Buszos körutazások Szerbiában

Buszos körutazások Szerbiában

Történelmi körutazásokat teszünk a Délvidéken. Felkeressük az egykor Magyarországhoz tartozó városokat, Galambócot, Nándorfehérvárt, Szabadkát, Zimonyt, így nem csoda, ha kicsit úgy érezzük, egy történelem könyv lapjain szerepelnénk. Ellátogatunk Szerbia fővárosába, Belgrádba is, aki viszont a hosszabb túrákat kedveli, szerbiai utazását más balkáni helyszínekkel is összekötheti. Délvidéki utazásaink nem csupán kulturális feltöltődést ígérnek, hanem bőséges ízelítőt adnak a természeti látnivalókból is. Ajánlatunk bármely korosztály számára szórakoztató, élményekkel teli utazást biztosít.

Szerbia Szabadka Belgrád Nándorfehérvár Zimony

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

A Zuhatag, avagy a Duna-áttörés

A Dunának azt a szakaszát, ahol a folyó a Kárpátok Balkán-hegységbe hajló vonulatát áttöri, nevezték, és néha ma is nevezik, Zuhatagnak. A magas hegyek a Néra torkolata (a mai román-szerb határ) után megjelennek, de a Duna csak 40 km-el lejjebb, Ómoldovától kezdve „bolondult meg.”

Európa legveszélyeztetettebb műemlékei

Júniusban derül ki, hogy az erdélyi Verespatak és környéke bekerül-e Európa leginkább veszélyeztetett örökségei közé. Az európai örökségvédelemmel foglalkozó Europa Nostra szervezet kiválasztott 14 történelmi jelentőségű épületet, amelyek közül kerül majd ki a földrész 7 legveszélyeztetettebb műemléke. 40 jelölés közül választotta ki a most megnevezett tizenhetet egy nemzetközi szakértői zsűri. A végső, hét nevet tartalmazó listát június 16-án hozzák nyilvánosságra az Europa Nostra 50. jubileumi kongresszusán.

Európa 9 legolcsóbb nagyvárosa!

Itt a jó idő, és ezzel együtt ránk talál a vágy, hogy felfedezzük a világot – persze, az álmoknak azért határt szab a pénztárcánk. Hová utazzunk hát, ha nem akarunk csődbe jutni? Bukarest, Románia:    
» További találatok megjelenítése
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!