MSC Preziosa MSC Cruises

A misztikus Brit-szigetek felfedezése - csoportos hajóút repülővel, magyar idegenvezetővel - MSC Preziosa

Budapest - Hamburg (1 éj) | tengeren | Invergordon | tengeren | Greenock | Dublin | Cork | tengeren | Southampton | tengeren | Hamburg - Budapest

GARANTÁLT INDULÁS, UTOLSÓ HELYEK!!!

Tartson velünk egy igazán különleges hajóúton, mely során Nagy-Britannia és Írország ősi legendáktól misztikus tájait fedezheti fel, egyedülálló módon, egy luxushajó fedélzetéről! Az úszó szálloda Hamburgot elhagyva először Skócia partjait követi, így elsőként a híres Loch Ness-i szörnyet próbálhatja megtalálni a sejtelmes tó hullámai között, majd Skócia két legjelentősebb városában, Glasgowban és Edinburgh-ben tehet sétát. Ezt követően Írországban köt ki a hajó két helyen, a mindig vidám Dublinban és a sziget déli részén elhelyezkedő Cork-ban. A tengeri napokon lehetősége lesz a luxushajó szolgáltatásait is kipróbálni és kipihenni a sok-sok új élményt! A szigeteket megkerülve az utolsó megálló az angol Southamptonban lesz a La Manche-csatornánál, melyen keresztülhaladva a hajó visszaérkezik Hamburgba. A változó akcentusok miatt még az angolul beszélőknek is biztosan jól fog jönni tapasztalt idegenvezetőnk nyelvtudása és helyismerete! Ismerje meg velünk Skóciát, Írországot és Angliát egy új nézőpontból!

Program:

1. nap Budapest-Hamburg
Indulás Budapestről a déli órákban, utazás Hamburgba közvetlen járaton. Érkezés után transzfer a szálláshelyre, szabad program.

2. nap Hamburg
Reggeli a szállodában, délelőtt szabad program Hamburgban, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 10 fő jelentkezése esetén):
Városnézés Hamburgban     14 900 Ft/fő
A fél napos gyalogos városnézés során felfedezheti a gyönyörű város víziútjait, hídjait és a lenyűgöző kikötőt. Helyi idegenvezetőnk úgy ismeri a várost, mint a tenyerét és megmutat Önnek minden látnivalót, amit érdemes megismerni. Csatlakozzon időutazásunkhoz és fedezze fel Hamburg mai, vibráló városi életét. Fedezze fel a város szívét sétáljon vagy utazzon keresztül a történelmi és kortárs városrészeken. Meglátogatjuk a Szent Mihály-templomot, Hamburg történelmi nevezetességét és a Krameramtswohnungen-t, a céhek idején épült kis lakásokat. Megtekintjük a Elbphilharmonic Hall-t, a történelmi raktár negyedet és Hamburg legújabb ambiciózus építészeti vállalkozását, a HafenCity-t, ami Európa legfontosabb városfejlesztési projektje. A túra során hallani fog a híres hamburgi hattyúkról, hogy lett Hamburg a világ egyik vezető kikötővárosa és miért tartott majdnem 50 évig a városháza újjáépítése egy 1842-es pusztító tűz után. 
A kirándulás nem tartalmaz közlekedési jegyeket és belépőket, melyek a helyszínen fizetendőek.

 

Délután transzfer a kikötőbe, felszállás a hajóra. A hajóra történő bejelentkezést követően elfoglalhatják kabinjukat és megkezdhetik a hajó izgalmas világának felfedezését. Vacsora a fedélzeten.

3. nap tengeren

4. nap Invergorgon
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 10 fő jelentkezése esetén): 
Egész napos kirándulás a Loch Ness-hez, ebéddel    39 500 Ft/fő
A program során az invergordoni kikötőből indulva meglátogatjuk a Loch Ness nyugati partján fekvő Urquhart kastélyt, mely a középkorban Skócia egyik legnagyobb erődje volt. A vár romos állapota ellenére ma a leglátogatottabb skót várak közé tartozik és a Loch Ness-i szörny után kutatók kedvelt kiindulási pontja, hiszen a dombtetőről szinte az egész tó belátható. A maradványok meglátogatása utána az ebédet a Loch Ness Látógatóközpontban fogyasztjuk el, ami után alkalom nyílik a kiállítás meglátogatására is. A kiállítás során megismerhetjük a tóval kapcsolatos kutatásokat és eredményeiket valamint megtekinthető Nessie rekonstruált modellje is.
A kirándulás tartalmazza a belépőjegyet az Urquhart kastélyba és a látogatóközponba, valamint egy kétfogásos ebédet ital nélkül. A hajón esetleg kimaradt étkezéseket a hajótársaságnak nem áll módjában pótolni.

5. nap tengeren

6. nap Greenock
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 10 fő jelentkezése esetén):
Skócia 2 "fővárosa": Glasgow és Edinburgh - egész napos kirándulás                   35 400 Ft/fő
A Greenock kikötőből indulva először Skócia legnagyobb városát, Glasgow-t látogatjuk meg, ahol panorámás városnézésen veszünk részt. A túra során megcsodálhatjuk hogyan őrizte meg a város viktoriánus stílusát és megtekintjük a városháza épületének otthont adó György teret valamint a gótikus katedrálist. Utazásunkat a skót főváros, Edinburgh felfedezésével folytatjuk. Panorámás városnézés során megtekintjük a Princess Street építészeti csodáit, és a várost őrző Edinburgh-i várat. A kikötő felé indulva még megcsodáljuk a skót Parlament épületét is.
A kirándulás nem tartalmaz belépőjegyet és étkezést, ebédelési lehetőség saját költségen lehetséges. A hajón kimaradt étkezéseket a hajótársaságnak nem áll módjában pótolni.

7. nap Dublin
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 10 fő jelentkezése esetén):
Írország fővárosa: Dublin - fél napos városnézés       25 900 Ft/fő
A dublini panorámás városnéző túránk során meglátogatjuk az ír főváros legnagyobb nevezetességeit, a város híres bevásárló utcáját, a Grafton Street-et, a korábban kolostorként működő egyetemet, a Trinity College-t és a szomszédságában található parkot, a St. Stephen’s Green-t. Természetesen a dublini látogatásunkból nem maradhat ki a Szent Patrik Katedrális megtekintése és alkalmunk nyílik résztvenni egy whiskey kóstoláson is az Old Jameson főzdében. Kevés dolog illik annyira egymáshoz mint a whiskey és a jó történetek. A The Bow St. Experience program életre kelti a Jameson gazdag örökségének történetét egy lebilincselő 40 perces italkóstolás keretében, a Írország legnépszerűbb whiskeyének otthonában.
A kirándulás nem tartalmaz belépőjegyet (wishkey gyár látogatás és kóstolás: kb. 15 euró/fő) és étkezést. A hajón kimaradt étkezéseket a hajótársaságnak nem áll módjában pótolni.

8. nap Cork
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 10 fő jelentkezése esetén):
Fél napos városnézés Cork-ban       24 200 Ft/fő
Fél napos kirándulásunk során a 2005-ben Európa Kulturális Fővárosa címet nyert Cork nevezetességeit ismerjük meg. Cork nem csak híres kikötőváros, hanem házigazdája a világhírű Cork Jazz Fesztiválnak és az ismert Murphy's Stout sörének. A városnézés során megtekintjük a Lee partján fekvő Blackrock kastélyt, melyet a 16. században emeltek erődként, ma pedig obszervatóriumként valamint látogatóközpontként működik. Szintén érdemes megtekinteni a Szent Finbarr katedrálist, mely az egykor apátság helyén áll. A város megtekintését a 32 méter magas harangtoronnyal rendelkező Szent Anna templommal zárjuk.
A kirándulás nem tartalmaz belépőjegyet és étkezést. A hajón esetleg kimaradt étkezéseket a hajótársaságnak nem áll módjában pótolni.

9. nap tengeren

10. nap Southampton
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 10 fő jelentkezése esetén):
Stonehenge, Salisbury és Winchester - egész napos körút ebéddel                          36 700 Ft/fő
Programunkat Winchester városának megtekintésével kezdjük, ahol a híres székesegyházon kívül az Artúr király nyomán híressé vált kerekasztalának otthont adó winchesteri kastélyt is megtekinthetjük. A katedrálisban helyezték örök nyugalomra a Büszkeség és balítélet című mű írónőjét, Janes Austint, akinek winchesteri házát és alkalmunk nyílik megtekinteni. A város meglátogatása után a Stonehenge felé vesszük utunkat. A látogatás során megismerhetjük a rejtélyes legendákat és mítoszokat is, melyek körbe veszik a misztikus kőtömböket. A Stonehenge megtekintése után, mielőtt visszatérnénk a kikötőbe még megcsodáljuk az Anglia legmagasabb tornyával rendelkező Salisbury Katedrálist.
A kirándulás nem tartalmaz belépőjegyet (Stonehenge: kb. 20 GBP), de tartalmaz egy háromfogásos ebédet. A hajón kimaradt étkezéseket a hajótársaságnak nem áll módjában pótolni. 

11. nap tengeren

12. nap Hamburg-Budapest
A kikötést követően transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre közvetlen járattal, érkezés a délutáni órákban.

Indulási kikötő: 
Hamburg
Érkezési kikötő: 
Hamburg

Ár tartalmazza

 • a repülőjegyet Budapest-Hamburg-Budapest útvonalon, menetrend szerinti közvetlen járaton,
 • a szállást 1 éjre a hajóút előtt Hamburgban, középkategóriás szállodában, kétágyas szobában, reggelivel,
 • a magyar idegenvezetőt az utazás teljes idejére,
 • a 10 éjszakás hajóutat a választott kabinkategóriában, kétágyas garanciális kabinban,
 • a teljes ellátást a fedélzeten (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és a korlátozott italfogyasztást,
 • a hajón található szórakoztató és sportlétesítmények többségének használatát,
 • a szükséges transzfereket.

Ár nem tartalmazza

 • a kikötői és repülőtéri illetékeket (kb. 126 900 Ft/fő),
 • a magyar nyelvű fakultatív programokat,
 • a kötelező borravalót, mely a helyszínen fizetendő (kb. 10 euró/fő/nap),
 • a kötelező útlemondási biztosítást (1,5%),
 • a fakultatív baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

A csoport min. 20 fő, a magyar nyelvű fakultatív programok min. 12 fő jelentkezése esetén indulnak.

Hajó:

Hajótársaság: 
MSC Cruises

A hajók kialakításában és berendezésében ötvöződik a mediterrán vendégszeretet és kultúra, a klasszikus hajózás hagyományai és a híres olasz konyha. Az 1987-ben alapított, nápolyi székhelyű cég jelenleg a legnagyobb kizárólag olasz tulajdonban lévő hajóstársaság, melynek flottája jelenleg 9 hajóból áll. Akár a kisebb, otthonosabb, meghittebb hangulatú hajókat, akár a nagyobb, sokszínű szolgáltatással rendelkező hajókat választja, az MSC Cruises vendégszeretete biztosítja, hogy utazása felejthetetlen legyen.

Hajó adatok: 

Utasfedélzet: 13.
Utasok száma: 4100 fő maximum.
Kabinok száma:  1751 luxuskabin
Szintek száma: 18
Utazó sebesség:   23.7 csomó - 44km/ó 
Személyzet száma:  1370 fő
Liftek száma: 26

Szolgáltatások: 

4 medence, 1 felnőtt medence, 12 pezsgőfürdő, 3 fő étterem a nemzetközi konyha képviseletében, 21 bár áll az utasok rendelkezésére, 1 tekepálya, különféle sportpályák, fitnesz központ, gyermek részleg, saját mozi, futurisztikus diszkó, kaszinó, játék terem, Aurea Spa (Balneo masszázs, török fürdő, szaunák).

Az MSC hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, rádió, széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

Az MSC Preziosa a flotta leújabb tagja. A hajó a Fantasia besorolású, testvérei: Splendida, Fantasia és Divina. A hajó nagyrészt leginkább a Divina hajóra hasonlít, ám néhány igen megnyerő változás is felfedezhető a fedélzeten. A hajón összesen 1751 luxuskabin található, összesen 100 kabinnal több, mint a testvérhajókon. A kabinok egy része tágasabb kialakítású. Az MSC Yacht Club-ban néhány új, modernebb fejlesztés került kialakításra: méretében nagyobb, rendelkezik kaszinóval, diszkóval, illetve egy "Infinity Pool" gazdagítja a szolgáltatásokat, melyet kizárólag felnőtt utasok vehetnek igénybe. A Yacht Club rendelkezik Aurea Spa kabinokkal, melyek "4D" mozival és Formula 1szimulátorral felszereltek.

 

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!