A Zemplén ösvényein

2 napos kirándulás

A Zemplén szívének erdeiben túrázva, a Sólyom-bérc vagy a regéci vár kilátásában gyönyörködve, István-kút nyíres tisztásán megpihenve, este pedig hegyaljai borokat kóstolva töltjük el ezt a hétvégét.

Alapár tartalmazza

A túrán a részvétel ingyenes. A túravezetést, a szervezést és a borkóstoló költségeit az utazom.com utazási iroda vállalja.

Alapár nem tartalmazza

Az odajutásról és a szállásról mindenkinek magának kell gondoskodnia. Segítség a szállás kiválasztásában: www.haromhuta.hu

Hossz: 
2 nap
Létszám: 
10 - 40
Program: 

1. nap - Újhuta, Sólyom bérc, Regéc, Újhuta
Szombaton reggel találkozunk Újhután, a völgy végében található kicsiny falu buszmegállójában. 9:30 kor indulunk innen, s a Sólyom bérc és István-kút érintésével érünk el a regéci várhoz. II. Rákóczi Ferenc gyerekkorának helyszíne után szelíd dombok között ereszkedve érünk vissza Háromhutára, ahol a Karádi és Berger Borászat  finom borait kóstoljuk meg.
Táv: 18 kilométer Szintkülönbség: 540 méter

2. nap - Újhuta, Kőkapu, Újhuta
Vasárnap reggel szintén 9:30 kor indulunk a buszmegállóból, Újhutáról, de most észak felé vesszük az irányt. A Kőkapu a célunk. Megérkezve egy erdei tó mellett pihenünk meg, melynek tükrében egy vadászkastély kettőződik: mint a mesében. Innen a zúgó bükkösökön érünk vissza Újhutára a kora délutáni órákban, majd élményekkel gazdagodva, és a visszatérés határozott szándékával indulunk útnak otthonunk felé.
Táv: 12 kilométer
Szintkülönbség: 470 méter

Fontos! A túrára csak akkor tudunk regisztrálni Téged, ha kitöltöd az egyszerűsített jelentkezési űrlapot! A szállásról és az odajutásról mindenkinek magának kell gondoskodnia.

A szállások közül itt válogathatsz: haromhuta.hu

Amennyiben programunk tetszik, de nem tudsz rajta részt venni, mert az időpont nem megfelelő, esetleg barátaiddal, munkatársaiddal szeretnél utazni egyedi szervezésben, saját igényeid szerint, akkor kérjük, hagyj üzenetet, munkatársunk hamarosan elkészíti az ajánlatot számodra.  (» Itt hagyhatsz üzenet.)
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Hasonló utazások, nyaralások:
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

A túrán a részvétel ingyenes. A túravezetést, a szervezést és a borkóstoló költségeit az utazom.com utazási iroda vállalja.

Alapár nem tartalmazza: 

Az odajutásról és a szállásról mindenkinek magának kell gondoskodnia. Segítség a szállás kiválasztásában: www.haromhuta.hu

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
nincsenek kötelező költségek
Várható költőpénz szükséglet: 
2 - 4000 Ft/fő
Kiutazási forma: 
egyénileg
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!