Burma kincsei - Laosz-Gibbon Nemzeti Park - Angkor hosszabbítás

13 napos Körutazás Burmában

13 nap Ázsia legtitokzatosabb országában, arany sztúpák, időtlen Buddha szobrok, és a varázslatos Inle-tó úszó kertjei között. Az utazó számára ezek az utolsó pillantok, hogy megcsodálhassa az érintetlen Burma bámulatos kultúráját.

Alapár tartalmazza

11 éjszaka szállást, a részletes ismertetőben felsorolt programokat, minden szükséges transzfert (busz, hajó, csónak, lovas szekér), a magyar csoportvezető díját, a csoportos vízumügyintézés díját, az idegenvezetést, a Budapest – Mandalay, Bagan – Heho – Yangon, Yangon – Budapest repülőjegyeket.

Alapár nem tartalmazza

A repülőtéri illetéket, belépők, engedélyek, egyéb kinti költségek (250 USD), a burmai vízum díját (50 USD), az egyéni kiadásokat (hordár, fotóengedélyek, stb.), a kötelező biztosításokat. BBP utasbiztosítás megléte utazási feltétel!

Hossz: 
13 nap
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
Minimum létszám: 15 fő
Program: 

1. nap: Budapest – Mandalay
Budapestről átszállásokkal elutazás a legendás Mandalaybe.

2-3. nap: Mandalay környéke
A kora délutáni érkezés után rendkívűl gazdag, másfél napos program következik a burmai buddhizmus szívében és az utolsó királyi központban: az Arany Palota monostor csodálatos tikfaépülete, Kuthodaw pagoda, látogatás kolostorokban, életképek szerzetesekkel és apácákkal, Sagaing panorámája, U Bein tikfa hídja, az egykori királyi udvar Ava-ban, hajózás Mingunba a világ legnagyobb „töretlen” harangjához, füstarany- és bábkészítők, hajnali zarándoklat Maha Muni élő Buddhájának rituális szoborfürdetési ceremóniájára.

4. nap: Mandalay – Bagan
Egész napos kényelmes utazás saját hajónkon Baganba a lustán kanyargó Irravádi folyón.

5. nap: Bagan
Egésznapos kalandozás Bagan ősi templomai és ezer pagodája, a burmai királyság aranykorának (XI–XIII. század) emlékei közt: Ananda, Thatbyinnyu, Htilomilo, Manuha templomok. Kiemelt program: részvétel a Schwezigon Pagoda fesztiválon. esti életképek.

6-7. nap: Bagan – Inle-tó
Repülés Hehóba, majd két napos program a csodálatos Inle-tavon: csónakázás cölöpházak, úszó pagodák és tavi kertek között, látogatás az Indein paya ezernyi sztúpájánál. Kiélvezzük a Taunggyi Baloon fesztivál eseményeit is.

8. nap: Idein
Egész napos romantikus kirándulás Idein pagodáihoz és a környék kézműves falvaiba.

9-10. nap: Inle-tó – Yangon
Reggel a fővárosba repülünk. Másfél napos városnézés az egykori Rangoon-ban: brit gyarmati emlékek, Sule paya, Nemzeti Múzeum, Chauk Htat Gyi paya hatalmas fekvő Buddha szobra, Bogyoke Aung San piac, különleges látogatás a Shwedagon pagoda fényfesztiválján.

11-12. nap: Yangon – Kyaikhtiyo
Reggel utoljára vidékre indulunk. Kyaikhtiyo emblematikus aranyra festett sziklájához.

13. nap: Yangon – Budapest
Hazautazás.

Kapcsolódó cikkek

» Thaiföld - Kovács Attila, 2018. január. 20
» Indokína arcai - Hudanik Zsolt, 2012. február. 24
» Thaiföld kajakkal - Khao Sok expedició - Kovács Attila, 2018. május. 20
» A Maldív-szigetek - Kovács Attila, 2018. május. 13
» Thaiföldi utazás - tengeri kajakozással fűszerezve - Kovács Attila, 2018. május. 11
» Aktív utazások, izgalmas túrák az utazom.com szervezésében - Kovács Attila, 2018. május. 02
» Thaiföld - Khao Sok expedició - Hudanik Zsolt, 2018. április. 26
» Képeslap Thaiföldről... - Kovács Attila, 2018. április. 10
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Fakultatív programok

Sán főzőiskola 8 000 Ft/fő

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

11 éjszaka szállást, a részletes ismertetőben felsorolt programokat, minden szükséges transzfert (busz, hajó, csónak, lovas szekér), a magyar csoportvezető díját, a csoportos vízumügyintézés díját, az idegenvezetést, a Budapest – Mandalay, Bagan – Heho – Yangon, Yangon – Budapest repülőjegyeket.

Alapár nem tartalmazza: 

A repülőtéri illetéket, belépők, engedélyek, egyéb kinti költségek (250 USD), a burmai vízum díját (50 USD), az egyéni kiadásokat (hordár, fotóengedélyek, stb.), a kötelező biztosításokat. BBP utasbiztosítás megléte utazási feltétel!

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték, kötelező biztosítások, vízumdíj, engedélyek, útlemondási biztosítás.
BBP utasbiztosítás megléte utazási feltétel!

Helyszíni költségek leírása: 

Egyéni kiadások (hordár, fotóengedélyek, stb.), fakultatív programok.

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással Mandalaybe.

Szállás: 

11 éjszaka szállást komfortos szállodákban 2 ágyas szobákban, egyágyas elhelyezés felár ellenében lehetséges.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz. Felár ellenében félpanziós ellátás kérhető.
A területről: 
Burma: Lakosság: 63 millió. Yangon a korábbi főváros 5 millió lakosú, Mandalay a kereskedelmi központ 1 millió. A lakosság nagy része a központi síkságon él, mezőgazdasággal foglalkozik, s csak alig negyedük városlakó. Hivatalos nyelv a burmai; de az értelmiség körében, és a kereskedelemben szinte mindenki beszél angolul. Az ország fő tájegységei: a Himalája alsó vonulata, a keleti és nyugati hegylánc, az Irrawaddy termékeny völgye és a tengerpart. A trópusi esőerdőktől a teakfa és a bambuszon keresztül a fenyő és az örökzöld tölgy is megtalálható. 1945 előtt Burma volt a világ legjelentősebb rizsexportőre. A megművelt területnek felén rizst termesztenek, ami a legfontosabb exportcikke az országnak.
Időjárás: 
Burma alapvetően egész évben meleg ország, száraz és esős évszak váltakozik. A trópusi monszunövezethez tartozik. A kellemesebb száraz időszak decembertől márciusig tart, a monszun májustól októberig. Ezek között két forró átmeneti időszak van. Utunk során túlnyomórészt 25°C körüli párás hőmérsékletre, napos időre számíthatunk. Különösen javasolt a napszemüveg, fejfedő és az erős faktorszámú naptej használata! A hegyekben az Inle-tónál és Kalawban este lehűl éjszaka 12-fokra és rövid eső előfordulhat.
Vízum: 
A beutazás feltétele, hogy az utas rendelkezzen érvényes vízummal és a belépéstől számított legalább hat hónapig érvényes útlevéllel. A vízumügyintézést irodánk intézi.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése utazási feltétel. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Hivatalosan nem szükséges védőoltás, vizet ajánlatos boltban vásárolni és palackos ásványvizet fogyasztani. A csapvizet ne igyuk.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!