Apartman Residence Luxor - Bibione

A lifttel, medencével rendelkező apartman Bibione Spiaggia városrészén található. A közvetlen közelében üzletek és éttermek
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

szállást a választott turnusra, a megadott ellátással, rezsiköltség (víz, gáz, elektromos áram), strandszerviz.

Részvételi díj nem tartalmazza

baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, kaució, végtakarítás, gyerekágy, kisállat felár ellenében vihető, idegenforgalmi adó.

Apartman Residence Luxor - Bibione

Távolság a tengerparttól: 
Közvetlenül a tengerparton
A strand megközelítése: 
az apartmanház közvetlenül a homokos tengerparton található.

Tartomány: Veneto
Város: Bibione

Szolgáltatások: sat.TV, kávéfőzőgép, széf, hajszárító. Az apartmanház földszintjén mosoda található, térítés ellenében. Légkondicionáló csak egyes típusokban.

Apartmanok: terasz, parkolóhely (1db/apartman) a „+” jellel ellátott apartmanok légkondicionálóval és mikrohullámú sütővel is felszereltek

A2-3 fős: egy légterű apartman, nappali konyhasarokkal, 1/egyszemélyes heverővel és egy franciaággyal, fürdőszoba zuhannyal, oldalról a tengerre néző terasszal.
A3+ fős: A3 csak légkondicionálóval és mikrohullámú sütővel is felszereltek.
B4 fős: két légterű apartman, nappali konyhasarokkal és egy kétszemélyes kihúzható heverővel, hálószoba franciaággyal, fürdőszoba zuhannyal, oldalról a tengerre néző terasszal.
B1/5fős: két légterű apartman, a bejárat közelében emeletes ággyal, nappali konyhasarokkal és 1/egyszemélyes heverővel, hálószoba franciaággyal, fürdőszoba zuhannyal, oldalról a tengerre néző terasszal.
B1+/5fős: két légterű apartman, nappali konyhasarokkal és egy kétszemélyes heverővel, hálószoba franciaággyal és 1/egyszemélyes ággyal, fürdőszoba zuhanykabinnal, nagy oldalról a tengerre néző terasszal. Az apartman légkondicionálóval, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel, mosógéppel és biztonsági ajtóval felszerelt.
B2/5fős: két légterű apartman, nappali konyhasarokkal és 1/kétszemélyes kihúzható heverővel, hálószoba franciaággyal és 1/egyszemélyes ággyal, 2 fürdőszoba zuhannyal, nagy oldalról a tengerre néző terasszal.
B2+/5fős: ua. mint B2/fős csak légkondicionálóval és mikrohullámú sütővel is felszereltek.
C5 fős: három légterű apartman, nappali konyhasarokkal és 1/egyszemélyes heverővel, hálószoba franciaággyal, egy szoba két egyszemélyes ággyal, fürdőszoba zuhannyal, nagy oldalról a tengerre néző terasszal.
C+/5 fős: ua. mint C5 fős csak légkondicionálóval és mikrohullámú sütővel is felszereltek.
C1/6 fős: három légterű apartman, nappali konyhasarokkal és 1/kétszemélyes kihúzható heverővel, hálószoba franciaággyal, egy szoba két egyszemélyes ággyal, fürdőszoba zuhannyal, két terasszal.
C1+/6 fős: ua. mint C1/6 fős csak légkondicionálóval és mikrohullámú sütővel is felszereltek.
Cfm/6 fős: három légterű apartman, nappali konyhasarokkal és 1/kétszemélyes kihúzható heverővel, hálószoba franciaággyal, egy szoba két egyszemélyes ággyal, fürdőszoba zuhannyal, nagy közvetlenül a tengerre néző terasszal.
Cfm+/6fős: három légterű apartman, nappali konyhasarokkal és 1/kétszemélyes kihúzható heverővel, hálószoba franciaággyal, egy szoba két egyszemélyes ággyal, fürdőszoba zuhannyal, nagy közvetlenül a tengerre néző terasszal. Az apartman légkondicionálóval, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel, mosógéppel és biztonsági ajtóval felszerelt.

Utasoknak vinni kell: ágynemű huzat (vagy felár ellenében bérlehető), törülköző, konyharuha, tisztítószerek, lemosható (viaszos) lepedő a gyerekek ágyába.

Végtakarítás: az apartmanokat kitakarítva kell átadni, ellenkező esetben vagy levonják vagy előzetesen meg is rendelhető:

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:
» Laguna Grande Apartmanház - Bibione (Spiaggia) 47.483 Ft/főtől - Olaszország / Európa / Bibione / Olasz Adria
» Atollo Apartmanház - Bibione (Lido dei Pini) 44.889 Ft/főtől - Olaszország / Európa / Bibione / Olasz Adria
» Frontemare Apartmanok - Bibione (Spiaggia) 50.936 Ft/főtől - Olaszország / Európa / Bibione / Olasz Adria
» Residenza Delle Terme Apartman - Bibione (Spiaggia) 64.916 Ft/főtől - Olaszország / Európa / Bibione / Olasz Adria
» Villaggio Planetarium Resort - Bibione (Spiaggia) 68.373 Ft/főtől - Olaszország / Európa / Bibione / Olasz Adria

A területről

Bibione, Magyarországhoz való viszonylagos közelsége miatt a magyar turisták körében is igen népszerű olaszországi nyaralóhelynek számít. Velencétől 60 km-re, Caorle, és Lignano között található. Hangulatos, rendezett, a turisták igényeit mindenben kiszolgáló, fejlett idegenforgalmi szolgáltatásokat kínáló város. Túlságosan olaszos hangulatra, történelmi épületekre azért itt ne számítsunk: egy kifejezetten turisztikai célból létrehozott üdülőtelepülésről van szó. Bibione fő attrakciója homokos, 11 km hosszú, 120 m-es átlagszélességű, kék zászlós, rendkívül tiszta tengerpartja. Mivel a tengervíz itt lassan mélyül, családok számára is ideális a város strandja. A gyermekeket ingyenes animációk várják, valamint az úszáson kívül lehetőség van siklóernyőzésre (melyet egy motorcsónak húz maga után, nagy élményt nyújt!), szörfözésre, és vitorlázásra is. Bibionéban gyógyfürdő is található, ahol számos termálmedence, és wellness-szolgáltatások várják a kikapcsolódásra vágyókat.
Bibione főutcáján, a Via Orsa Maggiore-n egymást érik a bárok, éttermek, és üzletek. A szórakozásról diszkók, bárok gondoskodnak, a városban bringóhintózni is lehet. Számos sportolási lehetőség is igénybe vehető: strandröplabda, teniszpálya, és focipálya ad lehetőséget a családdal, vagy barátokkal való megmérettetésre.

Apartman Residence Luxor - Bibione - közeli szállások:

» Laguna Grande Apartmanház - Bibione (Spiaggia) 47.483 Ft/főtől - Olaszország / Európa / Bibione / Olasz Adria
» Atollo Apartmanház - Bibione (Lido dei Pini) 44.889 Ft/főtől - Olaszország / Európa / Bibione / Olasz Adria
» Frontemare Apartmanok - Bibione (Spiaggia) 50.936 Ft/főtől - Olaszország / Európa / Bibione / Olasz Adria
» Residenza Delle Terme Apartman - Bibione (Spiaggia) 64.916 Ft/főtől - Olaszország / Európa / Bibione / Olasz Adria
» Villaggio Planetarium Resort - Bibione (Spiaggia) 68.373 Ft/főtől - Olaszország / Európa / Bibione / Olasz Adria

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Egyéb tudnivalók - Apartman Residence Luxor - Bibione
Részvételi díj tartalmazza: 

szállást a választott turnusra, a megadott ellátással, rezsiköltség (víz, gáz, elektromos áram), strandszerviz.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, kaució, végtakarítás, gyerekágy, kisállat felár ellenében vihető, idegenforgalmi adó.

Kötelező költségek: 

Kaucio, idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított egy hónapon belül foglaláskor már a teljes ár fizetendő.

Hátralék: 

A teljes részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Kötelezően előírt védőoltás nincs. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel, illetve érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak.
Étkezés: 

a részvételi díj ellátást nem tartalmaz.

Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére.
Kiutazási forma: 
egyénileg

Diplomáciai képviseletek:
Magyar Köztársaság Nagykövetsége
Via dei Villini 1216, 00161 Roma,
Tel.: (+ 39) 06 44230567

Olasz Köztársaság Nagykövetsége
H-1143 Budapest, Stefánia u. 95.
Tel.: (06-1) 343 6057

Pénznem
EURÓ.

Hitelkártyák
A legtöbb nemzetközi hitelkártyát elfogadják a nagyvárosokban és az üdülőhelyeken, a kisebb településeken készpénz szükséges.

Öltözködés
Az esti órákra, illetve néhány kiránduláshoz ajánlatos a réteges öltözködés, pulóver vagy dzseki. A szállodákban este az alkalomhoz illő ruházatot elvárják. A monokini nem tilos, de sok helyen rossz szemmel nézik.

Helyi idő
A helyi idő megegyezik a magyarországival.

Vámszabályok
Az Európai Unión belüli szabályozás érvényes.

Hálózati feszültség
220 V, a dugók és aljzatok háromágúak. Átalakítót sok helyen lehet vásárolni.

Egészségügyi szabályok
A nagy meleg, a szokatlan étrend, az erős légkondicionálás és a rendkívüli napsugárzás miatt ajánlatos megfelelő gyógyszereket, házipatikát az útra vinni. A csapvíz fogyasztható, de inkább a palackozott ásványvizeket ajánljuk. A strandokon strandcipő vagy papucs viselete praktikus, elsősorban gyermekeknek.

Nyitva tartási idők
Bankok: hétfő-péntek 08.30–13.30–17.00 között.
Postahivatalok: általában hétfőtől szombatig 08.00–20.00 között tartanak nyitva, vasárnap 09.00–19.00között, de a hozzájuk tartozó nemzetközi távbeszélő hivatalok 24.00 óráig.
Üzletek: 09.30–13.00 és 15.00–19.00 között. Vasárnap részben zárva tartanak.
Múzeumok: a legtöbb múzeum hétfő kivételével, a paloták hétfő és csütörtök kivételével mindennap nyitva tartanak.

Telefonálás
Helyi, nemzetközi hívásokhoz telefonkártyára van szükség, amely a postahivatalokban, trafikokban vásárolhatók. A mobiltelefonok működnek, Magyarország hívószáma: (0036), Olaszországé: (0039). 
Segélykérő telefonszámok: rendőrség, baleset 112 és 113, erdőtűz és tűzoltók 115 és 1515, autómentő 116, tengeri mentés: 1530.

Közbiztonság
Az általános szabályok érvényesek. A kisebb üdülőhelyek teljesen biztonságosak. A nagyvárosokban fokozottan kell figyelni a zsebtolvajok miatt, főleg a zsúfolt turista helyeken. Minden helyzetben figyeljen útiokmányaira és értékeire. A szállodák semmiféle elveszett tárgyért vagy értékért nem vállalnak felelősséget.

Borravaló
Általánosan elfogadott mértéke 10%. Az éttermi számlák általában tartalmazzák a borravaló összegét.

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!