Apartman Caselsa - Certaldo

A dombon álló épület egy északi nagy farm volt, és eredetileg csak egy toronyból állt. Számos bővítés és átalakítás után nyerte el mai formáját. Csodás kilátás nyílik San Gimignano tornyaira és Certaldo Alta középkori falura.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

az apartman bérleti díját

Részvételi díj nem tartalmazza

baleset, betegség, poggyász biztosítást, kaució, idegenforgalmi adó.

Apartman Caselsa - Certaldo

Tartomány: Toscana
Város: Certaldo

Tengertől való távolság: Marina di Cecina 80km. (strandszerviz a helyszínen fizetendő)

Elhagyva a főútat, a ciprus fákkal szegélyezett úton haladva, szőlő ültetvényekkel, olajfaligetek, búzamezők és erdők között haladva érünk el Caselsa-hoz. Az egyedülállóan világhírű San Gimignano gyönyörű tornyai állnak mögöttünk és az egyik oldalon a középkori falu Certaldo Alta, mely Boccaccio szülővárosaként és a kerámiáiról is méltán híres. Caselsa neve onnan származik, hogy az Elsa folyó átfolyik a völgyben. Ez volt az utolsó ház, egy északi nagy farm, és eredetileg csak egy toronyból állt, amelyből kémlelték a közeledő idegeneket. Az évek során az épületet többször bővítették, míg végül 1992-ben az egész épületet teljesen felújították és 7 apartmana osztottták, melyek mindegyike felszerelt minden modern kényelmi eszközzel (Kábel-TV, internet hozzáférés) és egy úszómedence (6x12m), barbecue. Minden apartman rendelkezik saját kerttel, felszerelt asztallal és székekkel. Kevesebb, mint egy óra vonattal vagy autóval a főbb történelmi központok: Firenze, Siena, Volterra, Lucca és Pisa.

Szolgáltatások: medence, barbecue, kerti bútorok

Apartmanok: mikrosütő, mosogatógép, szat. tv, széf, internet, kenyérpirító, kávéfőző, mixer, vízforraló, hősugárző, hajszárító

ARCO 4 fős: 76 m2, földsziti apartman, nappali konyhasarokkal, két kétágyas hálószoba, az egyik saját fürdőszobával, fördőszoba zuhanyzóval.

BOCCACCIO 4 fős: 70 m2, háromszintes apartman, a földszinten nappali konyhasarokkal, az első emeleten: kétágyas hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval, a második emeleten: kétágyas hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval.

CALADRINO 2 fős: 58 m2, földszinti apartman, konyha-étkező, nappali, kétágyas hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval, kis veranda bútorokkal.

DECAMERONE 4 fős: 102 m2, emeleti apartman külső lépcsővel, loggiával, nagy nappali konyhasarokkal, két kétágyas hálószoba, két fürdőszoba zuhanyzóval

FILOSTRATO 4 fős 82 m2, emeleti apartman belső lépcsővel, nappali konyhasarokkal, két kétágyas hálószoba, az egyik saját fürdőszobával, fürdőszoba zuhanyzóval

LAURETTA 2+1 fős: 92 m2, földszinti apartman, nagy nappali kandallóval, kanapéággyal, kis konyha, kétágyas hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval

PANFILO 4 fős: 78 m2, kétszintes apartman, kültéri bútorozott résszel, a földszinten: nappali, konyha, kétágyas hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval, az emeleten: kétágyas hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:

A területről

Toszkána Olaszország egyik ékköve, a reneszánsz bölcsője. Az irodalmi olasz nyelv atyja, Dante Alighieri is innen származik. Mégis érdemes visszatekerni az idő kerekét, hogy megismerjük azt a kultúrát, amelyre a jövő generációi építkeztek. A gyökereket az etruszkoknál kell keresnünk, akik erőteljesen befolyásolták a későbbi korokat társadalmi berendezkedésükkel, építészetükkel, mezőgazdaságukkal és kereskedelmi kapcsolataikkal. A 12 város szövetségéből álló birodalmat a rómaiak könnyűszerrel igázták le, de az etruszkok ezzel nem szűntek meg létezni, ma lépten-nyomon találkozunk szellemükkel. CERTALDO: Certaldo egy kisváros Olaszországban, Toszkána régióban. Firenzétől délnyugatra található, autóval 35 percnyire, Sienától 25 percnyire északra található. Itt volt Giovanni Boccaccio családjának az otthona, Boccaccio itt halt meg 1375-ben, és itt is eltemették el.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Egyéb tudnivalók - Apartman Caselsa - Certaldo
Részvételi díj tartalmazza: 

az apartman bérleti díját

Részvételi díj nem tartalmazza: 

baleset, betegség, poggyász biztosítást, kaució, idegenforgalmi adó.

Kötelező költségek: 

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított egy hónapon belül foglaláskor már a teljes ár fizetendő.

Hátralék: 

A teljes részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Kötelezően előírt védőoltás nincs. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel, illetve érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak.
Étkezés: 

a részvételi díj ellátást nem tartalmaz.

Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére.
Kiutazási forma: 
egyénileg

Diplomáciai képviseletek:
Magyar Köztársaság Nagykövetsége
Via dei Villini 1216, 00161 Roma,
Tel.: (+ 39) 06 44230567

Olasz Köztársaság Nagykövetsége
H-1143 Budapest, Stefánia u. 95.
Tel.: (06-1) 343 6057

Pénznem
EURÓ.

Hitelkártyák
A legtöbb nemzetközi hitelkártyát elfogadják a nagyvárosokban és az üdülőhelyeken, a kisebb településeken készpénz szükséges.

Öltözködés
Az esti órákra, illetve néhány kiránduláshoz ajánlatos a réteges öltözködés, pulóver vagy dzseki. A szállodákban este az alkalomhoz illő ruházatot elvárják. A monokini nem tilos, de sok helyen rossz szemmel nézik.

Helyi idő
A helyi idő megegyezik a magyarországival.

Vámszabályok
Az Európai Unión belüli szabályozás érvényes.

Hálózati feszültség
220 V, a dugók és aljzatok háromágúak. Átalakítót sok helyen lehet vásárolni.

Egészségügyi szabályok
A nagy meleg, a szokatlan étrend, az erős légkondicionálás és a rendkívüli napsugárzás miatt ajánlatos megfelelő gyógyszereket, házipatikát az útra vinni. A csapvíz fogyasztható, de inkább a palackozott ásványvizeket ajánljuk. A strandokon strandcipő vagy papucs viselete praktikus, elsősorban gyermekeknek.

Nyitva tartási idők
Bankok: hétfő-péntek 08.30–13.30–17.00 között.
Postahivatalok: általában hétfőtől szombatig 08.00–20.00 között tartanak nyitva, vasárnap 09.00–19.00között, de a hozzájuk tartozó nemzetközi távbeszélő hivatalok 24.00 óráig.
Üzletek: 09.30–13.00 és 15.00–19.00 között. Vasárnap részben zárva tartanak.
Múzeumok: a legtöbb múzeum hétfő kivételével, a paloták hétfő és csütörtök kivételével mindennap nyitva tartanak.

Telefonálás
Helyi, nemzetközi hívásokhoz telefonkártyára van szükség, amely a postahivatalokban, trafikokban vásárolhatók. A mobiltelefonok működnek, Magyarország hívószáma: (0036), Olaszországé: (0039). 
Segélykérő telefonszámok: rendőrség, baleset 112 és 113, erdőtűz és tűzoltók 115 és 1515, autómentő 116, tengeri mentés: 1530.

Közbiztonság
Az általános szabályok érvényesek. A kisebb üdülőhelyek teljesen biztonságosak. A nagyvárosokban fokozottan kell figyelni a zsebtolvajok miatt, főleg a zsúfolt turista helyeken. Minden helyzetben figyeljen útiokmányaira és értékeire. A szállodák semmiféle elveszett tárgyért vagy értékért nem vállalnak felelősséget.

Borravaló
Általánosan elfogadott mértéke 10%. Az éttermi számlák általában tartalmazzák a borravaló összegét.

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!