Nagy kubai körutazás (Havanna-Trinidad-Varadero)

Nagy kubai körutazás (Havanna-Trinidad-Varadero)

13 napos kubai körutazás pihenéssel a végén

Nagy kubai körutazásunk (Havanna-Trinidad-Varadero) sziget egészét bejáró nagy túra, mely lehetőségeket nyújt e sokszínű ország egészének a megismerésére. Különlegessége, hogy az ország nyugati csücskétől kezdve egészen az ország keleti részének központjáig, Santigao de Cuba városáig bejárja a szigetet, majd varaderoi pihenéssel ér véget. A programot azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek az ország kultúrája és történelme iránt és minél több élménnyel szeretnének hazatérni.

Alapár tartalmazza

a repülőjegyet Budapest-Párizs-Havanna-Párizs-Budapest útvonalon menetrendszerinti járatok turistaosztályára, a szállást a körutazás során helyi besorolású 3*-os szállodák kétágyas szobáiban teljes panziós ellátással, Varaderon all inclusive ellátással, transzfereket Kubában, az utazást körutazás során légkondicionált autóbusszal, a programot leírás szerint belépőkkel, magyar nyelvű idegenvezetést a körút során (az idegenvezető Kubában várja a csoportot), magyar nyelvű asszisztenciát Varaderon a pihenés során. Felár ellenében 4* és 5*-os szálloda is foglalható. A repülőgépek töltöttségének függvényében a részvételi díj emelkedhet!

Alapár nem tartalmazza

baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, az útlemondási biztosítást, az esetleges fakultatív programok díját, a borravalókat és a leírásban nem szereplő étkezéseket, a repülőtéri illetéket, a Kubába való belépéshez szükséges turistakártyát.

Hossz: 
13 nap
Szállás: 
szálloda
Létszám: 
min. 2 fő
Program: » Részletes program

1. nap - Budapest, Párizs, Havanna
Elutazás Budapestről Párizson keresztül Havannába, transzfer a szállodába.

2.nap - Havanna, Santiago de Cuba
Reggeli után egész napos városnézés Havannában, majd továbbutazás belső járattal Santiago de Cuba-ba.

3.nap - Santiago de Cuba
Reggeli után egész napos városnézés Santiago de Cuba-ban.

4. nap - GSantiago de Cuba, El Cobre, Bayamo, Camagüey
Reggeli után felkerssük a kubaiak szent helyét El Cobre-t,  majd Bayamot útba ejtve továbbutazuk Camagüeybe.

5.nap - Camagüey, Sancti Spiritus
Reggeli után városnézés Camagüey-ben, majd továbbutazás Sancti Spiritusba.

6.nap - Sancti Spiritus, Escambray-hegység, Cukormalmok-völgye, Trinidad, Cienfuegos
Reggeli után az Escambray-hegységen keresztül utazás Trinidadba és Cienfuegosba.

7.nap - Cienfuegos, Guama, Havanna
Reggeli után a Guama indiánrezervátumon keresztül utazás Havannába.

8. nap - Vinales-völgy
Egész napos kirándulás a Vinales-völgybe.

9-11.nap - Varadero
Reggeli után transzfer Varaderora, pihenés a válaszott szállodában all inclusive ellátással, lehetőség fakultatív programokra.

12.nap - Varadero, Havanna, Párizs, Budapest
Reggeli után transzfer a havannai repülőtérre, hazautazás párizsi átszállással Budapestre.

13.nap - Budapest
Érkezés Budapestre.

A program tetszés szerint hosszabbítható varaderoi pihenéssel!

További információ

Amennyiben programunk tetszik, de nem tudsz rajta részt venni, mert az időpont nem megfelelő, esetleg barátaiddal, munkatársaiddal szeretnél utazni egyedi szervezésben, saját igényeid szerint, akkor kérjük, hagyj üzenetet, munkatársunk hamarosan elkészíti az ajánlatot számodra.  (» Itt hagyhatsz üzenet.)

Kapcsolódó cikkek

» A vidéki Kuba - Kovács Attila, 2011. szeptember. 07
» Kuba hangulata - Kovács Attila, 2017. október. 30
» Havanna hangulata - Kovács Attila, 2017. október. 27
» Időutazás a Karib-tengeren: Kuba nyaralás - Kovács Attila, 2014. január. 09
» Kuba képekben - Varadero - Kovács Attila, 2012. november. 06
» Kuba képekben - Trinidad - Kovács Attila, 2011. december. 01
» Havanna utcáin - Kovács Attila, 2017. július. 17
» Forró ritmusok és veterán autók - a valódi Kuba - Kovács Attila, 2017. március. 23
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Részletes program

1. nap - Budapest, Párizs, Havanna
Elutazás Budapestről Párizson keresztül menetrendszerinti járatokkal Havannába, érkezés után transzfer a szállodába, este szabadprogram. Az idegenvezető Kubában várja a csoportot.

2.nap - Havanna, Santiago de Cuba
Reggeli után egész napos városnézésre indulunk a Latin-Amerika Párizsának is nevezett Havannában. Havanna mindenkit rabul ejt. Az egyedülálló hangulatú, igazi karibi nagyváros, egy időutazásra csábít minket, ahol egyszerre van jelen a Koloniális kor gyönyörű épületeivel, az ’50-es évek amerikai maffiájának kézjegye, a letűnt korok gazdagsága, és a jelen, a retro, a szocializmus. Panoráma városnézésre indulunk először Havanna modern városrészébe, átszeljük Havanna híres tengerparti sétányát a Malecon-t, mely a helyiek egyik kedvenc találkozóhelye, megcsodáljuk a Paseo-n lévő villákat, majd megállunk a Forradalom téren, ahol a José Marti emlékmű található. Visszafelé a világhírű, több mint 500 mauzóleummal és a leggazdagabb szoborparkkal rendelkező Colon temető mellett vezet utunk az óvárosba. Megismerkedünk a rumkészítéssel, a cukornád termesztés és feldolgozás lépéseitől végig követve a folyamatot egészen az érlelésig, hordóba töltésig, palackozásig, melyet kóstolóval zárunk. Lehetőség eredeti Havana Club relikviák vásárlására, valamint a jellegzetes kubai ital a cukornád lé a Guarapo és az abból készült kitűnő kubai koktélkülönlegesség a Guanabana koktél megkóstolására. Ezt követően az óváros gyalogos felfedezésére indulunk, ahol egymást érik a kulturális és történelmi látnivalók, és amely 1988 óta az UNESCO világörökség része. Megtekintjük a Plaza de Armas-t a „Fegyverek terét”, a Kormányzói palotát, közben régiségekre vadászunk a helyi, autentikus antik piacon, átsétálunk a Plaza San Francisco-ra
ahol megnézzük a Tőzsde palotát és az Assisi Szent Ferenc templomot, majd a Katedrális tér és a Plaza Vieja az „Öreg tér” megtekintése következik. Megebédelünk egy tipikus, helyi étteremben. Az ebédet követően pedig Hemingway nyomába szegődünk, ellátogatunk a híres Ambos Mundos hotelbe, ahol az „Akiért a harang szól” című műve is született, itt megtekintjük a hotelszobáját és az abban rendezett tematikus kiállítást. Majd betérünk Hemingway kedvenc törzshelyeire a La Bodeguita del Medio és a La Floridita bárokba, ahonnan a világhírű „Mojito” és „Daiquiri” koktélok indultak hódító útjukra. Majd megtekintjük a Forradalmi múzeum szabadtéri tárlatát, ahol a híres Granma hajót is láthatjuk melyen Fidel és a többi forradalmár partra szállt, hogy a forradalmat elindítsák. Délután transzfer a repülőtérre, utazás Santiago de Cuba-ba. Este szabadprogram. Ellátás: reggeli, ebéd, hideg vacsora

3.nap - Santiago de Cuba
Svédasztalos reggeli a szállodában, majd városnézés Kuba második legnagyobb városában, az itt élő túlnyomórészt fekete bőrű lakosság miatt az ország fekete fővárosaként is emlegetett Santiago de Cubában. Santiago de Cuba maga is egy külön legenda Kubán belül, hiszen ez volt az ország első fővárosa, a helyiek közül sokan még mind a mai napig Santiago-t tekintik Kuba fővárosának! Itt találhatóak az ország legrégibb palotái és leggazdagabb múzeumai, valamint itt kerül megrendezésre minden év Júniusában a híres Santiago-i Karnevál is. A kubai vendégszeretet világhírű, azonban a Santiago-i emberek kedvessége, szelídsége, segítőkészsége külön említést érdemel. Utunk először a Parque Cespedes parkba vezet, amely a város főtere, Kuba legrégibb tere. Itt megtekintjük az impozáns Katedrálist, mely fenségesen magasodik a főtér fölé. Majd Latin-Amerika meghódítójának, Diego Velazquez szülőházának a megtekintése következik, amit Kuba legrégebbi házaként tartanak számon. Utunkat Santiago de Cuba belvárosában folytatjuk, a két híres tér a „Dolores” és a „Marte” „megtekintésével. Következő látványosság, az UNESCO világörökség részévé nyilvánított El Castillo de Morro erőd megtekintése, mely fontos szerepet játszott a függetlenségi háborúban, a falai tövében dőlt el a kubai függetlenség sorsa, az amerikai-spanyol hajóhad összecsapásakor. Az erődben található Hadtörténeti múzeumban őrzik a kalózok elleni harc és a függetlenségi háború relikviáit. Ebéd a Morro erődben, csodálatos kilátással a Karib-tengerre. Ebéd után látogatás a Santa Ifigenia temetőben, ahol Kuba leghíresebb költőjének és nemzeti hősének, José Martinak a síremlékét, valamint a híres őrségváltást tekintjük meg, mely a speciálisan kiválasztott katonák díszsorfala között történik. Délután visszatérés a hotelbe, este szabad program. Érdemes ellátogatni a Casa de la Trova-ba, ahol helyi zenészek és táncosok mutatják be tudásukat és mi is táncra perdülhetünk velük, tökélyre fejleszthetjük tánctudásunkat, a helyi nagyszerű táncosokkal. A Santiagoiak a kubaiak közül is kitűnnek ritmusérzékükkel és tánctudásukkal. Ellátás: reggeli-vacsora a hotelben, ebéd a program során.

4. nap - Santiago de Cuba, El Cobre, Bayamo, Camagüey
Svédasztalos reggeli a szállodában, majd indulás Camagüey-be, az ország negyedik legnagyobb városa felé. Először zarándokútra indulunk, és ellátogatunk El Cobre-ba, ahol a híres Mária Kegyhely található. El Cobre egy különleges, természetfeletti erőkkel megáldott Szent hely. Minden Kubai élete során legalább egy alkalommal elzarándokol az El Cobre-ban található Mária szoborhoz, ami Kuba védőszentje. A kubaiak hozzá fohászkodnak segítségért. A helyhez több legenda, spontán gyógyulás, és csodatétel története kötődik. Maga a Mária szobor Kubába kerülése is egy csodával határos történet, melyet majd megismerhetünk. A legértékesebb és legkülönlegesebb állomása körutazásunknak. Majd továbbindulunk, a következő megállónk Bayamo, a Kubai Forradalom és a Kubai nemzet bölcsője. A város a kubai nemzettudatáról híres, itt született Carlos Manuel de Céspedes a kubai függetlenségi háború elindítója, valamint Bayamoban született Kuba nemzeti himnusza is. A város e két fontos szülöttének emlékművét megtekintjük a város főterén. Ebéd a város híres hotelében a Hotel Royalton-ban. Ebéd után tovább indulás Camagüey-be. Megérkezés a késő délutáni órákban, szállás elfoglalása. Vacsora, este szabad program. Ellátás: reggeli-vacsora a hotelben, ebéd a program során.

5.nap - Camagüey, Sancti Spiritus
Svédasztalos reggeli a szállodában, majd városnézés Camagüey-ben, az ország harmadik legnagyobb, a gyarmati időket idéző városában. A város különlegessége girbe-gurba utcái, melyet a kalózok elleni védelemre építettek teljesen átláthatatlanná. Egyedül szinte lehetetlen az eligazodás, kivétel a kalózoknak, akik persze gond nélkül fejtették meg anno ezt az igazi útvesztőt! Végig tekergünk a város utcácskáin, megtekintjük a Katedrálist, valamint a város híres szülötteinek Ignacio de Agramonténak a Függetlenségi háború hadvezérének és Kuba nemzeti hősének, valamint Nicolas Guillennek, Kuba nemzeti költőjének szülőházát. Majd elsétálunk a San Juan de Dios térig, amely még a mai napig hűen őrzi a koloniális kort, épületei szinte eredeti állapotban maradtak fenn, a koloniális korban játszódó filmek visszatérő, élő helyszínéül szolgál. Továbbindulunk Sancti Spiritus felé, az ország déli része felé haladva. Útunk az ország legfőbb mezőgazdasági területein visz keresztül, ahol egymást érik az ananász, citrus és cukornád ültetvények. Az ország ezen részét, Ciego de Avila tartományt ezért az ország éléskamrájának is nevezik. Útközben ebéd. Majd délután megérkezés Sancti Spiritus-ba az 1514-ben alapított koloniális kisvárosba, mely szinte eredeti állapotban megőrzött koloniális belvárosáról híres. Itt panoráma városnézés. Itt található Kuba legrégibb kőhídja is, a Yayabo híd, mely gyalogos távolságra található a szállodánktól. Szállás elfoglalása, este szabadprogram, a koloniális kisváros éjszakai életének felfedezése. Kihagyhatatlan lehetőség ismét ellátogatni a híres Casa de la Trova-ba, ahol igazi, autentikus salsa buliban lehet részünk, együtt táncolhatunk a helyiekkel, elleshetjük, hogyan táncolják a vérbeli kubaiak a Salsát és élvezhetjük a helyi kubai zenekar által játszott karibi dallamokat. Ellátás: reggeli-vacsora a hotelben, ebéd a program során.

6.nap - Sancti Spirtius, Excrambay-hegység, Cukormalmok-völgye, Trindiad, Cienfuegos
Reggeli a hotelben. Ma egy igazi „Kubai nap” vár ránk. Indulás Kuba második legnagyobb hegyéhez, az Escambray hegységhez. A hegység nem csak gazdag élővilágáról híres, hanem különleges éghajlatválasztó szerepéről is. Míg Északi oldala buja, szubtrópusi növényzettel övezett, és csapadékos, oldalában kiváló kávétermő vidékkel, addig Déli oldala már egy szárazabb éghajlat, rengeteg Agavé és más szárazégövi növény borítja. Utunk a hegység Déli oldalához vezet, egy a hegy lábánál megbúvó igazi Kubai Finca-hoz. A kubai farmon ismerhető meg az „igazi Kuba”, a vidéki élet mindennapjai. A farmon lovagolhatunk is. Itt meg is ebédelünk, megismerkedünk a tipikus kubai fogásokkal. Kis karibi sziesztát követően indulunk tovább a híres Cukormalmok völgyébe, mely szintén az UNESCO világörökség része, a Manaca Iznaga cukornádültetvény és az egykori uradalom megtekintése. Itt lehetőség nyílik Kuba védjegyének a Manaca Iznaga toronynak a megmászására, mely 7 emelet magas, és melyről csodálatos panoráma tárul elénk. Továbbindulás Trinidad-ba a több mint 500 éve alapított koloniális kisvárosba, mely egykor cukorültetvényeinek köszönhette gazdagságát. Ismét egy újabb arcát fedezzük fel Kubának. Utazásunk nem csak térben történik, hanem időben is, Trinidad különlegessége, hogy sértetlenül megőrizte a koloniális kor hangulatát. Girbe-gurba kis utcácskáin sétálva az az érzésünk, mintha visszarepültünk volna az időben. Városnézés az UNESCO világörökség részévé nyilvánított óvárosban, Plaza Mayor, Contra Bandido torony, Katedrális, La Santissima Trinidad tér és a Romantikus Múzeum tárlatának megtekintése. A múzeumnak az egykori Borrell család, a város leggazdagabb családjának palotája ad otthont, balusztrádos udvar, márvány padlók, neoklasszicista dekoráció, freskók között sétálva tekinthetjük meg a város leggazdagabb cukornád kereskedő családjának használati tárgyaiból összeállított kiállítást. Majd tovább sétálunk az óvárosban és betérünk a híres Canchanchara bárba, ahol megkóstolható Trinidad autentikus itala, a cukornádpálinkából és mézből, máig eredeti recept alapján készített különleges Canchanchara koktél. Továbbindulás Cienfuegosba, szállás elfoglalása, vacsora a hotelben, este szabad program. Ellátás: reggeli-vacsora a hotelben, ebéd a program során.

7.nap - Cienfuegos, Guama, Havanna
Reggeli a szállodában, majd indulás Kuba legjelentősebb természetvédelmi területére, a madár- és állatvilágáról híres Zapata félszigetre, ahol a Montemar Nemzeti Park található. Első állomásunk Guama, a Nemzeti Park fő látványossága. Itt egy motorcsónaktúrára indulunk a tengerbe vezető természetes lagúnán, a Laguna de Tresoro-n, ahol az érintetlen természetben vízi madarakat figyelhetünk meg, és termeszvárakat is láthatunk. Majd kikötünk a Taino indiánok szigetén, ahol az Aldea Taino rekonstruált indiánfalut tekintjük meg, megismerkedünk az őslakos indiánok szokásaival. Motorcsónakkal érkezünk vissza a kikötőbe és látogatást teszünk Kuba legnagyobb krokodilfarmján, ahol természetes körülmények között, közvetlen közelről figyelhetjük meg az óriáshüllőket, több százat is egyszerre. Meglátogatjuk a krokodil óvodát is, itt a bátrabbak kézbe is vehetik a még veszélytelen újszülötteket. Ebéd egy helyi étteremben, ahol a bátrabbak
még a krokodilhúst is kipróbálhatják. Ebéd után továbbindulás Havannába. Megérkezés a délutáni órákban, szállás elfoglalása. Vacsora, este szabad program. Ellátás: reggeli-vacsora a hotelben, ebéd a program során

8. nap - Havanna, Vinales-völgy, Havanna
Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk az ország nyugati részébe, Piñar del Rio tartományba a Havannától 170 km-re lévő festői szépségű Viñales völgybe, melyet az UNESCO 1999-ben a világörökség részévé nyilvánított. Piñar del Rio tartományt az ország „zöld” részének is nevezik, utunk a zöldellő dohányültetvények mentén vezet. Az itt található különleges klíma a titka a kiváló kubai dohánynak, a híres kubai szivar alapanyagának. A mai napon megismerkedünk a szivarkészítéssel, a dohánytermesztéstől és feldolgozástól egészen a szivarsodrásig. Mindezt autentikus formában, betérve egy igazi kubai dohánytermesztő családhoz, ahol végigvezetnek az ültetvényen, bemehetünk a dohányszárító csűrbe és szemügyre vesszük a tömött sorokban több méter magasról lógó érlelődő dohányleveleket. Közben megtanuljuk, hogyan ismerhetjük fel a jó minőségű dohánylevelet. Majd pedig megismerjük a szivarsodrás művészetét, a szemünk előtt készítik el a híres kubai szivarok egyikét. Utunk következő állomása a páratlan szépségű Viñales völgy, ahol a kilátónál megállva gyönyörködhetünk abban a lélegzetelállító panorámában, melyet a távoli „Mogote-k” vagy Boglya hegyek és az alattuk meghúzódó táj nyújt, és méltán lett a világörökség része. Ezt követően megebédelünk egy helyi étteremben. Majd pedig barlangi gyalogtúrára indulunk az indiánbarlangban, és csónakázunk a barlangi folyón. Programunk zárásaként megtekintjük a híres ókort ábrázoló falfestményt, a „Mura de la Prehistoria-t”, mely egyedülálló technikájával és gigantikus
méretével nyűgöz le bennünket. Késő délután visszatérés Havannába. A körutazás  vége. Este szabadprogram. Ellátás: reggeli-vacsora a hotelben, ebéd a program során.

9-11.nap - Varadero
Reggeli után utazás Varaderora a szállás elfoglalása. Ellátás: all inclusive.

12.nap - Varadero, Havanna, Párizs, Budapest
Reggeli után transzfer a havannai repülőtérre, hazautazás menetrendszerinti járatokkal párizsi átszállással Budapestre.

13.nap - Budapest
Érkezés Budapestre.

A program tetszés szerint hosszabbítható varaderoi pihenéssel!

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

a repülőjegyet Budapest-Párizs-Havanna-Párizs-Budapest útvonalon menetrendszerinti járatok turistaosztályára, a szállást a körutazás során helyi besorolású 3*-os szállodák kétágyas szobáiban teljes panziós ellátással, Varaderon all inclusive ellátással, transzfereket Kubában, az utazást körutazás során légkondicionált autóbusszal, a programot leírás szerint belépőkkel, magyar nyelvű idegenvezetést a körút során (az idegenvezető Kubában várja a csoportot), magyar nyelvű asszisztenciát Varaderon a pihenés során. Felár ellenében 4* és 5*-os szálloda is foglalható. A repülőgépek töltöttségének függvényében a részvételi díj emelkedhet!

Alapár nem tartalmazza: 

baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, az útlemondási biztosítást, az esetleges fakultatív programok díját, a borravalókat és a leírásban nem szereplő étkezéseket, a repülőtéri illetéket, a Kubába való belépéshez szükséges turistakártyát.

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték: 139 000 Ft/fő
Turistakártya: 10 000 Ft/fő

Helyszíni költségek leírása: 

kilépési illeték: 25 CUC/fő

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
25 CUC/fő
Várható költőpénz szükséglet: 
200-300 EUR/fő
Előleg: 

A teljes összeg 60%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított egy hónapon belül, foglaláskor már a teljes ár fizetendő.

Hátralék: 

A teljes ár 40%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Budapest - Párizs - Havanna - Párizs - Budapest útvonalon valamint Havana - Santiago de Cuba menetrendszerinti járatokkal. Transzferek, programok a körút során légkondicionált autóbusszal, magyar nyelvű idegenvezetéssel.

Szállás: 

Helyi besorolású 3*-os szálloda kétágyas szobáiban.

4*-os szálloda felára Havannában és Varaderon: 44 900 Ft/fő

Havannában és Varaderon 5*-os szálloda is választható, melynek felára: 114 900 Ft/fő.

Étkezés: 
A körutazás során teljes ellátás, Varaderon all incluisve ellátás: teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora) büférendszerben, helyi alkoholos és alkoholmentes italok, snackételek napközben.
A területről: 
Kuba egyszeri és megismételhetetlen. Az ország minden egyes pontja, legyen az a történelmi hangulatú Havanna, az ország belsejében található természeti látnivalók, vagy a vakítóan fehér homokos tengerpartok Varaderon vagy éppen Cayo Largon mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ember életre szóló élményekkel gazdagodjon ezen a fantasztikus helyen. A messze földön híres szivarról és rumról pedig még szó sem esett...
Vízum: 
Magyar állampolgárok a hazaérkezéstől számítva 6 hónapig érvényes útlevéllel utazhatnak. Kubába való belépéshez turistakártya kiváltása kötelező, melyet irodánk intéz, és melynek árát a részvételi díj tartalmazza.
Biztosítás: 
Az országba való belépés feltétele a kubai hatóságok által is elfogadott baleset-, betegség és poggyászbiztosítás megléte. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 20% önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!