Eulalia 5 €
Barcelona stadion 32 €
Picasso múzeum 8 €
labdarugó mézkőzés kategóriától függően
Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A teljes részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Repülőgéppel

Szállás: 

3 csillagos szállodában.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Vélemények, értékelések
4.2
1 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.0
Program értékelése
5.0
Szállás értékelése
5.0
Utazás értékelése
5.0
4.2
<szöveg nélkül>
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!