Ausztria - Az Alpok Csodái

3 napos buszos utazás Ausztriába

Érkezés Bécsbe, a császárvárosba, ahol buszos, majd gyalogos történelmi városnézés keretein belül ismerkedünk az osztrák főváros nevezetességeivel. Kirándulás az Alpok csodálatos vidékein: Neuburg, Mariazell. Hazaúton Sopron és Fertőd kerül megtekintésre.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

Az utazást légkondicionált autóbusszal,  a szállást reggelivel, kísérő idegenvezetést.

Részvételi díj nem tartalmazza

Az útlemondási  biztosítást, a BBP biztosítást, csoportos helyi idegenvezetőt, illetve a belépődíjakat és fakultatív programokat.

Hossz: 
3 nap
Létszám: 
minimum létszám: 35 fő

Szállás

2 éjszaka 3*-os szállodában Sopronban, 2 ágyas tusoló/WC-s szobában. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

Program: 

1.nap: Debrecen – Nyíregyháza  – Budapest  –  Hegyeshalom – Bécs
Indulás Debrecenből és Nyíregyházáról a kora reggeli órákban. Kis pihenőkkel érkezés Bécsbe, a Császárvárosba. Autóbuszos városnézés után gyalogos történelmi séta következik helyi idegenvezetővel. Ellátogatunk a Hofburgba (császári palota), a kulturális örökség csodálatos tárházába. Parlament, Városháza, Opera, Szent István dóm, Mária Terézia szobra, Habsburg kripta, Kapucinus templom, Ágoston rendi templom, Gróf Széchenyi István szülőháza stb.). Délután szabadprogram. Este érkezés a szálláshelyre, Sopronba (2 éj).

2.nap: Kirándulás az Alpokban: Neuberg és Mariazell
Ezen a napon lehetőség van pihenni – igénybe venni a szálloda wellness szolgáltatásait. Fakultatív program: Reggeli után kirándulást teszünk az Alpokalján. Neuberg kisváros (csodálatos panoráma – rövid pihenő), Mariazell (Fatima, Lourdes, Loretto, Altötting településekkel egyetemben a legjelentősebb zarándokhelyek közé tartozik). Itt a kegytemplomot tekintjük meg, melynek magyar vonatkozása: Nagy Lajos királyunk kápolnája, Mindszenthy hercegprímás egykori temetkezési helye. Szabadprogram a hangulatos, lenyűgözően szép fekvésű belvárosban. Este visszaérkezés a szálláshelyre, vacsora.

3.nap: Sopron – Fertőd – Győr – Budapest - Nyíregyháza – Debrecen 
Reggeli után történelmi városnézés Sopronban, „a hűség városában” (Tűztorony, Városháza, Fabricius-ház, Kecske-templom stb.). Innen Fertődre érkezünk, ahol az Esterházy-kastélyt látogatjuk meg - mely Magyarország második legnagyobb épületegyüttese. Győrben, a Székesegyházban a Szent László hermát és a barokk belvárost csodálhatjuk. Városnézés után szabadprogram. Érkezés a késő esti órákban.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

Az utazást légkondicionált autóbusszal,  a szállást reggelivel, kísérő idegenvezetést.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

Az útlemondási  biztosítást, a BBP biztosítást, csoportos helyi idegenvezetőt, illetve a belépődíjakat és fakultatív programokat.

Kötelező költségek: 

Belépők ára: kb. 70 €/fő

Helyszíni költségek leírása: 

Csoportkísérő, helyi idegenvezető díja, belépők kb. 70 Euro/fő
 

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
Belépők ára: kb. 70 €/fő
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.

Az indulástól számított egy hónapon belül már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Légkondicionált autóbusszal.
Ingyenes fel és leszállási helyek: Nyíregyháza, Debrecen, Tiszaújváros, M3 autópálya pihenői, Miskolc, Gyöngyös, Budapest.
 

Étkezés: 

A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz, felár ellenében félpanzió igényelhető.

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!