WWF klíma angyal- segíts neki Te is!

Tudtad, hogy a WWF hazai táborát egy valódi Angyal is erősíti? Ugye Te is segítenél neki, különösen, ha mindez mindössze egy Facebook „like”-ba kerül?
A mi Angyalunk nem más, mint Benkő Dániel, aki 2009 óta a WWF Magyarország klímacsapatának ígéretes munkatársa. Dani a Vodafone "Többet érsz!" elnevezésű társadalmi felelősségvállalás programjának segítségével került kis csapatunkba, amely során több száz pályázó közül választották ki azt a hat fiatalt, akik végül egy általuk választott civil szervezetnél valósíthatták meg saját programjukat.

Dani eredményeit a Vodafone büszkén publikálta 2009-es CSR jelentésében: „Benkő Dániel a WWF Magyarország Alapítvány munkatársaként évi 40.000 tonna CO2 kibocsátásának megelőzésén dolgozott. Az év folyamán nem csak népszerűsíteni igyekezett a vállalatok, települések és közintézmények felé az energiatakarékosságot, de segítséget is adott számukra az energiahatékonyság növeléséhez.”
A Vodafone idén új pályázatot hirdetett az Angyalok körében, ezúttal az egész világon, és Dani újabb programot dolgozott ki a Grahame Maher Díjra, melynek első fordulóján sikeresen továbbjutott.

Ahhoz azonban, hogy a következő fordulón is megmérettessen, a lehető legtöbb Facebook „Like”-ot kell összegyűjtenie a programját népszerűsítő kis videóra.

Nézd mega videót:



A szavazás a Vodafone Felelősségvállalás Facebook-oldalán zajlik: http://www.facebook.com/vodafonefelelossegvallalas
(Bal oldali menüsorban válaszd ki a "Grahame Maher Díj"-at. A három videó alatt találsz egy piros gombot "Nézd meg a szavazatokat!" felirattal, erre kell kattintani, majd engedélyezni az alkalmazást. Ezután válaszd ki Benkő Dániel kollégánkat a listából, és klikkelj a "Szavazok" gombra.)

Arra kérünk, küldd tovább ezt a cikket valamennyi kollégádnak és ismerősödnek, hogy minél többen „Like”-oljunk a WWF Angyalának sikere érdekében!
Facebook-fiókkal rendelkezőket kérünk a videó postolására is.

Hálásan köszönünk minden „Like”-ot és postot!

Üdvözlettel,
A WWF Csapata

 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!