London, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában

London, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában

7 napos buszos körutazás Angliában

London az Egyesült Királyság és azon belül Anglia fővárosa, világváros, a korábbi Brit Birodalom fővárosaként a világ egyik politikai, pénzügyi és kulturális központja. Ismerje meg ezt a csodálatos fővárost!

Alapár tartalmazza

Autóbuszos uta­zást, a kompátkelést Angliába és a vissza­uta­zást a Csatorna Alagúton, a 6 éjszakai szállást reggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést in­du­lás­tól érkezésig, de nem tartalmazza a belé­pő­dí­jakat.

Alapár nem tartalmazza

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, belépődíjakat.

Hossz: 
7 nap
Szállás: 
szálloda
Program: 

1. nap:
Elutazás Szé­kes­fe­hér­vár­ról a Piac téri parko­lóból reggel 4.45-kor. Bu­da­pest­ről az autó­busz 6 órakor indul a Déli pá­lya­ud­vartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyes­halom – Linz – Nürnberg út­vo­na­lon. Szállás Német­országban, a Rajna-vidéken (1 éj).

2. nap: Dover fehér sziklái, Canterbury
Utazás az Aachen – Brüsszel – Calais út­vo­na­lon. Kompát­kelés a La Manche csatornán Doverbe a dél­u­táni órákban. To­vább­uta­zás Canterburybe, az anglikán egyház központ­jába, Anglia egyik leg­szebb kisváro­sába. Is­mer­ke­dés a várossal. Szállás Lon­don­ban vagy kör­nyé­kén (4 éj).

3. nap: London
5-6 órás autó­buszos és gyalogos vá­ros­né­zés Lon­don­ban (Tower-híd, a City felhő­kar­co­lói, Szent Pál-szé­kes­egyház, Oxford street, Hyde park, Buck­ing­ham-palota, Piccadilly, Trafalgar tér, Par­la­ment, Westminster-apátság stb.). A vá­ros­né­zés után ma­rad sza­bad­idő London egyéni felfe­de­zésére, illet­ve lehe­tő­ség fakul­tatív hajó­ki­rán­du­lásra a Tem­zén, ahova idegen­ve­zetőnk is elkíséri az ér­dek­lő­dő­ket.

4. nap: Stonehenge, Oxford, London (by night)
Egész napos kirándulás Londontól nyugatra. Első prog­ramunk Stonehenge: a rejté­lyesen egymás mellé állított és egymásra rakott kőtöm­böket Európa talán leghí­resebb törté­nelem előtti emlé­kének tartják. 
To­vább­uta­zás Oxfordba, Anglia híres egye­temi váro­sába, mely tele van műem­lékekkel. Séta a városban, is­mer­ke­dés néhány fontosabb kollégiummal.
Visszautazás a szállodába London belvárosán keresztül, esti autó­buszos vá­ros­né­zés, illetve lehe­tő­ség rövid sétára a Piccadilly kör­nyé­kén. Érkezés a szállo­dába késő este.
Figyelem: A félpanziós felárat befi­ze­tőknek a vacsora ezen a napon nem a szál­lo­dá­ban lesz, hanem egy oxfordi étteremben. (Áprilisi, júniusi, augusztus 24-ei és az októberi csoportoknál)

5. nap: Windsor, London
Délelőtt az angol királyi család nyári reziden­ciájának, a hatalmas Windsori kastélynak a meg­te­kin­té­se. Délután szabad program Londonban, illetve az idegen­ve­zetője segít­sé­gével lehe­tő­ség további ne­ve­zetes­sé­gek meglá­to­ga­tására (pl. British Museum, National Gallery stb.).

6. nap: Leeds várkastély, Csalagút
Délelőtt a festői Leeds várkastélyt és elbűvölő parkját láto­gatjuk meg, majd a Csatorna Alagúton átkelés a konti­nensre. Utazás a Calais – Bruges – Brüsszel – Aachen út­vo­na­lon a német­országi tran­zit­szál­láshoz (1 éj).

7. nap:
Hazautazás a Frankfurt – Nürnberg – Linz – Hegyes­halom – Győr – Tatabánya út­vo­na­lon. Érkezés Buda­pest­re, majd Szé­kes­fe­hér­vár­ra a késő esti órákban.

Figyelem: A programok sorrendje (3-5. napok) a mú­zeu­mok nyitva­tartásának függvényében fel­cse­ré­lőd­het.

Amennyiben programunk tetszik, de nem tudsz rajta részt venni, mert az időpont nem megfelelő, esetleg barátaiddal, munkatársaiddal szeretnél utazni egyedi szervezésben, saját igényeid szerint, akkor kérjük, hagyj üzenetet, munkatársunk hamarosan elkészíti az ajánlatot számodra.  (» Itt hagyhatsz üzenet.)

Kapcsolódó cikkek

» London ünnepi fényben - Kovács Attila, 2016. április. 01
» London időjárása - Etédi Alexa, 2014. február. 10
» Látnivalók Londonban: séta a Sohoban és Chinatown-ban - Etédi Alexa, 2014. február. 07
» Látnivalók Londonban: a Liberty áruház - Etédi Alexa, 2014. február. 06
» Londoni felhőkarcoló körkép - Etédi Alexa, 2014. február. 06
» Látnivalók Londonban: a Hampton Court palota - Etédi Alexa, 2014. január. 30
» Látnivalók Londonban: a Harrods áruház - Etédi Alexa, 2014. január. 27
» Látnivalók Londonban: Kensingtoni séta - Etédi Alexa, 2014. január. 24

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Autóbuszos uta­zást, a kompátkelést Angliába és a vissza­uta­zást a Csatorna Alagúton, a 6 éjszakai szállást reggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést in­du­lás­tól érkezésig, de nem tartalmazza a belé­pő­dí­jakat.

Alapár nem tartalmazza: 

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, belépődíjakat.

Kötelező költségek: 

BBP biztosítás megkötése utazási feltétel!

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők (tájékoztató árak!)

London Westminster-apátság GBP 20,-
Szt. Pál-székesegyház GBP 16,-
hajókirándulás a Temzén (retúr) kb. GBP 12,60
British Museum ingyenes
National Gallery ingyenes
Stonehenge GBP 13,95
Windsor kastély GBP 18,50
Leeds vára GBP 15,25
Figyelem: nyugdíjas kedvezmény (15-20%) majdnem mindenhol van.

Figyelem: Az itt felsorolt programokon a részvétel nem kötelező, a helyszínen mindenki maga döntheti el, hogy részt kíván-e venni.

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Légkondicionált autóbusszal (WC, video és/vagy DVD, italautomata).

Szállás: 

6 éj­sza­ka szín­vo­na­las szál­lo­dák­ban, két­ágyas (pótágyazható), für­dő­szo­bás szo­bák­ban. Oda- és visszaúton 1-1 éj­sza­ka tran­zit­szál­lás Né­met­or­szág­ban jó 3 csil­la­gos szál­lo­dák­ban és 4 éj­sza­ka Londonban vagy környékén 3 csillagos szállodákban az alábbiak szerint: 
Áprilisi, júniusi, augusztus 24-ei, októberi csoportok: egy London környéki kisvárosban, egy szép 3 csillagos szállodában. 
Augusztus 3-ai csoport: Londonban egy szép 3 csillagos, városközpont közeli szállodában.

Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz, felár ellenében félpanzió igényelhető. Áprilisi, júniusi, augusztus 24-ei, októberi csoportok: Bőséges büfé- vagy angol reggeli / fakultatív fél­pan­zió. Figyelem: Visszaútban a németországi tran­zit­szál­lá­son nincs vacsora, mert az időel­to­lódás miatt elkép­zel­hető, hogy 21 óra után ér oda a csoport. Egy autó­pálya melletti étte­remben lesz lehe­tő­ség vacsorázni. Augusztus 3-ai csoport: Bőséges kontinentális büfé­reg­geli. Figyelem: Ennél a csoportnál nem kínálunk félpanziós lehetőséget. Londonban a szálloda környékén az étkezés egyénileg könnyen meg­oldható, oda- és visszaútban pedig egy autó­pálya melletti étteremben lesz lehetőség vacsorázni.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése utazási feltétel! Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!