TRX edzés

TRX: az útitárs

A TRX edzés egy nagyon hatékony edzésmódszer, ami több szempontból is gyorsan a kedvencünnké válhat. Az eszköz kicsi és könnyű bárhová magunkkal vihetjük, és több mint ezerféle gyakorlatot végezhetünk vele. Az izomerő mellett a stabilitást és a mély és vázizmok fejlődését segítő, saját tömeggel végzett edzések hatását érezzük mint a via ferrata, mind a tengeri kajak és bringatúráink során.

A TRX használata és előnyei a túrákra való felkészülésben

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Utak ide: 

Olvass róla...

A TRX: ideális edző és útitárs

Nem vagyok az tipikus edzőterem látogató. Na jó, bevallom: soha sem voltam. Számomra a sport az, ha elmegyek alibikocogni. Valahogy nem jutok el sohasem. Mindig van valami, ami pillanatnyilag fontosabbnak tűnik, aztán persze később kiderül, hogy akár mehettem volna, de majd legközelebb. Csak az a gond, hogy sohasem lesz legközelebb: most van. Meg hát az utazás.

Miért a TRX? A bevezető a technikába

A média visszangozza a manapság egyre népszerűbb és népesebb fitnesz-szakágak látványos eredményeit. Valamivel csendesebben, de biztosan terjed a nem csak látszatmegoldásokra építő funkcionális tréning. A TRX is egy saját tömeggel végzett gyakorlatsorhoz szolgáltat profi és sokoldalúan használható felfüggesztést.

Miért jó a TRX?

A számtalan újabbnál újabb fitnesz-őrület sűrűjében nehéz ösvényt vágni annak, aki szeretne valami igazán hatékony és valódi eredményt kínáló edzésmódszert találni a mindennapok jó közérzetéhez vagy ha egy kiegészítő-felkészítő módot keresünk a hobbiként vagy versenyszerűen űzött sporttevékenységünkhöz.

Vajda Attila és a TRX

Vajda Attila olimpiai bajnok kenusunk is nagy lelkesedéssel használja a TRX-et és a funcionális tréninget felkészülése során. Ez a videó bemutatja, mik azok a mozgásformák, amik segítik őt a még jobb eredmények elérésében. Ha többet szeretnél megtudni a TRX-ről, látogass el a TRX Info oldalra!

TRX kezdőknek: segítség az alapokhoz, videókkal

A TRX egy nagyon hatékony edzésmódszer, amit mi is ajánlunk és használunk a tengeri kajak vagy via ferrata túrákra való erőnléti felkészülésben. Az alapokat viszont nem magunktól sajátítottuk el, hanem szakértő segítségünk volt a helyes mozgásforma kialakításában.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!