Dél-karibi álmok Repülős Magyar idegenvezetővel! MSC Divina

Útvonal: Miami - Ocho Rios (Jamaica) - Cartagena (Colombia) - Colon (Panama) - Puerto Limon (Costa Rica) - Costa Maya (Mexico) - Ocean Cay (Bahamas) - Miami

Jelentkezni utiokmányban szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

ESTA engedély egyénileg intézendő!

1.nap
ELINDULÁS BUDAPESTRŐL AZ AIR FRANCE JÁRATAIVAL – MEGÉRKEZÉS MIAMIBA, MAJD TRANSZFER A SZÁLLODÁBA

2.nap
MIAMI
PRIVÁT 3 ÓRA MIAMI CITY TOUR + EVERGLADES SAFARI PARK TOUR
Időtartam: 9:00 – 16:00
Pick-up / drop-off a szállodában

Ezen a kiránduláson teljeskörű ízelítőt fog kapni az izgalmas és lüktető Miami-ból és annak látnivalóiból: Kastélyok, jachtok, Miami kikötője, Little Havana and Calle Ocho, a South Beach Art Deco negyed, a Coconut Grove, a Brickel Avenue és a Coral Gables városrész. Miután betekintést kaptunk a városról, felfedezzük a természetet is az Everglades Safari parki túránk során.  A River of Grass természeti szépségét egy Eco-Adventure túrán többek között egy kis privát légpárnás hajón csodáljuk meg. Tapasztalt túravezetőink bemutatják Önöknek ennek az egyedülálló ökoszisztémának a csodáit és a benne élő őshonos és egzotikus vadvilágot (pl. aligátorok, krokodilok stb.)

Részvételi díj: 28.500 FT / fő

Az ár tartalmazza:

A magyar nyelvű idegenvezetést a kirándulás teljes idejére
A 3 órás Miami városnézést
Az Everglades Safari Park programot és belépőjegyet

3.nap
A HAJÓÚT KEZDETE

4.nap
TENGEREN

Ezt a napot a tengeren töltjük ezen a varázslatos hajón, mely egy hétig szolgál otthonunként.

VÉGTELEN ELEGANCIA MODERN KÉNYELEMBEN -- A fedélzeten számos sportolási és szabadidős lehetőséget talál, míg a gyerekek rendelkezésére állnak a Kids- és Teen Clubok, hogy mindenki megtalálhassa magának a kedvelt szabadidős tevékenységét. A stílus, a luxus és a részletekre való figyelem jellemzi az MSC Divina hajót.
Kóstolja meg az Eataly étterem autentikus ételek finomságait és vacsora után foglaljon helyet a Broadway-stílusú Pantheon Színházban, ahol világszínvonalú műsorokkal nyűgözik le a nagyérdeműt.
A lenyűgöző MSC Aurea Spa, valamint a napsütéses Top 18 prémium fedélzet lenyűgöző kilátással a tengerre, külön bármenüvel, ingyenes gyümölcsös nyársokkal, profi masszőrökkel és wellness kezelésekkel várja vendégeit.
Minden nap új felfedezések várják az MSC Divina fedélzetén, melyen mediterrán stílusban élve, minden pillanatban teljességgel élvezheti a tengerek legszebb helyszínein való hajózást.

5.nap
OCHO RIOS

A hajót elhagyva buszos kirándulásunk Jamaica egyik leghíresebb turistalátványosságához, a Dunn Folyó Vízeséshez vezet, ami valóban festői zuhatagok sokasága.  A vízesést magas víz kalcium-karbonát-koncentrációjú forrásvíz táplálja, amely mészkő lerakódását eredményezi. A látványosságot körülölelő erdő tökéletes környezetet biztosít a trópusi növényzetnek, amiben páfrányok, bambuszok, liliomok, orchideák, pálmák és kenyérfák, valamint gyömbér található. Ehhez a túrához törülköző, napvédő krém és vízálló cipő szükséges. A vízesés megmászására alkalmas cipőt a helyszínen is lehet bérelni. Felhívjuk az utasok figyelmét, hogy 92 cm-es magasság alatt biztonsági okokból a vízesés nem mászható meg, illetve tilos róla leugrani. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe.

Részvételi díj: 23.000 Ft/fő  -  Min. létszám 16 fő

6.nap
TENGEREN

7.nap
CARTAGENA

Fedezzük fel Cartagena városát, amely hírnevét építkezései és a lenyűgöző erődítményei után kapta. A mólótól elindulva, áthaladunk a mangai városrészen. Az első megállónk a spanyolok legkiemelkedőbb alkotása, a híres San Felipe de Barajas erődítmény, ahol lehetőségünk lesz fotókat készíteni. A következő látnivalónk a Las Bovedas kézműves központ, amit Antonio de Arevelo tervezett a 18. században. A látványosság várbörtönnek épült eredetileg, napjainkban azonban helyi kézművesek munkáját csodálhatjuk meg. Itt vásárlási lehetőséget is biztosítunk a csoportnak. A keskeny macskaköves utcákon, tereken vándorolva, a fallal körülvett városban megcsodáljuk a San Pedro Claver monostorát, aki a rabszolgák védőszentje volt. Egy kellemes séta után megérkezünk a Bolivár térhez, ahol névadójának szobrát tekinthetjük meg. Az út túloldalán található a Cartagena Történeti Múzeum, korábbi nevén az Inkvizíció palotája. Az egyházi törvényszéket 1610-ben alapították Cartagenaban, amely arra szolgált, hogy megbüntessék azokat, akik bűncselekményt követnek el a katolikus hit ellen. Az épület belsejében megtekinthetik a börtönöket, illetve a kínzó eszközöket. A büntetési szertartás nyilvánosan zajlott a tér közepén. A kirándulásunkat a Haditengerészeti Múzeumban folytatjuk, amelyet 1986-ban alapítottak. A kiránduláson résztvevőknek szabadidő keretein belül lehetőségük lesz önállóan felfedezni a várost mielőtt visszatérünk a hajóra. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a városnézés része az óváros, amely hosszabb sétát és állást igényel.

Részvételi díj: 23.000 Ft/fő  -  Min. létszám 16 fő

8.nap
COLÓN

Egy elképesztően izgalmas kirándulás, amely során megismerkedhetünk az érintetlen formában megőrzött paradicsommal, a Chagres dzsungellel. Kalandunk egy kb. 10 perces kenu túrával kezdődik a festői Chagres folyón. A rendkívül izgalmas túra alkalmával lehetőségünk lesz megismerkedni az Embera törzshöz tartozó indiánokkal, akik kulturális táncukkal és zenéjükkel gondoskodni fognak arról, hogy legalább egy kis időre elfelejtsük a külvilágot és ezáltal mi is a törzs tagjainak érezzük magunkat. Ezalatt az idő alatt lehetőségünk lesz a Embera hagyományoknak megfelelően kifesteni testünket az úgynevezett természetes gyümölcsfestékkel, a Jaguával. Az indiánok lenyűgöző kézműves tudása mellett megcsodálhatjuk, hogy mennyire mély botanikai ismeretekkel rendelkeznek és hogyan járulnak hozzá a modern gyógyszeriparhoz. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe.

Részvételi díj: 33.000 Ft/fő  -  Min. létszám 16 fő

9.nap
PERTO LIMON

Kirándulásunk ideje alatt Costa Rica legjobban őrzött titkait fedezhetjük fel: a burjánzó Veragua esőerdőt és kalandparkot. Amíg meg nem érkezünk a légkondicionált autóbusszal a parkba, az idegenvezető a terület történelméről és a biológiai sokszínűségről mesél Önöknek. A park területén libegőre szállunk, amivel átszárnyalunk a lombkoronák felett és megcsodáljuk a vízeséseket, a csodálatos pillangó különlegességeket, továbbá szemügyre vesszük az esőerdő lakosait. A park laboratóriumának megtekintése után ismét megérkezünk a libegő fedélzetére, ahonnan egy lélegzetelállító utazásban lesz részünk a magasban. Lehetőségünk lesz fotót készíteni a lenyűgöző kilátásról, majd megfigyelni természetes élőhelyükön a lajhárokat, tukánokat és az üvöltő majmokat a fákon. Ezt követően az esőerdőben eltöltött idő alatt olyan látványosságokat tekinthetünk meg, mint például „Trail Of The Giants” vagy eltúrázhatunk a gyönyörű Puma Vízeséshez. A libegő visszaviszi Önöket a látogatóközpontba, ahol elfogyaszthatnak egy könnyű snack ebédet, amit a részvételi díj már tartalmaz. Mielőtt visszaindulnánk az autóbuszhoz, biztosítunk még egy kis időt az ajándékok megvásárlására is. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe. A kiránduláson résztvevők számára ajánlott kényelmes vízálló öltözet, hosszabb túra megtételére alkalmas cipő, napvédő krém, fényképezőgép. A túra nem alkalmas mozgásában korlátozott, illetve várandós utasaink számára. A Puma vízesést 350 lépcsőn át lehet megközelíteni, így a megfelelő fizikai erőnlét elengedhetetlen.

Részvételi díj: 41.500 Ft/fő  -  Min. létszám 16 fő

10.nap
TENGEREN 

11.nap
COSTA MAYA

A Yucatán-félszigeten helyezkedik el Kohunlich régészeti lelőhelye, amely Mexikó egyik legnépszerűbb látványossága. A teraszos várost a Maják építették körülbelül Kr.u. 250 és 600 között. A hely szokatlan hangzású neve az angol „cohune palm” (egyfajta pálmatermés) nevéből származik, ami egy közismert sajátossága a térségnek. A kulturális felfedező túránk alatt egy történelmi komplexumot tekintünk meg, melynek kiemelt látnivalója az elsüllyedt palota, az akropolisz, sőt még az ősi szertásként szolgált labdajátékok területe is. Azonban a térség fő látnivalója kétségtelenül a Kőmaszkok Temploma, amelyet a Nap Istenének építettek, Kinich Ahaunak. Habár a rendkívüli méretű stukkó maszkok a templom mindkét oldalán láthatók, viszont ha közelebbről meg akarjuk csodálni, akkor célszerű felmászni a piramisszerű szerkezetre. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a kirándulás irányonként kétórás buszos utat tartalmaz. A túra nem javasolt azon utasainknak, akik mobilitási problémával rendelkeznek, vagy kerekesszékkel közlekednek. A kiránduláson résztvevők számára ajánlott magas faktorszámú napvédőkrém, rovarriasztó és kényelmes cipő használata. Azon vendégeink, akik videó felvételre alkalmas eszközt, beleértve mobiltelefont szeretnének használni a régészeti lelőhelyen, 5$ tól – 8$-ig terjedő összeget kell kifizetniük. A lelőhelyen nem megengedett a fényképezésre alkalmas állványok, profi fényképezőgépek, illetve a vaku használata. A kirándulás szintén tartalmaz egy körülbelül 5 perces sétát az autóbusz és a park, illetve a Kohunlich bejárata között.

Részvételi díj: 29.000 Ft/fő  -  Min. létszám 16 fő

12.nap
TENGEREN

13.nap
OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

A csodás festői hajókázás után lehetőséget biztosítunk snorkelezésre a terület egyik legszebb zátonyán. A másfél órás program előtt természetesen utasaink megkapják a megfelelő oktatást, így aki előtte nem folytatott hasonló tevékenységet, annak sem kell izgulnia. Az oktatót követve megcsodálhatjuk a tenger gyönyörű élővilágát, melyhez a szükséges felszerelés a helyszínen a hajótársaság által biztosítva lesz.  A snorkelezést követően egy privát tengerpartra jutunk el, ahol felfrissíthetik magukat egy ízletes rum vagy gyümölcs punccsal. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy azon utasainknál, akiknél az alábbi betegségek fennállnak: asztma, epilepszia, cukorbetegség stb., nem ajánljuk ezt a programot, hiszen olyan kedvezőtlen tengeri feltételek is lehetnek, mint például erős szél, nagy hullámok, tengeri áramlatok, amelyek megnehezíthetik a túra teljesítését. Ha mégis úgy döntenének, hogy betegségük ellenére szeretnének részt venni a programon, mindenféleképpen konzultáljanak előtte orvosukkal. Mozgásában korlátozott személyeknek a program nem ajánlott. A fakultatív kiránduláson való részvételhez utasoknak a helyszínen egy nyilatkozatot kell majd aláírniuk.

Részvételi díj: 19.000 Ft/fő  -  Min. létszám 16 fő

14.nap
VISSZAÉRKEZÉS MIAMIBA, MAJD EGY RÖVID VÁROSNÉZÉS UTÁN TRANSZFER A REPTÉRRE ÉS VISSZAINDULÁS BUDAPESTRE

15.nap
MEGÉRKEZÉS BUDAPESTRE

Minimum létszám: 18 fő

Indulási kikötő: 
Miami
Érkezési kikötő: 
Miami

Ár tartalmazza

A repülőjegyet menetrendszerinti járatokkal 1 átszállással Bp – Miami - Bp útvonalon, a transzfereket és egy informatív városnézést Miamiban, a kétágyas elhelyezést 11 éjszakára a választott kabinkategóriában és 2 éjszaka szállást Miami Beachen, a hajón teljes ellátást korlátozott italfogyasztással, a szállodában reggelit, 24 órás szobaszervizt a hajón (Fantastica esetén), a közös utastér, számos fedélzeti létesítmény használatát a hajón, a kikötőben a csomaghordást be- és kiszálláskor, a magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes idejére.

Ár nem tartalmazza

A kikötői és reptéri illetéket (169.000 Ft/fő), az ESTA vízumot, a helyszínen fizetendő borravalót (13 éves kor felett 10 EUR/fő/éj ; 2-12,99 kor között 5 EUR/fő/éj), az egyéb italfogyasztást, a fakultatív kirándulásokat és személyre szabott szolgáltatások árait. Igény esetén útlemondási (1,5%), valamint betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás köthető!

Hajó:

Hajótársaság: 
MSC Cruises
Hajó adatok: 

Épült 2012-ben.
Méretek: 139 072 tonna, 333,30 m hosszú, 37,92 m széles
Utasok száma: 4.345 fő
Kabinok száma: 1.751
Személyzet: kb. 1.388
Sebesség: 23,75 csomó
Áram: 110/220 V
Utasfedélzet: 14

Szolgáltatások: 

4 medence, gyermekmedence, 12 jacuzzi, csúszda, 6 étterem, 13 bár, spa, squash, teniszpálya, színház, diszkó, boltok, kaszinó, kártyaszoba, 4D interaktív mozi.

Az időtlen elegancia és modern kényelem képviselője. A 2012-ben épített hajó a Fantasia osztály családtagja. Az elegancia, a csillogás a tengeri hajóutazás egy teljesen új dimenziójába vezet az MSC Divina fedélzetén. A tágas modern terek, a fényűző kényelem, a változatos sport és szabadidős létesítmények, valamint világszínvonalú előadások garantálják a kikapcsolódást. A Swarovski kristállyal kirakott lépcső, hatalmas medencék, a Broadway méretű színház és az MSC Aurea Spa wellness központ különleges kikapcsolódást nyújtanak. Az MSC Aurea Spa területén különleges masszázs- és testkezeléseket kaphatnak az utasok. Az aktív kikapcsolódást kedvelők részére táncórák, edzőterem, valamint teniszpálya biztosított. Fedélzetén két főétterem, egy büféétterem és egy speciális, a la carte étterem kínálja tálcán az olasz konyha legismertebb ételeit. Továbbá tíz tematikus bár, diszkó és sportbár, mely különböző sportközvetítések közben bowlingozási lehetőséget kínál –, szivarterem, 4D moziterem, Forma1 szimulátor, videojáték terem és kaszinó található.

Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások, edzőterem használat, animációs programokon való részvétel, törzsutas pontok gyűjtése.

Fantastica: a „Bella” kategóriát kiegészítő szolgáltatások, 24 órás szobaszerviz, reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.

Élménytipusok:

BELLA:
kabintípus kiválasztása
ülőhely foglalás az étkezéseknél (szabad kapacitás függvényében)
büfé a nap 20 órájában
Broadway stílusú szórakoztatóprogramok
medence
panoráma fitnesz terem
sportolási lehetőségek
MSC pontgyűjtési lehetőség

FANTASTICA: Bella, plusz
jobb elhelyezkedésű szobák foglalása
24 órás szobaszervíz
szervezett gyermek programok

AUREA: Fantastica, plusz
wellness csomag, spa szolgáltatások, 1 masszázs, welcome koktél, thermál részleg korlátlan használata
fürdőköpeny és papucs
all inclusive italcsomag

MSC YACHT CLUB:
24 órás komornyik szolgáltatás
all inclusive a la carte étkezés a privát étteremben
korlátlan italfogyasztás
The One Sun Deck terasz használata
Top Sail étterem használata

Belső kabin: (405 db) 13-21 m2, franciaágy (igény szerint 2 db szimpla ágy, kivéve az akadálymentesített kabinokban), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf, Bella vagy Fantastica szolgáltatásokkal.

Külső kabin: (115 db) 12-29 m2 (a nagyobb méretűek akadálymentesített kabinok), francia ágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf, Bella vagy Fantastica szolgáltatással.

Superfamily: (90 db) 6 fő részére, két egybenyíló háromágyas kabin, két fürdőszoba, két balkon, légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf,  Fantastica szolgáltatással.

Balkonos kabin: (1044 db) kb. 17-42 m2 (a nagyobb méretűek akadálymentesített kabinok), privát balkon, francia ágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf, Fantastica szolgáltatással.

Lakosztály: (28 db) kb. 21-47 m2, balkonnal vagy panoráma ablakkal, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf, Aurea szolgáltatással.

Deluxe lakosztály: (64 db) 26-39 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf, MSC Yacht Club szolgáltatással.

Executive & Family lakosztály: (3 db), 45-53 m2, panoráma ablakkal, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf, MSC Yacht Club szolgáltatással.

Royal lakosztály: (2 db)  52 m2 (16 m2-es balkonnal együtt), franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf.

Garanciális kabintípus: ez a típus minden kabinkategóriában elérhető a szabad kapacitások függvényében, foglaláskor nem derül ki a kabinszám. A hajótársaság vállalja, hogy minimum a választott kabinkategóriában helyezi el a vendégeket, de lehetséges, hogy a választottnál jobb kabint biztosít ingyenesen. Így tehát akár belső kabin áráért kis szerencsével balkonos kabinban is lehet utazni. Garanciális kabin foglalása esetén a hajóút során előfordulhat egy költözés. Ez esetben is minden kabin garantáltan minimum a kiválasztott (vagy annál jobb) kategóriába esik.

Az MSC hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, rádió, széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!