kuba utazás körutazás kuba

Kuba Utazás - Körutazás (Havanna Varadero Trinidad)

Élete egyik legnagyszerűbb élményét nyújthatja egy kubai utazás vagy körutazás Kuba izgalmas vidékein, városaiban, Havannában,Trinidadban vagy Varaderoban, esetleg szilveszter Kubában. Itt megismerkedhet a Latin-amerikai emberek életével, a sziget festőien szép tájaival, az ott élők egyedi tánc és szórakozás kultúrájával és mindezek mellett a gyönyörű Karib-tenger partján pihenheti ki fáradalmait. Ajánlatunk egy örök életre szóló kalandot nyújt bárkinek, akár gyerekkel is ! Utazás, körutazás, nyaralás: Kuba a legjobb választás!

Kubai utazások: Havanna Trinidad Varadero

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Információs oldalak

» Kuba Nyaralás
» Egzotikus utak
» Látnivalók Kubában
» Incentive utazások - üzleti utaztatás

   Kuba: old timer járgányok- real time

   Rózsa Edvárd: Szeretem a régi autókat és motorokat. Leginkább is nézni szeretem őket, mert az ezek birtoklásához és használatához majdnem elengedhetetlenül szükséges, bütykölős-szerelős műszaki vénám (vagy az ezt kiváltani képes, igen jelentős bankszámlám), na, az sajnos teljesen hiányzik.

   Kubai hangulat

   Kuba, az egyedülálló hangulatú karibi sziget híres kiváló időjárásáról, ízletes dohányáról, a pezsgő latin ritmusok pedig fűszeres rumban oldódnak esténként... A kubai városok közül a legtöbben Havanna vagy Trinidad meglátogatását tűzik ki célnak, de ne feledkezzünk meg a vidéki Kuba felfedezéséről vagy Cienfuegos hangulatos kisvárosának felkereséséről sem. Varadero pedig tökéletesen alkalmas arra, hogy kipihenjük a munkás hétköznapok fáradalmát, koktélt szürcsölve a tengerparton... A Taste of Cuba from SOLDAOUT on Vimeo.

   Havanna utcáin

   Havanna: ez a vérpezsdítő  város Kuba és a karibi hangulat fővárosa. Málló vakolatú épületei, történelmi hangulatú bárjai, autó-matuzsálemei hordozzák a ötvenes évek patináját. A most következő kisfilm és néhány hangulatos kép sem adja vissza teljesen egy kubai utazás egyedülálló élményét. A ritmusok és a rum gyorsan a fejünkbe száll, és még hazatérve sem szabadulunk ettől a varázslattól... La Habana y Su Gente Buena from Tyler Lee on Vimeo.
   » További találatok megjelenítése
   Feliratkozás kategória értesítésreBezár

   Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

   Segíthetünk?Bezár
   Kérjen ajánlatot!
   Megkeressük Önnek a legjobb árat.
   Kollégáink segítenek munkaidőben.
   +36 1 5013490
   Küldjön magának emlékeztetőt
   e-mailben!