Pannon derű

Budapest timelapse

 Dancsó Péter filmje Budapest legszebb arcát mutatja be. Jó szórakozást ehhez a kiváló munkához! 

Bor, mámor, Bénye: visszatekintés

Szombaton úgy kezdett el kisimulni a homlokom, ahogy egyre közelebb jöttek a hegyek. Az Erdőbényét övező ormok zöld palástjának díszrojtjai voltak a szőlőföldek, lent a falu templomtornyai kongatták a delet. A dombtetőről, ahonnan először feltűnt a település, körbenéztünk: réteket, erdőket, ligetes mezőket és apró házakat láttunk.

A küszöbön túli Budapest - Kopaszi gát

A nyáron - többek között - a kerékpárral könnyen megközelíthető helyek bemutatásával foglalkoztunk, jártunk északon a Felliniben, délen a Dunaparty Megállóhelyen, és már sötét volt, mire a Kopaszi-gát népszerű szabadidő-félszigeté

Templomok Grábócon

Híres búcsújáró hely a Bonyhádtól (Bátaszék felé) 8 kilométerre található Grábóc kolostora.

Fotóstúra Budapesten

Szatmári Zoltán budapesti fotóstúránk vezetője. Ő kíséri a tanulni, gyakorolni vágyókat, akik szakértő tanácsadása mellett járják végig a város nevezetességeit.

Dzsámi Siklóson

Siklós elsősorban a vár és Tenkes kapitánya miatt ismert, valamint a villányi borvidék kapcsán jut eszünkbe. Van azonban ebben a kis városban egy csodaszép török kori emlék is. A várost átszelő Villányba tartó régi út mentén, a kórház mellett - a Malkocs bej dzsámija.

A küszöbön túli Budapest- Római, Fröccs, Fellini

A Küszöbön túli Budapest sorozatunkban lejövünk a hegyekből, és a folyóparton kalandozunk tovább.

Máriapócs csodája - a könnyező Szűz Mária kép

A máriapócsi Szent Mihály templom híres Mária kegyhely, ismertté 1686-ban vált, amikor is az akkori régi fatemplomban a hívek arra figyeltek fel, hogy Szűz Mária képe könnyezik. A könnyezés a november 4-i vasárnapi mise alatt kezdődött és kisebb megszakításokkal egészen december 8-ig tartott.A feljegyzések

Ady Endrén jártunk

Hazánk határain túl számos érdekesség, nevezetes hely található. A magyar-román határtól alig pár km-re található Érmindszent leghíresebb épületét szeretnénk most bemutatni.

A bélapátfalvai ciszterci kolostor

Bélapátfalva apró kis város a Bükk lábánál. Az Országos Kék Túra teljesítői biztosan ismerik, hiszen itt is áthalad az ország legszebb középhegységi tájait egy hosszú vándorlásra felfűző jelzett ösvény.

Oldalak

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!