Sípálya Szlovákiában: Chopok-Észak (Jasná)

Szállás Sípálya Síbérlés Síoktatás Pályaszállás

A 2012/2013-as téli szezontól a Chopok északi és déli oldala egy síbérlettel besízhető! Elkészült egy összekötő lift, amellyel könnyedén feljuthatunk a Chopok legmagasabb pontjára (2004 m) és innen átcsúszhatunk a déli oldalra. A síelés szerelmeseit jó minőségű, karbantartott és hóágyúzott síterepek várják.

Pályák hossza: 
36 km
7 km18 km11 km
18 db8 db4 db
Magasság: 
900 m - 2024 m (Szintkülönbség: 1124 m)
Távolság Budapesttől: 
270 km

A 2012/2013-as téli szezontól a Chopok északi és déli oldala egy síbérlettel besízhető! Elkészült egy összekötő lift, amellyel könnyedén feljuthatunk a Chopok legmagasabb pontjára (2004 m) és innen átcsúszhatunk a déli oldalra. Még egy lift épült az átcsúszás megkönnyítésére a Priehybá és Jasná közé a 42-es pálya vonalán melyet a térképen A4 jelzéssel jelölnek.
A Jasná Szlovákia legnagyobb összefüggő pályarendszerével rendelkező 5 csillagosra értékelt síközpontja, ahol egy évben 150-200 napig is tarthat a hó. Nevét a ragyogó napsütésről (jasná = világos) kapta. Az észak Chopok síterep az Alacsony-Tátra központi részén fekszik, Liptószentmiklóstól (Liptovsky Mikulás) 15 kilométerre déli irányban.

Après ski: 
szlalom-, lesikló-, sífutópályák, kiváló freeriding és jumbó-terepek, Burton Snowboard Park (12 rail és jibbing akadály, U-rámpa, fun-box), telefon, büfé, étterem, síszerviz, sí- és snowboard kölcsönzés, siklóernyős ugrás, snow-rafting, 7 méteres jég mászófal
https://utazom.com/sites/default/files/kepek/siterep/siterkep/chopok-jasna_skimap.jpg
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!