trx

TRX kezdőknek: segítség az alapokhoz, videókkal

A TRX egy nagyon hatékony edzésmódszer, amit mi is ajánlunk és használunk a tengeri kajak vagy via ferrata túrákra való erőnléti felkészülésben. Az alapokat viszont nem magunktól sajátítottuk el, hanem szakértő segítségünk volt a helyes mozgásforma kialakításában.

Vajda Attila és a TRX

Vajda Attila olimpiai bajnok kenusunk is nagy lelkesedéssel használja a TRX-et és a funcionális tréninget felkészülése során. Ez a videó bemutatja, mik azok a mozgásformák, amik segítik őt a még jobb eredmények elérésében. Ha többet szeretnél megtudni a TRX-ről, látogass el a TRX Info oldalra!

Miért jó a TRX?

A számtalan újabbnál újabb fitnesz-őrület sűrűjében nehéz ösvényt vágni annak, aki szeretne valami igazán hatékony és valódi eredményt kínáló edzésmódszert találni a mindennapok jó közérzetéhez vagy ha egy kiegészítő-felkészítő módot keresünk a hobbiként vagy versenyszerűen űzött sporttevékenységünkhöz.

Miért a TRX? A bevezető a technikába

A média visszangozza a manapság egyre népszerűbb és népesebb fitnesz-szakágak látványos eredményeit. Valamivel csendesebben, de biztosan terjed a nem csak látszatmegoldásokra építő funkcionális tréning. A TRX is egy saját tömeggel végzett gyakorlatsorhoz szolgáltat profi és sokoldalúan használható felfüggesztést.

A TRX: ideális edző és útitárs

Nem vagyok az tipikus edzőterem látogató. Na jó, bevallom: soha sem voltam. Számomra a sport az, ha elmegyek alibikocogni. Valahogy nem jutok el sohasem. Mindig van valami, ami pillanatnyilag fontosabbnak tűnik, aztán persze később kiderül, hogy akár mehettem volna, de majd legközelebb. Csak az a gond, hogy sohasem lesz legközelebb: most van. Meg hát az utazás.

Ötschergraben - az osztrák Grand Canyon

A Mariazell környéki alpesi hegyi világ legszebb tája a jellegzetes alakú Ötscher (1893 m) tömbjét körülölelő mély, vadregényes szurdokok láncolata, melynek legismertebb része az Ötschergraben kanyonja, hivatalosan is egész Ausztria egyik legnépszerűbb kiránduló helye. Túránk végigmegy az Erlauf és az Ötscher-patak lélegzetelállító vízesésekkel tarkított völgyében kiépített, fapallókkal, hidakkal bőven ellátott, kényelmesen bejárható turistaútján. A túra hossza: 20 km A túra időtartama: 6 óra
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!