Nyaralás Kubában - Kubai Nyaralás

Kuba Nyaralás ( Varadero Havanna Trinidad )

Kubai nyaralás: Havanna, Trinidad, Varadero, Cienfuegos: a kellemes időjárás és karibi hangulat e városokat, a sziget valódi gyöngyszemeit. Mindenütt autó-matuzsálemek, koktélok, és zene. Az éghajlat és a sok napsütés télen is (szilveszter Kubában...) kiváló nyaralási helyszínné teszik ezt a földi paradicsomot, ahol szinte megállt az idő. Mivel Kubát a magánvállalkozások rendszerének sajátos módjai jellemzik, nem könnyű saját szervezésben bejárni az országot, így érdemes igénybe venni a szervezett utazásokat, ahol minden esetben kényelmes szállás és izgalmas fakultatív programok várják a Kubába látogatókat.

Nyaralás Kubában: Havanna, Varadero, Trinidad

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Információs oldalak

» Kuba Utazás - Körutazás
» Egzotikus utak
» Látnivalók Kubában
» Incentive utazások - üzleti utaztatás
» Nyaralás Dominikai-Köztársaság

   Kuba: old timer járgányok- real time

   Rózsa Edvárd: Szeretem a régi autókat és motorokat. Leginkább is nézni szeretem őket, mert az ezek birtoklásához és használatához majdnem elengedhetetlenül szükséges, bütykölős-szerelős műszaki vénám (vagy az ezt kiváltani képes, igen jelentős bankszámlám), na, az sajnos teljesen hiányzik.

   Kubai hangulat

   Kuba, az egyedülálló hangulatú karibi sziget híres kiváló időjárásáról, ízletes dohányáról, a pezsgő latin ritmusok pedig fűszeres rumban oldódnak esténként... A kubai városok közül a legtöbben Havanna vagy Trinidad meglátogatását tűzik ki célnak, de ne feledkezzünk meg a vidéki Kuba felfedezéséről vagy Cienfuegos hangulatos kisvárosának felkereséséről sem. Varadero pedig tökéletesen alkalmas arra, hogy kipihenjük a munkás hétköznapok fáradalmát, koktélt szürcsölve a tengerparton... A Taste of Cuba from SOLDAOUT on Vimeo.

   Hat perc Kuba: a karibi sziget valódi hangulata

   A kellemes Karib-tengerben lubickoló Kuba igazán egyedi célpont. Ha egy nagyon kalandos és változatos utazást szeretnénk tenni, nem csak a térben, hanem az időben is, akkor mindenképpen keressük fel ezt a krokodil alakú szigetországot. [utazom:csikkep:41071] A vérpezsdítő ritmusoktól és a nehéz szivar füstjétől valamint a fűszeres rumtól könnyen megszédülünk, de felfrissülhetünk a tengerben vagy a Vinales-völgyben tett kirándulással. Havanna utcáin és hangulatos szórakozóhelyein életre szóló élményben lesz részünk, Varadero homokos tengerpartján pedig kellemes pihenésben. 

   Kuba hangulata

   Kuba: a karibi szigetország egyedülálló hangulata garantáltan rabul ejti az ide látogatót. A megtorpant idő, a sajátosan értelmezett forradalmi mindennapok, a veterán autók, a megkopott színek, a lüktető zene és a csodás tengerpartok- ezek a különleges hangulatok mind-mind részei annak a színes forgatagnak, ami végül egy szinte leírhatatlan érzéssé áll össze. Átlapozhatunk ezer képet, megnézhetünk számtalan, a most következőhöz hasonlóan jól sikerült videót vagy meghallgathatjuk a kubai ritmusokat egy CD-n: egyik sem fogható a valódi élmények szédítő kavalkádjához.  Kubát látni kell!

   Havanna utcáin

   Havanna: ez a vérpezsdítő  város Kuba és a karibi hangulat fővárosa. Málló vakolatú épületei, történelmi hangulatú bárjai, autó-matuzsálemei hordozzák a ötvenes évek patináját. A most következő kisfilm és néhány hangulatos kép sem adja vissza teljesen egy kubai utazás egyedülálló élményét. A ritmusok és a rum gyorsan a fejünkbe száll, és még hazatérve sem szabadulunk ettől a varázslattól... La Habana y Su Gente Buena from Tyler Lee on Vimeo.
   » További találatok megjelenítése
   Feliratkozás kategória értesítésreBezár

   Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

   Segíthetünk?Bezár
   Kérjen ajánlatot!
   Megkeressük Önnek a legjobb árat.
   Kollégáink segítenek munkaidőben.
   +36 1 5013490
   Küldjön magának emlékeztetőt
   e-mailben!