Kelet fényei - Egyesült Arab Emirátusok Repülős hajóút Magyar idegenvezetővel! MSC Seaview

Útvonal: Dubai ~ Abu Dhabi ~ Sir Bani Yas ~ Bahrein ~ Doha ~ Dubai

Az MSC hajótársaság a második Seaside-generációs hajójának az MSC Seaview nevet adta. 2018 júniusában állt az utasok szolgálatba, egy merőben új dimenziót nyitva a hajózás történetében, vagyis, hogy még közelebbi kapcsolatot teremtsen az utasok és a tenger között. Az innovatív technológiai megoldások, a modern, de mégis minden elemében vérbeli itáliai enteriőr és gasztronómia tökéletes alapot teremtenek a tökéletes nyaralásnak, miközben a következő kikötési pont felé siklik a hajó. A fedélzetén számos étterem, bár és lounge kínálja tálcán a világ gasztronómiai különlegességeit. A színházteremben Broadway-stílusú produkciók kerülnek bemutatásra, a Cirque du Soleil társulata pedig kifejezett az MSC Cruises számára megálmodott produkciókkal ejti ámulatba a közönséget. Családbarát hajótársaságként a gyermekek is számos szórakozási forma közül választhatnak: bekapcsolódhatnak az animációs programokba, csatlakozhatnak a gyermekklubokhoz, élvezhetik az aquapark játékait és a virtuális világba is belecsöppenhetnek. Az MSC Seaview egyedi 360 fokban elterülő üvegkorlátos sétánnyal rendelkezik, amely körbeveszi az egész hajót. Itt az utasok sétálhatnak és nézelődhetnek a sétányon lévő üzletekben, butikokban vagy étkezhetnek a bárokban és az éttermekben a szabad ég alatt.

1. nap:
Elutazás Budapestről a délutáni órákban, közvetlen repülőjárattal Dubaiba. Érkezést követően transzfer a szállodába. Szobák elfoglalása.

2.nap:
Reggeli, majd kijelentkezés a szállodából. Látogatás a Dubaiban megrendezésre kerülő Világkiállításon, ahol innovatív környezetben világszínvonalú építészettel, ízkavalkáddal, élő műsorokkal és három tematikus körzettel ismerkedhetnek meg a látogatók. A kora délutáni órákban autóbuszos transzfer Dubai kikötőjébe, az MSC Cruises legújabb zászlóshajójához, az MSC Bellissimához. Bejelentkezés, kabinok elfoglalása. A tengerek legújabb gyöngyszeme az éjszakai órákban hajózik ki, így már ezen a napon is elkezdhetik a számtalan páratlan szolgáltatás felfedezését.

3.nap:
Hajnali órákban érkezés Abu Dhabi kikötőjébe, ahol két különleges programon is részt vehetnek a csoport tagjai. A félnapos fakultatív kirándulás során látogatás a 2007-ben átadott, neo-iszlám építészeti stílus remekében, a Sheikh Zayed mecsetben. A legek mecsetje számos érdekességgel szolgál. Hatalmas alapterületének köszönhetően 41.000 hívő befogadására képes. A világ legnagyobb szőnyege is itt található, melynek elkészítésében 1.300 iparművész közreműködött. Az 5.700 m2-es kárpit súlya 47 tonna, ebből 35 tonna gyapjú és 12 tonna pamut. Gigantikus csillárjait Swarowski kristály díszíti, a sétányokat pedig 96 márványborítású, gyöngyház intarziás oszlop szegélyezi. A külső területet 1.000 márványburkolatú , lapis lazulival, vörös agátával, ametiszttel és abalone kagylóval kirakott oszlop és 54 fehér márványkupola teszi szemkápráztatóvá. Ezt követően egy panorámás városnézés veszi kezdetét az Arábia Manhattanjének is nevezett Abu Dhabi városában. Ez az elnevezés igazán találó, hiszen egymást érik az ultramodern, acélszerkezetű, hatalmas üvegfelületekkel rendelkező felhőkarcolók. A kora délutáni órákban visszatérés a kikötőbe. A délután folyamán egy egészen más fajta fakultatív programba kapcsolódhatnak be, ami nem más, mint a Formula 1 versenynaptár egyik legkülönlegesebb helyszínének, a Yas Marina Circuitnak a megtekintése. A futam különlegessége, hogy ez az egyetlen, amely nappali fényben indul és esti kivilágításban ér véget. A száguldó cirkusz rajongói bepillanthatnak a csúcstechnológiával felszerelt pálya részleteibe és a dobogón állva igazi bajnoknak érezhetik magukat! Vacsora és szállás a hajón.

4.nap:
Reggeli órákban kikötés Sir Bani Yas szigetén, ahol egy nem mindennapi kalandos fakultatív program veszi kezdetét. Az Abu Dhabitól mintegy 170 km-re fekvő Sir Bani Yas, csakúgy, mint a többi környező sziget egy hatalmas kiterjedésű természetvédelmi terület részét képezi. A néhai Zayed sejk 1971-ben alapította meg a vadrezervátumot és rendelte el a vadászati tilalmat a szigeten, hogy a kihalástól veszélyeztetett fajok számára biztonságos környezetet teremtsen. A dzsip szafari alkalmával találkozhatnak szabadon élő zsiráfokkal, hiénákkal, gepárdokkal, flamingókkal és még sok-sok egzotikus állattal a rezervátum területén. Az egyik legkülönlegesebb élőlény az elkerített területen élő fehér lóantilop. A partmenti vizekben számos delfin is otthonra lelt, a mangrove erdők lomkoronái pedig menedéket nyújtanak a költöző madaraknak. A különböző fejlesztések is az ökoszisztéma védelmét figyelembe véve történhetnek meg Sir Bani Yas szigetén. A kb. 70 perces szafari során egy rövidebb fotószünet is beiktatásra kerül. Visszatérés a kikötőbe. Vacsora és szállás a hajón.

5.nap:
Egész napos hajózás Bahrein irányába. Ezen a napon ismét az MSC Seaview adottságaié a főszerep! Kényeztethetik magukat az MSC díjnyertes Aurea Spa-központjában, elfogyaszthatnak egy különleges ebédet az amerikai fogásokat felsorakoztató Butcher’s Cut étteremben vagy kipróbálhatják az ázsiai konyha remekeit. Délután folyamán ejtőzhetnek a medence partján, este pedig a Cirque de Soleil különleges produkcióját is megcsodálhatják.

6.nap:
Érkezés a reggeli órákban Bahrein kikötőjébe. A félnapos fakultatív program során ismerkedés az ország fővárosával, Manamával. A program első megállója a világ legnagyobbjai közé sorolandó Al-Fateh mecset, mely ötvözi a Közel-Keletre jellemző építészeti stílusokat a modern technológiával. Földünk legnagyobb üvegszálas kupolájával büszkélkedő mecset egyszerre mintegy 7.000 hívő befogadására képes. A Bahrein alapítója után elnevezett 6.000 m2-en elterülő mecset építéséhez a világ számos országából használtak alapanyagot, mint például Olaszországból és Indiából. A látogatást követően panorámás városnézés, mely érinti a Nemzeti Múzeumot, a Világkereskedelmi Központot és a város csillogó modern negyedét is. Janabiyah falujába történő érkezést követően a csoport tagjai egy tevefarm mindennapjaiba nyerhetnek betekintést, amely igazán egyedi hátteret ad a fotózás során. A souk sem maradhat ki Manamában! Tradicionális ruhák, fűszerek, ritkaságok és gyógynövények sokasága várja a látogatókat! Vacsora és szállás a hajón.

7.nap:
Érkezés a reggeli órákban a Perzsa-öbölbe benyúló Katar fővárosába, Dohába. Az egykori gyöngyhalászfaluból nőtte ki magát nyüzsgő metropolisszá, mely napról-napra rohamtempóban fejlődik. Reggelit követően kezdetét veszi a félnapos fakultatív program. Panorámás városnézés autóbusszal Dohában érintve a főbb nevezetességeket, majd érkezés a város leghosszabb magán partszakaszára, amely mindössze egy kőhajításnyira található városközponttól. Pihenés a tengerparton. Felár ellenében spa-kezeléseken is kényeztethetik magukat az utazók vagy felfedezhetik a 7 km hosszú tengerparti sétányt, a Corniche-t is. Vacsora és szállás a hajón.

8.nap:
Az MSC Seaview a délelőtti órákban visszatér Dubai kikötőjébe, hogy egy egész napon át élvezessék utasai a világ egyik leggyorsabban fejlődő emirátusát. Ezen a napon egy egész napos fakultatív program várja az utazókat, hogy Dubai emblematikus látnivalóit közelebbről is megismerhessék. Az egész napos kirándulás első állomása a világ legnagyobb bevásárlóközpontja, az 1.124.000 m2-en elterülő Dubai Mall, ahol több mint 1.200 üzlet csábítja vásárlásra a látogatókat. A világmárkák mellett óriási korcsolyapálya, tematikus videojáték park és a világ legnagyobb édességboltja is itt került kialakításra. Később a világ legmagasabb ember alkotta épületének, a 828 méter magas Burj Khalifa felkeresése, mely 2010-es átadásakor több mint 300 méterrel előzte meg az addigi rekorder Taipei 101-et. A 124. emeletén kialakított kilátórész adja a torony legnagyobb vonzerejét, ahonnan 360°-ban belátható Dubai, tiszta időben pedig a szomszédos emirátusokig is ellátni. Legjei között kihagyhatatlan, hogy a világ leggyorsabb liftjével is a Burj Khalifa rendelkezik, 64 km/órás sebességgel repíti fel az utasokat a kilátószintre. A szédítő magasságból visszatérve továbbutazás a program következő állomásáig, Dubai fő jelképéig, a széltől dagadó vitorlát formázó Burj al Arab épületéig. Az 1999-ben átadott szálloda napjainkban is úgy hirdeti magát, mint a világ első hétcsillagos szállodája. Ennél alkalmasabb helyszín pedig nem is adódhatna egy ízletes, helyi ebéd elfogyasztásához. Ebédet követően a Palm Jumeirah felkeresése. A mesterséges sziget 2001 és 2007 között épült. Építéséhez 7.000.000 tonna követ és 90.000.000 millió köbméter homokot használtak fel. A XVIII. században épült Al Fahidi erődítményben kapott helyett a Dubai Múzeum, mely élethűen ábrázolja a város múltját és egykori lakosainak életét. Később az öböl vizén egy jellegzetes fából készült, keskeny hajó, az abra fedélzetén kel át a csoport. Elsőként egy fűszerpiac meglátogatása, ahol a tömjén mellett halmokban állnak a különböző mesés fűszerek, gyógyfüvek és a sokak által kedvelt rózsaszirom. Ezt követően az aranyművesek soukjának felkeresése, ahol a világon legkedvezőbb áron juthatnak hozzá a 18, 21 vagy 22 karátos ékszerekhez. Visszatérés a kikötőbe. Vacsora és szállás a hajón.

9.nap:
Reggeli, majd kijelentkezés az MSC Seaview fedélzetéről. Autóbuszos transzfer a szállodába, ahol a szobák elfoglalását követően pihenés és szabad program. A kora délutáni órákban, az utazás méltó zárásaként az Emirátusok kihagyhatatlan programja, dzsipszafari veszi kezdetét a sivatag homokdűnéi. Az itt élők aranyhomoknak nevezik ezt a területet jellegzetes színe miatt. Az élményautózást a csillagos ég alatti beduin sátorban tálalt különleges vacsora koronázza meg. Késői órákban utazás vissza a szállodába.

10.nap:
Hajnali órákban transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Fakultatív kirándulások:
 Abu Dhabi - Sheikh Zayed nagymecset és városnézés: 29.000,- Ft
~ Abu Dhabi - Yas Marina F1 versenypálya: 39.000,- Ft
~ Sir Bani Yas - mini dzsipszafari: 29.000,- Ft
~ Bahrein: 35.000,- Ft
~ Doha: 35.000,- Ft
~ Dubai - ikonikus látnivalók: 95.000,- Ft

A fakultatív programokat minimum 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén kíséri magyar idegenvezető.

A részvételi díjak kétágyas kabinban történő elhelyezés esetén és személyenként értendők.

A KABINTÍPUSOK LEÍRÁSA:
- Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások, edzőterem használat, animációs programokon való részvétel, törzsutas pontok gyűjtése.
- Fantastica: a „Bella” kategóriát kiegészítő szolgáltatások, 24 órás szobaszerviz, reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.

Beutazási szabályok:
A magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

Indulási kikötő: 
Dubai
Érkezési kikötő: 
Dubai

Ár tartalmazza

- utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest – Dubai – Budapest útvonalon, közvetlenül, turista osztályon,
- 7 éjszakai szállás az MSC Seaview fedélzetén a kiválasztott kabinkategóriában,
- 2 éjszakai szállás Dubaiban, háromcsillagos szálloda kétágyas szobáiban,
- teljes ellátás (korlátozott italfogyasztással) az MSC Seaview fedélzetén, reggeli Dubaiban,
- repülőtéri és kikötői illeték,
- hajón fizetendő szervizdíj,
- dzsipszafari Dubaiban, vacsorával,
- belépőjegy a Világkiállításra,
- transzfer légkondicionált autóbusszal,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- magyar idegenvezető az utazás teljes időtartamára.

Ár nem tartalmazza

útlemondási biztosítás, fakultatív programok és egyéb személyes kiadások.

Hajó:

Hajótársaság: 
MSC Cruises

A hajók kialakításában és berendezésében ötvöződik a mediterrán vendégszeretet és kultúra, a klasszikus hajózás hagyományai és a híres olasz konyha. Az 1987-ben alapított, nápolyi székhelyű cég jelenleg a legnagyobb kizárólag olasz tulajdonban lévő hajóstársaság, melynek flottája jelenleg 13 hajóból áll, de 2018-ra további 2 hajóval bővül az úszó szállodák száma. Akár a kisebb, otthonosabb, meghittebb hangulatú hajókat, akár a nagyobb, sokszínű szolgáltatással rendelkező hajókat választja, az MSC Cruises vendégszeretete biztosítja, hogy utazása felejthetetlen legyen.

Hajó adatok: 
 • Épült: 2018-ban, a flotta tagja 2018 óta
 • Méretek: 160 000 tonna, 323 m hosszú, 40 m széles.
 • Utasok száma (kétágyas elhelyezés mellett): 4 134 fő
 • Kabinok száma: 2 067
 • Személyzet: 1 413  fő
 • Sebesség: 21.3 csomó
 • Áram: 110/220 V
 • Utas deckek:
 • Liftek száma:
Szolgáltatások: 

Szolgáltatások: 

 • 6 felnőtt-, és gyermekmedence, jacuzzi
 • 6 étterem, 20 bár és szabadtéri bár
 • SPA (1 160 nm), napozóterasz, futópálya, shuffleboard, teniszpálya, minigolf
 • színház, konferenciatermek, diszkó, több tánctér
 • gyermekjátszó, videojátékok, társasjátékszoba
 • boltok, pókerszoba, kaszinó
 • fotókiállítás, művészeti galéria, fotóbolt, könyvtár

Az MSC hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, rádió, széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

 

Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.

Élménytipusok:

BELLA:

 • kabintípus kiválasztása
 • ülőhely foglalás az étkezéseknél (szabad kapacitás függvényében)
 • büfé a nap 20 órájában
 • Broadway stílusú szórakoztatóprogramok
 • medence
 • panoráma fitnesz terem
 • sportolási lehetőségek
 • MSC pontgyűjtési lehetőség

FANTASTICA:
Bella, plusz:

 • jobb elhelyezkedésű szobák foglalása
 • 24 órás szobaszervíz
 • szervezett gyermek programok

AUREA
Fantastica, plusz:

 • wellness csomag, spa szolgáltatások, 1 masszázs, welcome koktél, thermál részleg korlátlan használata
 • fürdőköpeny és papucs
 • korlátlan üdítőital fogyasztás

MSC YACHT CLUB:

 • 24 órás komornyik szolgáltatás
 • all inclusive a la carte étkezés a privát étteremben
 • korlátlan italfogyasztás
 • The One Sun Deck terasz használata
 • Top Sail étterem használata

WELLNESS

 • modern fitness felszerelések használata
 • egészségfelmérés
 • egészséges ételek és italok fogyasztása
 • személyi edző
 • személyreszabott fitness program
 • edzőruhák tisztítása

Belső kabin: 16 nm,  légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), fürdőszoba zuhanyzóval,  interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében) ), minibár, széf
Bella, Fantastica vagy Wellness szolgáltatással

Külső kabin: 15-18 nm, légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), fürdőszoba zuhanyzóval, interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében) ), minibár, széf
Bella, Fantastica, vagy Wellness szolgáltatással

Balkonos kabin: 19 nm, légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), tágas szekrény, fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében), minibár, széf
Bella, Fantastica, Aurea vagy Wellness szolgáltatással

Lakosztály: kb. 28-33 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf   

Aurea vagy Fantastica szolgáltatással

Grand lakosztály: kb. 58 m2, tágas balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf. A Grand Wellness lakosztályban Technogym Kinesis fitness gép található. Kényelmesen berendezett 5 fő számára.

Aurea vagy Wellness szolgáltatással

Lakosztály pezsgőfürdővel: kb. 28-35 m2, balkon pezsgőfürdővel, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf. Kényelmesen berendezett 5 fő számára.

Aurea szolgáltatással

Super Family: 2 db egymásba nyíló háromágyas kabin 6 fő részére, 2 balkon, 2 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf
Fantastica szolgáltatással

Super Family Plus: 3 db egymásba nyíló kabin 10 fő részére, 2 balkon, 3 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf
Fantastica szolgáltatással

MSC Yacht Club belső kabin: kb. 21 m2, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, Nespresso kávégép, széf

MSC Yacht Club szolgáltatással

MSC Yacht Club Deluxe lakosztály: kb. 21 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, Nespresso kávégép, széf
MSC Yacht Club szolgáltatással

MSC Yacht Club Royal lakosztály: 57 m2, 33 m2 balkon, franciaágy, légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, hűtőszekrény, Nespresso kávégép, bárpult, széf
MSC Yacht Club szolgáltatással

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!