Mexikói Fiesta Repülős hajóút Magyar idegenvezetővel! Ruby Princess

Útvonal: Los Angeles - Cabo San Lucas - Mazatlan - Puerto Vallarta - Los Angeles

1. nap:
Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Los Angelesbe. Érkezést követően transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Az este további részében szabadidő.

2. nap: 
Reggelit követően egész napos fakultatív kirándulás a Universal Studios-ba. A túra során belecsöppenhetnek Hollywood csillogó világába: sétálhatnak New York utcáin, kávézhatnak a Vissza a jövőbe ikonikus parkjában, a toronyóra szomszédságában és beleshetnek a Lila Akácköz rejtelmes hétköznapjaiba. A díszletek mellett kultikus autócsodák is megtekinthetőek, mint például Magnum Ferrarija vagy a DeLorean átalakított verziója. Professzionális technikával alkották meg a Park minden szegletét: borzonghatnak King Kongtól, menekülhetnek a Jurassic Parkban, de becsatlakozhatnak Shrek és Szamár kalandjaiba is. Délutáni órákban visszautazás a szállodába, majd szabadidő. A hotel Hollywood nyugati részének szívében fekszik, mindössze három mérföldre a nevezetes Walk of Fame-től. Szomszédságában éttermek, kávézók és üzletek sorakoznak, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb elfoglaltságot.

3. nap:
Reggeli, majd kijelentkezés a szállodából. Transzfer autóbusszal Los Angeles kikötőjébe. Bejelentkezés a Ruby Princess fedélzetére, kabinok elfoglalása. Vacsora és szállás a hajón.

4.nap:
Egész napos hajózás a Csendes-óceánon a latin fiesta véget nem érő hazája, Mexikó felé. Ezen a napon mindenkinek lehetősége adódik feltérképezni a Ruby Princess 19 fedélzetét és az általa kínált különböző programokat.

5.nap:
Érkezés a délelőtti órákban Mexikó egyik leglátogatottabb városába, a Kalifornia-félsziget legdélebbi csücskén fekvő Cabo San Lucasba. A város védjegyének számító El Arco sziklacsoport természetes kaput alkot a Csendes-óceán és a Kalifornia-öböl vizeinek találkozásánál. A mennydörgő hullámok és az erős óceáni áramlatok formálta természeti jelképet a kalózok búvóhelyül használták és lesben álltak, míg a kereskedelmi hajók megérkeztek a part közelébe. A félnapos fakultatív program során a város egyik legszebb tengerpartját keresik fel az utasok, ahol egy előzetes felkészítést követően lóháton fedezhetik fel a csillogó tengerpartot és a kaktuszokkal tarkított, rókák, hegyi oroszlánok és őzek lakta sivatagot. Ebben az időszakban még bálnákat is látni, amivel még emlékezetesebbé válhat a kirándulás. Vacsora és szállás a hajón.

6.nap:
Érkezés a reggeli órákban az egykori fürdőváros, Mazatlan kikötőjébe, ahol a félnapos fakultatív program során, négykeréken fedezheti fel a csoport a tündöklő partvidéket és a város nevezetességeit. A dzsip karaván először a Vigia Hill-re kapaszkodik fel, ahonnan csodálatos panoráma tárul a világ egyik legnagyobb, ma is működő világítótornyára, az El Faro-ra, a környező szigetekre és a Ruby Princess tengerjáró hajóra is. Később érkezés a Glorieta Sánchez Taboada-hoz, ahol a félelmet nem ismerő sziklaugrók mutatványai ejtik ámulatba a látogatókat. Érkezés Mazatlan posztkoloniális épületekkel tarkított óvárosába. A történelmi városrész kiemelkedő látnivalója a XIX. században épült Katedrális, melyet gótikus tornyok, boltívek, reneszánsz kupolák, valamint barokk és spanyol építészeti jegyek ékesítenek. Szintén itt található az Angela Peralta Színház, mely nevét egy Mazatlanban szültetett kiváló szoprán operaénekesnőről kapta. Alapításakor a kifinomult szórakoztatás ikonjává vált. Az 1992-ben restaurált épületben ma egy, a Színház történetét bemutató múzeum kapott helyet. Továbbutazás a Zona Dorado-hoz, vagyis az Arany Zónához, ahol szabadidő keretében fedezhető fel az aranyhomokkal színezett tengerpart, a helyi kézműves termékeket árusító üzletek és a 13 mérföldön elterülő vízparti sétány, a Malecon, mely páratlan a maga nemében. Vacsora és szállás a hajón.

7.nap:
Kikötés Puerto Vallarta kikötőjében a reggeli órákban. A város szikrázó strandjairól, változatos építészetéről és autentikus mexikói hangulatáról ismert. Puerto Vallarta már az 1900-as évek közepén közkedvelt üdülődesztináció volt az amerikai filmcsillagok és milliomosok számára. Jellegzetességét a piros cseréptetők, macskaköves utcák és a mindig mosolygó helyiek adják. A félnapos fakultatív kirándulás El Tuito 600 méteres tengerszint feletti magasságban fekvő bájos, XVI. századi falujába kalauzolja az utasokat. A gazdag történelmet és kellemes hegyvidéki levegőt árasztó faluban garantált a felfrissülés és a kikapcsolódás. A Vallarta Botanikus Kertben Mexikó legnagyobb orchidea gyűjteményét tekinthetik meg, ellátogathatnak egy hagyományos pékségbe, bepillantást nyerhetnek egy organikus gazdaság mindennapjaiba és egy raicilla lepárlóüzemben kóstolásra is adódik majd lehetőség. Egy ízletes mexikói ebéd elfogyasztását követően visszautazás a kikötőbe, vacsora és szállás a hajón.

8.nap:
A hajóút utolsó két napja nem is telhetne kellemesebben és pihentetőbben. A tengeri napok során feleleveníthetik az addig szerzett élmények sokaságát, felfrissülhetnek a medencék partján, bekapcsolódhatnak az animációs programokba. A latin fiesta a hajón töltött utolsó két napot is körüllengi, felejthetetlenné téve az utazást.

9.nap:
Egész napos hajózás a tengeren.

10.nap:
Érkezés a reggeli órákban Los Angeles kikötőjébe. Kijelentkezés a hajóról, majd félnapos városnézés az Angyalok városában. Hollywood maga a megtestesült csillogás, az életre kelt amerikai álom, melyet több millióan keresnek fel, hogy valóra váltsák vágyaikat és a mozicsillagok közé kerüljenek. A program érinti Los Angeles leghíresebb sugárútját, a Walk of Fame-et, a Santa Monica mólót, ahol a neves 66-os út véget ér, Venice Beach ikonikus sétányát és a belvárost. Ebéd a Hard Rock Café-ban, majd a délutáni órákban transzfer a repülőtérre, hazautazás.

11.nap:
Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

Fakultatív programok:
Universal Studios: 72.000,- Ft/fő
Cabo San Lucas: 27.000,- Ft/fő
Mazatlan: 80.000,- Ft/fő
Puerto Vallarta: 32.000,- Ft/fő

A fakultatív programokat minimum 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén kíséri magyar idegenvezető.A részvételi díjak kétágyas kabinban történő elhelyezés esetén és személyenként értendők.

Vízum: 
A magyar állampolgárok vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, maximum 90 napos tartózkodásra, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles.

A vízummentességi programban részt vevő országokból nem léphetnek be többé vízum nélkül az Amerikai Egyesült Államokba azon állampolgárok, akik 2011. március 11. után Iránba, Irakba, Szudánba vagy Szíriába utaztak. A beutazási korlátozás ugyanakkor érvényes azokra, akik kettős állampolgársággal rendelkeznek: a vízummentességi programban részt vevő ország állampolgárai, emellett iráni, iraki, szudáni vagy szíriai állampolgárok is. Nekik ezentúl a szokásos vízumkérelmet kell benyújtaniuk az adott ország amerikai nagykövetségén vagy konzulátusán. Akik már rendelkeznek ESTA vízumengedéllyel, azoktól visszavonják és egyedi elbírálás alapján döntenek a vízumaikról

A magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

Hajós utazásainkra speciális utazási feltételek vonatkoznak, melyekről irodánkban kaphat részletes felvilágosítást.

Indulási kikötő: 
Los Angeles
Érkezési kikötő: 
Los Angeles

Ár tartalmazza

Utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Los Angeles – Budapest útvonalon, turista osztályon, 7 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában, 2 éjszakai szállás Los Angelesben, háromcsillagos szállodában, teljes ellátás a fedélzeten (korlátozott italfogyasztással), reggeli Los Angelesben és ebéd a hazautazás napján a Hard Rock Café-ban, transzfer légkondicionált, autóbusszal, félnapos városnézés Los Angelesben, a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt.

Ár nem tartalmazza

Illetékek, kötelező szervizdíj, ESTA engedély, útlemondási biztosítást, egyéb személyes kiadásokat.

Hajó:

Hajótársaság: 
Princess Cruises
Hajó adatok: 

Méretek: 113 561 tonna, Hossz: 290 m, Merülés: 8 m, Legnagyobb szélesség: 36 m
Utasok létszáma: 3 080 fő
Vendégkabinok száma: 1 542
Személyzet:1 200 fő
Utasfedélzet: 19

Szolgáltatások: 

A főéttermek, a büféétterem és a különböző konyhák remekműveit felsorakoztató á la carte éttermek mellett két különlegességgel is találkozhatnak az utazók. A Princess Cruises Crutis Stone és Ernesto Uchimura díjnyertes, világhírű séfekkel karöltve álmodta meg a Share éttermet és a The Salaty Dog gasztropubot. A Movies Under the Stars szabadtéri filmszínház tovább bővíti a szórakozási lehetőségéket. A kikapcsolódni vágyók pedig a Lotus Spa és a kizárólag 18 éven felüli vendégeknek kialakított Sanctuary részlegeket használhatják. A kellemes esti szórakozásról, bárok, különböző showműsorok és klubok gondoskodnak.

A 2008-ban vízre bocsátott, majd 2011-ben felújított Ruby Princess a tengerek egyik tündöklő ékköve. A fedélzetek napról napra új élményeket kínálnak az utasok számára. A főéttermek, a büféétterem és a különböző konyhák remekműveit felsorakoztató á la carte éttermek mellett két különlegességgel is találkozhatnak az utazók. A Princess Cruises Crutis Stone és Ernesto Uchimura díjnyertes, világhírű séfekkel karöltve álmodta meg a Share éttermet és a The Salaty Dog gasztropubot. A Ruby Princess valódi vonzerővel bír a mozicsillagok körében is, így legalább esténként a filmvászonról köszönnek vissza a Movies Under the Stars szabadtéri filmszínházban. A testet-lelket kényeztető kikapcsolódásért a Lotus Spa és a kizárólag 18 éven felüli vendégeknek kialakított Sanctuary felel. Az esti fiestáról számos bár, showműsor és klub gondoskodik. A lágyan ringatózó hajó fedélzetén a tengeri napok is élménydúsak lesznek!

Belső kabin: kb. 15 m2, franciaágy vagy 2 db szimpla ágy, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, lapos képernyős tévé, telefon, hűtő, széf.

Külső kabin: kb. 14-19 m2, franciaágy vagy 2 db szimpla ágy, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, lapos képernyős tévé, telefon, hűtő, széf.

Balkonos kabin: kb. 20 m2 (balkonnal), a balkonon 2 szék asztallal,  franciaágy vagy 2 db szimpla ágy, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, lapos képernyős tévé, telefon, hűtő, széf.

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!