Palm Bay Hotel *** Kréta, Sissi

A Palm Bay 3* hotel bája a környezetében rejlik, melyet Önnek is látnia kell! A családias hangulatú, krétai stílusú szálloda házias ízekkel, buja kertekkel, színes virágokkal és függőágyakkal várja a nyaralni vágyó vendégeit. Mártózzon meg a tengerben, hűsöljön a Palm Bay 3* szálloda medencéjében, és tegyen egy sétát a hangulatos halászfaluban. Egyik legjobb ár/érték arányú szállodánk.

Részvételi díj tartalmazza

szállást Krétán a választott szállodában a megadott ellátással, repülőjegyeket (BUD-HER-BUD) útvonalon, az adókat és illetékeket, a repülőtéren magyar nyelvű asszisztenciát, a repülőtéri transzfereket.

Részvételi díj nem tartalmazza

az útlemondási biztosítást, az utasbiztosítást.
A helyszínen idegenforgalmi adó fizetendő, melynek összege a szálloda kategória függvénye.

Palm Bay Hotel *** Kréta, Sissi

Ellátás: 
félpanzió
Távolság a tengerparttól: 
Közvetlenül a tengerparton

Fekvése:
A Palm Bay hotel Sissiben található, kb. 40 km-re Kréta heraklioni nemzetközi repülőterétől. Sissi bámulatos tengerparti szakaszokkal, öblökkel rendelkezik, mely a turizmus ellenére mit sem veszített egyszerű halászfalu jellegéből. A Hotel Palm Bay közvetlenül a tengerparton, egy pálmafákkal teli öböl mentén fekszik, innen kapta nevét is. A szállodához a gáttal védett öbölben egy kisebb homokos rész tartozik napágyakkal, édesvizű zuhanyzóval. Nagyobb homokos strand kb.7-8 perc sétára helyezkedik el. A falu központja egy rövid sétával elérhető, ahol számos taverna és üzlet várja a nyaraló vendégeket. Elsősorban a nyugalomra, pihenésre vágyó utasainknak ajánljuk ezt a görög stílusban épült, csodálatos virágokkal és pálmafákkal teli kertben fekvő Hotel Palm Bayt.

Szobák:
A szálloda szobái légkondicionálóval (térítés ellenében, kb. 6 EUR/éj), televízióval, telefonnal és bérelhető széffel felszereltek. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások:
Étterem, bár, kávézó, medence, ingyenesen használható napozóágyak és napernyők a szálloda területén, ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség a szálloda egyes közösségi részein, bérelhető széf a recepción, parkolási lehetőség, csodálatos kert függőágyakkal. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás:
Félpanzió.

A weboldalon szereplő Palm Bay hotel szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!

Repülési idő: 
kb. 2 óra 30 perc
Időeltolódás: 
+1 óra
Érkezési repülőtér: 
Heraklion
Hasonló utazások, nyaralások:

A területről

Kréta Görögország legnagyobb és a Földközi-tenger ötödik legnagyobb szigete. Területe: 8331 km2, legmagasabb csúcsa: 2456 méter, lakossága kb. 460.000 fő. A minosi kultúra hazája, a történelemből ismert nevén a Csodák szigete, mely napjainkban a sosem alvó, végtelen partik és tánc otthona, egyben Daidalos és Ikaros szigete. A szigeten végighúzódó varázslatos fehér hegyek, a tenger és a szárazföld olajfáival, narancsligeteivel és főszernövényeivel felejthetetlen kikapcsolódást biztosítanak. Kréta gazdag történelmi emlékekben is: monostorok, kastélyok és szobrok, valamint az ókori görög civilizáció romjai és történelmi helyszínei, mint pl. Knossos, a Bembo szökőkút és a Rocca Al Mare erőd. Kréta legnagyobb városai és üdülőhelyei: Heraklion, Chania, Rethymno, Agios Nikolaos és Sitia.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok, Palm Bay Hotel *** Kréta, Sissi

KNOSSOSI PALOTA, HERAKLION
indulás: reggel 8:30 körül, visszaérkezés délután 5 körül
A fakultatív kirándulás során megismerjük a mitológiából híres palotát, a labirintust, vagyis Minotaurusz lakhelyét, amely egyben helyszíne volt Theseus és Ariadné szerelmének, Daidalos és Ikarusz történetének is. A Knossos-i palota fénykorát Kr.e.1700 és Kr.e.1450 között élte, bár az első paloták már Kr.e.3000 táján álltak. Megdöbbentő, hogy milyen vívmányokat használtak itt, már az időszámításunk előtti időben is, úgy mint például a vízöblítéses WC, a földrengés biztos építkezés, valamint a palota helyének megválasztását is kizárólag a logika vezérelte, melyhez egészen bizonyosan ismerték a közlekedőedények elvét, illetve nyomást is tudtak számolni. Az ásatási területen körülbelül 2 órát töltünk el, bejárjuk szinte a teljes palotát, megnézzük a tróntermet is. Választ kapunk arra is, hogy vajon miért tűnt el a Föld színéről ez a palota, ez a csodálatosan fejlett kultúra. Knossosból egyenesen indulunk Heraklion belvárosába, ahol szabadidő eltöltésére lesz lehetőség. Módjuk lesz meglátogatni a Régészeti Múzeumot, ahol megcsodálhatják az ásatások során talált értékes leleteket.
Késő délután érkezünk vissza a szálláshelyeinkre.

KELET-KRÉTA MEGISMERÉSE (SPINALONGA, AGIOS NIKOLAOSZ)
indulás: reggel 8 körül, visszaérkezés délután 6 -7 körül
Autóbuszunkkal a szállodánktól a reggeli órákban indulunk a Mirabello öböl partjához. A festői szépségű öbölbe érve szállunk fel kishajónkra és hajózunk be Spinalonga szigetére. Ez a kicsinyke, mindössze 800 négyzetméter nagyságú, kör alakú sziget fontos stratégiai szerepet töltött be. Ezért volt fontos, mind a velencei, mind a török haderők számára, hogy elfoglalják Spinalongát. A törökök kiűzésének céljából Kréta kormányzója 1904-ben hozott egy törvényt, amely törvény értelmében a szigetre szállították Kréta összes leprását, és ettől kezdve lett a sziget a kín, a betegség szigete egészen 1963-ig, amikor is az utolsó leprás is gyógyultan távozott a szigetről. Azóta Spinalonga egy zarándok hely, ahova évente zarándokok ezrei érkeznek és imádkoznak egészségükért. Spinalonga szigetét körülbelül 1 órás magyar idegenvezetéssel járjuk körbe, ismerjük meg részletesen történetét, az itt élő emberek életét, gyógyulásuk históriáját. Az idegenvezetés után visszaszállunk hajónkra és behajózunk egy természetvédelmi övezetbe. A fehér homokos parton napozhatunk, fürdőzhetünk a csodás kékségű vízben, akár a hajóról is ugrálhatunk a vízbe. Ebben a szép öbölben fogjuk elfogyasztani ebédünket is, rostonsült sertéshúst görög salátával, amit a hajó legénysége készít el nekünk, amíg mi fürdőzünk. A program során eljutunk Agios Nikolaosba is, a keleti part kikötővárosába. A városban található a feneketlen tó, melynek mélysége 60-70 méter. A tó egy domboldalban fekszik és fantasztikus látványt nyújt. Teljes kikapcsolódást ígér akkor is, ha csak elfogyasztunk egy csésze kávét vagy egy fagylaltot a tó partján, vagy sétálunk, vásárolunk egyet hazaindulás előtt.

VAI BEACH, KRÉTA EGYIK LEGHÍRESEBB TENGERPARTJA FÜRDŐZÉSSEL
indulás: reggel 7:00 körül, visszaérkezés este 19:30 körül
Vai programunk során Kréta egyik legszebb és legismertebb tengerpartjára látogatunk, a híres Vai Beach-re. Kelet felé indulunk a szálláshelyekről. Első megállónk a sziget egyik leghíresebb kolostora, a XV. században alapított Toplou, mely hosszú történelme során számtalan esetben került támadások kereszttüzébe a közösség szabadsága és védelmében gyakorolt tevékenysége miatt. A kolostor ma is működik, bár ma már csak néhány szerzetes él benne, akik többek között kiváló bort és olíva olajat készítenek. Megtekinthetjük az évszázados ikonokat, a kis múzeumot, a virágokkal teleültetett belső udvart. Ezt követően kb. 3 órán át élvezhetjük a napsütést és a tenger hűsítő habjait Vai tengerpartján, a híres pálmafás strandon, ahol annak idején a Bounty reklámot is forgatták.
Hazafelé megállunk Sítiában, a legkeletebbre lévő nagyvárosban, ahol sétát tehetünk a kikötőben, beszerezhetjük a hazaindulás előtti utolsó ajándékokat vagy csak megkóstoljuk a jeges kávét egy part menti kis kávézóban.

GYERMEKKEDVEZMÉNY (3-12 ÉVES KORIG, , HAJÓKIRÁNDULÁSNÁL 10 ÉVES KORIG)
A programok árai létszám függőek. Magyar nyelvű idegenvezetést minimum 10 főtől biztosítunk!

Külföldi partnerünk fenntartja a jogot a fakultatív programok tartalmának és árainak megváltoztatására!

Egyéb tudnivalók - Palm Bay Hotel *** Kréta, Sissi
Részvételi díj tartalmazza: 

szállást Krétán a választott szállodában a megadott ellátással, repülőjegyeket (BUD-HER-BUD) útvonalon, az adókat és illetékeket, a repülőtéren magyar nyelvű asszisztenciát, a repülőtéri transzfereket.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

az útlemondási biztosítást, az utasbiztosítást.
A helyszínen idegenforgalmi adó fizetendő, melynek összege a szálloda kategória függvénye.

Kötelező költségek: 

Görögországi idegenforgalmi adó ( klímaadó ):

 • egy- vagy kétcsillagos szállodák esetén 1,5 euró/éjszaka
 • háromcsillagos szállodák esetében 3 euró/éjszaka 
 • négycsillagos szállodák esetén 7 euró/éjszaka 
 • az ötcsillagos szállodák esetében pedig 10 euró/éjszaka
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A teljes részvételi díj 60%-a, mely 35 nappal indulás előtt fizetendő.

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
A helyszínen idegenforgalmi adó fizetendő, mely a szálloda kategória függvénye!
Egészségügyi tudnivalók: 
A jelenlegi járványügyi helyzetben az adott úti célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során. Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Védőoltás nem szükséges. Nem árt külön biztosítást kötni súlyosabb megbetegedés esetére. A magánorvosok drágák. őket a kezelés során ki kell fizetni, de adnak számlát, így hazaérkezésünk után - feltéve, ha kötöttünk biztosítást - az otthoni biztosító visszatéríti a költségeket.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Időjárás: 
A sziget a Földközi-tenger legnaposabb szigetei közé tartozik. Az időjárás december kivételével egész évben nagyon kellemes. Januárban és februárban tavaszi időjárás uralkodik, amikor is a hőmérséklet nap közben 16-18 °C-ig emelkedhet, de éjjel enyhén nulla alá is süllyedhet. Márciusban kezdődik az igazi nyár, 30 °C körüli hőmérséklettel, tehát a hely az év nagy részében alkalmas a nyári kirándulásra. Csupán a forró nyár valódi szerelmesei választják Krétát a júliusi-augusztusi időszakban, amikor a hőmérséklet 40 °C-ig is emelkedhet.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Kiutazási forma: 
repülő
Kiutazás: 

VÁRHATÓ MENETREND: HERAKLION (LISZT FERENC REPÜLŐTÉR TERMINAL 2)

AEGEAN AIRLINES:
2024. június 11. – 2024. október 1. (kedd)

A3 4239 BUD-HER 10:45 – 14:00
A3 4238 HER-BUD 08:45 – 10:00

A légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!

Súlykorlátok az Aegean Airlines járatain:

- Megengedett súly: 23 kg/fő (felnőtt és 2 év feletti gyerek esetén)
- Megengedett súly: 0 kg (2 év alatti (infant) gyerek esetén)
- Kézi poggyász mérete 56cm x 45cm x 25cm (fogóval, zsebekkel, kerékkel együtt), súlya: max. 8 kg/utas
- Beültetés: a légitársaság charter járatain nincs erre lehetőség.

FONTOS TUDNIVALÓ: 2 utas utazhat 1 bőrönddel, ami nem lehet több 32 kg-nál, de a 23 kg és 32 kg közötti különbözetet meg kell fizetni az utasnak. A túlsúly összege a repülőtéren a check-in pultnál fizetendő. Nem adódik össze a 2 utas megengedett súlya, így jobb, ha minden utasnak van 1 csomagja, ami nem haladja meg a 23 kg-t.

A járatokkal kapcsolatos további információt a következő oldalakon talál: https://en.aegeanair.com/ 

Részletes leírás a szállásról

Standard szoba

 • Max: 3+1 fő
 • Erkély vagy terasz
 • Hűtő
 • 1 hálószoba
 • Zuhanyzó vagy kád/ Wc
 • Műholdas Tv
 • 1 fürdőszoba
 • Hajszárító
 • Wifi
 • Légkondicionáló
 • Széf
 • Telefon
Vélemények, értékelések
4.1
46 értékelés alapján
Ár / érték arány értékelése
4.2
Elhelyezkedés értékelése
4.6
Szoba értékelése
3.7
Személyzet értékelése
4.5
Alvásminőség értékelése
3.5
Tiszaújváros
5.0
A szálloda a csodálatos kertjével lenyűgöző, az erkélyünk a kertre nézett, a szoba bejárata pedig a tengerre. A szobánk egyszerű berendezéssel volt ellátva, a széf és a klíma feláras.. A személyzet kedves és segítőkész volt.. A medencéje hangulatos, kellemes és tiszta, a napozó ágyak ingyenesek. . Az idegenvezető /Niki/ kedves és felkészült volt,mindíg minden pontosan meg volt szervezve, az érkezésünktől az indulásunkig. 2 fakultatív programon voltunk, a Vai beachen és Santorinin.. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.. De minden napra van program.. A félpanzió elegendő volt, /reggeli, vacsora. /a bárban változatos koktélokat ittunk, a hangulatos függőszékekben.. A Sissi halászfalu hagulatos, éttermei, bárjai megfizethetőek. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, összességében fantasztikus hetet töltöttünk itt.. Nem utolsó sorban köszönet a jó kis magyar csapatnak a felhőtlen hangulatért..
Hódmezővásárhely
3.4
Most voltunk kint 2023 .07 .16 mentünk 23 án jöttünk.
Maga a szoba az rendbe volt minden nap takaritottak ,
A személyzet is nagyon segítő kész volt mindenbe.
A medence tiszta .
Ami viszont felháborító hogy a klímáér külön kell fizetni .
Az étel az 3 nap után kicsit unalmas volt majdnem mindég ugyanaz .
Szúnyog riasztót azt vinni kell vagy ott is lehet venni de anélkül nem lehet meg maradni a szobába éjszaka .
Amúgy összeségébe úgy hogy el mentünk vacsozázni teljesen jó ki nyaralás volt.
5.0
A kert meseszép , tele mediterrán gyönyörű növényekkel. A szobák egyszerű görögös berendezéssel. A felpanziós ellátás szerintük teljesen jó. Hangulatos az étterem kerthelyisége. Sisi egy nyugodt kis halászfalu. Nagyon jól éreztük magunkat!
Budapest
5.0
Csodálatos környezet, mi a melléképületben voltunk, egy kis apartmant kaptunk, a gyereknek külön pici szobával, szépen felújítva az egész. Mindig találtunk a reggelinél, vacsoránál kedvünkre valót. A személyzet kedves segítőkész. A medence kellemes, a part közel. A kis öböl fantasztikus úszáshoz, snookerhez. Sokat lógtunk a szuper függőszékekben vacsi után egy pohár itallal. Márta felkészült, remek idegenvezető, fantasztikusan mesél a szigetről. Sissi a nyugalom szigete. Aki nem akar ezer napernyőt, millió embert, halom üzletet maga köré a nyaralása alatt, annak jó valasztás a Palm Bay hotel.
Budapest, VII. kerület
4.2
Nagyon hiányzott egy ruhaszárító eszköz. Fürdőhelyen, ahol egyszerre mindig több fürdőruhát és törölközőt kell szárítani, ez fontos. Kényelmetlen a teraszon a székeken rakosgatni a vizes holmikat. A fürdőszoba alkalmatlan volt a ruhaszárításra.
A szobánkba a kertből lehetett bejutni, ami nagyon jó volt, de hasznos lett volna egy lábtörlő. Hiába takartottak naponta, kintről akaratlanul is behordtuk a homokot.
Ezek apróságok (és még csak nem is költségesek a szálloda számára), de a napi komfortérzet szempontjából nem lényegtelenek.
De a gyönyőrű környezet és a tenger közelsége mindent feledtetett.
Külön köszönet a nagyszerű idegenvezetőknek!
Dunakeszi
5.0
A szálloda nagyon jó helyen, mindenhez közel van. A rengeteg növény és hatalmas pálmák nagyon hangulatossá teszik a helyet. Az épület együttes elrendezése nagyon különleges, a szobák labirintusszerű szabadtéri járdákon kozelithetők meg. A hely elrendezéséből adódóan nehezen fotózható, élőben sokkal szebb, mint a képeken. A szoba egyszerűen berendezett, minden új és tiszta. 100 méterre van a tengertől, ahonnan mehetünk a nagyobb köves, hullámosabb vízbe, vagy a mólóval védett öbölbe is.
Budapest, XIV. kerület
3.6
Érték-arányban jó, hangulatos szobák. Úgy nevezném ,hogy oázis a kicsit kopár Kelet-Krétán. A strand kicsit messze van.
Sopron
4.6
A kaja egyhangú, nem változatos, nem a legjobb.
Budapest, VIII. kerület
4.6
A hotel csodálatosan szép helyen található. A szoba tiszta, az ágy nagyon kényelmes volt. Szuper hetet töltöttünk itt a párommal.
Budapest, XVIII. kerület
3.4
A szálloda kertje gyönyörű, a virágos, pálmafás, dús növényzetű teraszok, belső kertek csodásak, a belső udvarok, utcácskák, függőágyas pihenőrészek nagyon hangulatosak.
A szobák tiszták, berendezésük egyszerű, nagy hiányosságuk viszont, hogy nincs az ablakokon szúnyogháló! Az éjszakák emiatt csak szúnyogriasztó készülék folyamatos működtetésével és jelentős mennyiségű szúnyogriasztó spray használatával tehetők elviselhetővé... A szobák takarítása változó, míg a mi szobánkat csak kérésre, az utolsó előtti napon takarították ki először (addig csak a szemetest ürítették), a velünk együtt utazó másik család szobáját viszont kérés nélkül, minden nap... (nem ugyanabban az épületrészben voltunk elszállásolva).
Az ételkínálat (félpanziós ellátást kértünk) az utolsó napokra már elég egyhangúvá vált, de egyébként ízletes és megfelelő.
A szálloda saját tengerparti strandja kicsi, igazából egy belső kikötő, az igazán élvezhető kavicsos strand eléréséhez kb. 10-15 percet, a még jobb, homokos strand eléréséhez kb. 20-25 percet kell gyalogolni.
Siófok
4.6
Nagyon szép hetet töltöttünk Krétán. Sissi ssendes, nyugodt halászfalu, több stranddal. Kréta gyönyörű, nagyon sok látnivalóval. Szeretnénk majd visszajönni és megnézni mindazt, ami most kimaradt. Mind a szállással, mind az ellátással meg voltunk elégedve. Ízlettek az ételek, finomak voltak a borok. Kellemes és csak pozitív élményekkel tértünk haza.
Budapest
4.2
A hotel gyönyörű helyen van, tele rengeteg pálmafával és virággal. Egy nyugodt öböl és egy strand közvetlenül a hotel mellett van. A személyzet barátságos, rugalmas és segítőkész. Az ételek finomak és bőségesek. A bar sem drága krétai viszonylatban.
Budapest, I. kerület
3.6
Egy hetet töltöttünk Krétán és Sissi városkát választottuk a kis mérete és a szálloda gyönyörű elhlyezkedése miatt. Elolvastunk több értékelést is mielőtt ide mentünk és csak megerősíteni tudom az előttünk tett értékeléseket. A helyszín gyönyörű, rendkívül hangulatos, az óvárosi rész nagyon közel van, gyalogosan max 1-2 perc ahol sok taverna, kávézó található. A szállásra késő este érkeztünk és volt bekészítve a szábába vacsora és már itt eldölt, hogy itt nem leszünk gasztronómiailag elkényesztetve. A szobába furcsa dohos szag volt amikor beléptünk, de gyorsan ki lhetett szelőztetni. Az ágyak vasból készültek, egy sima matraccal befedve amin simán átnyomják a rugók magukat és ha megfordul rajta az ember akkor rendesen van hangja is. Az első reggel fél 10 felé mentünk reggelizni ami svédasztalos volt. A személyzet köszönés helyett azzal kezdte, hogy szedjük össze magunkat egy perc alatt, mert ők most bezártak és azt esszük amit ki tudunk vinni a teraszra. Vissza kellett rohanni egy pohár vízért is. Tehát megtudtuk, hogy itt fél10-ig lehet reggelizni. A vacsora szintén svédasztalos rendszerű. Én elneveztem menzakajának amit adtak, mert tényleg olyan volt. Az egész valahogy a 90-es évek eleji balatoni vendéglátás hangulatát sugározta. A kávé szörnyű, szinte ihatatlan, a házi fehérbor szintén (szerintem egy magyar hajlékalan alkesz se inná meg). Szerencsére többször is sikerült ennünk rendes tavernákban, ahol az autentikus helyi ízeket és gasztronómiát élvezhettük ami hatalmas élményekkel gazdagított minket. Ha lehetne a Palm Bay-en szállást foglalni étkezés nélkül, akkor egészen jó kis hely lenne. De voltak azért pozitívumok is. A recepción mindig nagyon segítőkészek voltak és igyekeztek mindenben a legjobb tájékoztatást adni. A szálloda medencéje nagyon szuper és hangulatos, nem feszített vízes medence, de mindig tiszta volt. A medencéhez közeli wc is rendkívül tiszta volt, és egyébként a szobánkat is mindig jól kitakarították és kaptunk friss tiszta ágyneműt. A hotel melletti kis öbölben, ami igaz kavicsos, rendkívül jól lehet úszkálni, mert ott egyáltalán nincs hullám és nincs tömeg se. A legközelebbi rendes strand a Buffos beach, ami szerintem legalább 12-15 perc gyalog, ami nem lenne sok, de 40 fokos tűző napon eléggé megviselheti a kisebb gyerekeket vagy aki érzékenyebb. Ez a strand is kavicsos és itt hatalmas hullámok vannak, amit érdemes kipróbálni, mert szuper (jobb mint egy hullámmedence). Innen kb 5-6 perc sétára van (a sziklán keresztül) a következő strand ami homokos és védett a nagy hullámoktól. A strandok nagyon jól ki vannak építve, mindenhol van bár, wc és lehet bérelni napozóágyat ernyővel A városban levő helyeken teljesen normális árban lehetet minőségi kávét inni, koktélozni és fagyizni. A szupermarket is kb 150 méterre van a szállástól ahol mindent lehet kapni és egyáltalán nem drága a magyar árakhoz képest (más helyszíneken is voltunk szupermerket-ben ahová a helyiek járnak vásárolni, és ott jóval olcsóbb minden). Sissi elhelyezkedése nagyon jó, mert bérelt autóval el tudtunk jutni sok helyszínr könnyedén és felfedeztünk pár rendkívüli helyet a szigeten. Kréta alaposabb felfedezésére legalább 3-4 hetes nyaralás lenne szükséges.
Veszprém
4.2
A környékben a legjobb fürdési lehetőséget nyújtja /medence ,tenger/.
Fantasztikus a hotelt körülvevő környezet.
Alapvetően nagyon jó pihenést tesz lehetővé.
Budapest
3.8
A szálloda gyönyörű pálmafás , virágos környezetben található. A függőszékekben esténként jókat lehet pihenni, beszélgetni. A part kis sétával elérhető, öblös fürdő résszel, ami a nem kis hullámokat teljesen megtöri. A szálloda medencéje szép környezetben van.
Ami a szálloda gyengéje: az étel kínálat és annak minősége nagy csalódás volt. Semmi helyi ízt nem véltünk felfedezni, a vacsora kínálata minden nap hasonlóan rossz volt. Ha még egyszer mennék, biztos nem félpanzióba, hanem csak reggelit kérnék, a környéken számos hangulatos étterem van! A matracok nagyon ócskák, használtak. Nagy örömünkre tengerre néző szobát kaptunk, azonban minden reggel 7h-kor hatalmas zajjal ürítette a kukáskocsi a nagy konténer kukákat...erre ébredtünk.
Budapest, XII. kerület
3.5
Szörnyű matracok...egytől eggyig...
Budapest
4.6
Az ételek lehetnének fűszeresebbek, ezen kívül remek hely. A személyzet nagyon kedves,szolgálatkész. Rend és tisztaság van. Remek nyolc napot töltöttünk ott, ajánlom másoknak is.
Budapest, XII. kerület
1.8
Ha nem volna a gyönyörű park, a szálloda már tönkre ment volna.
Győr
4.4
Barátságos, nyugodt, de nem unalmas településen található varázslatos hangulatú szálloda. A környezet gyönyörű és zsúfoltság sincs. A szálloda gyengéje az étterem. A reggelinél és a vacsoránál jól lehet lakni ugyan, de gasztronómiai élményeket itt ne várjunk. A legfontosabb mégis az, hogy minden paramétert ismerve is újra ezt a helyet választanám, és jó szívvel ajánlom mindenkinek (az interneten elérhető képek messze nem tudják visszaadni a hely sajátságos hangulatát).
Püspökladány
4.9
Nagyon jól éreztük magunkat! A hotel elhelyezkedése, a szép környezetben, csodálatos, gyönyörű pálmafás, bougainvillea virág erdőben paradicsomi hangulatot áraszt!
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!