Tavaszi napsütés a Földközi-tengeren - Csoportos hajóút magyar idegenvezetéssel - Pullmantur Sovereign

Budapest - Barcelona (1 éj) | tengeren | Nápoly | Civitavecchia (Róma) | Livorno (Pisa, Lucca) | Villefranche (Nizza, Monaco) | Toulon | Barcelona (1 éj) - Budapest

Élvezze a tavaszi napsütést a Földközi-tenger legszebb városaiban! A hajóút során megtekintheti Gaudí csodás építészeti remekeit Barcelonában, megmászhatja a Vezúvot, vagy pizzázhat Nápolyban, megismerheti az Örök Város, Róma nevezetességeit, sétálhat Monaco elegáns parti sétányán és Provance művészeket megihlető régi fővárosában, Pisában belefeledkezhet a ferde torony és a mellette álló dóm elképesztő látványába. Utazzon kényelmesen repülővel a kikötőbe, majd élvezze a luxushajóút adta kényelmeket és az all inclusive ellátást a fedélzeten!

Remek lehetőség több ország felfedezésére, amely során Önnek a gondtalan pihenésen kívül semmivel sem kell foglalkoznia. Ami hajóutunkat igazán egyedivé teszi, hogy utasainkat magyar nyelvű idegenvezető kíséri Budapesttől, és a fakultatív programok is magyar nyelven folynak.

Programleírás:

1. nap: Elutazás Barcelonába a reggeli órákban, az érkezést követően félnapos városnézés Gaudí városában a főbb látnivalók érintésével, majd transzfer a szállodához. (1 éj szállás Barcelonában)

2. nap: A reggelit után szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Látogatás a Sagrada Familiában:
A délelőtt folyamán ellátogatunk a város ikonikus építményéhez, megismerjük annak történetét, megcsodálhatjuk művészi formációit. Gaudí 1883-ban kapta meg a templom készítésének feladatát, amely mára Barcelona jelképévé vált. A Szent Család-templom vagy A Jövő Templomaként is ismeretes római katolikus bazilika építése jelenleg is folyik, 2026-ra jósolják az építkezés várható befejezését. A tervek összetettsége miatt rendkívül lassan épült, jelenleg is munkálatok folynak rajta, elkészülte után a világ legnagyobb bazilikája lesz.

Ár: 9 900 Ft/ fő
Az ár belépődíjat tartalmazza, de a helyi közlekedés (metró) díját nem tartalmazza.

Délután transzfer a kikötőbe, felszállás a hajóra.

3. nap: tengeren: Használja ki, hogy az egész nap rendelkezésére áll a hajón! Élvezze a számtalan bár és étterem kulináris szolgáltatásait, vagy tegye próbára szerencséjét a kaszinóban, este pedig irány a tánctér!

4. nap: Nápoly: Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Nápoly és Caserta:
Nápoly főbb nevezetességeit gyalogosan közelítjük meg, melyet a város jelképeként emlegetett Casa Nuovo-nál (Új Vár) kezdünk, majd az opera épületénél folytatunk, átsétálunk a híres Umberto Galleria passzázson, és a Napoleon tiszteletére épült Piazza Plebiscito fejezzünk be. Autóbusszal megyünk tovább Caserta-ba, ahol a nápolyi Bourbon királyok egykori rezidenciáját, casertai királyi palotát látogatjuk meg. A palotát Luigi Vanvitelli tervei alapján kezdték el építeni 1752. január 20-án VIII. Károly parancsára. Megcsodálhatjuk a királyi lakosztályokat, az udvari színházat, a kerteket. Látogatásunk alkalmával átélhetjük a 18. század atmoszféra magával ragadó varázsát, miközben a filmrajongók felismerhetik a nabooi uralkodó palotájának részleteit a Csillagok háborújából és a Mission Impossible III. vatikáni jeleneteinek helyszíneit is.

Ár (ebéddel): 38 500 Ft/fő
Az ár nem tartalmazza a belépődíjat a kastélyba: 16 Eur/fő

5.nap: Civitavecchia: Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Róma, az örök város:
A kikötőtől kb. 1 órás buszút vezet Róma belvárosáig. A Piazza Venezia-n található Róma egyik legimpozánsabb épülete, mely II. Viktor Emánuel királynak állít emléket; tetejéről csodálatos kilátás nyílik Rómára.  A program során lehetősége lesz a Trevi-kútba érmét dobni, hogy biztosan visszatérjen Rómába. Innen rövid sétával érhető el az antik Róma központja, a Forum Romanum. A következő megálló a Róma jelképévé vált Colosseum hatalmas épülete lesz. A szabad program során lehetőség lesz beszerezni a szuveníreket, vagy bolyongani a hangulatos utcák és terek között és élvezni az igazi olasz kávét valamelyik eldugott helyi kávézóban.

Ár: 28 600 Ft/fő
Az ár belépődíjat és étkezést nem tartalmaz.

6. nap: Livorno: Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Toszkánai barangolások – Pisa, Lucca:
Programunkat a Ferde Torony és Galilei városában kezdjük, amely fénykorát a 11-14. században, a Pisai Tengeri Köztársaság idején élte, amikor flottája révén katonai ereje és gazdasági hatalma Genováéval és Velencéével vetekedett. Az egykori csillogást és hatalmat szimbolizáló Csodák terét, 1987-ben az UNESCO a világörökség részének nyilvánította. Sétánk során meglátogatjuk a Dómot, a Keresztelőkápolnát,  a Camposantot (Monumentális középkori eredetű temetőt). Lucca egy kicsi, de annál hangulatosabb középkori városka, szimbólumának számítanak a  hatalmas, erőt és gazdagságot sugárzó 16.századi városfalak, melyek védően veszik körül még ma is a középkori városmagot. A fal mögött egy igazi ékszerdoboz rejtőzik, elbűvölő szűk utcácskák, hangulatos terek, tetőteraszok, templomok, tornyok, kávézók, üzletek. Az Amfiteátrum tere még őrzi az ókori Lucca nyomait. A séta során felkeressük a legjellegzetesebb tereket, megnézzük a középkori  San Frediano Templomot, a luccai Dómot, az Amfiteátrum terét, a Guinigi család lakótornyát, s gyönyörködhetünk a falakról a harangtornyok, a középkori épületek látványában is.

Ár: 36 500 Ft/fő
Az ár belépődíjat és étkezést nem tartalmaz.
 

7. nap: Villefranche:  Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 16 fő jelentkezése esetén):

 Monaco városnézés:
A kikötőből 30 perc alatt érjük el Monacot. Először a Szent Miklós székesegyházat keressük fel, majd a hercegi palota előtti őrségváltást nézzük meg. Sétálunk egyet a Monaco-i Sziklán, majd tovább megyünk Monte Carloba, a híres kaszinóvárosba. Meglátogatjuk a kaszinót, ahol kipróbálhatjuk a szerencsénket, és mielőtt visszatérnénk a kikötőbe, megnézzük a csodálatos, sziklára épült Botanikus Kertet.

 Ár: 28 900 Ft/fő 
Az ár belépődíjat és étkezést nem tartalmaz.

8. nap: Toulon: Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 16 fő jelentkezése esetén):

Aix-en-Provence kirándulás
Toulon kikötőjétől mindössze egy órás útra található Provance kulturális és politikai központja, az idilli egyetemi-, és spa-város, Aix en Provance. A városnézésünk a város szívében, a Cours Mirabeau-n kezdődik, a romantikus, szökőkutakkal, kávézókkal, fákkal körülvett sétányon. Felkeressük Mazarin-negyedet, amit a híres bíboros testvére, Michel Mazarin tervezett. Az 1646-ban épített negyed négyszögletes elrendezése a 17 századi várostervezésre jellemző. Itt meglátogatjuk a Négy Delfin teret (Place des Quatre Dauphins), és az itt látható bájos szökőkutat, amit négy delfin ékesít, illetve a Saint Sauveur (Szent Megváltó) székesegyházat, ahol az 5. századtól a 17. századig terjedő időszakra jellemző építészeti stílusokat találunk egymás mellett. A séta után lehetőségünk nyílik felkeresni a helyi piacot, vagy pihenni az egyik kávézóban.

Ár: 33 500 Ft/fő 
Az ár belépődíjat és étkezést nem tartalmaz.

9. nap: Kijelentkezés a hajóról, transzfer a szállodába, szabad program ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 12 fő jelentkezése esetén):

Montserrat kirándulás:
Montserrat hegy tetején található bencés-kolostorát autóbusszal közelítünk meg Barcelonából, egy izgalmas szerpentinen keresztül, ahonnan lélegzetelállító kilátás tárul elénk. A kolostor melletti 16. századi bazilikában őrzik a katalánok védőszentjét, a "Fekete Madonnát". A hely Spanyolország második legnagyobb búcsújáróhelye, évente több mint 1 millióan zarándokolnak el ide.

 Ár: 26 800 Ft/fő
 Szabadidőben egyéni programlehetőség: siklóval a hegytetőre kb. 9 Eur/fő.

10. nap: Korai reggelit követően kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, elutazás.

A programok változtatásának jogát fenntartjuk.

Indulási kikötő: 
Barcelona
Érkezési kikötő: 
Barcelona

Ár tartalmazza

 • retúr repülőjegyet Budapest – Barcelona – Budapest útvonalon,
 • a magyar idegenvezetőt az utazás teljes idejére,
 • a szállást 2 éjre Barcelonában középkategóriás szállodában, kétágyas szobában reggelivel,
 • egy félnapos városnézést Barcelonában magyar nyelven,
 • a 7 éjszakás hajóutat a választott kabinkategóriában, kétágyas garanciális kabinban (takart kilátás előfordulhat),
 • a teljes ellátást a fedélzeten (reggeli, ebéd, vacsora),
 • az all inclusive italfogyasztást (kivéve a prémium italokat),
 • a hajón található szórakoztató és sportlétesítmények többségének használatát,
 • a szükséges kikötői transzfereket.

Ár nem tartalmazza

 • a kikötői és repülőtéri illetékeket (kb. 109 900 Ft/fő),
 • a magyar nyelvű fakultatív programokat,
 • a kötelező borravalót, mely a helyszínen fizetendő (kb. 11 euró/fő/nap),
 • a spanyol idegenforgalmi adót (kb. 3 EUR/fő),
 • a kötelező útlemondási biztosítást (1,5%)
 • és a fakultatív baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

A csoport min. 20 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok az egyes programnál megadott minimum létszám (12 vagy 16 fő) esetén indulnak.

Hajótársaság: 
Pullmantur Cruises

A Pullmantur Sovereign-nek hatalmas hajózási tapasztalat van a háta mögött. A teljesen felújított hajón öt különböző étterem, számos bár és társalgó várja a pihenni vágyókat. A Sovereign kimondottan kedvez a családosoknak, hiszen a hajón található szórakoztató létesítmények a legfiatalabbaktól az idősebbekig mindenkinek feledhetetlen élményeket nyújt. A fedélzeten található több medence, spa részleg, jakuzzi, számtalan bolt, kulináris élvezeteket nyújtó étkezdék egész sora és kaszinó is.

Hajó adatok: 
 • Épült: 1988
 • Felújítva: 2008
 • Súlya: 73.592 tonna
 • Hossza: 268 m, szélessége: 36 m
 • Utasok száma: 2.733 fő
 • Személyzet: 820 fő
 • Sebessége: 17 csomó
 • Áram: 110/220 adapter szükséges
 • Fedélzetek száma: 12
Szolgáltatások: 
 • 5 étterem és 6 bár
 • Spa és fitness centrum
 • 2 medence és 2 gyerekmedence
 • 2 jakuzzi
 • Belső kabinok (L, K, J)
 • Belső Superior kabinok (I, H)
 • Külső kabinok (G, F, E, D)
 • Külső Superior kabinok (C,B)
 • Külső Deluxe kabinok (A)
 • Junior Suite (JT)
 • Gran Suite (GT)
 • Suite Deluxe (ST)
 • Suite Royal (RS)
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!