Norvégia térkép

Körutazás

» Stavanger, Bergen és a norvég fjordok - csoportos utazás magyar idegenvezetéssel 2022.09.14-18. - 4 napos körutazás Norvégiában.
» Bergen és a norvég fjordok - csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2022.09.21-25. - 5 napos körutazás Norvégiában.
» Skandináv körutazás Oslo-Bergen - 5 napos Skandináv körutazás, repülővel
» Észak gyöngyszemei - 12 napos buszos körutazás Skandináviában
» Lappföld, az Északi-fok nyáron - 5 napos kötutazás Finnországban

Városlátogatás

» Észak gyöngyszemei - 12 napos buszos körutazás Skandináviában
» Észak gyöngyszemei - repülővel - 10 napos körutazás Skandináviában
» Norvég fjordok, gleccserek, vízesések – csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2022.07.14-21. - 8 napos körutazás Norvégiában.
» Norvég fjordok, gleccserek, vízesések – csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel 2022.07.25-08.01. - 5 napos körutazás Norvégiában.
» Norvégia, a fjordok országa - 8 napos körutazás Norvégiában

Élmények, beszámolók, látványosságok, látnivalók ...

Norvégia vadregényes tájain

Norvégia: a fjordok földje csodálatosan szép természeti látnivalókat kínál azoknak a kalandvágyó utazóknak, akik megteszik a hosszú utat északra...   A vadregényes tájon kiváló túrákat tehetünk az érintetlen Természet birodalmában. A most követező kisfilm ezeken a vidékeken kalauzol el minket: North to Norway from Deepak on Vimeo.

7 hely, ahol tilos meghalni

Léteznek helyek, ahol betiltották a halált, legyen az ok vallás, időjárás vagy éppen szatirikus látásmód. A halál betiltása nem új keletű fogalom, vallási okokból már az ókorban is hoztak hasonló rendelkezést. Manapság is több olyan hely létezik, ahol működik ilyen törvény: bár a legtöbb esetben csupán az abszurd jogi és politikai környezetre jelent választ, olyan példa is akad, ahol a természet és az időjárás okoz komoly problémákat. Nézz meg hét helyet, ahol betiltották a halált! 1. Délosz szigete, Görögország

Norvégia

Norvégia: csodálatos tájakkal, mély fjordokkal, vad vidékekkel ékes ország messze északon. Egyik nagy álmom eljutni ide, és hosszú gyalogtúra vagy biciklitúra keretében bejárni ezt a csodálatos országot. Amíg az álom nem válik valósággá, ilyen gyönyörű kisfilmekkel vigasztalódom: Summer Moved On from KES Photos on Vimeo.
Criteo engedélyezve: 
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!