Buszos Körutazások Erdélyben

Buszos körutazások Erdélyben

Fedezze fel egy csodálatos körutazással Erdély városait, tájait! Ismerje meg a történelmi településeket, kóstoljon bele a tradicionális erdélyi gasztronómia remekeibe, pillantson bele a híresen vendégszerető erdélyiek mindennapjaiba és tudjon meg többet Erdély múltjáról! Jöjjön velünk Brassóba, Csíkszeredára, Szaploncára, Torockóba, vagy a Hargita legszebb falvaiba, örök emlékekkel lesz gazdagabb. Egy úton belül lehetősége nyílik városlátogatásra, kirándulásra, szórakozásra és pihenésre. Ajánlatunk felejthetetlen élményt nyújt bárkinek, akár gyerekkel is.

Erdély Temesvár Székelyudvarhely Vajdahunyad

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Információs oldalak

» Húsvéti utazások
» Erdélyi Utazások - Körutazások Erdélyben - Székelyföld Látnivalói
» További 1 találat megjelenítése

Európa legveszélyeztetettebb műemlékei

Júniusban derül ki, hogy az erdélyi Verespatak és környéke bekerül-e Európa leginkább veszélyeztetett örökségei közé. Az európai örökségvédelemmel foglalkozó Europa Nostra szervezet kiválasztott 14 történelmi jelentőségű épületet, amelyek közül kerül majd ki a földrész 7 legveszélyeztetettebb műemléke. 40 jelölés közül választotta ki a most megnevezett tizenhetet egy nemzetközi szakértői zsűri. A végső, hét nevet tartalmazó listát június 16-án hozzák nyilvánosságra az Europa Nostra 50. jubileumi kongresszusán.

Erdély ősszel

A vadregényes Erdély minden évszakban gyönyörű. De a misztikus ködökkel és színesedő lombokkal, fagyos lehelettel beköszönő ősz mégis a legvarázslatosabb időszak.  Ilyenkor már jó melegen kell öltözni a magasabban fekvő régiókban - az sem ritka, hogy a Kárpátok hegyeit már vékony hópalást borítja be.

Székelyföld félreeső 'szegelete': Erdővidék

Részlet, Sütő István: A bútorfestő és fafaragó Sütő család, című könyvéből.

"Habár szerény művemnek nem Erdővidék ismertetése a célja, mégsem tehetem meg, hogy ne szóljak röviden arról a tájról mely keretül szolgált történetünkhöz, s melyet annyi szépséggel ruházott fel a Teremtő.
» További találatok megjelenítése
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!