Karibi különlegességek Repülős hajóút Magyar idegenvezetővel! MSC Divina

Tervezett útvonal: Miami - Everglades - Falmouth - Colon - Puerto Limon - Isla de Roatan - Costa Maya - Ocean Cay MSC Marine Reserve - Miami

1. nap - Miami
A csoport az első napon menetrendszerinti járatokkal utazik Miamiba. Florida napsütötte üdülővárosában buszos transzfer szállít a Miami Beach-en található szállodába. A sok-sok mérföld hosszú, homokos tengerpart a közösségi élet színtere éjjel-nappal. Napközben barnuló vágyó turisták, helyiek élvezik a Nap éltető sugarait a nyugágyakon, hogy azután az éjszakai órákban legendás partik véget nem érő sorozatának adják át a helyet. A látképet egyik oldalról a gyönyörű Atlanti-óceán, a másik kézről pedig a karcsú felhőkarcolók szegélyezik. Kihagyhatatlan látvány!

2. nap - Miami, Everglades és kihajózás
Rövid: Szabad program Miamiban · Kirándulás az Everglades Nemzeti parkban* · Aligátor- és vadvilág-show*
Leírás: Barangoljon Miamiban, fedezze fel az álomszép tengerpartot vagy a város építészeti remekműveit a felhőkarcolóktól az Art Deco színes házaiig. Vagy csatlakozzon fakultatív* kirándulásunkhoz és fedezze fel a háborítatlan természet vad szépségét az ország második legnagyobb nemzeti parkjában! Az Everglades Nemzeti Parkban lenyűgözően szép természeti környezet, változatos növény- és állatvilág várja - és sok-sok aligátor! A környék lápvidékét légcsavaros mocsárjárókkal fedezik fel a kirándulók, akik a barangolás végén egy félelmetes aligátor- és vadvilág-shown is részt vehetnek - természetesen csak biztonságos távolságból.
A délutáni órákban a csoport a szállodából buszos transzferrel utazik a kikötőbe, ahol már vár a fenséges MSC Divina!

3. nap - Tengeren
Az olasz színésznő legenda, Sophia Loren által inspirált fenséges tengerjáró, hosszú utat tesz meg a jamaicai partok felé haladva. Az egész napot a fedélzet tengernyi programkínálatának alaposabb feltérképezésével töltheti! Kezdje a reggelt valamelyik nagyszerű étteremben, a finom fogások után sport- és szabadidős programok, világszínvonalú szórakozási lehetőségek várják. Tapasztalja meg az igazi, hamisítatlan mediterrán életérzést a tengereket szelve a kő piazzán, sétáljon a káprázatosan szép, Swarovski kristályokkal kirakott lépcsőn, vagy lazuljon el az álomszerű „Végtelen” medencében - ahol a víztükör egybeolvad a horizonttal...

4. nap - Falmouth, Jamaica
Rövid: Barangolás és szabadidős program Falmouthban
Leírás: *A falmouthi fakultatív programlehetőség még egyeztetés alatt van, a későbbiek során kerül pontosításra. Az alábbi szöveg rövid kedvcsináló a jamaicai város megismeréséhez*. Fedezze fel Falmouth-t, egy hamisítatlan karibi, tengerparti városkát! A település régi épületei: a tengerre néző bíróság, az oszlopos posta, a Market Street - mind-mind a helyi nyüzsgő élet központjai a mai napig. A város egyik felén kőből épült raktárépületek sorakoznak, melyeken bizony nyomot hagyott az idő vas foga. Másfél-két évszázaddal ezelőtt ez a cukor-, rum- és rabszolgakereskedelem központjai voltak. A szomszédos baptista paplak mindezzel éles kontrasztban áll: William Knibb, ismert emberi jogi harcos, a rabszolgaság elleni küzdelem egyik vezéralakja emelte azt. Az épületet néhány évvel ezelőtt régi pompájában újították fel.

5. Nap - Tengeri nap
A hajó fedélzetén található, tucatnyi bár, étterem, lounge kínálata csak Önre vár, hogy felfedezze! A finom falatok és jóleső koktélok után szinte kötelező csobbanni egyet valamelyik medencében - vagy kényelmesen hátra dőlni egy nyugágyon valamelyik napozóteraszon. Az Aqua parkban kedvére hódolhat a vizes örömöknek.
Az esti órákban egészen másfajta szórakozási lehetőségekkel csábít a tengerjáró... A Pantheon színházban káprázatos show műsorok várják, a Casino Veneziano csillogó falai között pedig Önre is rámosolyoghat a szerencse!

6. nap - Colon, Panama
Rövid: Hajókázás a Panama-csatornán* · Miraflores tó · Csendes-óceán és Pacific port
Leírás: Vegyen részt egy feledhetetlen kiránduláson, amely a modern világ egyik igazi mérnöki csodájához, a 77 kilométer hosszú Panama-csatornához kalauzolja el! A fakultatív* programon a buszok a Gamboa Dredging Division vagy a Cucaracha kikötőhöz viszik, ahonnan komppal indulnak a Panama-csatorna felfedezésére. A kirándulás a Gaylard Cut-nál kezdődik - amelynek megépítése az egész csatorna építésének talán legnagyobb kihívását jelentette. Az áthaladást követően a Pedro Miguel Locks-hoz érkezik a csoport a Miraflores-tó felé haladva. A Csendes óceánhoz közelítve a Centinnial és az America’s hidak alatt is áthaladnak. A Pacific port már a világ túlsó felének a bejárata: ez már a Csendes-óceán! Innen buszokkal haladnak vissza a kirándulók az MSC Divina-hoz. Az utazásról a résztvevők emléklapot kapnak, amely nem csak a két óceánt összekötő csatorna felkereséséről tanúskodik, de arról is, hogy az utazással hozzájárultak a létesítmény kibővítési munkálataihoz.
Megjegyzés: Az áthaladó hajókra a helyi hatóságok szabályai vonatkoznak. Az utazási idő a csatorna forgalmától függően változó lehet. Esetenként a kirándulás menetrendje megváltozhat, és az Atlanti oldal helyett a Csendes-óceáni oldal irányába haladhatnak. A kirándulás kb. 1,5 órás buszos utazást is tartalmaz.

7. nap - Puerto Limon, Costa Rica
Rövid: Dzsungel túra* · Légi villamossal az esőerő fölött* · Egzotikus állatok és növények*
Leírás: Fedezze fel a gyönyörű dzsungelt, a lenyűgöző élővilágot egy fakultatív* kirándulás kertében - amely a „costa ricai Amazonnak” is nevezett őserdő két lélegzetelállító helyére is elkalauzol! A kikötőből a busz a sziget északi partvidékére fordul rá, és már útközben sokat felfedezhet az ország káprázatos biológiai sokszínűségéből. A Tortuguero csatornánál a kirándulók csónakokba szállnak. A fényképezőgépeket ajánlott előkészíteni: színpompás orchideák, vízililiomok mellett vadon élő krokodilokat, pókmajmokat, vidrákat láthat - de az élesszeműek akár a remekül rejtőzködő jaguárokat is kiszúrhatják! A varázslatos erdőben több, mint 500 faj él. A visszafelé vezető úton a csoport a Veragua Esőerdő Parkban is megáll, ahol különböző állatok élőhelyeit kereshetik fel. Kígyók, gyíkok várják a hüllőknél, kétéltűek serege a békáknál és mesebeli pillangók a pillangókertben. A látogatóközpontban büféebédet fogyaszthatnak el, majd irány a „légi villamos”! A drótpályás felvonóból fantasztikus kilátás nyílik a parkra. Nézzen le a lombkoronák magaságából a lent nyüzsgő életre, a „földszinten” tukánok, lajhárok, bőgőmajmok élnek. A folyóparthoz érve sétálva folytatódik a kirándulás: egészen az „Óriások ösvényéig”, amely az égig nyúló fáiról kapta a nevét, majd a Puma vízesés érintésével visszatérés a felvonóhoz, amely a kutató laboratóriumokhoz szállít vissza. A kirándulás végén némi szabadidő eltöltésére is lehetőség lesz, majd busszal irány a kikötő.
Fontos megjegyzés: az utasok kérjük, hogy kényelmes, zárt cipőt, könnyed ruhát viseljenek, magas faktorszámú naptej használata ajánlott! Ne felejtse a fedélzeten a kameráját, és legyen Önnél sapka/napellenző valamint esős időre való ruházat is. A programon terhes nők nem vehetnek részt. A kiránduláson az útszakasz egy része rázós lehet. A Puma vízeséshez mintegy 350 lépcső vezet fel (mindkét irányba), és egyenetlen talajon kell járni. A kirándulásnak ezen a szakaszán mozgásukban korlátozott utasaink nem vehetnek részt. A Veragua esőerdő „Eco-Adventure” kiránduláson mankóval, kerekesszékkel valamint összehajtható, könnyű elektromos robogóval (max. 45 kg) közlekedő utasaink is részt vehetnek. Az ilyen segédeszközökkel közlekedő utasainknak néhány lépést meg kell tudniuk tenni a buszról történő le- és felszálláshoz. A kerekesszéket és az elektromos robogót a busz poggyásztárolójában helyezik el, és a parknál kapják vissza használatra a vendégeink.

8. nap - Ismét tengeren
Az MSC Divinát úgy tervezték, hogy minden utazó számára feledhetetlen élményekkel szolgáljon: legyen szó romantikus kirándulásról, egy jól megérdemelt pihenésről egy fárasztó időszak végén vagy akár családi nyaralásról. A fiatal korosztály tagjait korukhoz illő foglalkozásokkal várják a gyerek és tini klubokban, a fedélzeti medencéket, aquaparkot mindenki élvezni fogja! A felnőttek - akik néha háborítatlan nyugalomra és földöntúli békére vágynak - pontosan ezt tapasztalhatják meg, ha felkeresik a díjnyertes MSC Aurea Spa-t, ahol érzéki zen és bali relaxációs programok várják az utazókat.

9. nap - Isla de Roatan, Honduras
Rövid: Háborítatlan kikapcsolódás egy magánszigeten*
Leírás:  Töltsön el egy kellemes napot Roatán egyik exkluzív és gyönyörű magán tengerpartján. A fakultatív* kirándulás a kikötőből Big French Key egyik dokkjához vezet, ahol a csoport motorcsónakokra száll, hogy öt perccel később már egy elragadó kis szigeten vessék meg lábukat. A nyugodt, békés kék lagúna mellett háborítatlanul élvezheti a gyönyörű trópusi tájakat, napozzon vagy sétáljon egyet a pálmafák árnyékában! A csillogó kék vizek partján igyon meg egy koktélt, élvezze a lágy trópusi zenét a háttérben és felejtse el a hétköznapok minden rohanását! Engedjen a hullámok csábításának, ússzon a habok között vagy álljon be egy röplabda meccsre. A szigeten néhány kajak is van, melyek szabadon használhatóak, de kizárólag a biztonságos lagúnán belül. A részvételi díj egy finom büfé ebédet is tartalmaz (egy itallal - amely lehet alkohol mentes vagy egy helyi sör).
Megjegyzés: úszó felszerelést, törölközőt, naptejet, szúnyogriasztót, sapkát, napszemüveget és az esetleges vásárlások fedezésére készpénzt vigyen magával.

10. nap - Costa Maya, Mexico
Rövid: Maja indiánok nyomában* · Chaccoben romjai* · Gran Basamento „meghódítása”
Leírás: A mai Mexikó területét évszázadokkal ezelőtt benépesítő, ősi maja civilizáció történelme sok-sok évezredre nyúlik vissza. Habár a maja birodalom már letűnt, számtalan építészeti remekművet hagyományoztak az utókor számára - ezeket Ön is felfedezheti fakultatív* kirándulásunkon! A program során Chaccoben romjainál ismerkedhet meg a maják szokásaival, felfedezheti a különböző építmények egykori funkcióját. Az egyik piramist a mai napig az eredeti, vörös festék díszíti, és a Vénusz bolygó csillagászati helyét jelölő falfestmény is kiállta az évszázadok viharait... A kirándulóknak lehetőségük van felkapaszkodni Chaccoben egyik legmagasabb építményére, az impozáns Gran Basamento-ra, ahol a régészek i.e. 1000 környékéről származó, vallási szertartás során felajánlott tárgyakat találtak. A templom a környező fák lombkoronái fölé magasodik, így remek fényképezési lehetőség nyílik a látogatók számára. Az épületeken kívül a környék vadon élő állatait is megismerheti valamint részletesebb információt hallhat arról is, hogy a maják milyen módon használták gyógyításra a környéken termő növényeket.
Megjegyzés: A program ára tartalmaz egy üveg vizet, azonban a helyszínen vásárolható további italok vagy snackek árát nem. Mivel a túra során sokat kell sétálni egyenetlen talajon, a programon mozgásukban korlátozott utasaink nem vehetnek részt. A helyszínen körülbelül 10-15 perc áll majd rendelkezésre, hogy a helyi piacon vásároljon. Videó készítésére (mobiltelefonnal is) körülbelül 5 USD díj megfizetése mellett van lehetőség a régészeti lelőhelynél.

11. nap - Tengeri nap
Engedjen a csábításnak, használja ki az utolsó, teljes egészében a tengeren töltött napot, hogy az MSC Divina még rejtett zugait is felkeresse! A napsütéses Top 18 prémium fedélzeten lenyűgöző kilátás várja (csak felnőtt utasaink számára) - lenyűgöző kilátással a tengerre, spa szolgáltatásokkal, bár menü ajándék gyümölcsnyárssal. Az MSC Divina fedélzetén minden nap valamilyen új felfedezni valót tartogat, miközben az impozáns óceánjáró a világ egyik legszebb tengerét szeli.

12. nap - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas
Rövid: Barangolás az MSC magánszigetén · Karibi csillagok és csillagnézés*
Leírás: Legyen az MSC saját magánszigetének első vendégei között: az Ocean Cay MSC Marine Reserve 2019 novemberétől fogadja a látogatókat - ez egy barátságos 35 hektáros sziget a Bahamák közepén... A páratlan vendégszeretet a hajó valamennyi utasa megtapasztalhatja, napközben a mintegy másfél kilométer hosszú tengerpart mellett a sziget további lehetőségeit és programjait is szabadon megismerheti. Az éjszakai órákban egy különleges, csillagfényes fakultatív* programon vehet részt. A csillagászati témájú kiránduláson a Karibi éjszaka ragyogó égboltját veszi célba! A galaxis szépségében gyönyörködve óhatatlanul is apró kis pontnak érzi magát az ember - és akár a Tejútrendszeren túli látványosságokat is megpillanthat! Az üdvözlő ital mellett a mély csillagászati ismeretekkel bíró kísérő a legmodernebb technikai berendezésekkel mutatja meg a lenyűgöző csillag konstellációkat, bolyókat, csillagködöket és galaxisokat. Az éjszaka során sok-sok érdekességet hallgat a világűrről és a Naprendszerünkről is.
Fontos információ: a fakultatív program időjárásfüggő. Alkoholos italokat csak 21 év fölötti vendégek fogyaszthatnak.

13. nap - Miami
Rövid: Visszaérkezés Miamiba · Városnéző körút
Leírás: A reggeli órákban az MSC Divina eléri az amerikai partokat, a kabinok elhagyása és kicsekkolás után legyen vendégünk egy városnézésre Miamiban! A jazz és a vakáció fővárosa alig egy évszázada még poros kis település volt, hogy az 1920-as évektől óriási lendületet vegyen a fejlődése. A következő évtizedekben változatos művészeti irányzatoknak adott otthont - az Art Deco negyed a mai napig a város egyik legismertebb nevezetességének számít a maga színes kis házikóival. A második világháború után különböző kontinensekről érkezett lakók telepedtek meg itt, de különösen a latin-amerikaiak számára kedvelt város. A kirándulás a város gyönyörű oldalát mutatja meg: paloták és jachtok, a világ legnagyobb kikötője és tengeri repülők, Little Havana negyed, a South Beach, és a filmekről is jól ismert Coconut Grove... és még számos más helyi érdekesség várja!
A program végén némi szabadidő eltöltésére is lehetőség van - vagy vegyen rész egy fakultatív* ebéden. A kirándulás végén a csoport búcsút int a városnak, transzfer a repülőtérre majd menetrendszerinti járatokkal Budapest felé veszik az irányt.

14. nap - Budapest
Egy élménydús, gazdag program után kellemesen feltöltődve érkezik vissza a csapat a magyar fővárosba. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a varázslatos körutazás az Ön számára is feledhetetlen élményekkel zárul majd! 

Tervezett menetrend:

 

Nap Kikötő Érkezés Indulás
pén. Miami, United States - 19:00
szo. Tengeri nap - -
vas. Falmouth, Jamaica 10:30 18:00
hét. Tengeri nap - -
kedd Colon, Panama 08:00 18:00
sze. Puerto Limon, Costa Rica 08:00 18:00
csüt. Tengeri nap - -
pén. Isla de Roatan, Honduras 08:00 18:00
szo. Costa Maya, Mexico 08:00 18:00
vas. Tengeri nap - -
hét. Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas 09:00 23:00
kedd. Miami, United States 07:00 -

Kabintípusok leírása:Fakultatív programok:
A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.

Belső Fantastica kabin
Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák korlátlan használata · 24 órás szobaszervíz · Ingyen reggeli lehetőség a kabinban 
 
Ablakos Fantastica kabin
Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák korlátlan használata · 24 órás szobaszervíz · Ingyen reggeli lehetőség a kabinban

Balkonos Fantastica kabin
Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák korlátlan használata · 24 órás szobaszervíz · Ingyen reggeli lehetőség a kabinban

Beutazási szabályok:
ESTA engedély szükséges. Az útlevél érvényessége legalább az USA-ban való tartózkodás időtartamára szóljon. 

Elhelyezés:
A választott kabinkategóriában.

Ellátás:
Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.**

Minimum létszám:
20 fő.

Idegenvezető:
Magyar nyelvű idegenvezető.

A weboldalon szereplő árak nem minősülnek ajánlattételnek, az ajánlatkérést követően a munkatársaink küldik meg a pontos és részletes árajánlatot és feltételeket.

Az esetleges hibákért és elírásokért előre is elnézést kérünk.

Indulási kikötő: 
Miami
Érkezési kikötő: 
Miami

Ár tartalmazza

A részvételi díj tartalmazza: kiutazás költségét és a szükséges transzfereket a programleírás szerint, felkészült, helyismerettel és elmélyült tudással rendelkező idegenvezető kíséretében magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt  teljes ellátást a hajón korlátozott  italfogyasztással, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, valamint útlemondási (sztornó) biztosítást.

Ár nem tartalmazza

A részvételi díj nem tartalmazza: illetékeket és adókat, kötelező borravalót, a választható fakultatív programokat, vízumot és vízumdíjat (amennyiben az szükséges), illetve a hajón a személyre szabott szolgáltatások díjait, egyéb személyes kiadásokat.

Hajó:

Hajótársaság: 
MSC Cruises
Hajó adatok: 

Épült 2012-ben.
Méretek: 139 072 tonna, 333,30 m hosszú, 37,92 m széles
Utasok száma: 4.345 fő
Kabinok száma: 1.751
Személyzet: kb. 1.388
Sebesség: 23,75 csomó
Áram: 110/220 V
Utasfedélzet: 14

Szolgáltatások: 

4 medence, gyermekmedence, 12 jacuzzi, csúszda, 6 étterem, 13 bár, spa, squash, teniszpálya, színház, diszkó, boltok, kaszinó, kártyaszoba, 4D interaktív mozi.

Az időtlen elegancia és modern kényelem képviselője. A 2012-ben épített hajó a Fantasia osztály családtagja. Az elegancia, a csillogás a tengeri hajóutazás egy teljesen új dimenziójába vezet az MSC Divina fedélzetén. A tágas modern terek, a fényűző kényelem, a változatos sport és szabadidős létesítmények, valamint világszínvonalú előadások garantálják a kikapcsolódást. A Swarovski kristállyal kirakott lépcső, hatalmas medencék, a Broadway méretű színház és az MSC Aurea Spa wellness központ különleges kikapcsolódást nyújtanak. Az MSC Aurea Spa területén különleges masszázs- és testkezeléseket kaphatnak az utasok. Az aktív kikapcsolódást kedvelők részére táncórák, edzőterem, valamint teniszpálya biztosított. Fedélzetén két főétterem, egy büféétterem és egy speciális, a la carte étterem kínálja tálcán az olasz konyha legismertebb ételeit. Továbbá tíz tematikus bár, diszkó és sportbár, mely különböző sportközvetítések közben bowlingozási lehetőséget kínál –, szivarterem, 4D moziterem, Forma1 szimulátor, videojáték terem és kaszinó található.

Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások, edzőterem használat, animációs programokon való részvétel, törzsutas pontok gyűjtése.

Fantastica: a „Bella” kategóriát kiegészítő szolgáltatások, 24 órás szobaszerviz, reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.

Élménytipusok:

BELLA:
kabintípus kiválasztása
ülőhely foglalás az étkezéseknél (szabad kapacitás függvényében)
büfé a nap 20 órájában
Broadway stílusú szórakoztatóprogramok
medence
panoráma fitnesz terem
sportolási lehetőségek
MSC pontgyűjtési lehetőség

FANTASTICA: Bella, plusz
jobb elhelyezkedésű szobák foglalása
24 órás szobaszervíz
szervezett gyermek programok

AUREA: Fantastica, plusz
wellness csomag, spa szolgáltatások, 1 masszázs, welcome koktél, thermál részleg korlátlan használata
fürdőköpeny és papucs
all inclusive italcsomag

MSC YACHT CLUB:
24 órás komornyik szolgáltatás
all inclusive a la carte étkezés a privát étteremben
korlátlan italfogyasztás
The One Sun Deck terasz használata
Top Sail étterem használata

Belső kabin: (405 db) 13-21 m2, franciaágy (igény szerint 2 db szimpla ágy, kivéve az akadálymentesített kabinokban), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf, Bella vagy Fantastica szolgáltatásokkal.

Külső kabin: (115 db) 12-29 m2 (a nagyobb méretűek akadálymentesített kabinok), francia ágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf, Bella vagy Fantastica szolgáltatással.

Superfamily: (90 db) 6 fő részére, két egybenyíló háromágyas kabin, két fürdőszoba, két balkon, légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf,  Fantastica szolgáltatással.

Balkonos kabin: (1044 db) kb. 17-42 m2 (a nagyobb méretűek akadálymentesített kabinok), privát balkon, francia ágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf, Fantastica szolgáltatással.

Lakosztály: (28 db) kb. 21-47 m2, balkonnal vagy panoráma ablakkal, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf, Aurea szolgáltatással.

Deluxe lakosztály: (64 db) 26-39 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf, MSC Yacht Club szolgáltatással.

Executive & Family lakosztály: (3 db), 45-53 m2, panoráma ablakkal, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf, MSC Yacht Club szolgáltatással.

Royal lakosztály: (2 db)  52 m2 (16 m2-es balkonnal együtt), franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf.

Garanciális kabintípus: ez a típus minden kabinkategóriában elérhető a szabad kapacitások függvényében, foglaláskor nem derül ki a kabinszám. A hajótársaság vállalja, hogy minimum a választott kabinkategóriában helyezi el a vendégeket, de lehetséges, hogy a választottnál jobb kabint biztosít ingyenesen. Így tehát akár belső kabin áráért kis szerencsével balkonos kabinban is lehet utazni. Garanciális kabin foglalása esetén a hajóút során előfordulhat egy költözés. Ez esetben is minden kabin garantáltan minimum a kiválasztott (vagy annál jobb) kategóriába esik.

Az MSC hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, rádió, széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!