Miami helyszínek - Frei Tamással!

8 napos kikapcsolódás Floridában

Utazás a napfény országába, Florida legnépszerűbb üdülőparadicsomába. Miami nevezetességeit sorra véve: Coconut Grove, Coral Gables, Little Havana, Art Deco Negyed. Mindezt Frei Tamás jelenléte teszi különleges hangulatúvá! Egyéni látásmódja, történetei és helyismerete olyan világba enged bepillantást nyerni, mely garantált élménnyel gazdagít minden résztvevőt!

Alapár tartalmazza

Repülőjegyeket turista osztályon, elhelyezést jó minőségű és elhelyezkedésű szállodákban, deluxe szoba esetén reggelis ellátás, standard szoba esetén önellátás, közlekedést klimatizált autóbusszal, magyar idegenvezetést a túra során, gazdag programajánlatot, transzfereket és belépőjegyeket a leírás szerint.

Alapár nem tartalmazza

Repülőtéri illetéket, a helyben fizetendő a szállodákban újonnan bevezetett „resort fee”, melynek összege kb. 5 USD/fő/nap, étkezést, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 20, egy vacsora kb 30 USD/fő/nap), kötelező borravalókat helyi szokás szerint 5 USD/fő/nap, utasbiztosítást és útlemondási biztosítást.

Hossz: 
8 nap
Szállás: 
szálloda
Program: 

1. nap: Budapest – Miami Beach 
Elutazás Budapestről átszállással a Napfény országába, Florida legnépszerűbb üdülőparadicsomába: Miami Beach-re. Transzfer a szállodába. 

2.  nap: Miami Beach 
Indulhat a félnapos, autóbuszos városnézés, Miami nevezetességeit sorra véve: Coconut Grove, Coral Gables, Little Havana, Art Deco Negyed. Mindezt Frei Tamás jelenléte teszi különleges hangulatúvá! Egyéni látásmódja, történetei és helyismerete olyan világba enged bepillantást nyerni, mely garantált élménnyel gazdagít minden résztvevőt!

3. nap: Miami Beach – Everglades N.P.
Délután fakultatív kirándulás a nemzeti parkba Frei Tamás társaságában, ahol néhány kilométerre Miami nyüzsgő központjától egy természeti paradicsomba csöppennek. A különleges táj számos állat és növényfajtának ad otthont. Részt vesznek egy „airboat ride”-on, ami légpárnás motorcsónakkal a mocsárvilágba kalauzolja Önöket! A kirándulás fénypontját az aligátor farm látogatás jelenti. Visszatérés a hotelbe a késő délutáni órákban.

4. nap: Miami Beach
Tartson velünk a Millionaire's Row Cruise fakultatív sétahajózáson, ahol kézzelfogható Miami igazi luxusa, érezhető a sztárok közelsége, mintha Hollywoodban lennénk. A kétszintes sétahajóról páratlan kilátás nyílik a modern felhőkarcolókra. 

5. nap: Miami Beach 
Szabadprogram vagy fakultatív Miami Seaquarium látogatás a látványos óceánáriumba Miami Beach közelében, ahol gyilkos bálnák, delfinek, fókák, teknősök és még számtalan egzotikus állat látható eredeti környezetben.. Külön térítés ellenében lehetőség van delfin úszásra. (Előzetes bejelentkezés szükséges)

6. nap: Miami Beach
Szabad program, pihenés Miami Beachen.

7-8. nap: Miami - Budapest hazautazás
Délelőtt kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, majd hazautazás átszállással. 
Érkezés Budapestre másnap.

Kapcsolódó cikkek

» Irány Észak! Bringatúra keresztül a Amerikán - Kovács Attila, 2018. május. 16
» Észak-Amerika csodálatos tájain - Kovács Attila, 2018. március. 02
» San Francisco utcáin - Kovács Attila, 2018. február. 19
» Egy hét Montanaban - Kovács Attila, 2018. február. 07
» A világ legnagyobb kötélhintája - Kovács Attila, 2017. november. 19
» Jackson Hole tilt-shift videón - Kovács Attila, 2017. augusztus. 11
» Nyár a hegyekben - Kovács Attila, 2017. május. 19
» Észak Amerika döbbenetes tájain - Kovács Attila, 2017. március. 25
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Fakultatív programok

Fakultatív élmények:
- Everglades Kirándulás - Ára: 22.900,- Ft/fő
- Sétahajózás a Biscayne öbölben – Ára: 15.000,- Ft/fő 
- Miami Seaquarium - Ára: 28.000,- Ft/fő

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegyeket turista osztályon, elhelyezést jó minőségű és elhelyezkedésű szállodákban, deluxe szoba esetén reggelis ellátás, standard szoba esetén önellátás, közlekedést klimatizált autóbusszal, magyar idegenvezetést a túra során, gazdag programajánlatot, transzfereket és belépőjegyeket a leírás szerint.

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőtéri illetéket, a helyben fizetendő a szállodákban újonnan bevezetett „resort fee”, melynek összege kb. 5 USD/fő/nap, étkezést, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 20, egy vacsora kb 30 USD/fő/nap), kötelező borravalókat helyi szokás szerint 5 USD/fő/nap, utasbiztosítást és útlemondási biztosítást.

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték.
Útlemondási biztosítás.
BBP utasbiztosítás.
ESTA engedély.

Helyszíni költségek leírása: 

Helyben fizetendő a szállodákban újonnan bevezetett „resort fee”, melynek összege kb. 5 USD/fő/nap
Étkezések (tájékoztatásul egy ebéd kb. 20, egy vacsora kb 30 USD/fő/nap),
Borravalókat helyi szokás szerint 5 USD/fő/nap
Programban nem szereplő belépők, személyes kiadások.

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
10 USD/fő/nap
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrend szerint közlekedő repülőjárattal turistaosztályon.
Tervezett menetrend:

LX02251 Budapest - Zürich 2017/02/15. 09:35 - 11:20
LX00064 Zürich - Miami 2017/02/15. 13:15 - 18:00
LX00067 Miami - Zürich 2017/02/21 17:00 - 08:05 +1
LX02254 Zürich - Budapest 2017/02/22 12:25 - 14:00
Szállás: 

Jó minőségű és elhelyezkedésű klimatizált szállodában standard, vagy deluxe 2 ágyas szobákban.

Tervezett szállodák:
Standard, Circa39 Hotel - http://www.circa39.com/hotel/
Deluxe, The Palms Resort&Spa - http://www.thepalmshotel.com/

Étkezés: 
A részvételi deluxe szoba esetén reggelis ellátást, standard szoba esetén nem tartalmaz ellátást.
A területről: 
Az állam egy nagy kiterjedésű félszigeten fekszik a Mexikói-öböl, az Atlanti-óceán és a Florida szoros között. Határa túlnyomó részét a tengerpart alkotja, északi részén Georgia és Alabama államokkal találkozik. A partvonal az öblök és beszögellések nélkül is megközelíti a 2000 km-t. Az állam többnyire alacsonyan fekvő, viszonylag egyenletes síkság, amely alig néhány méterrel fekszik a tengerszint felett, csupán a középső része enyhén dombos. A félsziget lyukacsos szerkezetű mészkő, kiterjedt víz alatti barlangokkal, forrásokkal, karsztos víznyelőkkel, melyek többsége a lakosság vízellátását biztosítja. A mészkő homokos talajjal van borítva, melynek termőképessége nem túl magas. A félsziget belsejét erdőségek, mezők és kisebb-nagyobb tavak tarkítják. A pálma- és a citrusfélék kedvelik a talajt és az éghajlatot.
Időjárás: 
Az államnak párás szubtrópusi éghajlata van, kivéve az Okeechobee part déli részét, amely igazi trópusi klíma. A tél és az ősz enyhe és viszonylag száraz, a tavasz és nyár meleg és párás. A legmagasabb hőmérséklet júliusban 32-35 °C közötti, míg a legalacsonyabb januárban 4-7 °C között van. Floridát a napsütés államának is nevezik, de viharos idő gyakran előfordul, főleg az állam középső részén. Ezért ezt a területet úgy is ismerik , mint “lightning capital”, „a villámlás fővárosa”. Florida az Amerikai Egyesült Államok legcsapadékosabb állama, mivel kora tavasztól késő őszig délutánonként gyakoriak az esőzések. Az ország területén Floridában van a legtöbb tornádó, de nem olyan nagy intenzitású, mint a nagy síkságok felett (Tornado Valley). Május közepétől november végéig tart a hurrikánszezon.
Vízum: 
A kiutazáshoz vízum, vagy Esta engedély szükséges!
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése kötelező. Irodánkban van lehetőség kedvezményes biztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Védőoltásra nincs szükség.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!