sasasa
utazom.com
utazási iroda & magazin

Portugália Önre vár!

Gyűjtsön beszállókártyákat, mert 3x2 TAP Portugal repülőjegyet sorsolunk ki: áprilisban Lisszabonba, májusban Madeirára, júniusban az Azori-szigetekre

Minél több kártyája van, annál nagyobb az esélye a TAP Portugal repülőjegyeket megnyerni a csodás úticélokra. Legyen Ön a következő, aki felfedezi a portugál főváros vagy valamely sziget szépségeit és tér vissza a minden bizonnyal felejthetetlen utazásról.

A regisztráció elvégzésével már biztosan részt vesz a főnyeremény sorsolásán!
A regisztráció a játékszabályzat elfogadását is jelenti.

A nyereményekről:

Repülőjegy két fő részére, mely tartalmazza a repülőjegyeket illetékekkel együtt:
áprilisban Lisszabonba, májusban Madeirára, júniusban az Azori-szigetekre.
A játék fő támogatója a TAP Portugal légitársaság. A szervezők módosítása: júniusban azori-szigeteki repülőjegyek kerültek sorsolásra, míg a madeirai repülőjegyek júliusban kerülnek sorsolásra.

Májusi nyertes: dr Szolnoki Erika
Júniusi nyertes: Bakóné Mocher Anikó

További nyeremények:
Az 50 legtöbb ismerőst regisztráló játékos között 10 db egynapos, két főre szóló kalandtúrát sorsolunk ki.

Portugália varázslatos ország. Európa nyugati peremén, az Atlanti-óceán erős hullámaitól ostromolva, Spanyolhon és a Nagy Víz közé szorulva éli nyugodt, melankolikus mindennapjait ez a hosszú, keskeny ország. Lakói erős nosztalgiával viseltetnek az egykori tengeri birodalom régmúlt dicsősége iránt, kiváló borokat készítenek és zseniális a konyhájuk. De Portugáliában járva néha elmélázunk azon, hogy keveredhet össze a Balkánról megismert káosz, a toszkán dombokat idéző tájak lágy ívei, atlanti szélben zúgó paratölgy-ligetek zúgó lombjai, elképesztő építészeti alkotások és a legjobb európai nyaralóhelyeket is megszégyenítő, homokos strandok ilyen felejthetetlen, egyedi varázslattá.

Olvasson tovább! >>>

A virágok fővárosa - Funchal, Madeira. A buja növényzetű parkokkal telihintett városka az óceánparti részektől eltekintve meredek hegyoldalakba épült, így a kaptatós utcák bármelyikéről kiváló kilátást élvezhetünk a kikötőre. Funchal felett emelkedik a felvonóval is megközelíthető Monte apró települése, melynek magyar vonatkozása is van: itt élte le utolsó éveit a tragikus sorsú IV. Károly, az utolsó magyar király, és a montei tempolban helyezték örök nyugalomra.

Olvasson tovább! >>>

Az Azori-szigetek egy csodálatosan szép, vulkáni szigetcsoport az Atlanti-óceánon. A szigetek Portugália részét képezik. A rengeteg bennszülött növényfajjal rendelkező, különleges éghajlatú szigeteken varázslatosan szép tájakat találunk - főleg a festői Sao Miguel-en, ahol a most következő kisfilm készült: ...

Olvasson tovább! >>>
2017 Júliustól ismét Budapest-Lisszabon közvetlen járat
A TAP PORTUGAL Portugália nemzeti légitársasága. Repülőgépei fő bázisa Lisszabon. Innen több úti cél is vezet Portugália városaiba és szigeteire, Latin-Amerikába, Észak-Amerikába, Afrikába és Ázsiába. A TAP Portugal a világ 10 legbiztonságosabb légitársaságai közé tartozik.

A repülőgépek menetrendje jó csatlakozást biztosít Portó, Faro, Madeira vagy az Azori-szigetek úticélokra.

Ugyancsak kiváló a repülőjegyével a csatlakozás Brazíliába és Venezuelába. A TAP Portugal az USA-ban New York és Miami pontokra repül lisszaboni átszállással. Ugyanez érvényes 14 afrikai célpontra, újdonságként Abidjan és Lomo is felkerült az úticélok közé.

A TAP Portugal a Budapest és Lisszabon között közvetlen járattal repül. Lisszabon ugyan 3000 km-es út, de repülőút három és háromnegyed órája alatt meleg étellel, portugál vendégszeretettel gyorsan eltelik.

Utazom.com - Utazási Iroda

Utazom.com Kft. utazási iroda

1052 Budapest, Károly körút 6. (Astoria)

Tel./fax: +36 1 800 9255, 

Repülőjegy: +36 1 800 9255

repulojegy@utazom.com

 

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00 (csak telefonon) (repülőjegy csak telefonon)
Vasárnap: zárva

MKEH engedélyszám: U-001218

 

 

Facebook

Wizz Air
Odaút
Budapest (BUD)
2015-04-17 06:00
Visszaút
Budapest (BUD)
2015-04-17 06:00
58.500