USA - New England színei

10 napos körutazás New England-ben

Gyalogos városnézés Bostonban, egésznapos kirándulás USA egyik legrégebbi és legszebb nemzeti parkjába, utazás a White Mountains csodálatos tájain, belépünk a legkisebb amerikai tagállamba, Rhode Island-be, egésznapos kirándulás a világhírű Martha's Vineyard-ra, Plymouth-ba látogatunk, ahol megcsodálhatjuk a híres Mayflower II. hajót is, majd továbbutazás Bostonba ahol gyalogosan végigsétálunk a Freedom Trail-en, USA egyik leghíresebb sétányán.

Alapár tartalmazza

9 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban, autóbuszos körutazást, a jelzett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrőnd/fő), angol nyelvű idegenvezetést A megadott árak 1 USD = 300 HUF árfolyamig érvényesek!

Alapár nem tartalmazza

A program indulási helyszínére ill. a visszaútra szóló repülőjegyet és a reptéri illetéket, étkezéseket, fakultatív programok árát, a programcsomagban nem szereplő külön programok árait és a belépőket, útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Hossz: 
10 nap
Szállás: 
szálloda
Program: 

1 .nap Boston
Érkezés Bostonba, transzfer egyénileg a szállodába, majd találkozó partnerirodánk képviselőjével. Szállás: Midtown Boston.

2.nap Boston - Salem - Kennebunkport - Bar Harbor
Gyalogos városnézés Bostonban, végig a Freedom Trailen, az USA egyik leghíresebb sétányán. Ebéd Boston számos éttermének egyikében (az ár nem tartalmazza), majd szabadidő, vásárlási lehetőség a Quincy Market-ban. Indulás autóbusszal északra. Az első megálló a 17. századi boszorkányperéről híres Salem, majd következik a híres Cape Neddick világítótorony. Továbbutazás Portsmouth felé, mely New Hampshire legrégebbi halásztelepülése számos történelmi épülettel és egy régi kikötővel is büszkélkedhet. A következő megálló Kennebunkport, ahol számos vezető amerikai politikusnak volt a nyári rezidenciája. este érkezés Bar Harborba, Szállás: Acadia Park Inn.

3.nap Bar Harbor - Acadia National Park - Bar Harbor
Egésznapos kirándulás USA egyik legrégebbi és legszebb nemzeti parkjába ahol égbeszökő csúcsokat, gleccservájta völgyeket, kristálytiszta tavakat láthatunk. Itt található USA keleti-partjának legmagasabb csúcsa is, a Cadillac Mountain (4664 méter). Szállás: Acadia Park Inn.

4.nap Bar Harbor - White Mountains
Az ország belseje felé vesszük az irányt. A White Mountains csodálatos tájain keresztül vezet az út, melyet történelmi falvak és bájos fedett hidak szegélyeznek. A hegyekben lélegzetelállító kilátásban lehet részünk egy-egy rövid pihenő alkalmával. Szállás: The Lodge at Bretton Woods.

5.nap White Mountains - Stowe - Green Mountains
A White Mountains hegyeki között haladunk tovább és érkezünk a Mount Mansfield lábánál fekvő, 200 éves faluba, Stowe-ba. A továbbiakban igezi new englandi panoráma tárul elénk: kis falvak fehér templomtornyok, fedett hidak. Látogatás a Champlain-tó partján fekvő Burlingtonban. Esti szállás: Holiday Inn Rutland.

6.nap Green Mountains - Newport
Vermontot elhagyva belépünk a legkisebb amerikai tagállamba, Rhode Island-be, mely az Astor, a Vanderbilt és számos más gazdag és híres család nyaralóhelye volt a 19. században. Látogatás az egyik elegáns nyaralóban, ahol bepillantást nyerhetünk a hajdani fényűző életmódba. Este érkezés Newport-ba. Szállás: Newport Beach Hotel & Suites.

7.nap Newport - Cape Code
Látogatás a festői partok, hatalmas homkodűnék és a világítótornyok által fémjelzett Cape Code-on. Szállás: Riviera Beach Resort.

8.nap Cape Code - Martha's Vineyard - Cape Code
Egésznapos kirándulás a világhírű Martha's Vineyard-ra, ahol prominens amerikaiak generációi töltik a vakációjukat.

9.nap Cape Code - Plymouth - Boston
A gyarmati idők egyik leghíresebb városába, Plymouth-ba látogatunk, ahol megcsodálhatjuk a híres Mayflower II. hajót is. Majd továbbutazás Bostonba. gyalogosan végigsétálunk a Freedom Trail-en, USA egyik leghíresebb sétányán, ebéd Boston számos éttermének egyikében (az ár nem tartalmazza) majd szabadidő, vásárlási lehetőség a város legelső, az 1800-as években létesült piacán, a Quincy Market-ben. Szállás: Marriott Quincy.

10.nap Boston
A program vége.

Kapcsolódó cikkek

» Irány Észak! Bringatúra keresztül a Amerikán - Kovács Attila, 2018. május. 16
» Észak-Amerika csodálatos tájain - Kovács Attila, 2018. március. 02
» San Francisco utcáin - Kovács Attila, 2018. február. 19
» Egy hét Montanaban - Kovács Attila, 2018. február. 07
» A világ legnagyobb kötélhintája - Kovács Attila, 2017. november. 19
» Jackson Hole tilt-shift videón - Kovács Attila, 2017. augusztus. 11
» Nyár a hegyekben - Kovács Attila, 2017. május. 19
» Észak Amerika döbbenetes tájain - Kovács Attila, 2017. március. 25
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

9 éjszaka szállást középkategóriájú szállodákban, autóbuszos körutazást, a jelzett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrőnd/fő), angol nyelvű idegenvezetést A megadott árak 1 USD = 300 HUF árfolyamig érvényesek!

Alapár nem tartalmazza: 

A program indulási helyszínére ill. a visszaútra szóló repülőjegyet és a reptéri illetéket, étkezéseket, fakultatív programok árát, a programcsomagban nem szereplő külön programok árait és a belépőket, útlemondási biztosítást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Kötelező költségek: 

Repülőjegy, repülőtéri illeték, útlemondási biztosítás.

Helyszíni költségek leírása: 

Fakultatív programok díja, a reggelin kívüli étkezések, ajánlott borravaló kb. 5 USD/nap/fő.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
egyénileg
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Egyénileg, valamint a helyszínen légkondicionált autóbusszal.

Szállás: 

 Középkategóriájú szállodákban.

Étkezés: 
A részvételi díj ellátást nem tartalmaz. Az étkezésekre a szállodákban, illetve környékükön többféle lehetőség van, a kiválasztásban az idegenvezető természetesen segítséget nyújt.
A területről: 
Új-Anglia (angolul New England) az Amerikai Egyesült Államok egyik földrajzi régiója, mely Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island és Vermont államokat foglalja magába. Új-Anglia legnagyobb városa, egyben gazdasági és kulturális fővárosa Boston.
Időjárás: 
Míg az Egyesült Államok nagy részén szeszélyes az időjárás, a csendes-óceáni partvidéknek kiegyensúlyozott éghajlata van. Az óceán kiegyenlítő hatásának következtében San Franciscóban nincs hideg tél és forró nyár, mindössze egy hosszúra nyúlt tavaszból és őszből áll az év. A nemzeti parkokban (Grand Canyon, Yosemite) tavaszias időjárásra kell számítani. Kalifornia déli része mediterrán éghajlatú, Los Angelesben és San Diegóban a nappali csúcshőmérsékletek már megközelíthetik a 25-30 °C-ot. A Halál Völgyében és a Mojave sivatagban szintén meleg idő várható, hiszen ezek éghajlata sivatagi.
Vízum: 
Az utazáshoz 2006. okt. 26. után kiállított, biometrikus (bordó) útlevél szükséges, amelynek a hazautazást követően további 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az érvényes útlevél beszerzése az utasfelelőssége. Magyar állampolgár vízum nélkül utazhat az Egyesült Államokba, azonban rendelkeznie kell ESTA engedéllyel. Az engedély beszerzését irodánk segíti, de felelőssége az engedély elbírálására nem terjed ki. Az ESTA engedély két évig érvényes, többszöri kiutazásra jogosít fel,alkalmanként maximum 90 napos kinttartózkodással. Az Egyesült Államokba a belépést az érvényes vízum, ill. ESTA engedély nem garantálja, a végső döntést a belépési pontnál a Bevándorlási Hivatal tisztviselője hozza meg. Az Amerikai Bevándorlási Hivatal döntéséért az utazási iroda felelősséget nem vállal, az ebből eredő valamennyi kár az utast terheli.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Védőoltásra nincs szükség.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!