Vancouvertől San Franciscoig

9 napos körutazás Kabadában és az Egyesült Államokban

Vancouverből az San Franciscoba - aki velünk tart az egy csodálatos utazáson vehet részt. Hatalmas városok, lenyűgöző természeti értékek, Mt. Rainier National Park, a rózsák városaként emlegetett Portland, Redwood Nemzeti Park, Golden Gate híd, Yosemite és a Bridalveil vízesések, csillogás, kaszinók, show-műsorok. Ez mind, mind Amerika.

Alapár tartalmazza

8 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban, autóbuszos utazást, az említett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő), angol nyelvű idegenvezetést. A megadott árak 1 USD = 300 HUF árfolyamig érvényesek!

Alapár nem tartalmazza

Repülőjegyet és a repülőtéri illetéket, étkezéseket, fakultatív programok árait, a programcsomagban nem szereplő külön programok árait és a belépőket, útlemondási biztosítást, valamint a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Hossz: 
9 nap
Szállás: 
szálloda
Program: 

1.nap Vancouver
Érkezés Vancouverbe, transzfer egyénileg a szállodába. Este találkozó partnerirodánk angol nyelvű idegenvezetőjével. Szállás: Century Plaza Vancouver.

2.nap Vancouver
Egésznapos szabadprogram Vancouverben. Fakultatív programként érdemes áthajózni a Victoria-szigetre. Victoria British Columbia tartomány fővárosa. Szép fekvése és csodálatos virágoskertjei révén vált ismertté. Szállás: Century Plaza Vancouver.

3.nap Vancouver - Seattle
Reggel indulás Vancouverből, a határátlépés után irány a Csendes-óceán partvidékének egyik ékkövének tartott Seattle. Az óceánpart és a magas hegyek által keretezett város rengeteg látnivalóval szolgál. A belvárosból csodálatos kilátás nyílik az Elliot-öbölre és mindenképpen érdemes ellátogatni a Space Needle torony 160 méter magasan levő kilátóteraszára is. Szállás: Courtyard Bellevue Hotel.

4.nap Seattle - Mt. Rainier - Mt. St. Helens - Portland
Látogatás a Mt. Rainier National Park-ban. Nevét a Mount Rainier magányosan álló vulkáni kúpjáról kapta, melynek 4000 méter magas hóborította csúcsa a Nyugati-Part egyik jellegzetessége. Az út további részében ismét egy híres vulkánikus hegy, a Mount St. Helens következik, mely 1980-ban, egy hatalmas kitörést követően több mint 400 métert veszített a magasságából. A nap végén érkezés Oregon állam legnagyobb városába, Portlandbe. Szállás: Crowne Plaza Lake Oswego.

5.nap Portland - Newport - Oregon Dunes - Coos Bay
Oregon állam partvidékén haladunk tovább, ahonnan csodálatok kilátás nyílik mind a Csenges-óceánra, mind pedig a környező erdőségekre. Newport városát érintve érkezünk a csodás homokdűnéiről ismert Oregon Dunes National Recreation Park-ba. A több mint 60 km hosszúságú parkban gyönyörködhetünk a szél által épített homokdűnékben, melyek közül néhány eléri a 150 méteres magasságot. is. Szállás: Red Lion Coos Bay.

6.nap Coos Bay - Redwood National Park - Eureka
Indulás Coos Bayből. A Csendes-óceán partvonalát követve érkezünk a csodás vörösfenyőiről ismert Redwood Nemzeti Parkba. A nap végén érkezés Eureka városába. Szállás: Red Lion Eureka.

7.nap Eureka - Wine Country/Sonoma
A festői Mendocino Village érintésével ellátogatogatunk a világhírű kaliforniai borvidékre. Szállás: Best Western Dry Creek Inn.

8.nap Sonoma - San Francisco
A híres Golden Gate hídon keresztül érkezünk USA egyik legvonzóbb városába, San Franciscoba. Városnézés a legismertebb látnivalók érintésével (Union Square, the Civic Center, Fisherman's Wharf, látogatás a Twin Peaks hegyen és az Alcatraz szigeten. Utazhatunk a Cable Car-on és megkóstolhatjuk a helyi halételeket is. Szállás: Hotel Carlton.

9. San Francisco
A program vége. hazautazás menetrend szerint.

Kapcsolódó cikkek

» San Francisco utcáin - Kovács Attila, 2018. február. 19
» Irány Észak! Bringatúra keresztül a Amerikán - Kovács Attila, 2018. május. 16
» Észak-Amerika csodálatos tájain - Kovács Attila, 2018. március. 02
» Egy hét Montanaban - Kovács Attila, 2018. február. 07
» A világ legnagyobb kötélhintája - Kovács Attila, 2017. november. 19
» Jackson Hole tilt-shift videón - Kovács Attila, 2017. augusztus. 11
» Nyár a hegyekben - Kovács Attila, 2017. május. 19
» Észak Amerika döbbenetes tájain - Kovács Attila, 2017. március. 25
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

8 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban, autóbuszos utazást, az említett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő), angol nyelvű idegenvezetést. A megadott árak 1 USD = 300 HUF árfolyamig érvényesek!

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőjegyet és a repülőtéri illetéket, étkezéseket, fakultatív programok árait, a programcsomagban nem szereplő külön programok árait és a belépőket, útlemondási biztosítást, valamint a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Kötelező költségek: 

Repülőjegy, repülőtéri illeték, útlemondási biztosítás

Helyszíni költségek leírása: 

Fakultatív programok díja, étketések, ajánlott borravaló 5 USD/nap/fő.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
egyénileg
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Egyénileg, valamint a helyszínen légkondicionált autóbusszal.

Szállás: 

 Középkategóriájú szállodákban.

Étkezés: 
Ellátást a részvételi díj nem tartalmaz. (A szállodákban, illetve környékükön többféle étkezési lehetőség van, a kiválasztásban az idegenvezető természetesen segítséget nyújt.)
Időjárás: 
Míg az Egyesült Államok nagy részén szeszélyes az időjárás, a csendes-óceáni partvidéknek kiegyensúlyozott éghajlata van. Az óceán kiegyenlítő hatásának következtében San Franciscóban nincs hideg tél és forró nyár, mindössze egy hosszúra nyúlt tavaszból és őszből áll az év. A nemzeti parkokban (Grand Canyon, Yosemite) tavaszias időjárásra kell számítani. Kalifornia déli része mediterrán éghajlatú, Los Angelesben és San Diegóban a nappali csúcshőmérsékletek már megközelíthetik a 25-30 °C-ot. A Halál Völgyében és a Mojave sivatagban szintén meleg idő várható, hiszen ezek éghajlata sivatagi.
Vízum: 
Az utazáshoz 2006. okt. 26. után kiállított, biometrikus (bordó) útlevél szükséges, amelynek a hazautazást követően további 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az érvényes útlevél beszerzése az utasfelelőssége. Magyar állampolgár vízum nélkül utazhat az Egyesült Államokba, azonban rendelkeznie kell ESTA engedéllyel. Az engedély beszerzését irodánk segíti, de felelőssége az engedély elbírálására nem terjed ki. Az ESTA engedély két évig érvényes, többszöri kiutazásra jogosít fel,alkalmanként maximum 90 napos kinttartózkodással. Az Egyesült Államokba a belépést az érvényes vízum, ill. ESTA engedély nem garantálja, a végső döntést a belépési pontnál a Bevándorlási Hivatal tisztviselője hozza meg. Az Amerikai Bevándorlási Hivatal döntéséért az utazási iroda felelősséget nem vállal, az ebből eredő valamennyi kár az utast terheli. Figyelem!!! Változás a Kanadába történő beutazás szabályaiban! Kanada 2015. augusztus 1-jén bevezette az elektronikus utazási engedélyt (Electronic Travel Authorisation / Autorisation de voyage électronique, röviden eTA). Az 5 évig vagy az útlevél lejártáig érvényes engedélyt az interneten lehet 7 kanadai dolláros díj ellenében igényelni. A beutazási engedély 2016. március 15-től lesz kötelező és a vízummentes beutazás feltétele, ennek hiányában a Kanadába induló repülőjáratra történő beszállítást a légitársaság meg fogja tagadni. Az elektronikus utazási engedélyt (eTA) minden olyan esetben meg kell igényelni utazás előtt, ha a Kanadába történő beutazás, vagy tranzitálás légi úton történik magán-, szolgálati- vagy diplomata útlevéllel - vízi- vagy szárazföldi határátkelés esetében nincs szükség az eTA engedélyre.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Védőoltásra nincs szükség.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!