Buszos körutazások Ukrajnában

Buszos körutazások Ukrajnában

4-8 napos, minden igényt kielégítő, kulturális, és természeti látnivalókban gazdag kárpátaljai körutazásaink során olyan vidékekre és városokba juthat el, mint Munkács, Lemberg, Ungvár, Beregszász, vagy az ukrán főváros, Kijev. Ismerje meg az egykor Magyarországhoz tartozó Kárpátalja legszebb városait, pillantson be a nagyvárosok nyüzsgő hétköznapjaiba, és járja velünk végig honfoglaló őseink útját a Vereckei-hágó mentén. Ajánlataink bármely korosztály számára izgalmas, élményekkel teli utazást biztosítanak.

Ukrajna Kárpátalja Munkács Ungvár Kijev

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

  Középkori templomok útja

  Nagyszabású program köti össze Szabolcs-Szatmár-Bereg, Kárpátalja és a romániai Szatmár megye középkori templomait. Még  2009-ben, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat és a Szatmár Megyei Tanács együttműködésében, „Középkori templomok útja” címen született meg az a tematikus útvonal, amely egy, a Kárpát-medencében egyedülálló vallási és kulturális örökséggel szeretné mélyrehatóan megismertetni az érdeklődőket.

  Európa 9 legolcsóbb nagyvárosa!

  Itt a jó idő, és ezzel együtt ránk talál a vágy, hogy felfedezzük a világot – persze, az álmoknak azért határt szab a pénztárcánk. Hová utazzunk hát, ha nem akarunk csődbe jutni? Bukarest, Románia:    

  Kicsi Kijev

  Furcsa ötlet a monumentális épületekkel telehintett Kijevről egy makettvároshoz hasonló nézőpontból filmet forgatni. Mégis, nagyon hangulatos kis alkotás született, mert ez a város nagyon kellemes hely, főleg nyáron.
  » További találatok megjelenítése
  Feliratkozás kategória értesítésreBezár

  Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

  Segíthetünk?Bezár
  Kérjen ajánlatot!
  Megkeressük Önnek a legjobb árat.
  Kollégáink segítenek munkaidőben.
  +36 1 5013490
  Küldjön magának emlékeztetőt
  e-mailben!