Buszos körutazások Montenegróban

Buszos körutazások Montenegróban

Több napos, minden igényt kielégítő, kulturális, és természeti látnivalókban gazdag Balkán-körutazásaink (Bosznia, Horvátország, Albánia) során érintjük a gyönyörű Montenegrót is, ahol olyan lenyűgöző kisvárosokba juthat el, mint Budva, Cetinje, Kotor, Podgorica vagy Tivat. Ismerje meg az itt élők dolgos hétköznapjait, járja velünk végig a régió leghíresebb látnivalóit, és kóstolja meg a helyi konyha remekit. Ajánlataink bármely korosztály számára izgalmas, élményekkel teli utazást biztosítanak.

Montenegró Balkán Podgorica Kotor Cetinje

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Durmitor, Montenegro

Montenegro északi részén találjuk a vadregényes Durmitor hegységet. A legmagasabb csúcsa a gyönyörű Bobotov kuk, amely 2523 méterrel emelkedik a festői kotori öböl tengerszintje fölé. A mészkőhegységben látványos völgyeket és tarajos gerinceket alakítottak ki a jég és az időjárás viszontagságai, valamit a karsztjelenségek.

Budva, Montenegro

Montenegro szépséges városai közül Kotor, Perast és Budva a legszebbek. A budvai partokhoz közel találjuk a különleges, sziklaszigetre épített halászfalut, Sveti Stephan-t, ami most egy drága luxusszálloda - jártunk már ott,  de sajnos fotókat nem mutathatunk az utazom.com kedves olvasóinak, mert a fényképezőgépet a bejártnál le kellett adni  - okkal.  A városban azonban szabadon kattogtathatunk, a szűk sikátorokat, a kecses tornyú Szentháromság-templomot és a Stari Grad-nak hívott citadellát, ami a várost a tenger felől érkező támadások ellen védte.
» További találatok megjelenítése
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!