Hotel Sunny Garden *** Napospart

A Sunny Garden szálloda Napospart központjához közel, a tengerparttól kb. 550 méterre helyezkedik el. Gyalogosan könnyen megközelíthető a sétálóutca és a buszpályaudvar. A szálloda két szárnyból áll a Jasmin-ból és a Kokiche-ből.Mindkét szárny fel lett újítva, a központ közelsége miatt az aktívan pihenni vágyó utazóközönségnek ajánljuk! Elhelyezésnél a két épületrész egyenértékűnek minősül!

Alapár tartalmazza

utazást az árkalkulációs táblában kiválasztott módon (autóbusszal, repülővel vagy egyéni utazással), szállást a választott turnusra a leírásban megadott ellátással.

Alapár nem tartalmazza

repülős utazás esetén a reptéri illetéket és adókat, baleset, betegség, poggyász biztosítást, üdülőhelyi illetéket, és a fakultatív programokat, útlemondási biztosítást.

A területről

Bulgária Dél-Kelet Európában fekszik, a Balkán-félsziget észak-keleti részén. Északon Romániával, keleten a Fekete-tengerrel, délen Törökországgal és Görögországgal, nyugaton Szerbiával és Montenegróval határos. Fővárosa Szófia, melynek lakossága 1,1 millió fő. Az ország területe 111.000 m2, népessége 8 millió fő. Bulgária kiváló feltételeket nyújt a turisták számára. A bolgár tengerpart világszerte ismert csodálatos földrajzi és éghajlati feltételei miatt. A Fekete-tenger napjainkban egyre felkapottabb a turisták körében. Természeti adottsága mellett közrejátszik ebben a könnyű és gyors megközelíthetősége is (autópályák, repülőterek, jól szervezett autóbusz hálózat).

Hotel Sunny Garden *** Napospart

Szállás: 
szálloda
***
Távolság a tengerparttól: 
1 km-en belül
A strand megközelítése: 
a szállodától kb. 550 méterre található a strand.

Fekvése:
Napospart központjához közel, a tengerparttól kb. 650 méterre helyezkedik el. Gyalogosan könnyen megközelíthető a sétálóutca és a buszpályaudvar. A szálloda két szárnyból áll, a Jasmin-ból és a Kokiche-ből.

Szolgáltatások
Recepció, lift, bár, Kokiche” étterem.

Térítésmentes: WIFI a recepción, a Jasmin mellett van egy nagyobb, ingyenes parkoló (nem őrzött).
Térítés ellenében: Széfbérlés, számítógépbérlés.

Sport és szórakozás:
Felnőtt és gyerekmedence, pool bár.
Térítésmentes: játszótér.
Térítés ellenében:
pool bár, a medence mellett a nyugágyak és napernyő.

Szobák
A Sunny Garden szálloda standard kétágyas fürdőszobás, hűtőszekrénnyel, Tv-vel  és telefonnal felszerelt erkélyes szobákkal rendelkezik. A szobák egy része kádas, a másik része zuhanyzós. A Jázmin szárny 2003-ban épült, és 2010-ben újították fel, a Kokiche szárny pedig 2011-ben esett át felújításokon.

Ellátás
Svédasztalos reggeli. A hotel éttermében kedvező áron lehet a’la carte ebédelni és vacsorázni. Önkiszolgáló rendszerben is lehet étkezni, melynek ára kb. 10-15 leva/étkezés/fő áron megoldható.

Repülési idő: 
1 óra 15 perc
Időeltolódás: 
+1 óra
Távolság a reptértől: 
100 km-en belül

Üdülés Naposparton, Bulgária egyik közkedvelt övezetében, homokos tengerparton.

Hotel Sunny Garden *** Napospart - közeli szállások:

» Hotel Victoria Palace **** Napospart - repülővel 179.900 Ft/főtől - Bulgária / Napospart
» Hotel Amaris *** Napospart - repülővel 79.900 Ft/főtől - Bulgária / Napospart
» Hotel Sirena *** Napospart - repülővel 89.900 Ft/főtől - Bulgária / Napospart
» Sunny Beauty Palace Aparthotel *** Napospart - repülővel 114.900 Ft/főtől - Bulgária / Napospart
» Hotel Sunset **** Napospart - repülővel 129.900 Ft/főtől - Bulgária / Napospart

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Hasonló utazások, nyaralások:
» Hotel Victoria Palace **** Napospart - repülővel 179.900 Ft/főtől - Bulgária / Napospart
» Hotel Amaris *** Napospart - repülővel 79.900 Ft/főtől - Bulgária / Napospart
» Hotel Sirena *** Napospart - repülővel 89.900 Ft/főtől - Bulgária / Napospart
» Sunny Beauty Palace Aparthotel *** Napospart - repülővel 114.900 Ft/főtől - Bulgária / Napospart
» Hotel Sunset **** Napospart - repülővel 129.900 Ft/főtől - Bulgária / Napospart

Hotel Sunny Garden *** Napospart képek:

Egyéb tudnivalók - Hotel Sunny Garden *** Napospart
Alapár tartalmazza: 

utazást az árkalkulációs táblában kiválasztott módon (autóbusszal, repülővel vagy egyéni utazással), szállást a választott turnusra a leírásban megadott ellátással.

Alapár nem tartalmazza: 

repülős utazás esetén a reptéri illetéket és adókat, baleset, betegség, poggyász biztosítást, üdülőhelyi illetéket, és a fakultatív programokat, útlemondási biztosítást.

Kötelező költségek: 

Üdülőhelyi illeték illetve kiutazási mód választásának függvényében repülőtéri illeték, adó

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított egy hónapon belül foglaláskor már a teljes ár fizetendő.

Hátralék: 

A teljes részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Bulgáriában nincsenek járványos betegségek, nem szükséges a védőoltás. A nagyon erős napsütés ellen viszont védekezni kell magas faktorszámú napozó krémekkel.
Vízum: 
Bulgária EU taggá válásától (2007. január.01.) a beutazásra a "Beutazási feltételek magyar állampolgárok számára az Európai Gazdasági Térségről szóló egyezményben részes tagállamokba" fejezetben foglaltak az irányadók, így személyi igazolvánnyal is be lehet lépni az országba, továbbá a magyar állampolgároknak 90 napon túli tartózkodása is vízummentes. Baleset-, betegségbiztosítás beutazáshoz kötelező.
Időjárás: 
Észak-Bulgáriában az éghajlat kontinentális, míg az ország déli részén, a tengerpart mentén a mediterrán klíma dominál.
Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Kiutazási forma: 
repülő
Kiutazás: 

Kiutazás az alábbi módokban választható (melyeket az árkalkulációs táblában tehet meg):

egyénileg
légkondicionált autóbusszal
menetrend szerint közlekedő repülőjárattal

KÜLKÉPVISELET:
Magyar Köztársaság Nagykövetsége: Sofia 1000, ul 6-ti Septemvri 57.
Tel.: (00 359) 2 963 1135, Ügyelet: (00 359) 88 881 3080
 

HÁLÓZATI ÁRAM: 220 V, 50 Hz
 

NYELV: bolgár, de beszélt nyelv még a görög és a török is.
 

VALLÁS: Bulgária lakosságának 87%-a bolgár ortodox vallású, de vannak római katolikus, protestáns és zsidó vallású közösségek is.

PÉNZNEM: Leva (BGL) 1 Leva = 100 sztotinki. 1 EUR = 2 BGL.

PÉNZVÁLTÁS: Legcélszerűbb bankokban, szállodában, vagy hivatalos pénzváltókban. Készpénzt bankjegykiadó automatáknál is célszerű felvenni, ilyen automaták a tengerparti üdülőhelyeken is megtalálhatóak.

BANKKÁRTYÁK: A nagyobb üdülőhelyeken bankautomaták állnak rendelkezésre. A hitelkártyák használata szállodákban, üzletekben, éttermekben egyre elterjedtebb.

BORRAVALÓ: A bárokban és éttermekben a számla összegének kb. 10-15%-a, melyet általában távozáskor illik fizetni.

HELYI SZOKÁSOK/ÖLTÖZKÖDÉS: Figyeljünk a mértéktartó öltözködésre, ha nyilvános helyre megyünk. A vacsorához sok szálloda alkalomhoz illő öltözködést ír elő, ügyeljen a megfelelő öltözékre.

GYEREKKEDVEZMÉNY: Gyermekkedvezményt (a részvételi díjból és a fakultatív programokból) csak azok a gyermekek kapnak, akik az utazás befejezéséig még nem töltötték be 12. életévüket. Gyermek elhelyezése mindig szülőkkel egy szobában, pótágyon történik. Speciális, ettől eltérő gyerekkedvezmények egyes szállodák részletes leírásaiban külön feltüntetésre kerülnek.

BETEGSÉG: Az utazás izgalma, a hirtelen megváltozott időjárás és étkezési szokások miatt kisebb gyomorpanaszok léphetnek fel.
Megelőzés:
- nagy melegben, napon jéghideg ital fogyasztása nem ajánlott;
- melegből, ha tehetjük, ne lépjünk be légkondicionáló által nagyon lehűtött helyiségbe;
- ne egyen meg olyat, amit nem kíván;
- bármilyen panasszal azonnal forduljon az idegenvezetőhöz!

ORVOS, GYÓGYSZERTÁR: Nagyon sok a gyógyszertár országszerte. Ezek megfelelően felszereltek. Szinte minden gyógyszer kapható, ami Magyarországon forgalomban van.

VÍZHőMÉRSÉKLET: A Fekete-tengernél a víz csak nyáron alkalmas úszásra, máskor meglehetősen hideg.

BIZTONSÁG: Bulgáriában a közbiztonság nem rosszabb, mint bárhol Európában, de a tömegközlekedési eszközökön és a tengerparton is oda kell figyelni a zsebtolvajokra.

KÖZLEKEDÉS: Sajnos a taxisofőrök többnyire csak bolgárul beszélnek. Mielőtt beszállnak a taxiba, érdemes meghatározni utazásuk célját és előre megállapodni az árban. Fizetni viszont csak megérkezésükkor fizessenek. Bulgáriában a buszjegyek itthoni viszonylatokhoz képest jóval olcsóbbak. A fővárosban, nagyobb városokban és a tengerparti üdülőhelyeken is közlekednek autóbuszok. Kevés a kiépített megállóhely, ezért előfordulhat, hogy az autóbuszt le kell inteni. Ez megszokott dolognak számít.

JÁRMŰBÉRLÉS: Betöltött 21. életév, 2 év vezetői tapasztalat és nemzetközi jogosítvány szükséges.

ÜNNEPEK: Január 1.: Újév, Húsvét az egyházi naptár szerint, Március 3.: A függetlenség napja (a török uralom alóli felszabadulás ünnepe), Május 1.: Munka ünnepe, Május 6.: Szent György napja, Május 24.: Bolgár kultúra és a szláv írás ünnepe, Szeptember 6.: Bulgária egyesülésének napja, Szeptember 22.: Függetlenség napja, December 24-25-26.: Karácsony.

TELEFONÁLÁS: Magyarország száma: 00 36 + körzetszám + hívott szám. Bulgária hívószáma Magyarországról: 00 359 + körzetszám + hívott szám. A magyar mobiltelefonok az egész országban használhatóak.

POSTA: A képeslap feladása külföldre kb. 0,8 Leva (kb. 80 Ft) A szállodák majd mindegyikében van lehetőség képeslap vásárlására és feladására, de a postán ez jóval olcsóbb.

BOLGÁR KONYHA: Nagyon ízletes ételeik vannak, melyek néha furcsának tűnnek a magyar ételekhez szokott turistának. Bolgár reggeli a zakuszka. Finom ételük a Piperki bürek, amely fehérsajttal és tojással töltött, sült, hámozott, bundázott paprika. Hagyományos szláv étel a gyuvecs, melynek összetevői a vagdalt hús, zöldség (zöldbab, zöldborsó, gomba) és krumpli. Az egyik, általunk legismertebb ételük a Sopszka saláta, melyben apróra vágott uborka, paradicsom, hagyma, zöldpaprika van olívaolajjal, petrezselyemmel, ecettel leöntve és végül bolgár sajttal meghintve. A tengerpartokon különböző ízletes halételek, a tenger gyümölcsei kerülnek az asztalokra. Italaik közül érdemes megkóstolni a Slivova-t (valódi szilvapálinka), a Grodzova-t (szőlőpálinka) vagy a Mastika-t (ánizspálinka).

ITALOK: A csapvíz fogyasztható, de nem ajánlott. Jó minőségű ásványvizet és gyümölcslevet mindenhol lehet kapni.

VÁSÁRLÁS: A népművészeti textiláruk, fafaragványok, ikonok, díszpárnák, szőttesek nagyon szépek, de érdemes ajándékba rózsaolajat is venni. A bizsu és ezüst ékszereket különleges megmunkálásuk, a bőrárukat minőségük, az egyéb ruházati termékeket alacsony áruk miatt érdemes megvenni.

FÉNYKÉPEZÉS/FILMEZÉS: Film és fotócikk csaknem mindenhol kapható.

ÉRDEKESSÉG: A bolgárok az igen-t és a nem-et ellentétes fejmozdulattal kísérik, mint ahogy nálunk, vagy ahogy bármely más országban megszokott. A nemet sűrű bólogatással, az igent fejcsóválással kísérik.
 

Vélemények, értékelések
3.5
14 értékelés alapján
Ár / érték arány értékelése
4.4
Elhelyezkedés értékelése
4.4
Szoba értékelése
3.1
Személyzet értékelése
3.3
Melykút
5.0
Nagyon jó volt minden. Légkondis szobák. Mindig nagy a tisztaság. Finomak a koktélok.
Debrecen
3.8
A szálloda pont megfelelő távolságra volt a strandtól és a buli negyedtől, így pihenni is tudtunk. Nagyon jó volt, hogy a szobához tartozott klíma. Ami negatív tapasztalat a szállodával kapcsolatban, hogy széf és wifi csak a recepció mellett volt.
Polgárdi
3.3
Rendkívül zajos, a renitens, kultúrált szórakozást nem ismerők miatt lehetelen aludni. Panasz esetén sem történt intézkedés. A falak vékonyak, még a sóhaj is áthallatszik. Az ágybetétek elhasználtak voltak, a benne lévő rugók miatt nem lehetett kényelmesenn feküdni.
Budapest, XX. kerület
2.3
Egy szó: Gyermektábor. Ami kb 5-6 száz 12-17 év közötti orosz, macedón fiatalt jelent. A tömeg elviselhetetlen. Egy zsebkendőnyi hely sincs a szállodában. A belső udvaron üvöltetik a zenét. Szószerint egész éjjel megy a tivornya, üvöltözés a folyósókon és a szobákban. A szobákat a legvékonyabb gipszkarton választja el. Egy mélyebb levegővétel is áthallatszik, nemhogy az egész éjjel tartó dorbézolás. Ami pozitívum a szobacserét kérésemre teljesítették. Az ágyak ósdiak , kifeküdtek(vizilóbölcső). Reggeli ehetetlen kategória. A tej vizes, ihatatlan. A kávé is hasonló. Virsli kb 100 forint per kiló. Legolcsóbb szalámi stb. Wifi fizetős. Aulában ingyenes de még reggel 5 kor is kb 10- 15 gyermek használta. Délután ennek tízszerese is előfordulhat.(facebook nem képes a képeket letölteni.) Az aulai életről videót készítettem. Privátban átküldöm.
Budapest, I. kerület
3.7
A szállás jó volt, hangulatos esténként. Mindenhez közel volt!
A wifi az nem tetszett hogy fizetős és a szobából nem is érhető el csak a hallban.
Klímával felszerelt a szoba, fürdőszoba tiszta volt! Egy jobb minőségű TV lehetett volna, de ezt leszámítva nagyon jól éreztük magunkat!
Köszönjük.
Burgasz
2.3
Wifi fizetős, aminek igazából már mindehol ingyenesnek kellene lennie. A szobák takarítása nagyon hanyag, takarítás után is ugyanolyan kosz maradt! Gondolkoztam, hogy kérjek seprűt és felmosót, mert ez így szörnyű, törölközőt nem cserélik pedig a leírásban benne van amit itt a szobában kaptunk. Wc papirt egyszer kaptunk utána magunknak kellett venni! Egyébként nem lenne rossz, ha a takarítást ellenőriznék!
:)
Győr
3.7
Most jöttünk haza.A nyaralás kiválló volt, jóléreztük magunkat.A hotel elfogadható tiszta rendezett szép udvarral.A szoba tiszta klímás, rendezett.A wifi fizetős.A hotelben ml csak reggeliztünk, de ez elég is volt.Hét napig minden reggel ugyn olyan reggelit kaptunk, ez bizony nem tetszett.
De menjetek nyugodttan tele minden jobbnál jobb,és olcsó étteremmel.Csak ajánlani tudom2016. Junius
Szeged
4.2
Nagyon jó helyen van, tiszta-felszerelt szoba. Lehetne ingyenes wifi (szerintem ez 2014-ben nem nagy elvárás). A reggeli rossz, legalább 2-3 naponta lehetne változtatni.
Hódmezővásárhely
4.2
Jól éreztük magunkat. Egyik észrevételem,hogy a szobánk erkélyéről nem túl szép volt a kilátás( lepukkant panelra nézett) Persze ez a Hotel kialakításából adódik, a másik pedig a svédasztalos reggeli, ami lehetett volna változatosabb. Gondolok itt halételre és több féle gyümölcsre,mivel tengerparton voltunk. De összességében meg vagyunk elégedve mindennel. Köszönjük! :)
Alsóörs
4.0
<szöveg nélkül>
Budapest, XV. kerület
4.0
<szöveg nélkül>
Kistarcsa
2.8
<szöveg nélkül>
Dunakeszi
3.4
<szöveg nélkül>
Esztergom
2.2
<szöveg nélkül>
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!