USA - A Szépséges Dél - Atlanta, Charleston, Savannah, Pensacola, New Orleans

9 napos körutazás az USA-ban

Georgia állam fővárosában Atlantában kezdjük az utunkat, mely az Amerikai Polgárháború alatt a déliek egyik legfontosabb városa volt, de Margaret Mitchell is ebben a városban lakott amikor az Elfújta a szél című világhírű regényét írta. A 12 napos utazás alatt felfedezzük Charleston, Savannah, Jacksonville, Pensacola, New Orleans városait, megismerkedünk nevezetességeikkel.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

8 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban, autóbuszos körutazást, a jelzett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő), és az angol nyelvű idegenvezetést. A megadott árak 1 USD=300 HUF árfolyamig érvényesek!

Részvételi díj nem tartalmazza

A program indulási helyszínére ill. a visszaútra szóló szóló repülőjegyet és a reptéri illetéket, étkezéseket, a fakultatív programok árait, a programcsomagban nem szereplő külön programok árait és a belépőket, útlemondási biztosítást és a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Hossz: 
9 nap

Szállás

 Jó középkategóriájú szállodákban.

Program: 

1.nap Atlanta
14:00-20:00 között találkozó partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével Atlantában a Holiday Inn Downtown Hotelben.  Atlanta Georgia állam fővárosa, az Amerikai Polgárháború alatt a déliek egyik legfontosabb városa volt. 1864-ben Sherman tábornok foglalta el és teljes egészében felégette. Az azóta eltelt 140 év alatt a város fokozatosan fejlődött. Ennek eredménye volt az 1996-os Nyári Olimpiai Játékok megrendezése. Szállás: Crowne Plaza Midtown.

2.nap Atlanta
Délelőtt egy rövid városnézés keretében ismerkedés Atlantával. Látogatás a Margaret Mitchell házban (ma már múzeum), ahol az írónő az Elfújta a szél című világhírű regényét írta. Délután utazás Jonesboro-ba, a regény cselekményének a helyszínére, látogatás a Stately Oaks ültetvényen. Szállás: Crowne Plaza Midtown.

3.nap Atlanta - Augusta - Charleston
Reggel továbbutazás Augusta városán keresztül Charleston felé. Augusta, Georgia állam második legidősebb városa többek között a golfversenyeiről is híres (Masters Golf Tournament). Délután érkezés Charleston-ba, Dél egyik legbájosabb városába. Szállás: Holiday Inn Charleston.

4.nap Charleston
Reggel hajókázás a Fort Sumter erődhöz, az Amerikai Polgárháború emblematikus jelképéhez.  A délutáni szabadprogram keretén belül érdemes felkeresni a történelmi városrészt. Fakultatív program keretében lehetőség van egy történelmi ültetvény, a Boone Hall Plantation meglátogatására. Szállás: Holiday Inn Charleston.

5.nap Charleston - Antebellum Plantation - Savannah
Indulás délre. Útközben rövid megálló Port Royal szigetén, látogatás Beaufort-ban, Dél-Karolina állam második legöregebb városában. Az itt látható építészeti stílus (Antebellum) számos hollywoodi produkció hátteréül szolgált mint például a Forrest Gump. Ebéd után folytatjuk utunkat a világ legnagyobb gyapotkikötője, Savannah felé. A gyapot fénykorában innen irányították a világ gyapotpiacát. Érkezés után gyalogos városnézés a történelmi épületek között. Szállás: Comfort Inn Historic.

6.nap Savannah -St. Augustine- Tallahassee
Továbbutazás Georgia állam partjai mentén délre. Utunkat gazdag történelmi hátterű, bájos városkák szegélyezik. Délután átlépünk Florida államba, érintjük Jacksonville városát. Este érkezés Florida állam fővárosába Tallahasse-ba, mely az egyik legkisebb és legcsendesebb az államok székhelyei közül. Tölgyfával szegélyezett kedves utcái elvarázsolják az idelátogatókat. Szállás: Courtyardby Marriott Tallahasse.

7.nap Tallahassee - Pensacola -Gulf of Mexico- New Orleans
Indulás Florida egyik legismertebb nyaralóhelye, Pensacola felé. 1599-ben spanyol gyarmatosítók alapították a várost, kiindulópontként a további terjeszkedéshez. Manapság a mérföld hosszúságú partszakaszokról ismerik a környéket. A következő megálló Mobile (Alabama). Az 1702-ben alapított város nagyon gyorsan a partvidék legfontosabb kikötőjévé vált. Este érkezés New Orleans-ba, Louisiana állam legfontosabb kikötővárosába. A város egy különleges elegye a spanyol, francia, karibi, afrikai és angol stílusnak. Ez a keveredés a gasztronómiában, építészetben és a zenében a legszembetűnőbb. Fakultatív program: séta a híres Francia Negyedben és látogatás egy Jazz klubban. Szállás: Sheraton New Orleans.

8.nap New Orleans
Egésznapos szabadprogram. Élvezzük USA egyik legkülönlegesebb városát. Az idegenvezető segítségével megtervezhetjük a napi programot. Brunch Fakultatív program: reggel látogatás egy louisianai ültetvényen, majd villásreggel a Francia Negyedben. Vásárlás a Royal Street-en, séta a Mississippi partján, látogatás a Garden District-ben. A program vége. Szállás: Sheraton New Orleans.

9.nap New Orleans
Hazautazás.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

8 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban, autóbuszos körutazást, a jelzett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő), és az angol nyelvű idegenvezetést. A megadott árak 1 USD=300 HUF árfolyamig érvényesek!

Részvételi díj nem tartalmazza: 

A program indulási helyszínére ill. a visszaútra szóló szóló repülőjegyet és a reptéri illetéket, étkezéseket, a fakultatív programok árait, a programcsomagban nem szereplő külön programok árait és a belépőket, útlemondási biztosítást és a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Kötelező költségek: 

Repülőjegy, repülőtéri illeték, útlemondási biztosítás.

Helyszíni költségek leírása: 

Étkezések, személyes kiadások, borravalók.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
egyénileg
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Egyénileg menetrend szerinti repülőjáratokkal, Ame­ri­kában légkondicionált autóbusszal.

Étkezés: 

A részvételi díj ellátást nem tartalmaz. Az étkezésekre a szállodákban, illetve környékükön többféle lehetőség van, a kiválasztásban az idegenvezető természetesen segítséget nyújt.

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Védőoltásra nincs szükség.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!