USA - Nyugati-part csodái (Los Angeles, Las Vegas, San Francisco)

9 napos buszos körutazás az USA nyugati partján

Fedezze fel az USA nyugati partját Los Angeles, Las Vegas, San Francisco. Csodálja meg a Grand Canyon-t, és a Bryce Canyon-i, Zion-i, Death Valley-i, Yosemite-i Nemzeti Parkok lenyűgöző szépségeit. Jöjjön velünk erre a 9 napos természeti csodákban bővelkedő körutazásra.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

8 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban, autóbuszos körutazást, a jelzett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő), és az angol nyelvű idegenvezetést. A megadott árak 1 USD=300 HUF árfolyamig érvényesek!

Részvételi díj nem tartalmazza

A program indulási helyszinére ill. a visszaútra szóló repülőjegyet és reptéri illetéket (a repülőjegy és az illeték árát az aktuális napi áron adjuk meg), étkezéseket, fakultatív programok árait, a programcsomagban nem szereplő külön programok árait és a belépőket, útlemondási biztosítást és a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Hossz: 
9 nap

Szállás

 Jó középkategóriájú szállodákban.

Program: 

1.nap Los Angeles - Palm Springs - Phoeni
Találkozó és indulás Los Angeles-ből 08:00 órakor a Crowne Plaza Hotel LAX elől.. Az „Angyalok Városát" elhagyva  a San Jacinto-hegységen keresztül Palm Sprins-be érünk, ahol üzletek, butikok, galériák várják a látogatókat. Továbbutazás a sivatagon keresztül Arizona állam fővárosába, Phoenix-be. Szállás: Marriott Phoenix Mesa.

2.nap Phoenix - Sedona - Grand Canyon National Park
Az utazás a Sonoran sivatagon keresztül folytatódik., Az USA-ban ez a sivatag rendelkezik a leggazdagabb és legváltozatosabb ökoszisztémával. Érkezés a vörös homokkőszirtjeiről nevezetes Sedonába, amely a napsütésben lélegzetelállító látványt nyújt. Látogatás a Grand Canyon „kistestvérének" is nevezett Oak Creek Canyonban. Továbbutazás a Grand Canyon Nemzeti Parkba. Szállás: Yavapai Lodge West.

3.nap Grand Canyon N.P. - Monument Valley - Page/Lake Powell
Kora reggel fakultatív programként egy reggelivel egybekötött séta keretén belül élvezhetjük a napfelkeltét és a Grand Canyon hangulatát. Továbbutazás sivatagi pihenővel, érkezés a Navajo Indián Rezervátumba, majd látogatás a Monument Valley-be, ahol a westernfilmekből jól ismert vörös sziklaalakzatok fogadnak. Délután érkezés a Powell-tó régiójába, Page városába. Látogatás a Glen Canyon Dam-hoz, az USA második legnagyobb beton-gátrendszeréhez. A gátról csodálatos kilátás nyílik a Powell tóra. Éjszaka Page-ben. Szállás: Quality Inn at Lake Powell.

4.nap Page/Lake Powell - Bryce Canyon National Park
Indulás Utah államba. Kanab városának érintésével megérkezünk a Bryce Canyon-ba mely a sokszínű és változatos alakzatú homokkőformák hazája. A természet évezredeken keresztül alakította a hegyeket, felejthetetlen látványt nyújtva az idelátogatóknak. Este szabad program. Szállás: Ruby's Inn.

5.nap Bryce Canyon National Park - Zion National Park - Las Vegas
Továbbutazás a Zion Nemzeti Parkba, ahol a szél alakította sziklaformációk között megpillantjuk a Virgin folyót. Délután érkezés Las Vegasba, a kaszinók „fővárosába", a világ szórakoztató központjába. Szállás: Luxor Hotel - Pyramid rooms.

6.nap Las Vegas
Egésznapos szabad program. Séta a híres Strip-en, a látványos szállodák között, betekintés a kaszinókba. Szállás: Luxor Hotel - Pyramid rooms.

7.nap Las Vegas - Death Valley National Park - Mammoth Lakes
Délelőtt szabad program, délután indulás a Death Valley felé. Pihenő a Zabriskie Point-nál és a Furnace Creek farmnál. A völgyön keresztül továbbutazás a Sierra Nevada-hegység felé. Érkezés a Mammoth Lakes-hez. Szállás: Mammoth Mountain Inn vagy Park Inn by Radisson. (Októbertől májusig a télies időjárás vagy rossz útviszonyok esetén a Tioga-szoros zárva van. Ebben az esetben a Mammoth Lakes-i kirándulás kimarad. Szállás Visalia vagy Fresno.

8.nap Mammoth Lakes - Tioga Pass - Yosemite National Park
Indulás a Tioga-szoroson keresztül a természeti csodákban bővelkedő Yosemite Nemzeti Parkba. Hatalmas erdők, számtalan vízesés és különleges növények várják az idelátogatókat. Szállás: Wyndham Garden Inn.

9.nap Yosemite National Park - San Francisco
Indulás a kora reggeli órákban San Francisco-ba. "Frisco" USA egyik legkedveltebb városa, számos múzeummal, látnivalóval. A körutazás városnézéssel ér véget 17:00 körül.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

8 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban, autóbuszos körutazást, a jelzett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő), és az angol nyelvű idegenvezetést. A megadott árak 1 USD=300 HUF árfolyamig érvényesek!

Részvételi díj nem tartalmazza: 

A program indulási helyszinére ill. a visszaútra szóló repülőjegyet és reptéri illetéket (a repülőjegy és az illeték árát az aktuális napi áron adjuk meg), étkezéseket, fakultatív programok árait, a programcsomagban nem szereplő külön programok árait és a belépőket, útlemondási biztosítást és a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Kötelező költségek: 

Repülőjegy, repülőtéri illeték, útlemondási biztosítás.

Helyszíni költségek leírása: 

Étkezések, személyes kiadások, borravalók.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
egyénileg
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Egyénileg a program helyszínére, helyben légkondicionált autóbusszal.

Étkezés: 

A részvételi díj ellátást nem tartalmaz. Az étkezésekre a szállodákban, illetve környékükön többféle lehetőség van, a kiválasztásban az idegenvezető természetesen segítséget nyújt.

Időjárás: 
Míg az Egyesült Államok nagy részén szeszélyes az időjárás, a csendes-óceáni partvidéknek kiegyensúlyozott éghajlata van. Az óceán kiegyenlítő hatásának következtében San Franciscóban nincs hideg tél és forró nyár, mindössze egy hosszúra nyúlt tavaszból és őszből áll az év. A nemzeti parkokban (Grand Canyon, Yosemite) tavaszias időjárásra kell számítani. Kalifornia déli része mediterrán éghajlatú, Los Angelesben és San Diegóban a nappali csúcshőmérsékletek már megközelíthetik a 25-30 °C-ot. A Halál Völgyében és a Mojave sivatagban szintén meleg idő várható, hiszen ezek éghajlata sivatagi.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Védőoltásra nincs szükség.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!