sasasa
utazom.com
utazási iroda & magazin

Irány a franciaországi foci EB!

Kijutottunk, megvan a csoportbeosztás és a meccsek pontos helyszínei, dátumai. Milyen lehetőségek vannak és miket kell tudni a repülőjegy foglaláshoz?

Hosszú ideje először szerepel a magyar fociválogatott nemzetközi tornán és ezen okból sok fociszerető magyar kel útra, hogy a helyszínen bíztathassa a nemzeti válogatottunkat. Ennek elősegítésére a Wizz Air légitársaság azonnal reagált és már elérhetőek azon közvetlen járatok melyek kizárólag a meccs napján közlekednek Budapest és a mérkőzés helyszíne között. De milyen lehetőségek vannak ezenkívül?

Bordeaux 2016. június 14. Ausztria-Magyarország

Bordeaux-ba átszállással Amszterdamon, Párizson, vagy Rómán keresztül tudunk eljutni, azonban mindenképpen az előző nap szükséges kirepülni, illetve a mérkőzést követő napon vissza Budapestre.

Tipp: Érdemes megnézni Párizsba repülőjegyet, mivel onnan csak 3 óra vonatozás Bordeaux, így jóval kedvezőbben ki lehet hozni a repülőjegyet

Marseille 2016. június 18. Izland-Magyarország

Marseille-be római, párizsi vagy amszterdami átszállással már kedvező árú repülőjegyek elérhetőek a rendszerben a meccs napján oda-, illetve másnapi visszaúttal.

Tipp: érdemes megnézni a Budapestről közvetlenül Nizzába tartó járatokat is, mivel onnan bő 2 órányi buszúttal érhető el Marseille.

Lyon 2016. június 22. Magyarország-Portugália

A csoportmérkőzések helyszínei közül kizárólag Lyonba van a Wizz Air járatokon kívül közvetlen járat Budapestről, melyet az Easyjet üzemeltet és előző napi érkezéssel, illetve másnapi indulással érhetőek el repülőjegyek. Ezenkívül természetesen átszállással is van lehetőség repülni Brüsszelen, Párizson, Rómán, vagy Amszterdamon keresztül.

Tipp: Itt is érdemes párizsi repülőúton gondolkodni, mivel 2 órányi vonatozással elérhető Lyon a fővárosból.

Amennyiben megvan az elhatározás, akkor érdemes mielőbb megvenni a repülőjegyet, mivel annak ára a rendelkezésre álló helyek függvényében növekszik, így előfordulhat, hogy egy pár héttel a mérkőzés előtt már csak nagyon drágán juthatunk ezen repülőjegyekhez. Amit még jó tudni: általában a repülőjegyek nem visszatéríthetőek és csak a fapados (Wizz Air, Ryanair, Easyjet) légitársaságok engedik a névátírást – természetesen díj ellenében, azonban más társaságok repülőjegyei nem átruházhatóak.

Utazom.com - Utazási Iroda

Utazom.com Kft. utazási iroda

1052 Budapest, Károly körút 6. (Astoria)

Tel./fax: +36 1 800 9255, 

Repülőjegy: +36 1 800 9255

repulojegy@utazom.com

 

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

MKEH engedélyszám: U-001218

 

 

Facebook

Wizz Air
Odaút
Budapest (BUD)
2015-04-17 06:00
Visszaút
Budapest (BUD)
2015-04-17 06:00
58.500