Szafari Kelet-Afrikában és pihenés Zanzibárban 3*

11 napos szafari Tanzániában Zanzibári tengerparti pihenéssel

Egy felejthetetlen szafari Tanzániában. Lake Manyara Nemzeti Park és Ngorongoro Krater: sós tó, hegyi dzsungel és száraz tóparti sáv övezte gazdag élővilág, látványos „víziló-medence (hyppopool)", zsiráfok, az átlagosnál jóval több elefánt és sokféle patás. Mindez kiegészítve egy pihenéssel Zanzibár gyönyörű, homokos tengerpartján.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

Utazást, szállás 9 éjszakára reggelis ellátással

Részvételi díj nem tartalmazza

Repülőtéri illetéket, útlemondási biztosítást, BBP biztosítást, árfolyam pótdíjat, vízum díjat, fakultatív programokat, valamit a további étkezéseket

Hossz: 
11 nap

Szállás

Sunset Resort ***/**** (Kendwa)
Fekvés
Kendwa üdülőközpontjában egy sziklateraszon fekvő panorámás szálloda közvetlenül Zanzibár egyik legszélesebb és leghosszabb, fehérhomokos strandja mellett.
Elhelyezés
Deluxe beach bungaló**** – légkondicionált, kőből épült, ízlésesen, zanzibári stílusban berendezett bungalók, zanzibár ágy, fürdőszoba, széf, hűtő.
Standard szoba*** - sziklateraszra épült, régi, olcsóbb bungalók, nem légkondicionált!

Egyéb
Zanzibár egyik legszebb strandja a resort előtt; bárok, hajókirándulások, haléttermek

www.sunsetkendwa.com

Program: 

1. nap Utazás repülővel Isztambulon keresztül Kilimanjaro repülőtérre. Éjszaka szállás elfoglalása Moshhiban.

2. nap Lake Manyara Nemzeti Park Az azonos nevű sós tó és a geológiailag nagy fontosságú kelet-afrikai törésvonal (Great Rift Valley) közötti, hegyi dzsungel és száraz tóparti sáv övezte gazdag biodiverzitás várja a látogatót: látványos „víziló-medence (hyppopool)",zsiráfok, az átlagosnál jóval több elefánt és sokféle patás. A szafarit követően a 20 km-re fekvő, kiváló panorámával rendelkező Highview Hotel-ben elfoglaljuk a szobákat, vacsora http://www.zaraproperties.com/gallery_zara_properties.php

3. nap Ngorongoro Krater szafari A 25x15 km átmérőjű Kráter belsejében a világon egyedülálló koncentrációban élnek a nagyvadak; hatalmas zebra- és gnúcsordák békés legelészését időnként néhány oroszlán vagy gepárd feltűnése zavarja meg. A kráterfalak által körülvett vadvilág, a tavakat rózsaszínűre festő milliónyi flamingo egyedülálló látványt nyújt. Szállás, vacsora a Highview Hotel-ben

4. nap délelőtt utazás Arusha reptérre. Ha nem túl párás az idő, útközben nagyszerű kilátás nyílik a világ legmagasabb vulkanikus hegyére, Afrika csúcsára a Kilimanjaro-ra. Átrepülés Zanzibár szigetre; transzfer a választott szállodába.

5-6-7-8-9. napok Zanzibár pihenés, fürdés Zanzibár szigetén, részvétel fakultatív programokon.

Zanzibár fűszertúra és Stone Town látogatás (ajánlott fakultatív program) egész napos kirándulás ebéddel, helyi idegenvezetővel Zanzibár fűszertúra és Stone Town látogatás de. ültetvényeket látogatunk meg, ahol a helyi emberek mindennapi munkáját mutatják be; délután ismerkedés Stone Town különleges óvárosi hangulatával és nevezetességeivel (anglikán katedrális, régi rabszolgapiac, csodák Háza a Nemzeti Múzeummal, Régi Erőd, Szultáni Palota stb.)

10. nap késő délután rövid repülőút Dar Es Salaamba, vacsora és fürdési/átöltözési lehetőség egy hotelben.

11. nap Éjszakai transzfer a repülőtérre, utazás Isztambulon keresztül Budapestre. Érkezés az esti órákban.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

Utazást, szállás 9 éjszakára reggelis ellátással

Részvételi díj nem tartalmazza: 

Repülőtéri illetéket, útlemondási biztosítást, BBP biztosítást, árfolyam pótdíjat, vízum díjat, fakultatív programokat, valamit a további étkezéseket

Kötelező költségek: 

repülőtéri illeték,
vízumdíj ( a helyszínen igényelhető)
útlemondási biztosítás
árfolyam pótdíj

Helyszíni költségek leírása: 

borravalók, egyéb étkezések, személyes kiadások, vízum díja

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Repülővel Isztambulon keresztül Kilimanjaro repülőtérre.

Étkezés: 

Szafari alatt teljes panziós ellátás. A tengerparti pihenés alatt: Zanzibári reggeli; vacsora igényelhető a tipikusan zanzibári parti étteremben.

A területről: 
Zanzibár: A tanzániai partoktól mintegy 40 kilométerre fekszik Zanzibár vagy más néven Unguja. A sziget hossza nem éri el a 85 kilométert, legnagyobb szélessége pedig csupán 30 kilométer, a hosszan elnyúló sziget legmagasabb pontja mindössze 120 méter. Az Indiai-óceán azúrkék vize öleli körbe a sziget homokos partjait. A szigetet fűszertermelése tette világhírűvé a 19. században Pemba- és Mafia-szigetekkel együtt, manapság is hívják Fűszerszigeteknek.
Időjárás: 
Zanzibáron meleg nyári időre kell számítani, éjszaka 18-22 C, napközben 25-30 C várható.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott oltások: Hepatitis A és B, tífusz, illetve tetanusz oltásokat javasoljuk az utazáshoz, illetve malária elleni gyógyszeres védekezést ajánljuk. Kérünk, hogy az utazás előtt legalább egy hónappal keresd fel a Nemzetközi Oltóközpontot ( Budapest, IX. ker. Gyáli út 3/A.; rendelés idő: hétfőtől csütörtökig 09:00-14:00 óra közt. Telefon: 476-1364), vagy kérd ki háziorvosod tanácsát. Ajánlott gyógyszerek: Láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.

99%-os indulási garancia (Kiscsoportos felár) Irodánk meghirdetett útjai – utasaink bizalmának és a vonzó ár/szolgáltatás aránynak köszönhetően – az előző évek átlagában 95% körüli arányban indultak el. Az indulások biztonságát tovább emeljük az alábbiak szerint:

Buszos csoportok: a minimális induló létszám 22 utas, azaz már 22 fős. Csoportot is elindítunk akár a leghosszabb programokra is! A tervezett létszám változatlanul 32-42 fő (az árkalkuláció is erre készült), amely összhangban áll a bemutatott 48-49 üléses autóbuszok férőhely kapacitásával.

22-29 fő közötti csoportok garantált indítását vállaljuk:

• A. az előzetesen kijelölt 49 fős autóbuszt indítjuk el, ez fokozott utazási kényelmet (esetenként akár 2 ülőhelyet is) jelent utasaink részére! A jelentősen emelkedő fejenkénti költségek részbeni kiegyenlítésére utasainktól 6% felár ráfizetését kérjük.

• B. Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál ún. Midi méretű 29-35 üléses komfortos autóbuszt indítunk. Ezeken a buszokon WC és büfé nincs. Ez esetben a felár mértéke csak 5% az alapdíjra.
 
Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál (Prága és Dél-Csehország, Alpesi varázslat, Varázslatos Dalmácia,) a minimális utaslétszám 15 fő!
 
Repülős csoportok: Minden repülős körútnál jelezzük a minimum létszámot, melytől a program biztosan indul. Ezenfelül megadjuk a tervezett utas számot is, mely ideális a program minél színvonalasabb lebonyolítására (ennek betartására is odafigyelünk). A minimum és tervezett létszám közti utas szám esetén azonban irodánk felárat számít fel. Ennek díját megtalálják az adott program szolgáltatási blokkjában. Értelemszerűen a jelzett tervezett létszám megléte esetén nem számítunk fel felárat. A nagyobb utazási komfort mellett a kiscsoportos utazás előnyei közé sorolható a bensőségesebb hangulat, a programidők, megállások hatékonyabb kihasználása, az idegenvezetővel való intenzívebb kapcsolattartás. Rendkívül versenyképes áraink és az említett előnyök alapján az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy utasaink a szükséges 5-6 % költségnövekedést megértően fogadják. Emiatt senki sem
mondott még le utazást. Fontosnak tartjuk a meghirdetett programok indulásának garantálását ezáltal is megfelelve az Önök folyamatos bizalmának!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!