Akciók, kedvezmények

Varázslatos utazás Thaiföldön

Thaiföld álomszép vidékei megbabonázzák az utazókat. Az aranyozott kupolájú buddhista templomok, mint a Smaragd Buddha temploma vagy Wat Pho, Bankok lüktető metropolisza és Ayutthaya romvárosa szédítő kulturális élményt kínálnak. Thaiföldi nyaralásra csábítanak a gyönyörű tengerpartok, mint Railay Beach Krabi, Phi Phi szigete, Phuket és Ko Lanta vagy Ko Hong életre szóló élményt jelentenek. Az változatos és kalandos országban kiváló utazásokat tehetünk és hódolhatunk a pihenésnek, extrém sportoknak és a gasztronómiai örömöknek egyaránt. Az igazi ínyencek a thaiföldi nyaralást választják!

Máltai nyaralás, gazdagodjon különleges élményekkel!

A meseszép Málta nem csak több ezer napsütötte órával, hanem csodálatos történelmi emlékekkel is várja a pihenni vágyókat. A Földközi-tenger hullámain ringatózó szigetállam még Szicília fűszeres illatú tájaitól is délebbre található - attól nem kell félnünk, hogy vacogni foguk, ha itt töltjük nyaralásunkat. A stratégiai fontosságú sziget a történelem során számtalanszor cserélt gazdát, leghíresebb lakói, a  Rodosz szigetéről ide érkezett johannita keresztes lovagrend tagjai védelmezték évszázadokon keresztül, rengeteg vastag mészkőfallal védett erődöt emelve. 

Bangkok + Phuket

Az Andamán-part természeti szépsége világszerte híres. A körzet legnagyobb vonzereje Phuket szigete, mely Bangkoktól kb. 1 órás repülő útra fekszik. Phuketen találhatóak Dél-Thaiföld legjobb strandjai, kitűnő búvárkodási lehetőségekkel és a legfejlettebb turista-infrastrukturával. Legfőbb tengerparti strandjai: Patong, Karon, Kata. Szép környezet, dús növényzet, tagolt tengerpartok, kristálytiszta víz és hosszú, homokos strandok biztosítják a kellemes üdülést. Elérhetősége: charter repülőjárattal leszállás Phuketen illetve menetrend szerinti repülőjárattal Bangkokon keresztül.

Dubai nyaralások kedvezményekkel!

Dubai - az örök napsütés, a homokos tengerpartok és a féktelen csillogás hazája. Most különlegesen kedvező árú nyaralásokat kínálunk a fergeteges vízi vidámparkokkal és a világ legmagasabb épültével csábító modern városba: [utazom:teaser:49169]   [utazom:teaser:22067] Tudnivalók a kedvezményes ajánlatokról: - Utazás a Wizzair közvetlen járatával
- magyar nyelvű reptéri transzfer és asszisztencia
- a helyszínen magyar nyelvű fakultatív programok
- 5, 7 éjszakás programok - hosszabbítás lehetséges! [utazom:search:25:regio/dubai/akcios] További utazások Dubaiba...

Sibenik legnépszerűbb üdülőkörzete a Solaris - most előfoglalási kedvezménnyel!

Horvátország legjobb városai közé tartozik Sibenik. A gyönyörű történelmi belvárossal rendelkező tengerparti település nagyon hangulatos utcákkal és terekkel kínál kiváló kikapcsolódást, de a közelben találjuk a meseszép Krka Nemzeti Parkot is.

Costa Brava nyaralás - most spórolhatsz!

Spanyolország legszebb tengerpartjai a Costa del Sol és a vadregényes Costa Brava. Előbbi mellett Andalúzia hangulatos városainak közelsége, a könnyen elérhető Granada, Cordoba vagy Sevilla szépsége szól, A Costa Brava pedig azért kiváló nyaralóhely, mert bár a strandok főleg apró kaviccsal borítottak, de egyszerűen elérhető a festői Barcelona pezsgő ritmusú városa, ha már unjuk a strandolást. 

Olcsó nyaralás Görögországban

Görögország csodálatos mediterrán tájai évről évre nagyon népszerűek a nyaralók körében. Az ország most gyakran szerepel a napi híradásokban, de azok, akik a híresztelések ellenére itt pihenik ki az egész éves fáradalmaikat, semmit sem éreznek az egyébként megoldódni látszó gazdasági helyzet nehézségeiből. Az viszont biztos, hogy a kétkedők hatására most nagyon olcsón tudunk Görögországban nyaralni! Görögországban most akár fél áron is foglalhatunk szállodát vagy apartmant. Régiók szerint összeszedtük a legolcsóbb ajánlatokat, jó böngészést és kellemes utazást kívánunk!

Mallorca nyaralás - most olcsóbban!

A kellemes mediterrán éghajlatú Mallorca az egyik legszebb gyöngyszem a Spanyolország autonóm tartományának számító Baleár-szigetek sorában. A szomszédos Menorca és Ibiza mellett Mallorca a turizmusáról híres - nyáron hatalmas tömegek keresik fel ezeket a szigeteket. Pihenni, strandolni, kirándulni kiválóan lehet Mallorcán - de az éjszakai élet és a hatalmas bulizás itt is jellemző, igaz nem olyan ipari méretben, mint Ibizán.  

Akciós törökországi nyaralás

A török Riviéra Törökország legnépszerűbb nyaralási célpontja. Antalya, Alanya, Side és Belek, valamint Kemer, Bodrum és Kusadasi luxusszállodákkal és kiváló strandokkal várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. [utazom:csikkep:61892] A török Riviérán most különleges és folyamatos akciók és last minute kedvezmények keretében vásárolhatsz nagyon kedvező árú nyaralást! Most akár 38-46 % kedvezménnyel is foglalhatsz ajánlataink közül! Régiók szerint összeszedtük, hol várnak a legjobb akciós ajánlatok, árengedmények és kedvezmények:

Az álomszép Costa del Sol - most olcsóbban!

Spanyolország népszerű turistaparadicsoma a meseszép Costa del Sol. A mediterrán napfényben fürdőző hosszú, homokos tengerpart kiváló helyszín a pihenésre, hiszen Andalúzia gazdag történelmének épített öröksége, Granada, Cordoba és Malaga hangulatos városai is a közelben vannak. Esténként pedig felcsendül a hagyományos flamenco vérpezsdítő dallama... Most a Costa del Sol már 159.900 forint/főtől elérhető, repülőjeggyel, hét éjszaka szállással, félpanziós ellátással!

Különleges akcó horvátországi nyaralásokra!

A tavasz az egyik legszebb időszak a horvátországi nyaralásra. Ilyenkor még nincs tömeg, viszont a természet a legszebb arcát mutatja - a gyönyörű Iszriai-félsziget pedig számtalan látnivalót kínál: [utazom:teaser:41078]  Horvátország egyik legeszebb vidékén, autópályán könnyen megközelíthető, kényelmes szállodákban most kedvezményesen foglalhatók szállások. 4*-os horvátországi (Umag és Rabac) speciális akciónkat a májusi hosszú hétvégékre! Az árak személyenként, 3 éjszakára értendők! 
  Sol Stella Üdülőtelep [utazom:teaser:60315] 

Szicília nyaralás - most akár 30% kedvezménnyel!

Olaszország egyik legszebb és legizgalmasabb tájegysége a festői Szicília. Vad, vulkáni tájak, ízletes ételek, hamisítatlan dél-olasz hangulat várja az ide érkezőket egész éven. A mediterrán éghajlatú sziget, Szicília Földközi tenger szigetei közül a legnagyobb és talán a legszebb. Most különleges akcióban akár 30% kedvezménnyel is eljuthatsz álmaid szigetére! Az akció csak visszavonásig érvényes, érdemes sietni! [utazom:teaser:51302]   A hangulatos Naxos településén a következő akciós ajánlatok közül válogathatsz: [utazom:search:5:regio/giardininaxos/rendezes/ar_szerint]

A hét Tátra csúcs megmászása

A „ Hét Tátra csúcs megmászása” sorozatunkkal  szeretnénk  a Tátra rajongóknak és a túrázást kedvelőknek egy igazán nagy kihívást jelentő úti csomagot ajánlani. A Magas Tátra hét, bárki számára elérhető csúcsával várja a kalandkeresőket: [utazom:teaser:58297][utazom:teaser:58307][utazom:teaser:48987][utazom:teaser:48994][utazom:teaser:15206] Aki szeretné ezeket a csodálatos helyeket bejárni, most velünk megteheti!

Bérelj bringát az utazom.com -tól!

Az utazom.com kerékpártúráin általában a saját, hőn szeretett bringáinkkal veszünk részt.
Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!