Mediterrán kalandok Buszos hajóút Magyar idegenvezetővel! MSC Seaview

Tervezett útvonal: Genoa - La Spezia - Civitavecchia - Cannes - Palma de Mallorca - Barcelona - Ajaccio - Genova

Hajózzon ki a végtelen Földközi-tengerre egy impozáns és modern tengerjáró fedélzetén. Fedezze fel a legszebb mediterrán városokat, barangoljon a naplementében a tengerparton, igyon meg egy hűsítő koktélt egy hangulatos bárban. Lazuljon el és élvezze az MSC Seaview végtelen programkínálatát: a mozi teremtől a színházig, a változatos gasztronómiai élményeket kínáló éttermeket és bárokat, a fedélzeti medencéket vagy csak dőljön hátra a napozóteraszon és élvezze, ahogy a hajó maga mögött hagyja a tenger hullámait…

1. nap - Indulás!
Indulás Budapestről az esti órákban, a magyar fővárosból autóbuszos transzfer visz Genovába.

2. nap - Vár a végtelen tenger!
A csoport a délelőtti órákban érkezik a kikötőbe, majd becsekkolás a hajóra és a választott kabinok elfoglalása. Miután az összes utas megérkezik, a hajó a kora esti órákban kifut a tengerre. Szállás és vacsora már a hajón!

3. nap - A legendás ferde torony
A harmadik napon egy különleges fakultatív* program keretében a világ egyik legismertebb épületét, a pisai Ferde tornyot is felkeresheti! Egy nagyjából félnapos, kényeztető körutat tehet az olasz csizma északi részén. A buszos kirándulás Pisában a Piazza dei Miracolinál indul, ahol a csoport a világhíres torony mellett a káprázatos, 13. századi székesegyházat és a márvánnyal borított keresztelőkápolnát is felfedezi. Az út innen a hangulatos belvárosi negyedbe vezet, ahol kihagyhatatlan program a helyi éttermek kínálatának alapos tanulmányozása, de a csábító pizzák mellett kis boltok, szuvenír shopok is némi költekezésre csábítanak. A piazzákról a busz az MSC Seaview-ra visz vissza, de útközben lélegzetelállító kilátás nyílik a toszkánai tájakra. Fontos információ: kerekesszékes utasok csak abban az esetben vehetnek részt a kiránduláson, amennyiben egy fizető vendég kíséri őket, aki segít a buszra történő le és felszállásban. A kerekesszék összecsukható kell legyen, mivel a buszokon sem rámpa sem emelő nem található. A kerekesszékkel közlekedő utasokat kérjük, hogy a „Shore Excursions Desk”-et keressék fel a fedélzetre érkezve, hogy a szükséges előkészületeket meg tudják ejteni. A vallási helyszíneken konzervatív öltözet ajánlott.

4. nap - Civitavecchia. Róma, felsőfokon
Negyedik napon egy fakultatív* kiránduláson vehet részt, amely az Örök Város falai közé kalauzolja el. Róma közel egész napot kitöltő felfedezése a Colosseum fantasztikus romjainál indul. A monumentális ókori színház évszázadokon át volt a gladiátorok véres küzdelmeinek a helyszíne, ahol szinte minden nap felhangzott a baljós köszöntés: „Ave Caesar, morituri te salutant” („Üdv, Cézár, a halálba indulók köszöntenek téged”). Ma a környék szinte földöntúli békét és nyugalmat áraszt, a téren pedig egymást érik az ókori csodák… A buszos kirándulás innen a város gyönyörű utcáin kanyarog tovább, a 18. századi Trevi kút a város egyik legnagyobb és világszinten talán legismertebb szökőkútja, majd irány a Pantheon, ahol a rómaiak minden istenüket imádták. A csoport dél körül egy autentikus olasz étteremben fogyaszt el egy finom ebédet. A rövid pihenőt követően pedig még több felfedeznivaló vár a résztvevőkre! A túra állomásai közül nem maradhat ki a Vatikán, és a híres Vatikáni Múzeum sem, ahol a reneszánsz legszebb alkotásait is megcsodálhatja. A Sixtusi kápolnából a Szent Péter Bazilikába vezet az út, Róma emblematikus temploma szintén a reneszánsz korszak egyik remekműve, a keresztény világ sokak szerint legnagyszerűbb temploma. Az egynapos kirándulás végén az autóbusz Róma hangulatos utcáin kanyarogva visz vissza a kikötőbe. Fontos információ: az ebéd időpontja változó lehet. Habár a kirándulás nagyobb részét sétálva teszik meg az utazók, a látványosságok mindegyike kerekesszékkel is megközelíthető. Kerekesszékes utasok csak abban az esetben vehetnek részt a kiránduláson, amennyiben egy fizető vendég kíséri őket, aki segít a buszra történő le és felszállásban. A kerekesszék összecsukható kell legyen, mivel a buszokon sem rámpa sem emelő nem található. A kerekesszékkel közlekedő utasokat kérjük, hogy a „Shore Excursions Desk”-et keressék fel a fedélzetre érkezve, hogy a szükséges előkészületeket meg tudják ejteni. A vallási helyszíneken konzervatív öltözet ajánlott. A Szent Péter Bazilika és a Vatikáni Múzeum épületét helyi programok miatt lezárhatják, a látogathatóságról az utazás során kaphat bővebb felvilágosítást.

5. Nap - Hármas randevú
Egyetlen kirándulással három ragyogó helyet is felkereshet a francia Riviérán. A fakultatív* program Monacóban indul, ahol a hangulatos szűk utcácskákon kezdődik a séta - fel a hegynek. A kirándulás útvonala érinti az Oceanográfiai Múzeum lenyűgöző épületét, a katedrálist, ahol Grace Kelly és III. Rainier monacói herceg alussza örök álmát és a tündérmesékbe illő palotát is. A mindig csillogó Monte Carloban érdemes nyitott szemmel járni az utcákat: ki tudja, melyik híresség jön szembe a következő sarkon?! Európa Las Vegasában természetesen kihagyhatatlan a kaszinó valamint a Hotel de Paris ikonikus épülete. A városban valamennyi szabadidő eltöltésére is van lehetőség, majd a busz Nizzába visz. A francia tengerparti város felfedezését a csoport a gyönyörű Moyenne Corniche úton kezdi, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik az azúrkék tengerre. A városban a Promenade des Anglais után a legendás Negresco Hotel gazdagon díszített épületét is felkeresi a csapat. A pálmafákkal szegélyezetten, igazi mediterrán hangulatot árasztó út innen az orosz ortodox katedrális épületéhez vezet. A hagymakupolás, élénk kerámiával borított épület megtekintése után a busz a kikötőbe visz. Fontos információ: kerekesszékes utasok csak abban az esetben vehetnek részt a kiránduláson, amennyiben egy fizető vendég kíséri őket, aki segít a buszra történő le és felszállásban. A kerekesszék összecsukható kell legyen, mivel a buszokon sem rámpa sem emelő nem található. A kerekesszékkel közlekedő utasokat kérjük, hogy a „Shore Excursions Desk”-et keressék fel a fedélzetre érkezve, hogy a szükséges előkészületeket meg tudják ejteni. A kirándulásnak nem része a monte carlo-i kaszinó épületébe történő belépés.

6. nap - Egy mediterrán város éjszakai fényei
Egy hamisítatlan mediterrán város esti fényben pompázó utcácskáit fedezheti fel fakultatív* kirándulásunkon. Palma de Mallorca felfedezése a Palmai Santa Maria székesegyháznál indul. A 13. századi gótikus remekmű egy korábbi mecset romjain épület fel. Innen az út - festői környezetben - egy ódon ajtóhoz vezet, ami mögött a csodálatos Abaco Bar tárulkozik föl. A csoport itt varázslatos hangulatban: madárkalitkák és szökőkutak mellett koktélozgat a szabadég alatt. Ezt követően némi szabadidő eltöltésére is van lehetőség, majd visszatérés a hajóhoz. Fontos megjegyzés: az útvonal macskaköves úton vezet, így a túra nem alkalmas mozgásukban korlátozott illetve kerekesszékes utasok részére.

7. nap - Lenyűgöző körút és egy kis bevásárlás
Barcelona a mediterrán tengerpart egyik igazi ékköve. Fakultatív* félnapos kiránduláson a csodálatos város legismertebb nevezetességeit és látványosságait fedezheti föl. A kikötőt elhagyva a katalán főváros legszebb útjain kanyarog a csoporttal a busz. A Montjuic hegy kilátójánál tett rövid megállónál lélegzetelállító fotókat készíthet a Földközi-tenger partján megbúvó városról. Innen Gaudí egyik remekművéhez, a befejezetlen neogótikus stílusú Sagrada Família templomhoz vezet az út. A következő megálló a Barcelona székesegyház, amely a 13-15. század között épület, majd a Placa de Catalunya, a város egyik legszebb és legnagyobb terén egy kis „shopping-terápiára” is lehetőség nyílik. Fontos megjegyzés: amennyiben a kirándulás munkaszüneti napra vagy vasárnapra esik, úgy a vásárlás megálló a La Rambla-n lesz. Fontos információ: kerekesszékes utasok csak abban az esetben vehetnek részt a kiránduláson, amennyiben egy fizető vendég kíséri őket, aki segít a buszra történő le és felszállásban. A kerekesszék összecsukható kell legyen, mivel a buszokon sem rámpa sem emelő nem található. A kerekesszékkel közlekedő utasokat kérjük, hogy a „Shore Excursions Desk”-et keressék fel a fedélzetre érkezve, hogy a szükséges előkészületeket meg tudják ejteni.

8. nap - Napoleon szülőföldjén
A genovai hajósok által a 15. század végén alapított, hangulatos városka, Ajaccio arról a legismertebb, hogy itt született Bonaparte Napoleon. Szinte nincs egy talpalatnyi hely az egész városban, ami ilyen vagy olyan módon ne emlékezne meg a zseniális hadvezérről. A fakultatív* kirándulás a Casone kertben indul, ami a város egyik zöldellő szigete, majd a Parata-ról lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhet az alant elterülő Bloody szigetekre. A kirándulás a város történelmi központjában ér véget. Fontos megjegyzés: az óvárosi negyedben egyenetlen talajon kell sétálni, ajánlott kényelmes cipőt viselni. Vallási ünnepek és események alkalmával a székesegyház látogatása korlátozott lehet vagy akár zárva is tarthat. A kiránduláson mozgásukban korlátozott illetve kerekesszékes utasok nem vehetnek részt.

9. nap - Olaszország - úton hazafelé
Az utazás utolsó napjának reggelén köt ki az MSC Seaview Genovában. A kabinok elhagyását követően a csoport a délelőtti órákban indul vissza a magyar fővárosba. Biztosak vagyunk abban, hogy Önnek is felejthetetlen „Mediterrán kaland”-ban lesz része, és reméljük, hogy nem sokára ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét az utazók körében köszönthetjük Önt! *: A fakultatív programok árairól és az esetleges feltételeiről munkatársainktól tud részletes információt szerezni.

Választható opciók*:
fakultatív programok*, választható italcsomagok*.

Korlátozott italfogyasztás**:
víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

All inclusive italcsomag (18+)***:
korlátlan italfogyasztást biztosít szeszesitalokból, likőrökből, aperitívekből és koktélokból a bárlapról, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt sörökből, üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből, epresso, cappucino és egyéb klasszikus forró italokból, valamint tölcséres és poharas jégkrémekből. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. Az alábbi szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: prémium márkás szeszesitalok, szivarok és cigaretták, üveges borok, habzóborok és pezsgők, szuvenír poharak, italok a minibárból, a kabinba bekészített ásványvíz, illetve minden étel a speciális bárokban és éttermekben. Az itallapon csillaggal megjelölt italokat a csomag nem tartalmazza.

Felhasználási feltételek: a csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szolgáltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).

All inclusive italcsomag (3-17)***:
alkoholmentes italok korlátlan fogyasztását tartalmazó csomag: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte.

Felhasználási feltételek: a csomag felnőtt verziójával megegyezők.

All inclusive deluxe italcsomag**** (18+):
korlátlan italfogyasztás márkás szeszes italokból, likőrökből, aperitifekből, klasszikus és prémium koktélokból, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt és üveges sörökből, alkoholmentes koktélokból, üdítőitalokból, gyümölcslevekből, ásványvízből, energiaitalokból, espressoból és cappuccinoból, a tematikus bárok kínálatából, a minibár tartalmából, a szobaszervízen keresztül rendelt italokból és ételekből. Továbbá, 30 % kedvezmény jár az összes üveges pezsgőre és borra a borlapról. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. A következő szolgáltatásokat nem tartalmazza: szivarok, szuvenír poharak és a speciális éttermekben felszolgált ételek.

Felhasználási feltételek: a csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szolgáltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).

All inclusive deluxe italcsomag (3-17)***:
alkoholmentes italok korlátlan fogyasztását tartalmazó csomag: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte.

Felhasználási feltételek: a csomag felnőtt verziójával megegyezők.

Kabintípusok leírása:
Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások, edzőterem használat, animációs programokon való részvétel, törzsutas pontok gyűjtése.

Fantastica: a Bella kategória valamennyi szolgáltatása, ezen felül 24 órás szobaszerviz, reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.

Beutazási szabályok:
magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

Utazás részletei:
Budapestről légkondicionált autóbusszal oda- és visszaúton

Tervezett felszállási pontok:
Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa

Elhelyezés:
7 éj szállás az MSC Seaview fedélzetén a választott kabintípusban

Ellátás:
teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással**

Minimum létszám:
20 fő (fakultatív programok esetén 10 fő)

Idegenvezető:
kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

Tervezett menetrend:

Day Date Port Arrival Departure
Mon 15/04/2019 Genoa, Italy - 18:00
Tue 16/04/2019 La Spezia, Italy 07:00 18:00
Wed 17/04/2019 Civitavecchia, Italy 07:00 18:00
Thu 18/04/2019 Cannes, France 09:00 18:00
Fri 19/04/2019 Palma de Mallorca, Spain 14:00 23:00
Sat 20/04/2019 Barcelona, Spain 08:00 18:00
Sun 21/04/2019 Ajaccio, France 12:00 19:00
Mon 22/04/2019 Genoa, Italy 07:00 -
Indulási kikötő: 
Genova
Érkezési kikötő: 
Genova

Ár tartalmazza

Transzfert légkondicionált különbusszal Budapest - Genova - Budapest útvonalon, utazást az MSC Seaview hajóval a választott kabinkategóriában, magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt (a fakultatív programok esetén is amennyiben a minimum létszám megvan), teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással**, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Ár nem tartalmazza

kikötői illetékek, kötelező szervízdíj, illetve a személyre szabott szolgáltatások díjai.

Hajó:

Hajótársaság: 
MSC Cruises

A hajók kialakításában és berendezésében ötvöződik a mediterrán vendégszeretet és kultúra, a klasszikus hajózás hagyományai és a híres olasz konyha. Az 1987-ben alapított, nápolyi székhelyű cég jelenleg a legnagyobb kizárólag olasz tulajdonban lévő hajóstársaság, melynek flottája jelenleg 13 hajóból áll, de 2018-ra további 2 hajóval bővül az úszó szállodák száma. Akár a kisebb, otthonosabb, meghittebb hangulatú hajókat, akár a nagyobb, sokszínű szolgáltatással rendelkező hajókat választja, az MSC Cruises vendégszeretete biztosítja, hogy utazása felejthetetlen legyen.

Hajó adatok: 
 • Épült: 2018-ban, a flotta tagja 2018 óta
 • Méretek: 160 000 tonna, 323 m hosszú, 40 m széles.
 • Utasok száma (kétágyas elhelyezés mellett): 4 134 fő
 • Kabinok száma: 2 067
 • Személyzet: 1 413  fő
 • Sebesség: 21.3 csomó
 • Áram: 110/220 V
 • Utas deckek:
 • Liftek száma:
Szolgáltatások: 

Szolgáltatások: 

 • 6 felnőtt-, és gyermekmedence, jacuzzi
 • 6 étterem, 20 bár és szabadtéri bár
 • SPA (1 160 nm), napozóterasz, futópálya, shuffleboard, teniszpálya, minigolf
 • színház, konferenciatermek, diszkó, több tánctér
 • gyermekjátszó, videojátékok, társasjátékszoba
 • boltok, pókerszoba, kaszinó
 • fotókiállítás, művészeti galéria, fotóbolt, könyvtár

Az MSC hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, rádió, széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

 

Élménytipusok:

BELLA:

 • kabintípus kiválasztása
 • ülőhely foglalás az étkezéseknél (szabad kapacitás függvényében)
 • büfé a nap 20 órájában
 • Broadway stílusú szórakoztatóprogramok
 • medence
 • panoráma fitnesz terem
 • sportolási lehetőségek
 • MSC pontgyűjtési lehetőség

FANTASTICA:
Bella, plusz:

 • jobb elhelyezkedésű szobák foglalása
 • 24 órás szobaszervíz
 • szervezett gyermek programok

AUREA
Fantastica, plusz:

 • wellness csomag, spa szolgáltatások, 1 masszázs, welcome koktél, thermál részleg korlátlan használata
 • fürdőköpeny és papucs
 • korlátlan üdítőital fogyasztás

MSC YACHT CLUB:

 • 24 órás komornyik szolgáltatás
 • all inclusive a la carte étkezés a privát étteremben
 • korlátlan italfogyasztás
 • The One Sun Deck terasz használata
 • Top Sail étterem használata

WELLNESS

 • modern fitness felszerelések használata
 • egészségfelmérés
 • egészséges ételek és italok fogyasztása
 • személyi edző
 • személyreszabott fitness program
 • edzőruhák tisztítása

Belső kabin: 16 nm,  légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), fürdőszoba zuhanyzóval,  interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében) ), minibár, széf
Bella, Fantastica vagy Wellness szolgáltatással

Külső kabin: 15-18 nm, légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), fürdőszoba zuhanyzóval, interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében) ), minibár, széf
Bella, Fantastica, vagy Wellness szolgáltatással

Balkonos kabin: 19 nm, légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), tágas szekrény, fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében), minibár, széf
Bella, Fantastica, Aurea vagy Wellness szolgáltatással

Lakosztály: kb. 28-33 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf   

Aurea vagy Fantastica szolgáltatással

Grand lakosztály: kb. 58 m2, tágas balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf. A Grand Wellness lakosztályban Technogym Kinesis fitness gép található. Kényelmesen berendezett 5 fő számára.

Aurea vagy Wellness szolgáltatással

Lakosztály pezsgőfürdővel: kb. 28-35 m2, balkon pezsgőfürdővel, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf. Kényelmesen berendezett 5 fő számára.

Aurea szolgáltatással

Super Family: 2 db egymásba nyíló háromágyas kabin 6 fő részére, 2 balkon, 2 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf
Fantastica szolgáltatással

Super Family Plus: 3 db egymásba nyíló kabin 10 fő részére, 2 balkon, 3 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf
Fantastica szolgáltatással

MSC Yacht Club belső kabin: kb. 21 m2, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, Nespresso kávégép, széf

MSC Yacht Club szolgáltatással

MSC Yacht Club Deluxe lakosztály: kb. 21 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, Nespresso kávégép, széf
MSC Yacht Club szolgáltatással

MSC Yacht Club Royal lakosztály: 57 m2, 33 m2 balkon, franciaágy, légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, hűtőszekrény, Nespresso kávégép, bárpult, széf
MSC Yacht Club szolgáltatással

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!