Kanada és New England Repülős hajóút Magyar idegenvezetővel! Regal Princess

Útvonal: New York - Newport - Boston - Portland - Saint John - Halifax - New York

A 2014-ben átadott hajó a Princess hajóosztályhoz tartozik. A fedélzetén igazi különlegességnek számít a 39 méteres tenger feletti magasságban lévő SeaWalk üvegpadlójú függőhíd, ahol valóban az utasok lába alatt terül el az óceán. Szintén egyedi a többi hajótársasághoz, sőt a Princess korábbi hajóosztályaihoz is képest duplájára növelt szabadtéri filmszínház, mely az egész nap folyamán szórakoztatja az utasokat hol a legfrissebb mozifilmekkel, hol koncertekkel hol pedig útifilmekkel a következő desztinációkról. A Regal Princess fedélzetén öt étterem, számos bár és lounge, díjnyertes Spa-központ, megannyi sportolási és szórakozási lehetőség, medencekomplexum és elkülönített patio rész is a maximális kikapcsolódást szolgálja.

1. nap: Elutazás Budapestről menetrend szerinti, közvetlen repülőjárattal New Yorkba. Érkezést követően transzfer a szállodába, bejelentkezés a szobák elfoglalása majd szabadidő a nap hátralévő részében.

2. nap: A reggelit követően egész napos fakultatív városnézés New Yorkban. Sétahajózás a Szabadság-szoborhoz, Downtown és Midtown felkeresése, ebéd egy helyi étteremben majd látogatás az Empire State Building épületében.

3. nap: Reggeli majd kijelentkezés a szállodából, transzfer a kikötőbe. Bejelentkezés a Regal Princess fedélzetére, kabinok elfoglalása. Vacsora és szállás a hajón.

4. nap: Reggeli órákban érkezés Rhode Island kikötőjébe. A milliárdosok városának is nevezett Newport a XIX. századi arisztokrácia kedvelt nyaralóhelyének számított. A kor leggazdagabb és legbefolyásosabb családjai, mint a Rockefellerek, Astorok és Vanderbiltek építkezéseinek során a várost csak Amerika Versailles-jaként emlegették. A félnapos fakultatív program során meglátogathatják a vasútmágnás Vanderbilt család számára itáliai reneszánsz stílusban épített villát, melyet Richard Morris Hunt tervezett és mai árfolyamon 200 millió dollárba került a kivitelezése. A keleti parti sziklákra épült kastélynak magyar vonatkozása is van, hiszen Széchenyi László egy Vanderbilt lányt vett feleségül és leszármazottai mai is a kastély lakói. Ezt követően a nevéhez hű Marble House felkeresése, melyet 152 000 m2 márvány borít. Délutáni órákban visszautazás a kikötőbe, vacsora és szállás a hajón.

5. nap: Érkezés a délelőtti órákban az amerikai függetlenség bölcsője ként is ismert Boston városában. Amerika legrégebbi metropoliszaként számos felfedezésre váró helyszínt tartogat, mint például a Szabadság ösvényét, mely az Egyesül Államok történelmének fontos állomásait mutatja be. Ha Amszterdam a kerékpárok városa, akkor Boston a sétálók városa, hiszen rengetegen gyalogosan érik el a tervezett úti célt. Sok tekintetben használhatjuk Bostonra az első kifejezést: itt nyílt meg az ország első nyilvános parkja a Boston Common és az első nyilvános könyvtára, az 1848-ban alapított Boston Library, melynek homlokzatán olasz reneszánsz stílusjegyek fedezhetőek fel. A fakultatív program végigvezeti a látogatókat a vörös téglával kirakott Szabadság ösvényén: Boston Common-tól indulva érinti a lenyűgöző aranykupolás New State House épületét, az 1773-as bostoni teadélutánt megelőző gyülekezőhelyként szolgáló Old South Meeting House-t és a Copley teret. A téren található a román stílusú Szentháromság templom, a Public Library és New England legmagasabb, modern épülete a John Hancock torony. Egy part menti étteremben elogyasztott ebédet követően látogatás a Salem Boszorkány Múzeumban, mely az egykori boszorkánykultuszt mutatja be hitelesen. Délutáni órákban transzfer a kikötőbe, vacsora és szállás a hajón.

6. nap: Kikötés Maine legnagyobb városában Portlandben a reggeli órákban. A britek által 1632-ben alapított város fontos halászati és kereskedelmi csomópont volt az államban és először Casco néven emlegették. Portland néven 1786-ban került fel a térképre. Napjainkban is igen élénk halászati- és kereskedelmi kikötő és egyben az állam kulturális, társadalmi és gazdasági fővárosa is.

7. nap: Érkezés a kora reggeli órákban Saint John kikötőjébe, ahol a fakultatív kirándulás keretein belül a történelmi városrész felkeresése, melyet az 1877- es fekete szerdaként is ismert tűzvészt követően építettek újjá és ahol Kanada legszebb viktoriánus stílusú épületei találhatóak. Ezt követően a Carleton Martello parti toronyerőd megtekintése, mely 1805-ben épült és ahonnan csodás panoráma nyílik Saint John városára. Ebédet követően utazás a Reversing Falls Rapids-hoz, ahol Kelet-Kanada legnagyobb folyói és a világ legerőteljesebb áramlatai kerülnek szembe egymással. A Fallsview Parkból nézve varázslatos látványban lehet része a látogatóknak. A helyi piacon mindig nagy a nyüzsgés, könnyű elvarázsolódni a helyi portékáktól roskadozó pultok és kirakatok látványától és megtekintetni a brunswicki iparművészek alkotásait. Délután folyamán továbbutazás St. Martin halászfalujába, ahol szabadidő keretében mindenki a maga tempójában fedezheti fel a halászfalu szegleteit. Vacsora és szállás a hajón.

8. nap: A reggeli órákban kikötés Halifax városában, mely az egyik első angol település volt. A XVIII. században ismerték fel a térség katonai és tengerészeti jelentőségét. A fakultatív program során utazás Peggy’s Cove-ba, egy védett öbölben fekvő idilli halászfaluba, ahol lehetőség adódik a helyi hamisítatlan mézeskalács és az új-skóciai halászlé kóstolására is. A gránittömbök sokaságából magasodik a képeslapokról is sokszor visszaköszönő világítótorony, melyet 1914-ben építettek. Nyaranta postahivatalként is működik és számos művészt megihletett már. A kikötőbe vezető úton Halifax nevezetességei is a látogatók szeme elé tárulnak, mielőtt visszaérkeznének a Regal Princess fedélzetére. Vacsora és szállás a hajón.

9. nap: Egész napos hajózás New York irányába. Érdemes ezen a napon még becsatlakozni a számos fedélzeti program valamelyikébe, felfedezni a hajó még ismeretlen pontjait vagy csak felidézni az elmúlt hét élményeit.

10. nap: Kikötés a reggeli órákban New Yorkban. Kijelentkezés a fedélzetről, majd panorámás városnézés a Nagy Almában, mely a legfontosabb nevezetességeket is érinti, mint például: a Times Square-t, a Central Parkot, a Rockefeller Centert és a Wall Street-et is. Délutáni órákban transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre, átszállással.

11. nap: Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

Fakultatív kirándulások:
- New York: 39.000 Ft/fő
- Newport: 37.000 Ft/fő
- Boston: 59.000 Ft/fő
- Portland: 29.000 Ft/fő
- St. John: 49.000 Ft/fő
- Halifax: 25.000 Ft/fő

A fakultatív programokat minimum 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén kíséri magyar idegenvezető. A részvételi díjak kétágyas kabinban történő elhelyezés esetén és személyenként értendők.

Vízum: A magyar állampolgárok vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, maximum 90 napos tartózkodásra. Ez kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. A vízummentességi programban részt vevő országokból nem léphetnek be többé vízum nélkül az Amerikai Egyesült Államokba azon állampolgárok, akik 2011. március 11. után Iránba, Irakba, Szudánba vagy Szíriába utaztak. A beutazási korlátozás ugyanakkor érvényes azokra, akik kettős állampolgársággal rendelkeznek: a vízummentességi programban részt vevő ország állampolgárai, emellett iráni, iraki, szudáni vagy szíriai állampolgárok is. Nekik ezentúl a szokásos vízumkérelmet kell benyújtaniuk az adott ország amerikai nagykövetségén vagy konzulátusán.

A magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

Hajós utazásainkra speciális utazási feltételek vonatkoznak, melyekről irodánkban kaphat részletes felvilágosítást.

Indulási kikötő: 
New York
Érkezési kikötő: 
New York

Ár tartalmazza

Utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest – New York – Varsó – Budapest útvonalon, 7 éjszakai szállás a kiválasztott kabinkategóriában Regal Princess fedélzetén és 2 éjszakai szállás háromcsillagos szállodában New York-ban, teljes ellátás a fedélzeten (korlátozott italfogyasztással), New Yorkban reggeli, félnapos városnézés New Yorkban, autóbuszos transzferek, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt.

Ár nem tartalmazza

Illetékek, kötelező szervizdíj, ESTA engedély, útlemondási biztosítást.

Hajótársaság: 
Princess Cruises
Hajó adatok: 

Méretek: 141 000 tonna, 330 m hosszú, 38 m széles
Utasok létszáma (kétágyas elhelyezéssel) 3560 fő
Kabinok száma: 1 780
Személyzet:1 400 fő
Sebesség: 22 csomó
Áram: 110V 
Utasfedélzet: 15

Szolgáltatások: 

4 medence, 8 jacuzzi, 15 étterem (ebből 3 fő étterem), 10 bár, SeaWalk® - tenger feletti sétány, vízi show műsor, színház, kaszinó, „Movies under the Stars” medenceparti mozi, Lotus Spa (szauna, gőzkabin, kezelések) és fittnesz-terem, minigolf, sportpálya, boltok, esküvői kápolna, gyerekrészleg, játszószobák korosztályonként.

A 2014-ben épült Regal Princess fedélzetén tökéletes egyensúlyban van a könnyed szórakozás, és a kifinomult elegancia. A Princess Cruises hajóinak legjavát tartogatja utazóinak: üvegaljú sétány 12 méterrel a víz felett (SeaWalk®), grandiózus Piazza, mozizás a csillagok alatt, változatos ínyencségek, kényelmes kabinok, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek széles palettája. 

Belső kabin: (342 db) kb. 15 m2, franciaágy (igény szerint 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, lapos képernyős tévé, telefon, minibár, széf.

Balkonos kabin: (730 db): kb. 20 nm (balkonnal), a balkonon 2 szék asztallal,  franciaágy (igény szerint 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, lapos képernyős tévé, telefon, minibár, széf.

Deluxe ​balkonos kabin: (358 db): 21-26.  nm (balkonnal), a balkonon 2 szék asztallal,  franciaágy (igény szerint 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, lapos képernyős tévé, telefon, minibár, széf.

Minilakosztály: (314 db): kb. 30 nm (balkonnal), a balkonon 2-4 szék asztallal, külön  franciaágy (igény szerint 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, hajszárító, 2 lapos képernyős tévé, telefon, minibár, széf, indulás napján egy pohár welcome pezsgő.

A Princess hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV,  széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!