Síelés Salzburgerlandban

Síelés Salzburgerlandban (Gastein, Kaprun, Obertauern, Saalbach-Hinterglemm, Salzburger Sportwelt, Zell am See)

Salzburg tartomány természeti adottságai, a magas hegyvonulatok és a folyók, gleccserek által vájt széles medencék, tökéletes terepet biztosítanak a síelőknek. Több híres síterep található itt: Kaprun, Zell am See, Gastein, Obertauern, stb. A síelés mellett a tartomány központjában Salzburgban rengeteg kulturális rendezvény várja az ide látogatókat.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Információs oldalak

» Síelés Ausztriában

Zell am See (Schmittenhöhe)

Távolság Budapesttől: 
620 km
25 km27 km25 km4 km
Zell am See Ausztria egyik közkedvelt sípályája...itt mindent megtalálsz: tökéletes sípályák, síkölcsönző, síoktatás, après ski. Zell am See egy igazi családbarát síterep Ausztriában...

Kaprun (Kitzsteinhorn, Maiskogel)

Távolság Budapesttől: 
620 km
7 km22 km32 km4 km
Kaprun Ausztria egyik nyáron is síelhető sípályája...itt mindent megtalálsz: tökéletes sípályák, gleccsersí, síkölcsönző, síoktatás, après ski. Kaprun egy igazán mozgalmas síterep Ausztriában...

Gastein-völgy

Távolság Budapesttől: 
610 km
24 km117 km60 km130 km
Gastein-völgy Ausztria egyik legnagyobb sípályája...itt mindent megtalálsz: tökéletes sípályák, síkölcsönző, síoktatás, après ski. Gastein-völgy egy igazi fiatalos családbarát síterep Ausztriában...

Saalbach-Hinterglemm

Távolság Budapesttől: 
634 km
15 km95 km90 km12 km
A Saalbach-Hinterglemm sícirkusz Ausztria legnagyobb összefüggő síterülete: összesen 200 km-nyi pálya érhető el egy rendszerben.

Obertauern

Távolság Budapesttől: 
542 km
4 km36 km60 km31 km
A sícentrum egy kráterszerű völgyben helyezkedik el, melyet sugárirányban hálóznak be a felvonók. A síterep az erdőhatár fölött fekszik, így a pályákon kívül bárhol síelhetünk, természetesen a vonatkozó szabályok betartásával. Obertauern egyedülálló különlegességéből adódóan bármelyik felvonótól indulva a kört végigsíelve visszaérhetünk túránk kiindulópontjához.

Dachstein-West

Távolság Budapesttől: 
543 km
7 km63 km7 km75 km
A Dachstein-West sírégió Salzburg tartomány és Felső-Ausztria határán található, ide tartoznak Annaberg, Zwieselalm, Russbach és Gosau sípályái.

Salzburger Sportwelt Amadé

Távolság Budapesttől: 
550 km
45 km95 km60 km220 km
A Salzburger Sportwelt Amadé csodálatos kombinációja a téli sportolás majd minden válfajainak. Egyszerre találjuk meg itt az izgalmat a sípályákon (fekete, piros illetve kék egyaránt), és a nyugalmat a lehengerlően szép téli táj kompozíciójában.

Rauris

Távolság Budapesttől: 
575 km
5 km20 km5 km30 km
Rauris egy kellemes 30 km jelölt pályával rendelkező kisebb síterep Kaprun - Zell am See és a Gastein-völgy között.

  Olvass róla...

  Hogyan készüljünk fel a síelésre?

  A síelés napjainkban egyre népszerűbb a magyar utazók körében is. Aki csak teheti, a tél beálltával célba veszi a közeli hegyeket, hogy a síelésnek és a téli sportoknak hódolhasson. Azonban azoknak, akik nem sportolnak rendszeresen, érdemes némi előkészületet tenni mielőtt a havas hegycsúcsokat szeretné meghódítani.

  A biztonságos síelés 10 alapszabálya!

  A síelés és különösen a biztonságos síelés megköveteli néhány alapvető szabály betartását a hegyekben. Ezeket a szabályokat a Nemzetközi Síszövetség (FIS - Fédération Internationale de Ski) állította össze. Betartásuk saját érdekünk és kötelességünk is egyben. Vonatkozik mindenkire, síelőkre, snowboardosokra és azokra, akik a hegyekben a sípályák közelébe kerülnek. 1. Legyünk tekintettel a többi síelőre! Minden síelőnek úgy kell viselkednie a pályákon, hogy a többi síelőt ne veszélyeztesse és ne okozzon sérülést se másnak, se magának.
  Feliratkozás kategória értesítésreBezár

  Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

  Segíthetünk?Bezár
  Kérjen ajánlatot!
  Megkeressük Önnek a legjobb árat.
  Kollégáink segítenek munkaidőben.
  +36 1 5013490
  Küldjön magának emlékeztetőt
  e-mailben!