USA - a nyugati part és a Grand kanyon

12 napos körutazás az USA Nyugati-Partján

USA - Nyugati-part: Utazzon el velünk az Amerikai Egyesült államok nyugati partvidékére és csodálja meg a táj lebilincselő szépségeit, valamint a monumentális épületeket, a hatalmas amerikai városokban!

Alapár tartalmazza

Utazást menetrend szerinti repülőjárattal turista osztályon, a körutazás során légkondicionált autóbusszal, 10 éjszakai szállást helyi középkategóriájú szállodák és középkategóriájú Inn-nek kétágyas szobáiban, programokat a leírás szerint, reggelis ellátást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, magyar idegenvezetőt.

Alapár nem tartalmazza

A repülőtéri illetékeket, a belépőket, valamint a fakultatív programok árát.

Hossz: 
12 nap
Szállás: 
szálloda
***
Létszám: 
minimum létszám: 25 fő
Program: 

1. nap Elutazás Budapestről San Franciscóba menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással. Érkezést követően transzfer a szállodába, szállás San Franciscóban.

2. nap Városnézés a páratlan elhelyezkedésű, meredek utcák jellemezte városban: Golden Gate híd, Kínai negyed, Fisherman’s Wharf, az Alamo Square viktoriánus házai, Városháza, Union tér, Telegraph Hill, Coit Tower, Trans America piramis. Szállás San Franciscóban.

3. nap Reggel indulás a Yosemite Nemzeti Park irányába. A park Kalifornia egyik legismertebb látnivalója, az Egyesült Államok második nemzeti parkja, amely 3081 km² területével a Sierra Nevada hegyvonulatának nyugati lejtőin fekszik. Hatalmas sziklák, a magasból lezúduló vízesések, a hűs patakok, zöldellő völgyek jellemzik a tájat. A park déli részének fő látványosságát az egyedül Kaliforniában található óriásfenyők jelentik. Szállás Fresnóban.

4. nap Utazás a Death Valley-n, az Egyesült Államok legnagyobb nemzeti parkjának kopár vidékén át a neonreklámjairól, kaszinóiról híres, sivatag övezte Las Vegasba. A Death Valley igazi katlan, amely 57 fokos melegrekordot is magáénak tudhat. Késő délután érkezés a kivilágított kaszinóvárosba. Séta a spanyolul egyszerűen csak „A rét” elnevezéssel illetett város főutcáján a Strip-pen, amely a világ egyik legnagyobb szórakoztató-, bevásárló- és szerencsejáték központja. Este fakultatív Las Vegas by night túra. Szállás Las Vegasban.

5. nap Délelőtt utazás autóbusszal a Nevada és Arizona határán, a Colorado folyóra épült zseniális építészeti különlegességhez a Hoover-gáthoz. Délután pedig látogatás a Grand Canyon déli részén található, 1200 méteres magasságban a szurdok fölé benyúló Skywalk kilátóhoz, ahonnan pillantás a páratlan panorámájú természeti képződményre. Szállás Las Vegasban.

6. nap Utazás és látogatás a Mojave sivatagban található Zion Nemzeti Parkban, és a Bryce kanyon varázslatos, rózsaszín természeti képződményekben gazdag vidékén, amelyet a mormonok fedeztek
fel. Szállás Kanabban.

7. nap Elutazás a Colorado folyó által több millió év alatt vájt meredek szurdokba, a Grand Canyonhoz. A kopár, óriás vörös sziklák szabdalta völgyeket látva érezni csak igazán a természet lenyűgöző erejét. Fakultatív programlehetőség: 25 perces helikoptertúra a Grand Canyon felett. Szállás Flagstaffban.

8. nap Utazás változatos természeti képződményeket felvonultató tájon Barstow-ba. A szállás elfoglalása.

9. nap Utazás az „Angyalok városába” Los Angelesbe, ahol városnézés: El Pueblo óváros, Beverly Hills, Rodeo Drive, séta a Hollywood Boulevardon, a hírességek kéz- és lábnyomainak megtekintésével. Délután séta Santa Monica tengerparti strandján és a híres mólon. Szállás Los Angelesben.

10. nap Egész napos szabad program vagy fakultatív belépés a Universal Studios látványos szabadidős és szórakoztató parkjába, ahol a leghíresebb és a legújabb mozifilmek inspirálta létesítményeket, hullámvasutakat próbálhatják ki az érdeklődők. Szállás Los Angelesben.

11. nap Szabad program, majd transzfer a repülőtérre. Elutazás Isztambulba, majd tovább Budapestre. 

12. nap Megérkezés Budapestre.

Kapcsolódó cikkek

» San Francisco utcáin - Kovács Attila, 2018. február. 19
» New York a Grand Canyonban - Etédi Alexa, 2013. július. 24
» Irány Észak! Bringatúra keresztül a Amerikán - Kovács Attila, 2018. május. 16
» Észak-Amerika csodálatos tájain - Kovács Attila, 2018. március. 02
» Egy hét Montanaban - Kovács Attila, 2018. február. 07
» A világ legnagyobb kötélhintája - Kovács Attila, 2017. november. 19
» Jackson Hole tilt-shift videón - Kovács Attila, 2017. augusztus. 11
» Nyár a hegyekben - Kovács Attila, 2017. május. 19
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Fakultatív programok

Fakultatív programok minimum 15 főtől indulnak.

Las Vegas by night 18.000 Ft/fő
Universal Studios belépő 42.000 Ft/fő

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Utazást menetrend szerinti repülőjárattal turista osztályon, a körutazás során légkondicionált autóbusszal, 10 éjszakai szállást helyi középkategóriájú szállodák és középkategóriájú Inn-nek kétágyas szobáiban, programokat a leírás szerint, reggelis ellátást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, magyar idegenvezetőt.

Alapár nem tartalmazza: 

A repülőtéri illetékeket, a belépőket, valamint a fakultatív programok árát.

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték.
Belépők.

Helyszíni költségek leírása: 

További étkezések, személyes kiadások, borravalók

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.  

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.
 

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – San Francisco / Los Angeles – Budapest útvonalon, turista osztályon, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal.

Szállás: 

Helyi középkategóriájú szállodák, középkategóriájú Inn-nek kétágyas szobáiban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum: 
Az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni. Bővebb tájékoztatást a http://hungarian.hungary.usembassy.gov/ weboldalon kaphat.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítást és az útlemondási biztosítást a részételi díj tartalmazza.
Egészségügyi tudnivalók: 
Védőoltás nem szükséges. Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot! Cím: Budapest, IX. Gyáli u. 3/a, telefon: 06-1 476-1364, honlap: www.oek.hu
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!