USA - Körút a Nyugati-parton Hawaii pihenéssel - Maui

16 napos körutazás az Egyesült Államok Nyugati-partján

Fedezze fel az USA nyugati partját: Los Angeles, Phoenix, Las Vegas. Csodálja meg a Grand Canyon-t, Monument Valley-t, Yosemite-i, Bryce-i, Zion-i, Nemzeti Parkok lenyűgöző szépségeit. A körút végén virágfüzéres fogadtatás mellett, megérkezünk a Hawaii szigetekre, ahol gyönyörű tengerparti fövenyen élvezhetjük a napsütést. Jöjjön velünk erre a 16 napos természeti csodákban bővelkedő körutazásra.

Alapár tartalmazza

15 éjszaka szállás középkategóriájú szállodákban, autóbuszos körutazást, étkezést a megadottak szerint, a jelzett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő), angol nyelvű idegenvezetést. A megadott árak 1 USD = 235 HUF árfolyamig érvényesek!

Alapár nem tartalmazza

a program indulási helszinére ill. a visszaútra szóló repülőjegyet és a reptéri illetéket, retur repülőjegyet a Hawaii-szigetekre, fakultatív programok árát, a programcsomagban nem szereplő programok árait és a belépőket, útlemondási biztosítást, balaset-, betegség- és poggyászbiztosítást

Hossz: 
16 nap
Szállás: 
szálloda
Program: 

1.nap San Francisco
Érkezés San Franciscoba, transzfer egyénileg a szállodába. 14:00-20:00 között találkozó partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével. Szállás: Hotel Powell.

2.nap San Francisco
Délelőtt félnapos városnézés, érintve a Union Square, Civic Center, Fisherman"s Wharf stb. A Twin Peaks-hegy tetejéről élvezhetjük a város csodás panorámáját. Délután szabadprogram: utazhatunk a híres Cable carral, vásárolhatunk a Union Square-en vagy tehetünk egy sétát a Fisherman"s Wharfnál. Az idegenvezető segítséget nyújt a program tervezésében. Fakultatív program: San Francisco by Night: 59 USD/fő.

3.nap San Francisco (Monterey/Carmel)
Fakultatív program: egésznapos kirándulás Montereybe és Carmelbe (88 USD/fő). Az óceán partvonalát követve érkezés a Monterey Bay-félszigetre. Látogatás Steinbeck novellája alapján híressé vált Cannery Row-nál és a Monterey Bay Aquariumban (belépő az árban). Majd következik a híres Pebble Beach golfpálya és környéke. Rövid megálló a művészati galériáiról nevezetes Carmelben, késő délután visszautazás San Franciscoba.

4.nap San Francisco - Yosemite National Park - Yosemite Gateway
Továbbutazás a Yosemite Nemzeti Parka, mely a csodálatos vízeséseiről, sziklaalakzatairól vált az amerikaiak kedvencévé. Buszos parklátogatás majd lehetőség van egy remek biciklitúrára is. Szállás: Park Inn by Radisson

5.nap Yosemite Gateway - Mojave Desert - Las Vegas
A Mojave-sivatagon keresztül buszozunk Las Vegas felé. Késő déluátn érkezés a „Szórakozás fővárosába". Az idegenvezető ajánlásával fedezzük fel a várost: vásároljunk, élvezzük a jobbnál-jobb éttermeket ,nézzünk meg egy felejthetetlen show műsort, vagy Las Vegas by Night (kb. 35 USD/fő). Szállás: Circus Circus Hotel - West Tower.

6.nap Las Vegas - Grand Canyon - Las Vegas
Egésznapos kirándulás a Grand Canyon Nemzeti Parkba. Első megálló a híres Hoover Damnál. Megcsodálhatjuk a hatalmas építményt és mögötte a Mead-tavat. Folytatásban irány a Grand Canyon. Fakultatív program: helikopterrel a kanyon fölött (kb. 189 USD/fő), rafting a Colorado folyón vagy séta a Skywalk-on (32 USD/fő)

7.nap Las Vegas - Zion National Park (fakultatív)
Egésznapos fakultatív túra keretében ellátogathatunk a fenséges kanyonjairól és változatos vadvilágáról híres Zion Nemzeti Parkba. Idegenvezetős séta a parkban valamint egy hamisítatlan amerikai piknik ebéd. (95 USD/fő)

8.nap Las Vegas - Palm Springs - Los Angeles
Ismét keresztülutazunk a Mojave-sivatagon, rövid megállóval Palm Springsben. A város korábban olyan sztárok téli pihenője volt mint Frank Sinatra, Elvis Presley vagy Jane Russell. Ma egy virágzó város bevásárlóközpontokkal, éttermekkel. Késő délután érkezés a Csendes-óceán partjára, Long Beach-be majd tovább Los Angelesbe. Szállás: Sheraton Gateway Los Angeles.

9.nap Los Angeles - Hollywood - Beverly Hills - Los Angeles
Reggel egy átfogó városnézés, érintve Santa Monica Beach, Hollywood, Beverly Hills. Séta a Walk of Fame sétányon. Délután szabadprogram. Fakultatív látogatás a Universal Studios-ban (95 USD/fő)

10.nap Los Angeles - San Diego - Los Angeles
Egésznapos fakultatív kirándulás San Diegoba (95 USD/fő). Utazás San Juan Capistrano és San Clemente városokon keresztül Kalifornia második legnagyobb városába, melynek óceánparti fekvése kellemes éghajlattal párosul. Városnézés a történelmo óváros, a Gas Lamp negyed, az óceánpart valamint a festői Seaport Village érintésével. Visszaérkezés Los Angelesbe az esti órákban. A program vége.

11.nap Los Angeles -  Maui
Transzfer egyénileg a repülőtérre, utazás Honoluluba vagy Mauira. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás: Kaanapali Beach Hotel (Maui)

12-15. nap Hawaii-szigetek
Pihenés a gyönyörű óceánparton, fakultatív programok, hajókázás, szigettúra.

16.nap Hawaii-szigetek - Los Angeles
Transzfer egyénileg a repülőtérre, hazautazás menetrend szerint.

Kapcsolódó cikkek

» San Francisco utcáin - Kovács Attila, 2018. február. 19
» Irány Észak! Bringatúra keresztül a Amerikán - Kovács Attila, 2018. május. 16
» Észak-Amerika csodálatos tájain - Kovács Attila, 2018. március. 02
» Egy hét Montanaban - Kovács Attila, 2018. február. 07
» A világ legnagyobb kötélhintája - Kovács Attila, 2017. november. 19
» Jackson Hole tilt-shift videón - Kovács Attila, 2017. augusztus. 11
» Nyár a hegyekben - Kovács Attila, 2017. május. 19
» Észak Amerika döbbenetes tájain - Kovács Attila, 2017. március. 25
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

15 éjszaka szállás középkategóriájú szállodákban, autóbuszos körutazást, étkezést a megadottak szerint, a jelzett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő), angol nyelvű idegenvezetést. A megadott árak 1 USD = 235 HUF árfolyamig érvényesek!

Alapár nem tartalmazza: 

a program indulási helszinére ill. a visszaútra szóló repülőjegyet és a reptéri illetéket, retur repülőjegyet a Hawaii-szigetekre, fakultatív programok árát, a programcsomagban nem szereplő programok árait és a belépőket, útlemondási biztosítást, balaset-, betegség- és poggyászbiztosítást

Kötelező költségek: 

repülőjegy, repülőtéri illeték, útlemondási biztosítás

Helyszíni költségek leírása: 

Fakultatív programok díja, a programban nem szereplő étkezések díja, ajánlott borravaló 5 USD/nap/fő

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

egyénileg, valamint a helyszínen légkondicionált autóbusszal.

Szállás: 

 középkategóriájú szállodákban

Étkezés: 
A részvételi díj a programban leírtaknak megfelelő ellátást tartalmaz. A további étkezésekre a szállodákban, illetve környékükön többféle lehetőség van, a kiválasztásban az idegenvezető természetesen segítséget nyújt.
Időjárás: 
Míg az Egyesült Államok nagy részén szeszélyes az időjárás, a csendes-óceáni partvidéknek kiegyensúlyozott éghajlata van. Az óceán kiegyenlítő hatásának következtében San Franciscóban nincs hideg tél és forró nyár, mindössze egy hosszúra nyúlt tavaszból és őszből áll az év. A nemzeti parkokban (Grand Canyon, Yosemite) tavaszias időjárásra kell számítani. Kalifornia déli része mediterrán éghajlatú, Los Angelesben és San Diegóban a nappali csúcshőmérsékletek már megközelíthetik a 25-30 °C-ot. A Halál Völgyében és a Mojave sivatagban szintén meleg idő várható, hiszen ezek éghajlata sivatagi.
Vízum: 
Az utazáshoz 2006. okt. 26. után kiállított, biometrikus (bordó) útlevél szükséges, amelynek a hazautazást követően további 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az érvényes útlevél beszerzése az utasfelelőssége. Magyar állampolgár vízum nélkül utazhat az Egyesült Államokba, azonban rendelkeznie kell ESTA engedéllyel. Az engedély beszerzését irodánk segíti, de felelőssége az engedély elbírálására nem terjed ki. Az ESTA engedély két évig érvényes, többszöri kiutazásra jogosít fel,alkalmanként maximum 90 napos kinttartózkodással. Az Egyesült Államokba a belépést az érvényes vízum, ill. ESTA engedély nem garantálja, a végső döntést a belépési pontnál a Bevándorlási Hivatal tisztviselője hozza meg. Az Amerikai Bevándorlási Hivatal döntéséért az utazási iroda felelősséget nem vállal, az ebből eredő valamennyi kár az utast terheli.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Védőoltásra nincs szükség.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!