USA - Nyugati-parti látványosságok (San Francisco, Las Vegas, Los Angeles)

11 napos buszos körutazás angol nyelvű idegenvezetéssel

11 napos körutunk során az USA nyugati partjának látványosságaival ismerkedünk. A programok között szerepel városnézés, nemzeti parkok, kirándulások, Las Vegasi showműsor, de nem marad ki a Grand Canyon és a Universal Studios sem. Tartson velünk!
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

10 éjszaka szállás középkategóriájú szállodákban, autóbuszos körutazást, étkezést a megadottak szerint, a jelzett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő), és az angol nyelvű idegenvezetést. A megadott árak 1 USD=300 HUF árfolyamig érvényesek!

Részvételi díj nem tartalmazza

A program indulási helyszínére ill. a visszaútra szóló repülőjegyet és a reptéri illetéket (a repülőjegy és az illeték árát az aktuális napi áron adjuk meg), étkezéseket, fakultatív programok árát, a programcsomagban nem szereplő külön programok árait, belépőket, az útlemondási biztosítást és a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Hossz: 
11 nap

Szállás

 Jó középkategóriájú szállodákban.

Program: 

1.nap San Francisco
Találkozó 14:00-20:00 között partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével. Szállás: Hotel Serrano.

2.nap San Francisco
Délelőtt félnapos városnézés, érintve a Union Square, Civic Center, Fisherman"s Wharf stb. A Twin Peaks-hegy tetejéről élvezhetjük a város csodás panorámáját. Délután szabadprogram: kipróbálhatjuk a híres Cable cart, vásárolhatunk a Union Square-en vagy tehetünk egy sétát a Fisherman"s Wharf-on. Az idegenvezető segítséget nyújt a program tervezésében. (fakultatív program: Night Tour of San Francisco: 60 USD/fő). Szállás: Hotel Serrano.

3.nap San Francisco (Monterey/Carmel)
Egész napos szabad program San Francisco-ban. Fakultatív program: egésznapos kirándulás Montereybe és Carmelbe. Az óceán partvonalát követve érkezés a Monterey Bay-félszigetre. Látogatás Steinbeck novellája alapján híressé vált Cannery Row-nál és a Monterey Bay Aquariumban (88 USD/fő). Majd a híres Pebble Beach golfpálya és környékére érkezünk. Rövid megálló a művészeti galériáiról nevezetes Carmelben, késő délután visszautazás San Franciscoba. Szállás: Hotel Serrano.

4.nap San Francisco - Yosemite National Park
Továbbutazás a Yosemite Nemzeti Parkba, mely a csodálatos vízeséseiről, sziklaalakzatairól vált híressé. Buszos parklátogatás, és lehetőség egy biciklitúrára. Szállás: Piccadilly Inn.

5.nap Yosemite National Park - Las Vegas
A Mojave-sivatagon keresztül buszozunk Las Vegas felé. Késő déluátn érkezés a „Szórakozás fővárosába". Az idegenvezető ajánlásával fedezzük fel a várost: vásároljunk, élvezzük a jobbnál-jobb éttermeket, nézzünk meg egy felejthetetlen show műsort. Fakultatív program: Las Vegas by Night (kb. 35 USD/fő). Szállás: Luxor Hotel - Pyramid Rooms.

6.nap Las Vegas - Grand Canyon - Las Vegas
Egésznapos kirándulás a Grand Canyon Nemzeti Parkba. Első megálló a híres Hoover Dam (Hoover Gát)-nál. Megcsodálhatjuk a hatalmas építményt és mögötte a Mead-tavat. Folytatásban irány a Grand Canyon. Fakultatív program: helikopterrel a kanyon fölött (kb. 189 USD/fő), rafting a Colorado folyón vagy séta a Skywalk-on (32 USD/fő). Szállás: Luxor Hotel - Pyramid Rooms.

7.nap Las Vegas - Zion National Park (fakultatív)
Szabadprogram vagy egésznapos fakultatív túra keretében ellátogathatunk a fenséges kanyonjairól és változatos vadvilágáról híres Zion Nemzeti Parkba. Idegenvezetős séta a parkban. Lehetőség van egy hamisítatlan amerikai piknik ebéd (95 USD/fő) elfogyasztására. Szállás: Luxor Hotel - Pyramid Rooms.

8.nap Las Vegas - Palm Springs - Los Angeles
Ismét keresztülutazunk a Mojave-sivatagon, rövid megállóval Palm Springsben. A város korábban olyan sztárok téli pihenője volt mint Frank Sinatra, Elvis Presley vagy Jane Russell. Ma egy virágzó város bevásárlóközpontokkal, éttermekkel. Késő délután érkezés a Csendes-óceán partjára, Long Beach-be majd tovább haladunk Los Angelesbe. Szállás: Queen Mary Long Beach.

9.nap Los Angeles
Reggel egy átfogó városnézés: Santa Monica Beach, Hollywood, Beverly Hills. Séta a Walk of Fame sétányon. Délután szabadprogram. Fakultatív látogatás a Universal Studios-ban (95 USD/fő). Szállás: Queen Mary Long Beach.

10.nap Los Angeles - San Diego - Los Angeles
Szabad program, vagy egésznapos fakultatív kirándulás San Diegoba (85 USD/fő). Utazás San Juan Capistrano és San Clemente városokon keresztül Kalifornia második legnagyobb városába, melynek óceánparti fekvése kellemes éghajlattal párosul. Városnézés a történelmi óváros, a Gas Lamp negyed, az óceánpart valamint a festői Seaport Village érintésével. Visszaérkezés Los Angelesbe az esti órákban. A program vége. Szállás: Queen Mary Long Beach.

11.nap Los Angeles
Hazautazás.

Munkatársaink segítenek megtalálni
az Ön egyedi igényeinek megfelelő árat és időpontot.
Kérjen tőlünk ajánlatot!

Kapcsolódó cikkek

» San Francisco utcáin - Kovács Attila, 2020. október. 09
» A világ legnagyobb kötélhintája - Kovács Attila, 2021. november. 06
» Irány Észak! Bringatúra keresztül a Amerikán - Kovács Attila, 2021. október. 25
» Gyönyörű tájak... - Kovács Attila, 2021. október. 06
» Jackson Hole tilt-shift videón - Kovács Attila, 2021. augusztus. 13
» Egy hét Montanaban - Kovács Attila, 2021. július. 20
» Az Endeavour űrsikló utolsó útja - Kovács Attila, 2021. május. 04
» A Tahoe-tó csodája - Kovács Attila, 2020. október. 01

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

10 éjszaka szállás középkategóriájú szállodákban, autóbuszos körutazást, étkezést a megadottak szerint, a jelzett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő), és az angol nyelvű idegenvezetést. A megadott árak 1 USD=300 HUF árfolyamig érvényesek!

Részvételi díj nem tartalmazza: 

A program indulási helyszínére ill. a visszaútra szóló repülőjegyet és a reptéri illetéket (a repülőjegy és az illeték árát az aktuális napi áron adjuk meg), étkezéseket, fakultatív programok árát, a programcsomagban nem szereplő külön programok árait, belépőket, az útlemondási biztosítást és a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Kötelező költségek: 

Repülőjegy, repülőtéri illeték, útlemondási biztosítás.

Helyszíni költségek leírása: 

Étkezések, személyes kiadások, borravalók.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
egyénileg
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Egyénileg a program helyszínére, helyben légkondicionált autóbusszal.

Étkezés: 

Az alapár az ellátást nem tartalmazza. (A szállodákban, illetve környékükön többféle étkezési lehetőség van, a kiválasztásban az idegenvezető természetesen segítséget nyújt. Amerikában az étkezést gyorséttermekben jóval olcsóbban meg lehet oldani, mint a szállodák éttermeiben.)

Időjárás: 
Míg az Egyesült Államok nagy részén szeszélyes az időjárás, a csendes-óceáni partvidéknek kiegyensúlyozott éghajlata van. Az óceán kiegyenlítő hatásának következtében San Franciscóban nincs hideg tél és forró nyár, mindössze egy hosszúra nyúlt tavaszból és őszből áll az év. A nemzeti parkokban (Grand Canyon, Yosemite) tavaszias időjárásra kell számítani. Kalifornia déli része mediterrán éghajlatú, Los Angelesben és San Diegóban a nappali csúcshőmérsékletek már megközelíthetik a 25-30 °C-ot. A Halál Völgyében és a Mojave sivatagban szintén meleg idő várható, hiszen ezek éghajlata sivatagi.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Védőoltásra nincs szükség.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!