Sípálya Szlovákiában: Kubínska hoľa

Szállás Sípálya Síbérlés Síoktatás Pályaszállás

A Kubínska hoľa Észak-Szlovákia egyik legismertebb és legkedveltebb síterepe, Alsókubín (Dolný Kubín) városától 6-7 km-re. A síelés szerelmeseit jó minőségű, karbantartott és hóágyúzott síterepek várják.

Pályák hossza: 
13 km
1 km8 km4 km
9 db2 db
Magasság: 
720 m - 1390 m (Szintkülönbség: 670 m)
Távolság Budapesttől: 
259 km

A Kubínska hoľa Észak-Szlovákia egyik legismertebb és legkedveltebb síterepe, Alsókubín (Dolný Kubín) városától 6-7 km-re. A síelés szerelmeseit  jó minőségű, karbantartott és hóágyúzott síterepek várják. Mivel a síközponban könnyű, közepes és magas nehézségi fokozatú pályák is találhatóak, mindenki megtalálja  a magának megfelelő síterepet. A szolgáltatások színvonala kitűnő, az ide érkező vendégeket a sípályák aljánál található nagy parkoló, sí-és snowboardkölcsönző, sízservíz, sportbolt valamint büfék, éttermek is várják. Irodánk Kubinska hoľa kiemelt partnereként egy jó minőségű háromcsillagos hotelt kínál a síközponthoz közeli Alsókubínban (Dolný Kubín).

Après ski: 
lesikló- és sífutópályák, sítúra utak, snowboard-park, gyerek tanpálya és élménypark, büfék, éttermek, síszervíz, sí- és snowboard kölcsönzés, sportbolt, síbusz
https://utazom.com/sites/default/files/kepek/siterep/siterkep/kubinska-hola_skimap.jpg
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!