Brüsszeli Városnézés Városlátogatás Belgiumban 4star

4 napos városlátogatás Brüsszelben - Hotel ****

egyéni városnézés repülővel

Brüsszel Belgium mozgalmas fővárosa. Az Európai Unió néhány intézményének, valamint a NATO-nak székhelye. Turisták körében közkedvelt város, mindenképpen érdemes eltölteni itt néhány napot. Egyik főbb nevezetessége talán a képen látható Atomium, amelyet az ’56-os világkiállításra építettek. A 102 méter magas emlékmű a vas krisztályrács szerkezetének 165 ezer szeres nagyítása. Nem elhanyagolható számú műemlékkel és látványossággal rendelkezik Brüsszel! Mindenképpen megér egy látogatást, ha az ember Brüsszelben jár, már csak azért is, mert a közelben található Laaken Park is nagyon kellemes hely a kikapcsolódásra.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

Repülőjegyet a Ryanair vagy a Wizzair légitársaság menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjáratán Budapest-Brüsszel (Charleroi)-Budapest útvonalon, személyenként 1 db nagy méretű kézi poggyászt (Ryanair: 55x40x20cm, Wizzair: 56x45x25cm), szállást a választott turnusban a megadott szálloda kategóriában reggelis ellátással. A repülőgépek telítettségének függvényében a részvételi díj emelkedhet! A repülőjegy kiállítás után nem visszatéríthető és nem módosítható!

Részvételi díj nem tartalmazza

a repülőtéri illetéket (25 000 Ft/fő - Változhat), a kötelező útlemondási biztosítást (1,4%) valamint baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, leírásban nem szereplő egyéb étkezéseket, idegenforgalmi adót, transzfert. Igény esetén feladott poggyász foglalható 15 000 Ft/fő áron.

Hossz: 
4 nap
Létszám: 
min 2 fő

Szállás

Elhelyezés 3 éjszakára Brüsszel központjában található Hotel Izan Avenue Louise **** Brussel szálloda kétágyas szobáiban.
www.izanhoteles.es/en/hotel-the-fabulous-brussels-city/hotel-izan-avenue-louise/home

Program: 

1. nap - Budapest, Brüsszel
Elutazás menetrendtől függően repülővel Brüsszelbe. Szálloda elfoglalása.

2. nap - Brüsszel
Reggeli után egésznapos szabadprogram Brüsszelben, látnivaló akad bőven. Bármely tömegközlekedési eszközzel nyugodtan nekiindulhatunk a programunk megkezdéséhez. 

3. nap - Brüsszel
Reggeli után szabadprogram.

4. nap - Brüsszel, Budapest
Reggeli után, a menetrendtől függően, hazautazás Budapestre.
 

Ha más szállodát, hosszabb-rövidebb utazást keres vagy másik időpont lenne megfelelő, kérjen személyre szabott ajánlatot!  » Itt hagyhat üzenet

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:
» Benelux nagykörutazás - 7 nap
» A Belga Királyság legszebb városai - csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2024.09.12-15. - 4 nap
» Tulipánok országa Hollandia - Benelux körutazás - 7 nap

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok

Gent és Bruges (egésznapos városnézés)
Látogassa meg a Szent Bavo-  székesegyházat , amely otthona a híres Mystic Lamb festménynek. A városnézés közben csodálni fog sok fontos középkori épültet; mint például a Haranglábat, Szent Miklós - templomot . Brugesben , fedezze fel a Nagyboldogasszony-templomot és a Michelangelo szobrot . Egy külön hajóval bejárhatjuk a csatornákat. Az eredeti Szent János kápolna szerkezete, fából készült, 942-ben szentelték fel , V. Károly német-római császár keresztelkedett meg itt. A Church of Our Lady 13. században épült Brugesben.  A 122 méter magas torony a legmagasabb épület a városban, és a második legmagasabb téglafal torony a világon . A fő attrakció oldalt egy fehér márványszobor a „Madonna és a gyermek”  Michelangelo által 1504 - ben elkészítette el, egy kereskedő vette meg és ajándékozta  a templomnak.
Indulási időpontok: Áprilistól- Októberig (keddi és csütörtöki napokon), Novembertől- Márciusig (szombati és vasárnapi napokon).
Indulás: reggel 9-kor
Idegenvezetés nyelve: Angol, Német, Francia, Spanyol
Ár 15.900 Ft/fő, Gyerek 12 éves korig: 7.900 Ft/főAntwerpen (félnapos városnézés)
Ez a félnapos, teljesen buszos és gyalogos túra Antwerpenben egy nagyszerű módja annak , hogy megismerjük Belgium második legnagyobb városát és az egyik legfontosabb kikötőt Európában. Miután elhagytuk Brüsszelt, elnavigálunk Belgium második legnagyobb városához Brabanthoz. Az első megálló a lenyűgöző Market Square , körülvéve élénk színű középkori házakkal . Amíg itt vagyunk, addig látogasson el a Cathedral of Our Lady , az egyik legimpozánsabb és legnagyobb gótikus katedrális Észak-Európában : 1351 -ben épült , több mint 400 láb magas. Otthont ad néhány híres Rubens festménynek. Miután volt egy kis szabadidőnk hogy saját magunk Antwerpen városát, újra buszra ülünk és indulunk Antwerpen híres kikötőjéhez, ez az egyik legnagyobb Európában! Élvezze a lélegzetelállító kilátást a 9. emeleten a MAS Múzeumban.
Indulási időpontok: Novembertől Áprilisig (szerdai és szombati napokon), Áprilistól- Novemberig (hétfői, szerdai és pénteki napokon).
Indulás: 13:15-kor (5,5 óra)
Idegenvezetés nyelve: Angol, Német, Francia, Spanyol
Ár: 11.900 Ft/fő, Gyerek 12 éves korig: 5.900 Ft/fő

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

Repülőjegyet a Ryanair vagy a Wizzair légitársaság menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjáratán Budapest-Brüsszel (Charleroi)-Budapest útvonalon, személyenként 1 db nagy méretű kézi poggyászt (Ryanair: 55x40x20cm, Wizzair: 56x45x25cm), szállást a választott turnusban a megadott szálloda kategóriában reggelis ellátással. A repülőgépek telítettségének függvényében a részvételi díj emelkedhet! A repülőjegy kiállítás után nem visszatéríthető és nem módosítható!

Részvételi díj nem tartalmazza: 

a repülőtéri illetéket (25 000 Ft/fő - Változhat), a kötelező útlemondási biztosítást (1,4%) valamint baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, leírásban nem szereplő egyéb étkezéseket, idegenforgalmi adót, transzfert. Igény esetén feladott poggyász foglalható 15 000 Ft/fő áron.

Kötelező költségek: 

repülőtéri illeték
útlemondási biztosítás

Helyszíni költségek leírása: 

Idegenforgalmi adó

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
idegenforgalmi adó: kb. 1,5 EUR/fő/nap
Előleg: 

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belül foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Utazás Budapest - Brüsszel (Charleroi) - Budapest útvonalon a Ryanair vagy a Wizzair légitársaság menetrend szerint közlekedő repülőjárataival. A repülőjegyek foglalása speciális foglalási feltételekhez kötött. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Étkezés: 

A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.

A területről: 
Belgium a művészetek, a csokoládé, a sör és újabban a bürokraták országa. Legfőbb jellemzője a kultúrális sokszínűség és a nyitott szellemiség, ami alapvetően katolikus mivoltában különbözik a szomszédos Hollandia szabadosságától. Belgium képe mintha kissé halovány lenne. Ám ha Brabantról vagy Brüsszelről, Liége-ről vagy Flandriáról esik szó, nyomban eleven képek rajzanak előttünk: bonboniérekre emlékeztető piacterek, dús legelők kövér szarvasmarhákkal, vörös téglás tornyok, katonatemetők, rozsdás kapuzatú palotákban működő gyárak - afféle ipartörténeti múzeumok. A többi, ami újonnan épült, akár Németországban is lehetne. Csak nem annyira divatos; itt nem hódolnak be azonnal az új irányzatoknak. Így aztán az Ardennek és az Északi-tenger partja között elterülő minden táj, a Charleroi szénvidéke és a Londonra emlékeztető Antwerpen, amely világhírű kikötőjéről, gyémántcsiszoló negyedéről és a híres festőről, Rubensrol ismert, messzemenően megőrizte egyéni arculatát. Aki Belgiumot keresi, leginkább egyes részeiben fogja megtalálni.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 15 % önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
A jelenlegi járványügyi helyzetben az adott úti célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során. Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!