MSC Fantasia MSC Cruises

Indián nyár Repülős hajóút Magyar idegenvezetővel! MSC Fantastica

Tervezett útvonal: Genova - Cannes - Palma de Mallorca - Barcelona - Ajaccio - Civitavecchia - La Spezia - Genova

Meneküljön a napsütésbe a borongós őszi hangulat elől - tengernyi lehetőséggel, felhőtlen szórakozással és a Földközi-tenger partján épült városok program kínálatának legjavával Önt is várja fedélzetére az MSC Fantasia!

1. nap - Tengerre!
Az első nap az utazás izgalmáé. A csoport menetrendszerinti járatokkal érkezik Genovába, majd transzferjárat visz a kikötőbe, ahol már vár az MSC Fantasia. Délelőtt a kabinok elfoglalása, az ebédet már a fedélzeten költheti el! A hajó közben felvonja a horgonyt és elindul a Földközi tenger lágy habjain Franciaország felé.

2. nap - Côte d’Azur ékkövei
Az első útba eső kikötő a francia filmfesztiválok „fővárosa” Cannes. A tengerparti városban fakultatív* programlehetőség (kb 6 óra) keretében felfedezheti a környék lenyűgöző adottságait, és meglátogathatja Monacot, Monte Carlot és Nizzát. A kirándulás a Monacoi Hercegségben indul: szűk hegyi sétányon felkapaszkodhat a Monacoi sziklára. Itt az Oceanográfiai Múzeum fantasztikus tárlata mellett a Szent Miklós katedrálist is megnézheti, ahol egyebek mellett a XX. század híres filmcsillaga, Grace Kelly és férje, III. Rainer herceg sírja is található. Az európai miniállamban az utolsó állomás a Hercegi Palota, ami pont olyan meseszép, mintha egy Disney klasszikus képkockáiról lépett volna ki a valóságba… Ha Európa és kaszinó, akkor mindenki ugyanarra gondol: Monte Carlo felfedezése nem is kezdődhet máshol, mint az ikonikus Casino épületénél, valamint a közvetlen mellette fekvő, hasonlóan ismert Hotel de Paris-nál. Legyen figyelmes az utcákon - sosem tudni, milyen híresség fog szembe jönni! A tovább indulás előtt itt valamennyi szabadidő is rendelkezésre áll a környék felfedezésére. Nizzába az út önmagában is fantasztikus élmény, a festői Moyenne Corniche-on kanyarog az odavezető út. A városban buszos kirándulásra van lehetőség, olyan ismert helyeket érint az útvonal, mint a csillogó tengerparti Promenade des Anglais-t; a legendás Negresco Hotelt, ami pompás látványt nyújt gazdagon díszített, hófehér, rokokó stílusú homlokzatával. Nem maradhat ki Nizzában a pálmákkal szegélyezett körutak valamint az Orosz Ortodox Katedrális sem, mely karakteres hagymakupoláival és élénk színű kerámia díszítéseivel veszi le látogatóit a lábukról.

3. nap - Kis esti séta
A francia felségvizekről elhajózva a Spanyolországhoz tartozó Beleár-szigetek irányába szeli át a tengert az MSC Fantasia. A sziget „fővárosában”, Palma de Mallorcat egy kellemes esti séta keretében fedezhetik fel azok, akik részt vesznek ezen az igazi mediterrán fakultatív* programon. A kiránduló csapat először a 13. században épült gótikus mesterművet, a Santa Maria Katedrálist keresi föl, amelyet egy még korábban épült mecset alapjaira építettek fel. Ezt követően a város hangulatos kis utcáin sétálva juthat el az óvárosi részbe, ahol egymást érik a lenyűgöző látnivalók. Itt a csoport nem időz hosszabban - később a szabadprogram idején lesz lehetőség felfedezni-, ugyanis vár egy csodálatos 17. századi épület, melynek ódon kapui mögött a varázslatos Abaco Bar tárul föl. A megfáradt utazók itt elfogyaszthatnak egy koktélt a varázslatos hangulatú gyümölcsösök és szökőkutak árnyékában. Ezt követően szabadprogram majd indulás vissza a hajóra.

4. nap - Feltárulkoznak a katalán főváros szépségei
A katalán főváros Európa egyik legegyedibb hangulatú városa, melynek varázslatos szépségeit mindenképpen fel kell fedeznie! Félnapos panorámás városnéző programon vehet részt, ami a legismertebb, legszebb látványosságokat érinti. Az első állomás a Montjuic hegy, ahol az 1992-es olimpiára épült stadiont valamint kilátót keresheti föl. A hegyről lefelé kanyarogva a város egyik legismertebb, legfontosabb tere következik: a Plaza España, ahol szinte minden kőnek külön történelme van… Innen Kolumbusz Kristóf 50 méteres emlékművéhez vezet az út. Azt mondják, a 40 méter magas korinthoszi oszlopon álló 7 méteres szobor ujjával az Újvilág felé mutat, bár a helyszínen lehet, hogy ettől eltérő magyarázatot is hallhat majd... Barcelona neve szinte egybeforrt Antoni Gaudí nevével. A forradalmi katalán építész megannyi különös hangulatú remekműve díszíti szétszórt ékkövekként a várost. Élete fő művét, a Sagrada Familia templomot felkeresi a csapat, majd a buszból még a sajátos Gaudí-házakat is megtekintheti. Az utazás utolsó állomása a gótikus negyed, amit sokan a város leghangulatosabb negyedének tartanak. A szűk kis sikátorok mélyén igazi csemegék: hangulatos éttermek, kávézók és üzletek várnak, itt-ott még a római birodalom idejében épült falmaradványok is fennmaradtak. A negyedet körsétán fedezheti föl, majd a program végén transzferjárat visz vissza a kikötőbe.

5. nap - Napoleon szülőföldjén
A Ligur-tenger égszínkék habjait szelve a hajó az ötödik napon Korzika szigetén köt ki. A Mediterraneum negyedik legnagyobb szigete talán arról ismert a leginkább, hogy itt született a 18. század zseniális hadvezére, Bonaparte Napoleon. Fakultatív* program keretében (kb. 3 óra) közelebbről is megismerheti a tábornok szülőföldjét. Ajaccio városában szinte minden épület a hadvezérnek állít emléket, de azok számára is tartogat látnivalókat a hely, akiket nem mozgat meg a hadtörténelem… A Casone Gardens buja zöld kertjében tett sétát követően a Parata fok a következő megálló, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Sanguinaires szigetek őrtornyaira. A program a város történelmi központjában zárul.

6. nap - Az örök város utcáin
Civitavecchia kikötőjéből egy fakultatív* program (kb 7,5 óra) keretében fedezheti fel Róma két arcát: az ókori birodalom fővárosát - és napjaink élettől pezsgő, nyugati nagyvárosát is. Az első megálló a Colosseum: a lenyűgöző méretű ókori stadionban kétezer éve nap mint nap vívtak élet-halál harcot a gladiátorok, az impozáns épületet a csoport kívülről nézi meg. Innen egy rövid séta vezet a Forum Romanum romjaihoz, ami egykor a római élet valódi centruma volt. Az út az ókori római és a történelmi valamint a modern olasz építészet legjaván vezet keresztül: a Piazza Santi Apostolitól a pillangó formájú téren, a Piazza di Spagnán át. Megcsodálhatja a spanyol lépcső mellett álló gyönyörű Fontana della Barcaccia szökőkutat, melyet minden oldalról barokk stílusban épített épületek szegélyeznek. A környéket szabadidős program keretében felfedezheti. Érdemes felkeresni a környék számtalan éttermeinek, bárjainak egyikét, ahol autentikus olasz ízekből falatozhat ebédre. A program utolsó állomása a Pantheon - ebben a templomban tisztelték az ókori rómaiak valamennyi istenüket együttesen. A monumentális ókori épülettől egy rövid séta vezet a Piazza Navona-hoz: ezt a teret három fantasztikus szökőkút díszíti. Ha biztosra akar menni, mind a háromba dobjon egy-egy pénzérmét… Ezt követően transzfer visz vissza a hajóra.

7. nap - Utazás a reneszánsz korba!
A hetedik napra ismét az olasz vizeket szeli az MSC Fantasia. A La Spezia kikötőbe érkezést követően egész napos fakultatív* programon fedezheti fel a gyönyörű Firenzét. A toszkán régió központjában egymást érik a lenyűgöző és lélekemelő látnivalók - de az a város a divat szerelmeseinek is ki hagyhatatlan, hiszen ez a haute couture központja is. Az odavezető út is lenyűgöző toszkán tájakon vezet keresztül. A városban pedig egy magyarul beszélő idegenvezető lesz a kirándulók segítségére, amire szükség is lesz, ha minél többet meg akar ismerni Firenze kulturális, építészeti és kulináris nevezetességei közül. A Michelangelo téren fantasztikus látvány tárul az utazók elé: az egész várost szinte belátni innen. A szemet gyönyörködtető csemege után az út a városközpontba vezet - a környéket 14-16. századból fennmaradt reneszánsz műemlékek tucatjai teszik emlékezetessé. A 15. században épült Santa Maria del Fiore katedrális megtekintését követően a Piazza di Santa Croce-n sétálhat egyet: a lenyűgöző tér évszázadokon át volt a lovagi tornák majd különböző labdajátékok helyszíne. Az utolsó állomás a Santa Croce Bazilika: a monumentális hatású, gótikus templom a föld olyan híres szülötteinek a síremlékét őrzi, mint Dante, vagy Michelangelo… Rövid szabadidős program keretében fedezheti fel a környék rejtett szépségeit, majd transzfer visz vissza a hajóra.

8. nap - Genova
A hajó az utolsó nap a kora reggeli órákban köt ki Genovában. A kabinok elhagyását követően transzfer járat visz Milánóba, ahol egy ajándék városnézésre invitáljuk. A kirándulás érinti az ország második legnagyobb templomát, a milánói dómot, a La Scala-t és a Sforza kastélyt. A 18. század végén épült, kereszt alakú passzázs, a Galleria Vittorio Emanuele II-ben megtekintheti a modern kor plázáinak „ősét”, ahol még ma is a legnevesebb olasz divatházak üzletei csábítanak egy kis pénzköltésre… Rövid szabadidős programot követően transzferjárat visz a reptérre, ahonnan menetrendszerinti járatokkal utazhat Budapestre. Habár a mediterrán körút a magyar fővárosba érkezve véget ér, biztosak vagyunk abban, hogy Ön is felejthetetlen élményekkel gazdagabban tér majd haza. Bízunk abban, hogy az összetéveszthetetlen mediterrán hangulat hamarosan egy újabb utazásra csábítja majd, és ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét utazóink körében köszönthetjük! *. A fakultatív programok árairól és az esetleges feltételeiről munkatársainktól tud részletes információt szerezni.

Választható opciók*:
fakultatív programok*, választható italcsomagok*.

Korlátozott italfogyasztás**:
víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

All inclusive italcsomag (18+)***:
korlátlan italfogyasztást biztosít szeszesitalokból, likőrökből, aperitívekből és koktélokból a bárlapról, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt sörökből, üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből, epresso, cappucino és egyéb klasszikus forró italokból, valamint tölcséres és poharas jégkrémekből. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. Az alábbi szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: prémium márkás szeszesitalok, szivarok és cigaretták, üveges borok, habzóborok és pezsgők, szuvenír poharak, italok a minibárból, a kabinba bekészített ásványvíz, illetve minden étel a speciális bárokban és éttermekben. Az itallapon csillaggal megjelölt italokat a csomag nem tartalmazza.

Felhasználási feltételek: a csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szolgáltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).

All inclusive italcsomag (3-17)***:
alkoholmentes italok korlátlan fogyasztását tartalmazó csomag: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte.

Felhasználási feltételek: a csomag felnőtt verziójával megegyezők.

All inclusive deluxe italcsomag**** (18+):
korlátlan italfogyasztás márkás szeszes italokból, likőrökből, aperitifekből, klasszikus és prémium koktélokból, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt és üveges sörökből, alkoholmentes koktélokból, üdítőitalokból, gyümölcslevekből, ásványvízből, energiaitalokból, espressoból és cappuccinoból, a tematikus bárok kínálatából, a minibár tartalmából, a szobaszervízen keresztül rendelt italokból és ételekből. Továbbá, 30 % kedvezmény jár az összes üveges pezsgőre és borra a borlapról. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. A következő szolgáltatásokat nem tartalmazza: szivarok, szuvenír poharak és a speciális éttermekben felszolgált ételek.

Felhasználási feltételek: a csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szolgáltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).

All inclusive deluxe italcsomag (3-17)***:
alkoholmentes italok korlátlan fogyasztását tartalmazó csomag: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte.

Felhasználási feltételek: a csomag felnőtt verziójával megegyezők.

Kabintípusok leírása:
Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások, edzőterem használat, animációs programokon való részvétel, törzsutas pontok gyűjtése.

Fantastica: a Bella kategória valamennyi szolgáltatása, ezen felül 24 órás szobaszerviz, reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.

Beutazási szabályok:
magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

Utazás részletei:
Budapest - Genova és Milánó - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal átszállással, Genova - Milánó szakaszon különbusz járattal

Elhelyezés:
7 éj szállás az MSC Fantasia fedélzetén a választott kabintípusban

Ellátás:
teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással **

Minimum létszám:
20 fő (fakultatív programok esetén 15 fő)

Idegenvezető:
kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

Tervezett repülő menetrend:
október 28. Budapest 06:30 Amszterdam 08:50
október 28. Amszterdam 11:45 Genova 13:30
november 4. Milánó 17:30 Párizs 19:00
november 4. Párizs 20:45 Budapest 22:55

Tervezett hajó útvonal:
Day Date Port Arrival Departure
Sun 28/10/2018 Genoa, Italy - 18:00
Sun 28/10/2018 Day at sea - -
Mon 29/10/2018 Cannes, France 08:00 18:00
Tue 30/10/2018 Palma de Mallorca, Spain 14:00 23:59
Wed 31/10/2018 Palma de Mallorca, Spain 00:01 00:30
Wed 31/10/2018 Barcelona, Spain 09:00 18:00
Thu 01/11/2018 Ajaccio, France 12:00 19:00
Fri 02/11/2018 Civitavecchia, Italy 07:00 19:00
Sat 03/11/2018 La Spezia, Italy 07:00 19:00
Sun 04/11/2018 Genoa, Italy 08:00 -
Indulási kikötő: 
Genova
Érkezési kikötő: 
Genova

Ár tartalmazza

repülőjegyet Budapest - Genova // Milánó - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjáratokkal, transzfereket a repülőtér és a kikötő között, utazást az MSC Fantasia hajóval a választott kabinkategóriában, magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt (a fakultatív programok esetén is amennyiben a minimum létszám megvan), teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással**, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Ár nem tartalmazza

kikötői illetékek, kötelező szervízdíj, illetve a személyre szabott szolgáltatások díjai.

Hajó:

Hajótársaság: 
MSC Cruises

A hajók kialakításában és berendezésében ötvöződik a mediterrán vendégszeretet és kultúra, a klasszikus hajózás hagyományai és a híres olasz konyha. Az 1987-ben alapított, nápolyi székhelyű cég jelenleg a legnagyobb kizárólag olasz tulajdonban lévő hajóstársaság, melynek flottája jelenleg 9 hajóból áll. Akár a kisebb, otthonosabb, meghittebb hangulatú hajókat, akár a nagyobb, sokszínű szolgáltatással rendelkező hajókat választja, az MSC Cruises vendégszeretete biztosítja, hogy utazása felejthetetlen legyen.

Hajó adatok: 

Épült: 2008, flotta tagja: 2008 december óta
137 936 tonna, 333,3 m hosszú, 37,92 m széles. Utasok száma (kétágyas elhelyezéssel): 3 274, kabinok száma: 1 637, személyzet: 1 332 fő, sebesség: 22 csomó, áram: 110/220 V, 13 utasdeck, 15 lift, környezetvédelem: AWT (Advanced Water Treatment)

Szolgáltatások: 

Medencék: 4 felnőtt, 1 gyermekmedence,  12 SPA fürdő, csúszda
6 étterem, 10 bár, 3 szabadtéri bár, MSC Aurea SPA, napozóterasz, futópálya, shuffleboard, squash, sportközpont (teniszpálya, kosárlabda), színház, diszkó, tinidiszkó, konferenciaterem, művészeti galéria, boltok, kaszinó, kártyaszoba, fotógaléria, fotóbolt, videójátékok, 4D interaktív mozi

Az MSC hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, rádió, széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

 

MSC Jacht Klub lakosztály (99 db) és lakosztály balkonnal (8 db): 22-51 nm, légkondicionáló, konvertálható ágyak, fürdőszoba káddal, tágas szekrény, interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében), Nintendo Wii konzol (MSC Jacht Klub), minibár, széf

Balkonos kabin (1 151 db - ebből 18 mozgáskorlátozottak részére kialakítva), külső kabin (85 db - ebből 2 mozgáskorlátozottak részére kialakítva): 17-20 nm, légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), fürdőszoba zuhanyzóval, interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében), minibár, széf

Belső kabin (294 db - ebből 11 mozgáskorlátozottak részére kialakítva): 16 nm,  légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), fürdőszoba zuhanyzóval,  interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében), minibár, széf

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!