Anna hercegnő karibi repülős hajóút Magyar idegenvezetővel! MSC Meraviglia

Útvonal: Miami - Isla de Roatan - Belize City - Costa Maya - Ocean Cay MSC Marine Reserve - Miami

1. nap - Felszállás!
Első nap a csoport menetrendszerinti járatokkal indul a napsütötte Miami felé. A landolást követően transzferjárat visz a szállodába.

2. nap - Miami, Everglades és kihajózás
A szállodai, finom reggeli után lehetősége van szabad programon bebarangolni a gyönyörű Miamit, felkeresheti az óceán partot, a mindig vidám, pörgős, de laza város utcáin szívhatja magába a hamisítatlan „amerikai életérzést”. Vagy vegyen részt fakultatív kirándulásunkon, amely az ország második legnagyobb nemzeti parkjába kalauzol el. Az Everglades Nemzeti Park óriási, mocsaras vidékein ezrével hemzsegnek az aligátorok - a félelmetes hüllők izgalmas világát most Ön is megismerheti (biztonságos távolságból). A parkba érve a csoport mocsárjárókra száll, majd felfedezik az emberi kéztől még érintetlen vadon lenyűgöző szépségeit! Ritka állatfajokkal találkozhat: teknőcökkel, madarakkal - és persze sok-sok alligátorral is, miközben megismerheti ennek a páratlan helynek az egyedülálló állat- és növényvilágát. Az utazáson szintén részt vevő parkőrtől számos érdekességet tudhat meg a hely történelméről és jelenéről is. A csónakos kirándulást követően egy félelmetes, de látványos alligátor és vadvilág showt nézhet meg. Majd transzfer a szállodába, a csoport innen közösen utazik tovább a kikötőbe, ahol már vár az MSC Meraviglia!

3. nap - Tengeri nap
Az MSC flottájának igazi gyöngyszeme, amely 2017-es szolgálatba lépésekor a társaság legnagyobb óceánjárója volt - impozáns méretei mindenkit lenyűgöznek! Az 1500 fős személyzet minden tagja az utazók kényelmét szolgálja: a következő egy hétben Ön is ennek a csodálatos hajónak a vendégszeretetét élvezheti. Kezdje a tengernyi programlehetőség felfedezését az éttermek, bárok, kávézók kínálatának a megismerésével. Egy finom reggeli után élvezettel vetheti bele magát az önfeledt szórakozásba - a fedélzeten 12 étterem és több tucatnyi bár és lounge várja az éhes utazókat. Egy hét szinte ahhoz is kevés, hogy mindegyiket végig járhassa!
Élvezze a világszínvonalú show műsorokat, kapcsolódjon ki a karaoke bárban, a komédia klubban. A világ egyik legtökéletesebb tengeri aquaparkjában és a fantasztikus szórakoztató létesítményekben a család minden tagja remekül érezheti magát - korosztálytól függetlenül. Esténként két alkalommal is - a hét hat napján - az MSC Meraviglia vendégei a káprázatos Cirque du Soleil társaság varázslatos programjában gyönyörködhetnek, akár egy fantasztikus vacsorával egybe kötve. A kifejezetten a társaság számára épült Carousel Lounge-ban ultramodern, 21. századi környezetben élvezheti egyszerre akár 450 vendég a társulat egyedülálló repertoárját.

4. nap - Isla de Roatan, Honduras
Ne keresse tovább a földi paradicsomot - a világ egyik legszebb tengerpartja csábít néhány óra önfeledt napozásra Hondurason. A fakultatív* programot választó utasaink a kikötőből egy nagyjából félórás transzferrel jutnak el Big French Key kikötőhöz, ahonnan motorcsónakokkal jutnak át az öt percre levő, varázslatos szigetre. A csöndes és félreeső hely pazar lehetőséget kínál a kikapcsolódásra: a gyönyörű trópusi környezetben, a pálmafák és mangrove erők árnyékában teljesen kikapcsolhat a hétköznapok rohanásából. Felejtsen el mindent, és élvezze a friss óceáni szellőt, a szikrázó napsütést és engedje és a hullámok csábításának! A tengerparton néhány, szabadon használható kajak várja azokat, akik a hullámokat saját erejükkel lovagolnák meg a békés lagúnában - ússzon, napozzon, álljon be egy tengerparti röplabda meccsre. Élvezze a finom büfé ebédet (az ár étkezést és egy üdítőt tartalmaz).
Fontos információ: úszó felszerelést, törölközőt, naptejet, rovarriasztót, kalapot, napszemüveget és valamennyi készpénzt ajánlott magával hoznia a strandra.

5. Nap - Belize City, Belize
Tartson velünk egy egzotikus kirándulásra, ahol a résztvevők Belize egyetlen igazi városias települését, valamint egy majmok számára létesült menedékhelyet is felkeresnek. A fakultatív* program Belizevárosban indul, ahol az idegenvezetőtől a karibi ország történelméről, kultúrájáról és az itt élők mindennapjairól is megtudhat sok-sok érdekességet. A gyarmati kor építészetének lenyűgöző remekei mellett változatos látnivalók kerülnek sorra. Majd irány a gyönyörű vidék: vár a Pávián Menedékhely! Ebben a világszinten úttörő kezdeményezésben helyi földművesek is részt vesznek. A fekete bőgőmajmok mellett más állatok, páviánok, majmok számára is menedéket jelent ez a terület, ahol természetes környezetükben élhetnek háborítatlanul. A munkát egy amerikai főemlőskutató és egy helyi farmer kezdte, mára már kétezernél is több majom számára biztosítanak védelmet és menedéket.  Az „állati jó” kirándulás után a helyi szokásokkal is megismerkedhet: ellesheti a kefekötők mesterségét, bepillantást nyerhet a rizsverés fortélyaiba, és egy igazi helyi különlegességet, a kesudió-bort is megkóstolhatja.
Az ebédet az „Iguana Stop” étteremben költik el a kirándulók, ahol hagyományos belize-i fogásokat kóstolhat meg: csirkepörkölt, rizzsel és babbal, káposztasalátával. A következő megálló a Belize Állatkert és Trópusi Oktatóközpont. A 29 holdon elterülő, trópusi vadaspark a helyi élővilág csodálatos parádéja, ahol szüleik által elhagyott és árván maradt állatokat, fogságban született állatokat, valamint más állatkertektől kapott „lakókat” ismerhet meg. Az idegenvezetőtől sok-sok érdekességet hallhat a barangolás közben, mielőtt a csoport visszatérne a hajóhoz.
Fontos megjegyzés: a kiránduláson csak 5 év fölötti utasaink vehetnek részt. A kirándulás során hosszabb távot kell sétálni, és hosszasan kell állni is. A résztvevőknek nyilatkozatot kell aláírniuk, amely csak angol nyelven áll rendelkezésre. Terhes nők a kiránduláson nem vehetnek részt. Korábbi vagy jelenlegi nyak sérüléstől szenvedő, mozgásukban korlátozott utasaink, valamint egyéb egészségügyi problémákkal (pl. vakság, egyensúly hiány, stb) utasaink nem vehetnek részt a kiránduláson.

6. nap - Costa Maya, Mexico
Ússzon együtt a delfinekkel fakultatív* kirándulásunkon, ahol egy életre szóló kaland várja: simogasson, puszilkodjon palackorrú delfineket! A kikötőben a csoportot barátságos idegenvezetők fogadják, akik röviden ismertetik a nap programját, majd egy öt perces sétát követően a Delfin Parkhoz érkeznek, ahol mindenki saját kabint és mentőmellényt kap. Egy néhány perces biztonsági ismertetőt és rövid eligazítást követően a következő fél órát a vízben töltheti a tengerek legvidámabb élőlényeivel! Élvezze ki minden pillanatát a nagy találkozónak: a delfinek játékos állatok, kedvelik a simogatást de akár a híres delfin-puszi mutatványt is begyakorolhatja. Egy félig a vízbe merülő platformon állva találkoznak a delfinekkel, ahonnan a mélyebb vízbe vezetik Önöket, itt már együtt úszhat a barátságos állatokkal. Készüljön fel: a delfinek gyorsasága, elegáns és kecses manőverei Önt is le fogják nyűgözni!
Fontos megjegyzés: hát- és nagyproblémákkal küszködő vendégeink, valamint terhes nők a programon nem vehetnek részt. A kiránduláson csak 8 év fölötti és legalább 106 cm magas vendégeink vehetnek részt. A fényképezőgépeket és más értéktárgyakat az öltöző szekrényben kell hagyni, fényképezőgépet nem vihet a vízbe. A kirándulásról készülő fotók árát a részvételi díj nem tartalmazza, de azok megvásárolhatóak a helyszínen. Kérjük biológiailag lebomló naptejet, törölközőt, bankkártyát/készpénzt (az esetleges vásárlások fedezetéként), valamint váltó ruhát hozzon magával. Minden résztvevőnek nyilatkozatot kell aláírnia, ez csak angol nyelven elérhető.

7. nap - Tengeri nap
Az MSC Meraviglia nem köt ki - élvezze a bőséges fedélzeti programkínálatot egész nap a tengerek hullámait szelve! A szikrázó napsütésben szinte „kötelező” program néhány órát egy napozóágyon eltölteni valamelyik medence partján. A Polar Aquaparkban számos vízi csúszda, több medence és változatos programlehetőségek várják a fiatalokat és idősebbeket egyaránt. Ha némi testmozgásra vágyik, az MSC Gym fantasztikus panorámával várja, de felkeresheti a számos pálya egyikét. Futball vagy kosárlabda, tenisz vagy bowling - higgye el: a tengereken utazva egészen új élmény lesz bármelyik labdajáték! A családok fiatalabb tagjait az élethű F1 szimulátor, játékterem, a még ifjabbakat babajátszóház (Chicco), mini és junior klub (3-11 évesek számára) várja (LEGO).
Ha a test és lélek számára egyaránt felüdítő programot választana: keresse fel a díjnyertes Aurea Spa profi masszőreit, vegye igénybe a tucatnyi spa kezelés egyikét, vagy frissüljön fel a török fürdőben, aroma teremben vagy szaunában! Az MSC Meraviglia azonban egyéb meglepetéseket és izgalmas lehetőségeket is tartogat. A legnagyobb tengeri LED-dóm éjjel-nappal vizuális varázslattal csábít: a 480 m2-nyi felületen fantasztikus animációk keltik életre a napfelkeltét, legnyugtát és a gyönyörű, csillagfényes éjszakákat.

8. nap - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas
Töltsön el egy egész napot az MSC új magánszigetén - melyet kizárólag a társaság utasai látogathatnak! Páratlan vendégszeretet várja Önt ebben a paradicsomi környezetben, melynek az első vendégei között lehet: a sziget 2019. november 9-től várja az utazókat. Az esti órákban egy emlékezetes fakultatív* programlehetőségre invitáljuk: a csillagászati témájú kiránduláson a Karibi éjszaka ragyogó csillagait fedezheti fel! A csoport a Földhöz közeli bolygók, és a távoli galaxisok lenyűgöző szépségében gyönyörködhet. A kísérők egy finom üdvözlő itallal várják, miközben mély csillagászati ismeretekkel bíró előadótól lenyűgöző érdekességeket hallhat a világűrről és a Naprendszerünkről is. Az előadást a legmodernebb technikai berendezések segítségével szemlélteti és mutatja meg a lenyűgöző csillag konstellációkat, bolyókat, csillagködöket és galaxisokat.
Fontos információ: a fakultatív program időjárásfüggő. Alkoholos italokat csak 21 év fölötti vendégek fogyaszthatnak.

9. nap - Miami
A hajó visszaérkezik az amerikai partokhoz, kikötést és a kabinok elhagyását követően legyen vendégünk egy ajándék városnézésre! A csoport az örökké pezsgő Miami legszebb látnivalóit keresi fel. Az előző évszázad elején egy aprócska, poros településből igazi világvárossá kinőtt floridai üdülőközpont egyik nevezetessége az Art Deco negyed, melynek ragyogó színekben pompázó, jellegzetes házai ezernyi filmből lehetnek ismerősök. A világ legnagyobb kikötőjéből indulva a csoport nem csak ide, de a virágzó kubai közösségnek otthont adó Little Havanna negyedbe, a Coconut Grove-ra, Key Biscayne-hez és még számos más látnivalóhoz is ellátogatnak. A program végén lehetőség van egy fakultatív* ebéden részt venni, rövid szabadidős programot követően transzferjárattal utaznak a repülőtérre, ahonnan menetrendszerinti járatokkal indulnak haza Budapestre.

10. nap - Budapest
Tíz nap gondtalan kikapcsolódás után kellemesen feltöltődve érkeznek vissza a kirándulók a magyar fővárosba. Bízunk abban, hogy Ön is életre szóló élményekkel tér haza otthonába - mi biztosak vagyunk abban, hogy ez a varázslatos karibi körutazás az Ön számára is életre szóló élményekkel zárul majd. 

Tervezett menetrend:

Nap Kikötő Érkezés Indulás
vas. Miami, United States - 17:00
hét. Tengeri nap - -
kedd Isla de Roatan, Honduras 09:00 17:00
sze. Belize City, Belize 08:00 18:00
csüt. Costa Maya, Mexico 08:00 17:00
pén. Tengeri nap - -
szo. Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 09:00 23:55
vas. Miami, United States 07:00 -

Az útlevélnek még 6 hónapig kell érvényesnek lennie a kiutazás után. ESTA engedély beszerzése az utazás feltétele! ETA engedély a kanadai programokon való részvételhez szükséges.
BEUTAZÁSI SZABÁLYOK:A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.

A részvételi díjak kétágyas kabinban történő elhelyezés esetén és személyenként értendők.

Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón
Min. létszám: 20 fő

A weboldalon szereplő árak nem minősülnek ajánlattételnek, az ajánlatkérést követően értékesítő munkatársunk küldi meg a pontos és részletes árajánlatot és feltételeket.

Az esetleges hibákért és elírásokért előre is elnézést kérünk.

Indulási kikötő: 
Miami
Érkezési kikötő: 
Miami

Ár tartalmazza

Kiutazás költségét és a szükséges transzfereket a programleírás szerint, felkészült, helyismerettel és elmélyült tudással rendelkező idegenvezető kíséretében magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt (fakultatív program esetén csak abban az esetben, amennyiben a megjelölt minimum létszámú résztvevő jelentkezik arra), teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, valamint útlemondási (sztornó) biztosítást.

Ár nem tartalmazza

Illetékeket és adókat, kötelező borravalót, a választható fakultatív programokat, vízumot és vízumdíjat (amennyiben az szükséges), illetve a hajón a személyre szabott szolgáltatások díjait, egyéb személyes kiadásokat.

Hajótársaság: 
MSC Cruises
Hajó adatok: 

Épült: 2017-ben, a flotta tagja 2017 óta
Méretek: 167 600 tonna, 315,83 m hosszú, 65 m széles.
Utasok száma: 5.714 fő
Kabinok száma: 2 244
Személyzet:  1540 fő
Sebesség: 22.7 csomó
Áram: 110/220 V
Utas deckek: 14
Liftek száma: 32 (19 a vendégek számára)

Szolgáltatások: 

3 kültéri, 1 beltéri medence, 9 jacuzzi, 3 csúszda, 12 étterem, 20 bár, SPA részleg (1 100 nm), napozóterasz, futópálya, kosárlabda pálya, színház, konferenciatermek, diszkó, 10 különböző tánctér, 7 különböző gyermekklub, videojátékok, társasjátékszoba, boltok, pókerszoba, kaszinó, fotókiállítás, művészeti galéria, fotóbolt, könyvtár, Forma 1 szimulátor, Star Wars videójáték és szimulátor.

Az MSC Cruises legújabb zászlóshajójának neve, nem meglepő módon „csodát” jelent. Az MSC Meraviglia kifinomult ötvözete az olasz eleganciának a legkorszerűbb technológiának és a formabontó dizájnnak. A promenád mennyezetét egy 480 m2-es LED képernyő alkotja, vizuális mágiával varázsolják elő a napkeltét, a romantikus naplementét és a csillagos égboltot. A Carousel Lounge-ban a világhírű Cirque du Soleil speciálisan az MSC Meraviglia fedélzetére megálmodott produkciók ejtik ámulatba a vendégeket. Az „okos” megoldások fellegvára, hiszen már nemcsak fedélzeti kártyát, hanem karperecet is használhatnak a vendégek vásárlásra, több száz interaktív képernyőn foglalhatnak időpontot az Aurea Spa kezeléseire, színházi előadásokra és speciális éttermekbe. Mi több, vásárláskor a virtuális tükör segítségével próba nélkül is megtudhatják, hogy a kiválasztott ruhadarab hogy mutatna. Mindezek mellett a felhőtlen kikapcsolódásért a bowling-pálya, Formula 1 szimulátorok, a világ különlegességeit tálcán kínáló éttermek, medencekomplexum és aquapark felel.

Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások, edzőterem használat, animációs programokon való részvétel, törzsutas pontok gyűjtése.

Fantastica: a „Bella” kategóriát kiegészítő szolgáltatások, 24 órás szobaszerviz, reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.

Élménytipusok:

BELLA:
kabintípus kiválasztása
ülőhely foglalás az étkezéseknél (szabad kapacitás függvényében)
büfé a nap 20 órájában
Broadway stílusú szórakoztatóprogramok
medence
panoráma fitnesz terem
sportolási lehetőségek
MSC pontgyűjtési lehetőség

FANTASTICA Bella, plusz:
jobb elhelyezkedésű szobák foglalása
24 órás szobaszervíz
szervezett gyermek programok

AUREA: Fantastica, plusz:
wellness csomag, spa szolgáltatások
1 masszázs
welcome koktél
thermál részleg korlátlan használata
fürdőköpeny és papucs
all inclusive italcsomag

MSC YACHT CLUB:
24 órás komornyik szolgáltatás
all inclusive a la carte étkezés a privát étteremben
korlátlan italfogyasztás
The One Sun Deck terasz használata
Top Sail étterem használata

WELLNESS:
modern fitness felszerelések használata
egészségfelmérés
egészséges ételek és italok fogyasztása
személyi edző
személyre szabott fitness program
edzőruhák tisztítása

Belső kabin: 16 nm,  légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), fürdőszoba zuhanyzóval,  interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében) ), minibár, széf, Bella, Fantastica vagy Wellness szolgáltatással.

Külső kabin: 15-18 nm, légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), fürdőszoba zuhanyzóval, interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében) ), minibár, széf, Bella, Fantastica, vagy Wellness szolgáltatással.

Balkonos kabin: 19 nm, légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), tágas szekrény, fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében), minibár, széf, Bella, Fantastica, Aurea vagy Wellness szolgáltatással.

Family külső kabin: 2 db egymásba nyíló háromágyas kabin 6 fő részére, 2 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf, Fantastica szolgáltatással.

Family balkonos kabin: 2 db egymásba nyíló háromágyas kabin 6 fő részére, 1 balkon, 2 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf, Fantastica szolgáltatással.

Super Family: 2 db egymásba nyíló háromágyas kabin 6 fő részére, 2 balkon, 2 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf, Fantastica szolgáltatással.

Super Family Plus külső kabin: 3 db egymásba nyíló kabin 10 fő részére, 3 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf, Fantastica szolgáltatással.

Super Family Plus balkonos kabin: 3 db egymásba nyíló kabin 10 fő részére, 2 balkon, 3 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf, Fantastica szolgáltatással.

Lakosztály balkonnal: kb. 28-38 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf, Aurea szolgáltatással.

Emeletes lakosztály: 52 m2, első emeleten nyitott nappali/étkező kanapéval, mely franciaággyá alakítható, második emeleten hálószoba franciaággyal (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, 1 fürdőszoba káddal, 1 fürdőszoba zuhanyzóval, interaktív tévé, 2 telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf, Aurea szolgáltatással.

MSC Yacht Club belső kabin: kb. 16 m2, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, Nespresso kávégép, széf, MSC Yacht Club szolgáltatással.

MSC Yacht Club Deluxe lakosztály: kb. 28 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, Nespresso kávégép, széf, MSC Yacht Club szolgáltatással.

MSC Yacht Club Wellness Deluxe lakosztály: kb. 28 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, kávégép, széf, Technogym Kinesis fitness gép, Wellness szolgáltatással.

MSC Yacht Club Royal lakosztály: 65 m2, 40 m2 balkon, franciaágy, légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, hűtőszekrény, Nespresso kávégép, bárpult, széf, MSC Yacht Club szolgáltatással.

Az MSC hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, rádió, széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!